| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 16:47
- Nahlásit
Baico
my tančíme v šeldrejku skoro obden s gríňou, neb máme DVD a gríňa tančí moc dobře
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 16:50
- Nahlásit
Grin
no, tak ti přeju, ať je to dobrý rozhodnutí. I když ty víš, co ož života chceš, tak určo bude
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 16:53
- Nahlásit
Grin
neb máme DVD
To jebře, že to vím. My ho máme naštěstí taky, tak, abych mu ho mohla pustit, když u nás bude.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 16:59
- Nahlásit
Grin
už chce děti,
hm, tak to by byl u mě taky problém
ale určitě někoho najdeš, jsi moc pěkná
já jsem bohužel takovej člověk kterýmu bude líp samotnýmu než aby se musel nějak přizpůsobit.
jo tak na tom jsem stejně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:02
- Nahlásit
Grin
několik slibnejch vztahů se mi rozpadlo bo chtěl dotyčnej děti
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:04
- Nahlásit
Grin
paní v klidu, než skřípací,tak rači nic
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:04
- Nahlásit
stetisek123
tak ti přeju, ať je to dobrý rozhodnutí. I když ty víš, co ož života chceš, tak určo bude
strašně mě děsí, že by nemuselo bejt.. ale tak víš sama, jak jsme se o tom bavily. Ale naštěstí - nebo možná bohužel - ten rozchod je oboustrannej, nepřišlo to ode mě, takže si to aspoň pak nemusim tak vyčítat.
Baico
To jebře, že to vím. My ho máme naštěstí taky, tak, abych mu ho mohla pustit, když u nás bude
No to bude strašně rád! Ale musíš s nim tancovat A natoč to, bo to potřebuju nutně vidět
Monty
ale určitě někoho najdeš, jsi moc pěkná
no to nevim, ale i kdybych byla, tak jsem bohužel o dost míň snesitelná, čímž se to vyruší
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:05
- Nahlásit
gdyby šla náhodou okolo Pavlii
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:09
- Nahlásit
Grin
kolik vůbec máš roků?
a jak dlouho jste spolu byli?
tak jsem bohužel o dost míň snesitelná, čímž se to vyruší
tak ber to tak když jsi sama, tak tě nemá kdo srát
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:14
- Nahlásit
kejtlin
nevim co ty chlapi s těma harantama maj ale upřímně, kdybych byla v roli otce, taky by mi nevadilo dítě mít, ale jako matka ... hmmmm tak po tom faaakt netoužim. zatim naprosto vůbec teda. Sem se měla narodit jako chlap.
makrel
klidu, než skřípací,tak rači nic
no jo akurát už jsme spolu byli 5 let, takže fakt kus života. je to smutný.
Jo a asi bych si už neměla pořizovat dalšího psa!! Měla jsem jen 2 pěkný vážný vztahy, první zkrachoval 8 měsíců po tom co jsem si pořídila Trixinku. Gríňa k nám přišel 10. ledna... před rokem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:15
- Nahlásit
Grin
jo, 5 let není málo, ale co naděláš, já byla předtím 8
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:18
- Nahlásit
Grin
Jo a asi bych si už neměla pořizovat dalšího psa!! Měla jsem jen 2 pěkný vážný vztahy, první zkrachoval 8 měsíců po tom co jsem si pořídila Trixinku. Gríňa k nám přišel 10. ledna... před rokem
jo tak to už jsem slyšela taky jednou od známé, že když si pořídím třetího, že už si těžko někoho najdu
a taky si myslím, že tím, že jsem takový blázen, který úplně veškerý svůj čas věnuju psům, tak to hodně možných případných adeptů odradí... ale mě to neva, já jsem se narodila, abych tu byla pro psy
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:18
- Nahlásit
Monty
kolik vůbec máš roků?
a jak dlouho jste spolu byli?
26, byli jsme spolu 5 let.
tak ber to tak když jsi sama, tak tě nemá kdo srát
no eště mi zbyla maminka, ale ta u mě naštěstí nebydlí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:28
- Nahlásit
Zdravím, jsme vyčuchaní, spokojení, utahaní až vymrtvení, jdu si stahnout zabahněný gaťky (kdybych se pos***a tak už to na nich nikdo ani nepozná a asi se svalim na chvíli na deku k Šeldrejku.. bohajehojaxem utahaná..
ale čuchání super, všem to čuchalo, počásko vyšlo, by mohla bejt taková zima do jara
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:34
- Nahlásit
Grin
já jsem částečně jako chlap
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:42
- Nahlásit
Grin
já byla takhle s klukem 6 nebo 7 let, teď už přesně nevím. A najednou mi prostě strašně lez na nervy, měl mě hrozně rád a byl na mě hrozně hodnej. Jenže ponorka no.
Tak sem ho poslala kamsi a dnes si myslím, že by to stejně nevydrželo, ale rozhodně by to byl pro mě příjemnější vztah, ne tak italskej. Na druhou stranu byl věčnej student a strašně ležerní k životu. No prostě, co chci říct: Povídal ten vztahovej psycholog, že se dva nevemou do třech let (nebo dneska spíš nemaj dítě) tak se to pomalu rozkládá do ztracena
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:44
- Nahlásit
Grin
Jak to budeš zvládat s psama?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:57
- Nahlásit
BEJBY NEBUDE SEDĚT FKOUTĚ!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:00
- Nahlásit
kejtlin
já jsem částečně jako chlap ¨
já bych chtěla bejt chlap bavilo by mě to víc než bejt ženská
stetisek123
já byla takhle s klukem 6 nebo 7 let, teď už přesně nevím. A najednou mi prostě strašně lez na nervy, měl mě hrozně rád a byl na mě hrozně hodnej. Jenže ponorka no.
já vim, i jsi mi to říkala. Ale Ondra na mě zas tak hodnej nebyl a zas tak mě rád neměl, mělo to fakt dost much. Snad to te´d bude lepší, až se oklepu z toho šoku.
Jak to budeš zvládat s psama?
Pokud neonemocnim tak dobře, všechny venčení jsem stejně obstarávala sama, i když jsem chodila do práce. Když pojedu na dovču, nabídla se Bajkofka, že pohlídá Grina, když ta nebude mít čas, pomůže mi asi máma, i když u ní bych Grina nerada nechávala, Trixina může u mámy klidně bejt.
Jinak máma může i vyvenčit když onemocnim, a když nebude moct, tak eště furt je tady brácha, když bdue nejhůř, budu volat žumpicím spíš by mě zajímalo jak to dám finančně, ale to se musí vyzkoušet.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:05 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Grin
já bych chtěla bejt chlap bavilo by mě to víc než bejt ženská
já bych taky chtěla bejt chlap
edit: grina mužeš dát ke mě ale přežije z nás jen jeden
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:07
- Nahlásit
kejtlin
grina mužeš dát ke mě ale přežije z nás jen jeden
neblbni, tim mu hrozim, že pude k tetě kejtlin esi mě bude srát, ale doopravdy bych mu to neudělala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:10
- Nahlásit
Crysa
BEJBY NEBUDE SEDĚT FKOUTĚ!
ty nechápeš vocotude!! balancuju nad propastí do kerý můžu každou chvíli spadnout!
Grin
ych gratulýre dych k singlu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:11
- Nahlásit
davidkova renata
ych gratulýre dych k singlu
no ti ď
jaký byly obrany?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:12
- Nahlásit
davidkova renata
balancuju nad propastí do kerý můžu každou chvíli spadnout!
JJ, ještě včera sem se cpal rohlíka a teď mi cou ženský do kapes dyjamánty
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:14
- Nahlásit
Grin
aký byly obrany?
Si dovolím odpovědět. Peskové byli všichni velmi čokovní Někteří chtěli kousat hodně moc, jiní moc ne a většina jich nepůšťala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:18
- Nahlásit
Nazdar šumacherovi! Právě sme domki, od bahna jako blázni, jeden by nevěřil, kolik dokážou udělat koníčky bahna na dvorku statku. Markus je nacpán koňkýma myslinkama, granulema, zbytkama ze žlabu a psíma tyčinkama. Knedlíček již vůbec jako vůz nevypadá, vypadá jako blátivá koule. I zevnitř. Právě vše peru a vařim mařkoj maso a smrdim po celém domě, to zas budou stížnostě. Taky už sem pracovala a ještě za dvě hodiny zapracuju znova a čumim na telku a přepínám si jí z dálky jako pán.
Co děláte? Jdu si k mámě barvit bembeřici.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:18
- Nahlásit
Baico
jee oni tam byli i bajkonůr a fufín, tak to je nám dvakrát líto že jsme tam nebyli Grineček by se od nich zase nechal trochu šikanovati, on by to moc potřeboval, jedinej pes se kterym byl poslední tejden ve styku byl hnusnovenoušek.
A de se příští tejden? to už budem určo ready
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:20
- Nahlásit
Gerda
jeden by nevěřil, kolik dokážou udělat koníčky bahna na dvorku statku
Ale jo, věřil Taky by jeden věřil kolik toho bahna dokáže koníček nanést na koberec gdyž se zase probourá do baráku
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:25
- Nahlásit
Biluška
On tam prostě chce bejt s váma, no, v teple, u zdroje jídla, spát v obyváku na gauči.. a ty mu to furt nechceš dovolit!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:26
- Nahlásit
Grin
a eště serete?
|