Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:09
- Nahlásit

Grin
co vaříš?

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:11
- Nahlásit

kejtlin
co vaříš?
rejži s žampionama a anglickou slaninou na cibulce a pórku... víceméně co dům dal

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:14
- Nahlásit

Grin
hmm to zní dobře

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:15
- Nahlásit

Grin

já mám dnes dietu a mám strašnou žízeň furt! Což je divný, já normálně denně vypiju tak půl litru a te'd už načínám druhou flašku vody

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:18
- Nahlásit

kejtlin
hmm to zní dobře

šak to taky bude ňamkaaaaaa

Adiddaska
mám dnes dietu a mám strašnou žízeň furt!
to je divný, na mě dieta takhle nikdy nepůsobila, spíš jsem neměla ani žízeň z toho hladu

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:19
- Nahlásit

Adiddaska
jaký pány nevycválaný
Nevím mám pocit,že se menuje pískomyl bo žije v písku tudíž logicky písek miluje Jináč s tím žehlením ano ano ůpa stejně to cejtím,že tak je to správné

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:25
- Nahlásit

Pakunobecny
Adiddaska
co máte s pískomilama?? Já je mám tohle jsou moje holkyyyy

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:26
- Nahlásit

pawLINka
huš si zase nasávala? no počkej sobotu + neděli budeme spolu nasávat

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:30 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit

Grin
Gde maj písek?Dyžho milujou?Já sem měla piskomyla jmenoval se Pišta a chodil semnou i na zábavy při jednom ploužáku spoluploužícímu muži sežral kapsu/prostě sme dotančily chlap se vodlepil a upadla mu kapsa Pišta byl u mě v mikině v klokance a maskoval se)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:31
- Nahlásit

Adiddaska
abys nedopadla jak já, taky jsem pila minimálně, pak jsem tačala mít čím dál tím víc pocit žízně a pak už mě vezli na pohotovost, kde zjitili že jedna ledvina je skoro v háji

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:33
- Nahlásit

Pakunobecny
písek dostávaj za odměnu jednou denně na hodinu protože s nim dělaj takovej bordel že to neni možný... oni to teda dokážou i s těma pilinama

Já sem měla piskomyla jmenoval se Pišta a chodil semnou i na zábavy při jednom ploužáku spoluploužícímu muži sežral kapsu/prostě sme dotančily chlap se vodlepil a upadla mu kapsa Pišta byl u mě v mikině v klokance a maskoval se)
jo, jo, je neuvěřitelný za jak krátkou dobu dokážou věci sežrat

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:37
- Nahlásit

kejtlin
já taky hrozně piju, když jsem v práci, tak do sebe jakož takož něco dostanu, ale víkendy úplně hrůza, to do sebe dám třeba jen dvě kávy a ty se jako nápoj nedají ani považovat když ještě odvoďňujou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:49
- Nahlásit

Monty
já musím denně vypít minimálně 3 litry, jinak mě vezou na kapačky

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:49
- Nahlásit

kejtlin

to se mi klidně může stát, já totiž nemám skoro vůbec nikdy žízeň! Třá si večer uvědomim, že jsem za celej den vypila jeden hrnek čaje, tak začnu chlastat vodu a vůbec to nejde, normálně se mi to vrací a nemůžu to polknout. Měšťák(ten doktor) mi řikal, že taky vůbec nepije, že to je mýtus, že má člověk pít hodně, že mám pít tak jak mám žízeň

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:53
- Nahlásit

Grin

sou to děsně rychlý svině

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:57
- Nahlásit

Adiddaska
MĚ ZASE ŘÍKAL můj doktor nefrolog a i moje obvod´ačka, že když má člověk pocit žízně tak už je to špatně, tak nevím, já jsem si na to už zvykla hodně pít a už ani nechodím co 10 minut čůrat jako zezačátku a když to nevypiju tak mám žízeň. vždycky v práci za dekádu-ty čtyři dny, vypiju minimálně balík-6 jeden a půl litrovek

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 21:58
- Nahlásit

Adiddaska
já mám jednu rychlou a svini a druhá je miloučká hodná a pomalá

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 22:18
- Nahlásit

no nic, jdeme ulehnout, zítra toho asi moc nenaspíme, dobrou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 00:17
- Nahlásit

venku je -3 a já nemám rukavice ani čepici kurwa.
už aby byla sobota ráno

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 00:39
- Nahlásit

kejtlin
venku je -3 a já nemám rukavice ani čepici kurwa
Tak já mám prozřetelně kapucu a i čepicu už vod pondělí v autě akorát ty rukavice mi taky chyběj bo zámky už škubou ruky jak namrzaj jj až zima zeptá se tě so jsi dělal v létě-no neupletla sem si nic musím chytit nákou vovci potř rukavičky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 07:21
- Nahlásit

Pakunobecny
u nás je -5, na mělníku bylo -3. až se trochu vychrápu tak musím najít čapku a rukavice na dnešní poslední noční před volnem

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 07:39 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Ty voe, tam je kosa, to je děs. Asi už vytáhnu zimní bundu, pač jinak umrznu.

Dneska mám strašně nabytý den. Z práce povalím nakoupit, pak musím vyvenčit, pak něco vyzvednout u našich, pak pro mamu do práce, s ní navštívit taťku, pak k našim pro velkobatoh, pak doma nabalit nějaký věci, vyvenčit čokle, okoupat čokle, vyměnit s danajasou baterku do obojku, a pak mám jít prý ještě chlastat. Ale asi radši zůstanu doma, ať jsem vyspaná zítra. I když... Kdoví.

Edit: Tady dneska nikdo nikoho nebudí a nikdo nemaká???

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 07:45
- Nahlásit

dobré ráno

pawLINka
taky toho budu mí dneska hodně, jdeme k našim, musím otrimovat Faithici a hlavně nabalit nás
v kolik zítra vstáváš?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 08:05
- Nahlásit

Holky nebalte toho tolik, skoro nic nepotřebujete, jen teplý voblečení - hele vemte si vopravdu zimní boty a hodně teplý fusky, jinak zejtra venku na celej den zmrznete. A čoklům bundy! Hlavně těm plešatejm. Budeme docela i hodně zevlovat, tak ať neumrznou.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 08:11
- Nahlásit

pawLINka
právě že všichni makají.
Asi si letos budu muset koupit taky zimní bundu, loni jsem byla nějaká horkokrevná a přežila jsem v tenké softshelové, ale letos to asi nevyjde.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 08:14
- Nahlásit

pawLINka
Asi už vytáhnu zimní bundu, pač jinak umrznu.
tu už mám vytáhnutout a nosím cca dva týdny a je mi pořád zima, a to do ní mám ještě rolák, nevím co budu dělat v zimě

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 08:14
- Nahlásit

Monty
Vstávat budu asi tak, jak do práce - tzn. 4,40. Nebo možná o chlup dřív.

Gerda

Holky nebalte toho tolik, skoro nic nepotřebujete, jen teplý voblečení -
No však právě to mi zabere celý batoh. Nic jinýho neberu - jen víno, kostýmy, oblečení, kartáček na zuby a teplý ponožky.

Pro Tomáška je vestička jistá, ráno venčím už každý den v oblečku a oblekla jsem ho i včera večer na procházku, bo večer foukal děsný větr a byla kosa.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 08:18
- Nahlásit

pawLINka
aha, jsem si myslela, že by jsi mě prozvonila, ale to je pozdě já budu vstávat 3:30

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 08:23
- Nahlásit

Monty
jelyto a v kolik budete zpátky v neděli?

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 08:26
- Nahlásit

makrel
no pokud stihnu ten vlak 16:17 z Prahy, tak 19:54 pokud ne, tak až 22:02 ale to už je pozdě, v pondělí budu vstávat na krev

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání