Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 09:36
- Nahlásit

Guten mórgen íbr ales. Pomalu stáváme, nic zásadního. Fčéra sme šli v tom hnusu ven s tim, že nikoho nepotkáme, bo je hnusně jak v řiti, no, potkali sme každýho, resp byli venku lidi, co maj normálně psy navodítkovaný, pročež předpokládali to samé, co já, takže snad všichni samci, co se jinak prsej s ostatníma, byli venku navolno. Takže jsem z Mařny sundavala vyprsené samce a samozřejmě jejího největšího oblíbence, toho polostofárdoněco, Maryje ho chtěla strašně moc, takže to bylo fyzikcy náročné, on se taky držel jaxviňa, pán pak chtěl dát Máňovi piškot, bo jí ho dycky dává, ale ona si ho nevzala, takže pán se na ní zlobil, že je mizerná, když si ho dycky bere. Tak jí řek, že jí teda dá Bima, tak sem mu řekla, že budu ráda, když ho takhle často budu potkávat, až nebude hárat, když ho jinak celej rok nevidim, ale když čuba hárá, tak ho vidim každej den!!!!
Dnes si držim palce, ať mi volaj, že nemám jezdit do kolbeny.
Co zas děláte? Venku fouká hnusně, půjdem si tedy zkusit najít tuňákovou konzervu, tu myslim, že by měla máňa najít i ve vítru, ne?
Zdálo se mi, že Crysa uvízla v závěji...zřejmě jak dávali upotáfku na sněženci a machříííí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 09:39
- Nahlásit

AAAAAAAAAAAA nechcíííííííí začíííínat stránkůůůůůůůůůůůůůůů!!!!!!!!!!!!!

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 09:51
- Nahlásit

CUS DECKA, NEPUDETE NESKA NEGDO PROCHAZKOVAT???

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 10:08
- Nahlásit

Grin
Ani se ti nenabízim ))))))

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 10:09
- Nahlásit

Gerda
Co zas děláte?
dřeme

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 10:24
- Nahlásit

makrel
ty furt hrozně dřeš....lity lity ženo nebohá....

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 10:34
- Nahlásit

Gerda
tebe nechcem bo teda ty klidně pojď, ale Maryji velkonadrženou si nech doma

Jebloň
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 10:35
- Nahlásit

čus lidi
Venku máme jaro,v hlavě permoníky a je mi,po dlouhý době,strašně fajn.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 10:39
- Nahlásit

Grin
Je mi to jasný )))))

Jebloň
Krása nesmírná, drahá ženo!

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 11:00
- Nahlásit

tak čoklové dneska budou mít hustoprogram bo jedeme k mojí babičce se kterou se moc nevídáme a kterou trixina miluje bo z ní vždycky něco kápne, a bude tam i děda, kterýho Grin nenávidí bo vypadá jako čert a Grin na něj straaaašně štěká. To bude něco dofám, že tam nebudem dlouho

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 11:02
- Nahlásit

Čus bůs, co děláte? Mně se zdálo, že mám románek se Švehlíkem a jsem z toho jaksi roztěkaná

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 11:41
- Nahlásit

Adiddaska
jako se starym švehlíkem???? Nekoukalas na stříbrnej vítr nebo měsíc nad řekou? Nebo v čem to hrál?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 11:45
- Nahlásit

Gerda
Nekoukalas na stříbrnej vítr nebo měsíc nad řekou? Nebo v čem to hrál?

To byl zase Cupák.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 11:47
- Nahlásit

Gerda
A neni švehlík nějakej brouk bo tak něco? Nebo si to pletu se střevlíkem?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 11:49
- Nahlásit

Jebloň
ajooooo, Cupááááák! )))

stetisek123
neni švehlík nějakej brouk bo tak něco?
)) ty si strašnej monstrdebíííííl )))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 12:56
- Nahlásit

čus dementi,byla sem f kaufu..bylo to strašný a to nemluvim vo tomm,že sem tam šla pro kečup f akci kerej neměli stejně jako uzený kostky taky f akci

Adiddaska
že mám románek se Švehlí
twe a co co???? šiš trochu to rozved ne???!! hlavně že vy tu furt rozvádíte můj seksuální románek se zdendou

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 13:32
- Nahlásit

davidkova renata
hlavně že vy tu furt rozvádíte můj seksuální románek se zdendou
Se zeptám asi blbě (jak taky jinak, že jo), ale Zdenda je DannyCZ? Su sto let za opycema jak s váma nemůžu chodit na chronické pyknyky

a to nemluvim vo tomm,že sem tam šla pro kečup f akci kerej neměli stejně jako uzený kostky taky f akci
Na to mám jednoduchej a máloznámej recept . Du k informacím a řeknu "chtěla bysem objednat tady tenhle kečup jak máte f akci a taky bednu mlíka". A voni ti to musej objednat . Pak ti domů zavolají, že uš to mají a ty si to na těch informacích vyzvedneš. Za tu akční cenu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 13:37
- Nahlásit

Biluška
Du k informacím a řeknu "chtěla bysem objednat tady tenhle kečup jak máte f akci a taky bednu mlíka". A voni ti to musej objednat . Pak ti domů zavolají, že uš to mají a ty si to na těch informacích vyzvedneš. Za tu akční cenu

hele todle ty kurvy možná řešej cedulí kerou maj f tom prázdným regálu a je na ní..Omlouváme se,ale toto zboží momentálně neni k dispozici a bude doplněno
ihned jak blabla
nemůžu chodit na chronické pyknyky
tvůj problém

du ven jelyta

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 13:45
- Nahlásit

davidkova renata
hele todle ty kurvy možná řešej cedulí kerou maj f tom prázdným regálu a je na ní..Omlouváme se,ale toto zboží momentálně neni k dispozici a bude doplněno
ihned jak blabla

Cedule, necedule, musej ti to objednat . Když jsem šla objednávat poprvé (myslím,že to byli nanuky na gulak, asi tři roky zpátky) tak to na mě zkusila - že budou zítra, že si mám zítra ráno přijít. Sem byla hnusná, vpálila jsem jí, že nejsem a) z Krnova, b) důchodce, abych tu mohla v pět ráno stepovat a chytla sem těch deset kousků co laskavje dají do regálu. Že je chci objednat na pondělí, přijedu si asi tak kolem jedenácté a hotovo .Baba sklapla podpadky a v pondělí byli nachystané. Od té doby to ani nezkouší, rovnou si bere papírek a značí si co mi má objednat . Jediné u čeho se to nedá jsou ty věci, u kterých mají v letáku napsaný, že jich bude jen pět kusů a tak.

tvůj problém
Nekecej a vybal info

du ven jelyta
Se Zdendou?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 14:07
- Nahlásit

se vás můžu vyprdnout gdyž su tu dneska za Krysu Ani Enina se se mnou nebaví
Du teda radši umýt dveře

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 14:18
- Nahlásit

Biluška

Ani Enina se se mnou nebaví

a o čem bys chtěla?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 14:24
- Nahlásit

Eninka
a o čem bys chtěla?
Ale nic, to byl pokus za jak dlouho dorazíš. Zklamalas

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 14:26
- Nahlásit

Biluška

Ale nic, to byl pokus za jak dlouho dorazíš

to víš, nemám na starosti jenom vás

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 14:30
- Nahlásit

Bré deň.
Jsem u rodičůch. V 10 jsme vyšli od nás a šli jsme pěšo, teď tady přebýváme a vegetíme a za chvílu pocestujeme zase zpátky domů. Psíci se rozvalují a vůbec se jim domů nechce.

Proč musí být zítra pindělí???

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 14:49
- Nahlásit

Čus bus!
Je u vás taky tak hnusně? Tady přestalo pršet, tak půjdu panu Faraonovi na závětrnou loučku našlápnout kratičkou stopičku. Poslušnost má celkem slušnou, už mi dokonce aportuje i činku
Večer máme výborovku, tak budu muset ještě do Kralup.
Zítřejší pondělí mi nava, protože jedu na služebku do roudnice, kde mám být až v půl desátý a z baráku tam jsem za deset minut. To jsou zatím všechny zprávy z Veverkova.

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 15:03
- Nahlásit

Baico
Je u vás taky tak hnusně?
Nejvíc !
Byli jsme u babičky s dědou a pes byl NEUVĚŘITELNEJ!!!!

štěknul jenom jednou gdyš mu děda vykládaal jak velkej má v lednici salám - to rozhazování rukama, pohled přímo do očí a intenzita hlasu u slova "takovejhle" bylo na pana Grina moc, tak si štěknul a schoval se pod stůl... ale jinak byl naprosto BOMBOVEJ!!!

mám radooooost!!!

Ale bohužel ho moc nemůžu odměnit, bo mě balí f krku jaksviňa plus ten počas venku rovná se eninkování.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 15:26
- Nahlásit

Baico
Je u vás taky tak hnusně?
Tady je jarní počasí,ale strašnej vichr,úpa to vohejbá stromy a měla sem strach,aby mi to nevodfouklo malý psy.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 15:34
- Nahlásit

nazdar blázni

tak sem se neska přežrala kachnou s brknedlema a červenobílym zelim a vůbec nic se mi teď nechce
dopo sem byla s čoklema na louce a nesnášim kokoty kerý dou se svejma čoklema ven u toho krafou do mobilu a čokle zatím votravujou moje čokle, když sem je nakonec vyhnala tak šli votravovat vovce a ten č.rák si furt kecal do founu-sem ho slyšela až na druhou stranu louky
davidkova renata
hlavně že vy tu furt rozvádíte můj seksuální románek se zdendou
nojo dyž to je ještě nový nevokoukaný a taky vzhledem k okolnostem žejo

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 15:50
- Nahlásit

Jsem tu ze stop. Faru si odčuchal dvě krátký. Mám z něj radost, krásně vyčuchává šlápotu po šlápotě. a už ví o co jde, jen ho připnu na stopovačku, tak zaboří frňák do země a táhne mě k nášlapu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 16:12
- Nahlásit

davidkova renata
Ahoj, prosím tě, kdybys na ní náhodou narazila v Troji.
"Prosím, pomozte nám najít naší sedmiměsíční fenečku. Slyší na jméno Činta, je to trpasličí špic oranžové barvy a konec ocásku má lehlce černý. V případě nálezu volejte na 728 65 75 80"
Fotku zatím nemám.
http://www.facebook.com/vanda.frolikova#!/pages/N% C3%A1rodn%C3%AD-registr-majitel%C5%AF-zv%C3%AD%C5% 99at/195048493700
Díky moc
Alexa
tak sem se neska přežrala kachnou s brknedlema a červenobílym zelim
já zas jdu, tady není bezpečno

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání