| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:08
- Nahlásit
Grin
no, mě moc nebere tenhle konkrétní případ, ale celkově, dlouhodobě. A pak ty fakta kolem nark. pistole, utrácení psů a pod. Nezajímá mě Místo, Jansová, ani nikdo jinej, ale RD
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:11
- Nahlásit
nic nestíhám, ale aspoň mi to utíká
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:18
- Nahlásit
Sízra Milanová
Hele jakou povahu mívaj obvykle ty tibetský dogy,co to je za ps,je to sabiják,nebo mazel nebo jako jakej má bejt? Mně se děsně líbí
Kámoška jich má asi patnáct, nebo kolik. Sou na pohled děsně zlý, pouštějí hrůzu a gdyž to fšechno začne řvát za plotem tak de každý radši po protějším chodníku . Ale venku sou to miláčci myláčkovatí, v podstatě mě vůbec neznají,ale s klidem se ode mě nechají ovládat, povelovat a tak...beztak neposlechnou, bo jim ty povely nic neříkají, ale nechají mě, abych je říkala a byla sem děsně důležitá
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:28
- Nahlásit
stetisek123
mě moc nebere tenhle konkrétní případ, ale celkově, dlouhodobě. A pak ty fakta kolem nark. pistole, utrácení psů a pod. Nezajímá mě Místo, Jansová, ani nikdo jinej, ale RD
Já právě o něm moc nevim, takže celkově si jenom přeju aby se stalo to, co je nejlepší pro psy - pro ty co u něj jsou, co se mu někdy dostali do rukou a nebo ještě dostanou---
a musí to prostě zhodnotit někdo nezaujatej jak ty říkáš.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:40
- Nahlásit
dneska je Martinů a šéfi chtějí něco po práci dělat, jsou normální???? Já musím domů
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:37
- Nahlásit
Grin
čus, co ten pejsek na tý chodbě? to se mi vůbec nelíbí!!!! Volala si na ty tlapky?
Biluška
Voni jako na povely neposlouchaj vůbec?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:44
- Nahlásit
Sízra Milanová
Voni jako na povely neposlouchaj vůbec?
Ale jo, něco jo. Když chtějí a když mají pocit, že se jim to vyplatí . Jako takový to sedni, lehni a tak neumí vůbec, to je totiž nikdy nikdo neučil. Ale třá chodit na vodítku umí normálně, fuj taky znají...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:50
- Nahlásit
Biluška
Sízra Milanová
to se o kavkazech říká taky a kyra má základní poslušnost, to je kus od kusu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:57
- Nahlásit
kejtlin
jo, určitě by šli vycvičit. Aspoň na ten základ. Mě právě tihleti konkrétní od kámošky dostávají tím, že je vedu třá do auta, zavelím "hop", pes zvedne líně jedno oko a úplně evidentně si myslí..."polib mi..." Po šelmyjích co plní povel dřív než ho dostanou je to k zešílení
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 17:05
- Nahlásit
Sízra Milanová
co ten pejsek na tý chodbě? to se mi vůbec nelíbí!!!! Volala si na ty tlapky
no jo.. pani sice ochotná, ale jaksi naznačila že s tim asik nic moc neudělá..
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 17:35
- Nahlásit
Grin
no jo.. pani sice ochotná, ale jaksi naznačila že s tim asik nic moc neudělá..
když ten pes je od nich,oni nemaj zodpovědnost za to jak se s nim nakládá? ach jo....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 17:39
- Nahlásit
Sízra Milanová
oni nemaj zodpovědnost za to jak se s nim nakládá
a jak se s nim nakládá? má vodu,podložku,je venčenej..chápeš že mu v zásadě nic nechybí? neni se na čem točit..jestli se nám to líbí či ne je zcela irelevantní,prostě se nic nezákonnýho neděje co by šlo napadnout..bohužel no
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 17:47
- Nahlásit
Nazdar blázni, čtu vás bez brejlích, mám barvu na své lysé hlavě, vůbec vás nevidim, nákup pro burany vykonán, ale na úklid sem se vyprdla, řekla sem si, že mě vlastně vůbec nezajímá, jestli si Jebloň a Maky myslí, že sem prase a hned mi bylo mnohem líp, že nemusím uklízet.
Hele co vezmem elmušoj zítra k jídlu? Nemá někdo nějakej řízek? Nebo kus masa?
A co děláte? Jste veselý? Grinka je zas v práci? Je prostě divná, to je málo platný. Dneska sem Grinoj koupila svíčky děcký do dortu, sem moooc zvědavá, jestli je bude umět sfouknout.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 17:49
- Nahlásit
panikáááááá
krmí někdo platinumkama?!
Prosíííím, došly mi pamlsky a nutně potřebuju aspoň kilečko dvě platinumek. Mohl by mi je někdo prodat během víkendu v Praze?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:04
- Nahlásit
Maky a Trix
můžem zajet do nějaký krámku, nebo dostane Cicik maso se zeleninou
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:07
- Nahlásit
Gerda
ale tak mě nejde o jídlo, mě jde o pamlsky... já jiný pamlsky nedávám, protože potřebuju na klikání něco malýho, vlhčího a podobně. A vzhledem k tomu, že budu celej tejden u našich, tak tam je fakt neseženu a na nic jinýho se mě trénovat nechce, když je tak miluje.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:14
- Nahlásit
Gerda
hele, mám tady obrovskou starou litrovou termosku, mám jí vzít a udělat do ní ráno čaj? Nebo jí vzít bez čaje a použijeme jí na neděli?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:17
- Nahlásit
Gerda
nejsem veselá, ale nasraná že musím na zpíčenou noční do mrazu a větru za pár šupů
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:32
- Nahlásit
Sízra Milanová
davidkova renata
jak se s nim nakládá? má vodu,podložku,je venčenej..chápeš že mu v zásadě nic nechybí? neni se na čem točit..jestli se nám to líbí či ne je zcela irelevantní,prostě se nic nezákonnýho neděje co by šlo napadnout..bohužel no
přesně tak
Gerda
Grinka je zas v práci? Je prostě divná, to je málo platný. Dneska sem Grinoj koupila svíčky děcký do dortu, sem moooc zvědavá, jestli je bude umět sfouknout.
aano jsem zase v práci ale za svíčíčky ti díky, tak já nebudu brát ty ohořelý
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:46
- Nahlásit
Grin
nečetla jsem někde, že krmíš platinumkama?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:51
- Nahlásit
děcka, zakoupila jsem si na neděli teplé prádlo! Takže možná ani nezmrznu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:58
- Nahlásit
Maky a Trix
jj krmím krmím proooč???
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:59
- Nahlásit
Grin
a máš je teď? Prodáš mi prosím asi tak kilo až dvě?
v neděli?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:07
- Nahlásit
davidkova renata
a jak se s nim nakládá? má vodu,podložku,je venčenej..chápeš že mu v zásadě nic nechybí? neni se na čem točit..jestli se nám to líbí či ne je zcela irelevantní,prostě se nic nezákonnýho neděje co by šlo napadnout..bohužel no
Nemaj ho rádi ty lidi je smutnej a sám na cizí chodbě, mně to vadí...vim že s tim nikdo nic neudělá jako oficiálně, ale chápu Grin, že jí ho je líto...já bych asi akorát řekla tý ženský že ke k... nemyslim kráva a pak bych řekla něco na adresu toho postiženýho,kterej toho psa využívá a byl by super konflikt, uplně na hovno samo,ale bylo by veselo máš pravdu samo, ale chyba je už v tom,že se tyhle vycvičený psi dávaj i těm co k nim nemají vztah...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:08
- Nahlásit
Maky a Trix
mám, no, můžu, ale vychází to na 118 kč/kg... Kolik ti mám teda vzít?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:09
- Nahlásit
Grin
jaký máš? kuřecí?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:14
- Nahlásit
Maky a Trix
kuřecí?
Jehněčí právě, ty jsou ještě dražší
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:15
- Nahlásit
Grin
neva, beru dvě kila, jestli ti to moc neva.
Jestli chceš, pošli mi na makysek.rybaru(a)gmail.com číslo účtu a já ti rovnou pošlu těch 236kč.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:19
- Nahlásit
Maky a Trix
neva, až dokrmíme co máme tak Grin nastupuje na zvláštní diatu a budem hledat alergeny, takže se nic nestane
A nevadilo by ti ty prachy přivézt v neděli? Aspoň bych tim zaplatila fotografa
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:21
- Nahlásit
Grin
ok, zkusím to nějak porozměňovat díky ti velice, zachránila jsi Trixovi týden tréninku nebo možná i déle.
|