Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 12:06
- Nahlásit

Eldoguero
no náhodou, já jsem byla dsňačka, jednou si dělali na základce synci srandu z mojí kámošky, ta jsem je zmlátila a pak se mě báli, ale sranda je, že jak jsem byla na základce, tak asi do řetí třídy jsem byla mezi těma většíma, pak oni rostli a já už moc ne
no a pak jsem se jednou v lese zastávala kámošky a dostala jsem přez hubu, to už mi bylo asi 14 a to už jsem byla malá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 12:22
- Nahlásit

Monty
byla mezi těma většíma, pak oni rostli a já už moc ne

pak jsem se jednou v lese zastávala kámošky a dostala jsem přez hubu, to už mi bylo asi 14 a to už jsem byla malá

Dík, už je mi trochu líp

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 12:25
- Nahlásit

Eldoguero
to jsem ráda, protože já jsem se u toho taky dost zasmála, ještě, že jsem to po sobě četla jak jsem napsala, že jsem je zmlátila, tak tam bylo původně, že jsem se zmátila tak jsem tady vybuchla smíchy
jsem ráda, že je ti lépe

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 12:37
- Nahlásit

Monty
jsem se zmátila
tos tam měla nechat, bych se pobavila ještě víc
jsem ráda, že je ti lépe

Jdu dát vařit psům maso.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 12:40
- Nahlásit

hally001
hm..tak já pomalu napíšu ankaras aby chystala nový bydlo pro jednu agresivní zkaženou šibu..jediný co můžeš udělat je to vohlídat a až příde čas..a ten příde...tak jim jí vzít s tim že se vo ní postaráš

děckááá úplně už seru na vlkodlačí filmy s Nykolsoonem,koukám na to a najednou mě přepad naprosto úplně nezvladatelnej vlčí hlat..sem mu vyhověla a fčil bych se nejrači spláchla do hajzlu.-(((( ale von je dneska ouplněk a mám asi polovinu předvyvítečim tak to bé asi tim taky ..od zítra už zas nečaruju!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 12:49
- Nahlásit

ha slunko, du ven

hally001
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 12:52
- Nahlásit

davidkova renata-no říkala jsem romanovi, ať už do něj nehučí....protože frajer se sekne a aby nepřiznal selhání, tak psa dá někomu pod rukou. Mě napadlo, že bych ho poslala za váma do jílovýho, nebo kde se teď shlukujete a že by jste společně vybrali nějaký vhodnější plemeno....žádné sice není vhodný pro takový zabedněnce, ale aby to bylo co nejmenší zlo pro psa...Bohužel potencionální majitel odmítá jakýkoliv setkávání s kynologama, protože má představu, že pes bude maximálně neposlouchat, tak ho nebude venku pouštět a hotovo...další asociál co se nikdy nevočuchá s čoklem Zkusím ho nějak dokopat, aby s váma šel aspoň na nějaký venčení, pokud pořádáte a nebude to vadit....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 13:00
- Nahlásit

kejtlin
ha slunko, du ven
Závidím, u nás sice neprší, ale jináč je to hnus fijalovej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 13:03
- Nahlásit

hally001
Zkusím ho nějak dokopat, aby s váma šel aspoň na nějaký venčení, pokud pořádáte a nebude to vadit....
vodkama je? mě to vadit nebude,ale výsledek vidim nulově...chtělo by to hned odmala a pravidelně,ale na to von se jistě vysere umělec((( navíc hrozí že ho prostě někde f chroští zabijem a zahrabem...čimž by se to řešilo číástečně

du ven taky zatim pá

hally001
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 13:07
- Nahlásit

davidkova renata-já myslela aby s váma šel na venčení předtím, než si pro psa pojede...aby jste mu nějak vodborně vysvětlili, že je kokotskej debil a pes mu zabije dítě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 13:08
- Nahlásit

Lidi, du zas makat, tak zdár

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 13:11
- Nahlásit

hally001
já myslela aby s váma šel na venčení předtím, než si pro psa pojede
no tak to ho zabijem,s tim počítej!

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 13:16
- Nahlásit

hally001
že vám sem lezu.... pro takovou rodinu šiba fakt není vhodnej pes... vím to, mám čtyři....

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 13:21
- Nahlásit

vlk
twoe čtyry!! Tak to už bych byla sežraná nedělám si iluze že bych zvládla jakýholiv 4 psy, natoš 4 šiby

nicméně myslim že tady všichni vědí, že to neni dobrej nápad... jenže to hally nemůže vysvětlit těm lidem o který de...

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 13:23
- Nahlásit

Grin
normální čék, kterej se šibě VĚNUJE ji zvládne v pohodě, ale né kretén kterej si přečte návod k použití, flákne ji na gauč a čeká že se vychová sama....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 13:28
- Nahlásit

vlk

Pani, myslim, že tady je naprosto zbytečný se rozčilovat

hally001

Mě osobně by to vadilo velmi, osobní kontakt s takovym čurákem by mě uvedl do dost velkýho dizgomfortu! Ale sem si jistá, že mu holky vymyslej supr pomalou smrt Dej mu to přečíst, než s nima pojede, ať ví, co ho čeká, zmrda

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 13:32
- Nahlásit

vlk
normální čék, kterej se šibě VĚNUJE ji zvládne v pohodě
tak to si myslim, že je pravidlo u každýho psa, jinak nastane průser... a s počtem psů se de facto násobí čas a péče, která se musí těm psům věnovat.

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 13:41 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Pani, myslim, že tady je naprosto zbytečný se rozčilovat

ano...ale šiby je mi moc líto, nevychovaná šiba je totiž neřízená střela, která se naprosto nerozpakuje pokousat všechny, co by jí chtěli stát v cestě... i dítě....

Grin
. a s počtem psů se de facto násobí čas a péče, která se musí těm psům věnovat.
a u šib ze začátku ještě tak krát 5

bonc
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 17:02
- Nahlásit

po ránu jedna pozitivní
http://www.novinky.cz/domaci/255641-pocasi-rozdeli lo-cesko-na-horach-bude-dal-snezit-v-nizinach-tepl o-a-dest.html

gde tam máš to pozitivno?

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 17:05
- Nahlásit

bonc
jo a ty jsi rozdělila odkaz

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 17:05
- Nahlásit

vlk
a u šib ze začátku ještě tak krát 5
no, to jsem si myslela...

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 17:13
- Nahlásit

bonc
gde tam máš to pozitivno?
no dyť sem psala že pro tebe to pozitivní neni, ale pro nás z nížin jooooooo

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 17:16
- Nahlásit

Grin
no, to jsem si myslela...
není to tak zlý ale od začátku ji prostě musíš chytit u huby a ukázat kdo šéfuje, ale zároveň ji nechat určitou svobodnou vůli... blbě se to vysvětluje, ale prostě rozmazlená šiba a kór ještě navíc samec se pánovi vymstí.... nejsou zlé, jen vypočítavé a mazané....

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 17:39
- Nahlásit

vlk
žádnej pes asi neni zlej, ale šiby mi přijdou dost samostatný, takový závisláci jako mí psi to určo nejsou.

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 17:44
- Nahlásit

Grin
takový závisláci jako mí psi to určo nejsou.

škoda že bydlím v Oryjentu.... by ses mohla přijít podívat že jsou...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 17:44
- Nahlásit

vlk
nevychovaná šiba je totiž neřízená střela, která se naprosto nerozpakuje pokousat všechny, co by jí chtěli stát v cestě... i dítě....
čéče to mi připomnělo jednoho šibáčka když sme eště kámošili s desenským...byl tam pečenej vařenej,majitelka chudák tam trávila dovolenou a tak,pak tam byl i sám na "převýchově" asi se nezdařila páč majitelka se z fora v tichosti vytratila a paxem se doslechla,že pes byl stejnak utracenej
podle mě doplatily na svůj roztomilej vzhled,jsou relativně malý a líbivý..bohužel.tady choděj 2 a osobně bych je umlátila lopatou i když vim že za to nemůžou,to je jen zoufalej povzdech,ten jeden majitel má dokonce už druhou,ta první ho asi nestihla zabíta dle mýho by nevychoval ani morče

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 17:59
- Nahlásit

vlk
škoda že bydlím v Oryjentu.... by ses mohla přijít podívat že jsou
by mi sežraly moje gaučový sabyjáky much nebo by je aspoň hrozně šikanovaly, páč by si z nich utahovaly hrozně

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 18:04
- Nahlásit

davidkova renata
,majitelka chudák tam trávila dovolenou a tak,pak tam byl i sám na "převýchově" asi se nezdařila
asi vím o koho jde, paní jezdila i na šibí klubovky, Desenskýho strašně chválila a pak se po ní i po psovi slehla zem....
podle mě doplatily na svůj roztomilej vzhled,jsou relativně malý a líbivý
ano, i já jsem si ji před lety pořizovala právě proto.... a musím přiznat, že jsem z ní byla prvního půlroku na mokrej hadr než jsem pochopila že se služebním výcvikem u ní nepořídím...

Grin
nebo by je aspoň hrozně šikanovaly, páč by si z nich utahovaly hrozn
pak by dostaly vode mně po čuni a daly by pokoj...

bonc
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 18:16
- Nahlásit

Alexa
no dyť sem psala že pro tebe to pozitivní neni, ale pro nás z nížin jooooooo
máte trpět kolektivně se mnou

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 18:21
- Nahlásit

bonc
trpím paní trpím Co bysem dala za bílé mrtky místo těch hnusných, šílených hnědých mrtek
Dneska sem vyměkla, nalopatkovala čtyři kolečka bahna a vyvezla ho pyč

<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání