Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 16:18
- Nahlásit

Grin
bo mě balí f krku jaksviňa

Lity lity lity upá nejvíc. A Grinečka moc pochval a řekni, že když se bude takhle chovat, tak na Bučinu nepojede na převýchovu, ale na super prázdniny

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 16:32
- Nahlásit

Nazdar koňadry, už sme takiiii domkiiii, uchránila sem i nepracovní neděli jupííííí! Teď se u mámy láduju zapečenýma těstovinama, neboť jsou velmi dobré. Dnes jsme nestopovali.
Hele lidé, bolí vás někoho po vrtání zuby víc než před vrtáním? Krom toho, že mě pořád bolej ty vpichy po yňjekci, u tý horní dásně mě to bolí až pod oko, mi prostě ty zuby bolej a sou docela fest citlivý, je to normální? V pátek du na další, na tu plastiku krčku u špičáku, tak teda nevim, no...
Co děláte užitečnýho?

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 16:35
- Nahlásit

Zdarec ve spolec, jsme pozytývně vymotivovaní, nejsme v závějích zapadnutí, ale jsme vycvičení a špinaví a utahaní a málem nedojetí dom. Strááášně lilo, moc lilo, na dálnici jsem jela max 90km/h a nebyla jsem sama!! až jsem se místama bála, páč ještě z boka funělo a dodávka byla v postatě prázdná, tři klece, dva psi, taška a já, tedy putovali jsme směrem kupředu a pak ještě od bílý čáry k bílý čáře aniž bych chtěla, tak jsem najela tedy asi dvojnásob vzdálenosti než říká mapa že by mělo mezi body A a B být.
Jizerky jsou krásný, i za deště, když se teda cvičí se pesem uvnitř domku s teplým čajem nebo kafem na stole
A ani domu se mě nechtělo, plnou penzi jsem si užila, jsem jsem pomyslela, už to nesli nas tůl, jídlo, pití, .. hhmmm a nejen že to uvařil někdo jinej, ale i to odnesl někdo jinej a umyl nádobí!!!!

jdu zapnout pračku a navařit si na zítra (( chjoooo, chci plnou penzi i doma..

PS: gratulace k výkonům bílých vobranářů!!

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 16:46
- Nahlásit

Biluška
Na to mám jednoduchej a máloznámej recept . Du k informacím a řeknu "chtěla bysem objednat tady tenhle kečup jak máte f akci a taky bednu mlíka". A voni ti to musej objednat . Pak ti domů zavolají, že uš to mají a ty si to na těch informacích vyzvedneš. Za tu akční cenu
Jako fakt? Je to někde zakotvený f ústavě bo někde?

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 16:53
- Nahlásit

Crysa
gratulace k výkonům bílých vobranářů!!

Moc děkujeme A Fanda dneska i krásně čmuchal. Dokonce to vypadá, že stopování ho snad i bude bavit

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 16:55
- Nahlásit

My sme byli s ventoj na prochajdě. Měla sem i děcka a sotva došly, teď někde pobíraj síly na to aby se zase mohly začít rvát a řvát.
Beďar dnes na cvičáku velmi šikovný, zamiloval si kladinu a běhá na ní i když nemusí a furt by tam chodila, přelezla i celkem s chutí áčko a a velmi způsobně předvedla pani instruktorce, jak se mi zakusuje do rukávu když nemá
JInak nic new!

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 17:31
- Nahlásit

stetisek123
Jako fakt? Je to někde zakotvený f ústavě bo někde?
Nevim f čem to je zakotvený, ale fungá to. Asi to maj f těch opchodních podmínkách. Normoš gdyž nenajdeš dotyčné zboží v regále tak ti ho na informacích objednají. KLidně i jeden kus.

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 17:33
- Nahlásit

BiluškaNormoš gdyž nenajdeš dotyčné zboží v regále tak ti ho na informacích objednají. KLidně i jeden kus.

ale jenom v Bruntále v úterý a v březnu, co?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 17:36
- Nahlásit

Biluška
bych potřála nějakej argumet, abych ho dyžtak použila místo traverzy, bo v Praze budou i na informacích otrlí

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 17:40
- Nahlásit

Crysa
fšude ty blpko

stetisek123
Mi to gdysi poradila paní co f Kuflandu pracovala. Argument teda nevím, se zkus normoš slušně zeptat. Žes přišla koupit to slevněné mlíko, ale že nemaj a žes slyšela...bla bla bla. A uvidíš. Já už to fakt používám několik let a funguje to pořád. Bezproblémově. Akorát někdy se s tím dodáním fakt flákají a volají až třá za dva týdny

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 17:42
- Nahlásit

Biluška
co když v tom krámu informace nejsou?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 17:46
- Nahlásit

kejtlin
V Kaufu jsou vždycky. Kdyby nebyli šla bych asi k nějaké bábě na pokladně ať mi zavolá vedoucí. Netuším essi to funguje i v jiných krámech než Kauf, ale podle mě jo. Já to aplikuju jenom v Kaufu, kdekoliv jinde totiž mají vždycky zboží v regálech

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 17:47
- Nahlásit

stetisek123
Měla sem i děcka a sotva došly, teď někde pobíraj síly na to aby se zase mohly začít rvát a řvát.
A co, odradilo je to aspoň?

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 17:55
- Nahlásit

Vlezu do vany, hodím spršku, vylezu a zjistím že mám ručník ve vedlejší místrnosti?!?!?!?!??
tak mám od dveří bahňatou cestičku do půli bytu jak jsem vykládala auto po návratu z hor a z druhý strany zcela zamokřenou cestičku.. jdu od toho utýct a jedu si nakoupit, abych měla od osmi v čeho vařit to Ratatata na Primě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 17:58
- Nahlásit

Biluška
nj v Kaufu, já mám Kauf až na Mělníku, tam skoro nejezdim, blíž to mám do Nera a tam Kauf neni

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 18:08
- Nahlásit

Venta
to bohužel zjistim až když pude do tuhýho

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 18:15
- Nahlásit

stetisek123
tak kdyžtak příště přidáme to obkoužení louky a lesíku. Za brodem doleva místo doprava

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 18:31
- Nahlásit

Venta
radši ne, velkej teď za mnou přišel, že ho bolí břicho. Minulej tejden tu sousedi měli nějaký střevní chřipky, tak eště, žes mu nedala to pití.

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 19:39
- Nahlásit

stetisek123
no to teda, bych se pos...
Hele, budeš chtít ňákou tu hračku, když už si to nechám posílat?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 19:48
- Nahlásit

čus dojnice,tu děsně leje,ale celej den to šlo,bylo teplo

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 19:52
- Nahlásit

davidkova renata
čus dojnice
zdar
tady přes den taky vůbec nepršelo. pršelo jen když jsme byly se štětískem venku, pak už zase ne

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 20:02
- Nahlásit

davidkova renata
Venta
tady taky hnusně chčije, ale porád je to lepčí než kdyby padaly bílý mrdky

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 20:05
- Nahlásit

Alexa
ale porád je to lepčí než kdyby padaly bílý mrdky
no to jo, až začnou padat, tak nebudu moct tolik na procházky, bo mám na kočárku letní pneu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 20:07
- Nahlásit

Alexa
porád je to lepčí než kdyby padaly bílý mrdky
všecko je lepčí než bílý mrdky

du na telku jelýtka

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 20:08
- Nahlásit

Venta
hale, tak mi vem ty dvě berušky teda, já ti příště dám kačky. Moc děkuji!

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 20:09
- Nahlásit

davidkova renata
všecko je lepčí než bílý mrdky
Nééééééééé! Já sníh miluju a moc se na něj všichni těšíme. Měla bych bydlet na horách

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 20:12
- Nahlásit

Děcka, zaspala sem u telky, tak sem se povalila k Odloženým případům, že sem viděla jenom počáteční mrtvolu a pak až znělku televizních zpráf. Su jakési pofidérní, jdu nějak vyřešit pořadí - venčení - mytí - čumění na telku - spatí.

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 20:18
- Nahlásit

stetisek123
ok, objednávám

Tondas
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 20:29
- Nahlásit

Dobrý večer, zítra chodí čerti

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 20:31
- Nahlásit

Tondas
Od zítra budou podvečerní petardace zase pravidelností až do ounorka. Takže pevně doufám, že bude řádně pršeti, aby se harantům detonujícím nechtělo jít ven.

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání