Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 21:50
- Nahlásit

Crysa
Tak Maryje je tak trochu nadpes, to je jasný.
no jo, to vona zas jo...zrovna dnes byla děsně vzorná ve stáji, vůbec nesežrala džessynu, co je mrňavá, ale vypadá jako malej picbumek, i se tak chová, furt psy straší a blokuje jim cestu se vztyčenym ocáskem....potom taky kontrolovala kocoura Mazánka, raději teda s košem, ale na volno, pročež s Mazánkem má už jednu báječnou zkušenost, tak dnes ho pročuchala, ale velice uctivě se k němu dobrovolně chovala ))) Pak chtěla pamlsky od tety domácí, tak jí šťouchala do ruky a ukazovala, odkud je má vzít )))

ve středu to ozkouším
myslim, že to bude prímospánek! Ale jak budeš koukat na telinu?

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 22:01
- Nahlásit

Gerdoooo

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 22:06
- Nahlásit

Crysa
nééééééééééééé toho jsem si nevšimla celou dobuuu, proč mi to říkáš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 22:07
- Nahlásit

Gerdamyslim, že to bude prímospánek! Ale jak budeš koukat na telinu?

otočím si celý ten televizostolek směrem k tý pohofce nebo s tím vyjedu až skoro ke dveřím do tý první místnosti to je ozkošená věc, hořící krb a mezi dveřma drandící telka

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 22:09
- Nahlásit

Crysa
Tak to bude velice profi spánek! Crysek asi půjde taky na pelesť ) Bucat v peřinkách

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 22:13
- Nahlásit

miminko mojéééééééééééééééééééééééééééééé
ještě 5 dní

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 22:16
- Nahlásit

GerdaCrysek asi půjde taky na pelesť ) Bucat v peřinkách

no to nevím, moc se roztahuje, dloube čuňákem a kope a štěká ze spaní a nevím esli mě nechatí v rámco spacího lovu za dršťku.. ale možná jo, už je na novém gaučku natahovací prostěradlo a přehoz, aby se to hnedle nezasviňákovalo, tak jí možná i vezmu, na chvíli.. esli bé hodná a suchá a čistá.. ne jak to prase dneska po venčení, kdy jsem jí myla v nádržce pod okapem

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 22:17
- Nahlásit

Montymiminko mojéééééééééééééééééééééééééééééé
ještě 5 dní

a za chvíli 4

esli to je v životní velikosti to foto, tak to je ŠBO.. nebo nějaká Bela vot Sebastyjána..

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 22:21
- Nahlásit

du spát, brou trumpetýýý

a kdo ještě žijete a můžete krmit, tak Kašparovi před chvíli chyběly poslední 4%!!
http://spechato.cz/dogs/rankings/
tak ještě krmte, ať nejde spát s prázdným bříškem a můžem se od rána vrhnout na dalšího hladovce

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 22:30
- Nahlásit

Crysa
a za chvíli 4
no jestli usnu
včera po tom jak jsem ho viděla, tak jsem nemohla usnout a nakonec jsem spala asi 3,5 hodiny

esli to je v životní velikosti to foto, tak to je ŠBO.. nebo nějaká Bela vot Sebastyjána..
no on je jedináček a je docela cvalda, už má dvě kila

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 22:43
- Nahlásit

no nic děcka, my jdeme spát, nebo pokusit se o to
dobrou

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 22:46
- Nahlásit

my musíme s markusem eště na noční cik, asi se eště vobjevíme, jestli se napojíme.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 23:02
- Nahlásit

už jsme zpět, bylo to děsně rychlý, markus už nechce bejt venku, už chce spát, vůbec nechtěla jít ven, tak sme se domluvily, že jen vysypem koš, vyčůrá se a jdem domki. Zas mi rychle utekla pod postel a je v limbu. Bude mít kočičí sen, kterak zas viděla Mazánka.
Takže jdu téš, volá mě benediktinskej klášter. Dobrou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 23:06
- Nahlásit

Gerda
brou

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 07:41
- Nahlásit

Bré ráno, už jsem zase první???
Kde je Paw???

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 07:49
- Nahlásit

ještě 4 dny

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 07:58 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Čus bus!!
Je pondělí, tak šup šup, prtínáme se!
Monty
ještě 4 dny
To už uteče. Jinak Fandova zbouchnutá přítelkyně je stále ještě pohromadě

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 08:03
- Nahlásit

Cau fsem, dnes je hnusnoden, ale mam volno tak to preziju.

BAICOVA hele a co prvni tejden v dubnu, jak jsi na tom? Myslim kvuli pripadnymu grinohlidani...

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 08:06
- Nahlásit

Grin
hele a co prvni tejden v dubnu
To by mělo být ještě taky cajk. Pokud nebde alexa pořádat hned v úvodu ten závod. A pak ještě ten víkend 21., to jsem na té svatbě

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 08:12
- Nahlásit

Baico
jo já vím
jsem si to i ak rozvrhla, že vždycky po večerní po pracovní procházce budu mýt okna atd. atd. takže nebudu vědět co dřív a uteče mi to aspoň moooc rychle
Jinak Fandova zbouchnutá přítelkyně je stále ještě pohromadě
to říkám, pátek 13. jsou na světě

Grin
Cau fsem, dnes je hnusnoden
jo to máš pravdu, byla jsem s holkama ráno jen půl hodiny a byly mokré jak šťuři, už aby mrzlo, nebo aspoň nechcalo

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 08:45
- Nahlásit

Baico
super super. S tim jílovym by se to dalo ale kdyžtak zaonačit, bydlim na Zbraslavi tak bys mohla mistra šoupnout domu a večer si ho vyzvednout, on by to určitě přežil, nicméně je to samozřejmě komplikace, tak snad to nebude nutný nějak lámat přes koleno.

Monty
byla jsem s holkama ráno jen půl hodiny a byly mokré jak šťuři, už aby mrzlo, nebo aspoň nechcalo
Grin je dycky strašně zadělanej a trixina v tomhle nechce chodit ven a já jsem zmrzlá a mokrá. fujho.

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 08:48
- Nahlásit

Grin
Monty
V tomhle nečase jsem ráda, že jsou kluci v úodstatě dvorkoví a není je potřeba ráno venčit a navíc je nemusím ani umývat
Grin
S tim jílovym by se to dalo ale kdyžtak zaonačit
No tak v nejhorším bych ho vzala sebou no. Jel by s klukama jako fandící doprovod.

bonc
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 08:59
- Nahlásit

čus bus, ženice! Zdá se že se blejská na lepší časy a možná na vás budu mít aspoň občas čas..
Neudělal by mi někdo výcuc asi tak za posledních tisíc stran? Ne? To je mi ale překvápko
Udělam teda stručnej výcuc vode mě:
Máme kupodivu hromady bílejch sraček, gdo by to byl řek
Silvestra jsme přežili v klídku bez bouchanců v malym domečku u Chrudimi, přítomno bylo na 6 lidí 14 psůch, ovečkin z toho byl silně v dyzgomfortu - obzvlášť v situacích, kdy vylez na zahradu a tam se naň vrhlo stádo haskounů, retrívrů a australáků a všichni chtěli okamžitě vědět co je to za divnou kočku. Ovečkin to řešil zapasováním se pod auto a nadále radši nevycházel. Silvestr oslavil krásným 26-ti kilometrovým výletem, jeho dosavadní rekord ušlapal úplně v pohodě. V pohodě nebyla Bonice, která se opět musela projevit jako magor největší i v konkurenci tolika trekopsůch.
Včera jsem objevila na Kočce blechu, Ovečkin má zrníčka. Musela je dotáhnout Fazole Tudíž proběhlo velkokoupání všeho co má 4 nohy a dneska se jdu zruinovat do lékárny pro 4 spoty Se mi blecha za litr fakt vyplatí.
Zítra jede Bonice na opakovačku svých jaterních testů, tak jí koukejte držet palce. A aby mi toho v peněžence náhodou nezbylo moc, tak na pátek objednam Fazoli na kastraci.
V rámci soudržnosti s žumpou jsem si taky objednala dvoudenní moribundus, teď už po něm naštěstí zbyla jen rýma, kašel a celková slabota.
Soudržnost držim i v akci "přestaň býti kytovcem a zhubni", ale referovat nebudu, páč na vaše - měla jsem jeden pomeranč a jogurt - se můžu vysrat Potřebuju zhubnout, nikolif chcípnout hlady
Konec hlášení

kinta
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 09:00
- Nahlásit

Nazdár, Žumpo! Oznamuji Vám, že dnes je slavný den, bo pan Brunhilda slaví své deváté narozeniny. Kdyby nebyl boxérem ale vrčákem, slavila bych dnes druhé výročí svého úmrtí.

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 09:01
- Nahlásit

bonc
Konec hlášení
Velmi výstižné

kinta
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 09:02
- Nahlásit

bonc

Paní, je vidět, že všechno máte pod kontrolou.

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 09:03
- Nahlásit

kinta
pan Brunhilda slaví své deváté narozeniny.
Moc gratulujeme Placatí čumáci patří k naším oblíbeným kamarádům.
kinta
Kdyby nebyl boxérem ale vrčákem, slavila bych dnes druhé výročí svého úmrtí.
No tak já uvidím za rok. Ale vzhledem k tomu, že Bajkonůrově máti bude v lednu devět a tatíkovi dokonce 10, tak to má geneticky asi dané jinak a doufám, že přežiju

kinta
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 09:07
- Nahlásit

Baico
Moc gratulujeme

Děkujeme.

doufám, že přežiju

Možná to maj bílí vrčácí jinak no. Sou samo výrazně inteligentnější neš ti barevní, tak možná proto. Ale uspořádala bych si svý záležitostě, čék nigdy neví, že jo.

bonc
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 09:11
- Nahlásit

kinta
gratulace pánu Brunhildovi, už je to velký dospělý pés. Jaká pranostika se váže k placatkám?

je vidět, že všechno máte pod kontrolou.
čeče zrovna timhle dojmem nevoplývam..

Baico
doufám, že přežiju
pani, vy to máte pojištěný tim správnym výběrem barvy

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 09:13
- Nahlásit

Grin
Baico
bych jim dala pláštěnky, ale nějak jsem vystřelila jak střela a nedívala jsem se jak je venku
Holkám toto počasí nevadí, Faith ho zrovna jako nemiluje, ale nevadí ji to a Soph se měla narodit asi jako ryba, protože ta vodu miluje a je jedno v jaké podobě
a mě to nějak nevadilo, měla jsem kapuci a bylo mi teplo, pak mi vadí následně, to z nich ždímat a udělat z nich bílé psy
naštěstí chodily vetšinou po chodníku, jen se vyvenčily a moc do toho bahna nechodily

kinta
ŽE PŘEJEME VŠE NEEEEEJ BRUNHILDOVI, HLAVNĚ ZDRAVÍČKO A JEŠTĚ NEJMÉNĚ 2 X TOLIK
dárky nakoupíme a předáme za moment

<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání