Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Adiddaska
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 11:22
- Nahlásit

Sízra Milanovádavidkova renata

pojďte venčit k nám vy krafky! Chci taky venčííít s váma!

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 11:28
- Nahlásit

Nazdáááár,
já tenhle tejden furt dřu dost mi to vadí, ale co nadělám )))
Jinak furt ještě mám v mysli, že vyzvedávám Montyjovou s kníračema před 10 na hlaváku, jsem dobrá, že sem nezapomněla...

Řekne mi někdo co jo novýho? Asi ne co?

Jinak je brutáááální zima, asi dám Zirovi dečku na záda aby nemrznul, jenže si zmáchá nohy a bude to jedno. A Bůšek je taky domácí a bude nám zima oběma, budem asi v autě
Jen doufám, že nebude nikde namrzlo, bo mám na krabičce svojí jen letňáky!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 11:38
- Nahlásit

Adiddaska
zavolej mi nevim kde mám foun

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 11:42
- Nahlásit

Sízra Milanová
Adiddaska
zavolej mi nevim kde mám foun

to už tady dlouho nebylo

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 11:46
- Nahlásit

Sízra Milanová

ty si hroznej debil, volám ti a nebereš to! Máš ho asi v prdeli!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 11:53
- Nahlásit

Adiddaska
Chci taky venčííít s váma!
jo uš sme se svolaly.-))) v jednou autisitycky jako dycky
Atusch
co jo novýho
to nezvládám
co ta laguna ví že nechceš kalogéén???

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 12:06
- Nahlásit

davidkova renata
co ta laguna ví že nechceš kalogéén???
Já nevím, říkala sem jí, že chci MSM o kolagenu řeč nebyla. Ale to je jedno vezmu co bude, to je tak když se pletu do něčeho co nestíhám sledovat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 12:17
- Nahlásit

ty woe venku ten ledovej vichr, rači zas du spát do teplý postele

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 12:19
- Nahlásit

Ještě 40 minut a mizím z práce.
Juchůůůů.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 12:20
- Nahlásit

pawLINka
jako v jednu, jo??? ty se máš

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 12:21
- Nahlásit

Čus bus!
Jsem doma od doktora. Byl to opět neskutečný zážitek v čekárně plné důchodců. Ale, že jsem tam šla byl dost blbej nápad. Doktor byl rád, že mě vidí, prohmatal mi záda, řekl, že mám asymetrckou páteř a to že mě to furt bolí, že pravděpodobně způsobenou mou nadváhou, vypsal mi žádanku na rtg, rehabilitační vyšetření a na endrokinologické vyšeření. Navíc mi předpsal ještě troje prášky. Navíc mi vycucli spoustu krve a ještě jsem se jim tam musela nechat moč. Takže to vypadá, že do konce listoadu budu létat po doktorech.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 12:24
- Nahlásit

Atusch
říkala sem jí, že chci MSM o kolagenu řeč nebyla
šiš a proč si jí to neřekla demente?? já jí pošlu eště sovu že ho nechceš,nevim esi je f obraze,páč mi na tu předešlou nevodpověděla
Baico
budu létat po doktorech.
vůbec tam nelez sou to šílencííí nebespečný

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 12:25
- Nahlásit

Monty
jj, normálně končím v pátek o půl druhé, ale přišla jsem o půl hoďky dřív, tak zdrhám v 1. Ale zase jiné dny mám dlouhé, no...

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 12:38
- Nahlásit

davidkova renata
vůbec tam nelez sou to šílencííí nebespečný

Ty vole, jsem čekala, že mi na ty záda nějaký fety a né že mě bude ještě k tomu honit od čerta k ďáblu. A že jsem tlustá mi říkat nemusel, to vím.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 12:56
- Nahlásit

Zdarec vespolec, tak už to tu všecko přes hodinu prolítávám co je kde novýho.

Fond - souhlasím, už bylo na čase

Ad peníze - bude někdo tak laskaf, prosím tě Alexo či Gerdi, a pošle mi do maila kolik si mám vzít s sebou kapesnýho? Jako na dárci pro oslavenci (kolipa že to vychází), kolik na psofotografa, jestli se jako platí ještě něco? nějaká kantoška bude? myslím tím neděli, bo nezvládám dojet sobotu i neděli.

Baicovypsal mi žádanku na rtg, rehabilitační vyšetření a na endrokinologické vyšeření. Navíc mi předpsal ještě troje prášky. Navíc mi vycucli spoustu krve a ještě jsem se jim tam musela nechat moč. Takže to vypadá, že do konce listoadu budu létat po doktorech.
lity lity paní, vím o dobrý rehabilitačce tady na Mělníku u Kaufu, není teda na pojišťovnu, ale umí odblokovávat zádo a hlavně umí naučit ty cvikové přímo na posílení záda a tak, a ty cvikové na baloně a jak co dělat třá fpráci u stolu za cvičení a táák a lze k ní nechat vystavit i dárkovej poukaz, kdyby třá se chtělo někomu z rodiny bejt tůze užitečnej

Sem přežraná jak ta stará svině, do si lehnout ke konci Rexa a Gilmorkám. Nějak mě to dopolední cvičákování a stopování po 24ce zmohlo. Jsem zmrzlá a pálej mě voka.

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 13:00
- Nahlásit

Crysa
a lze k ní nechat vystavit i dárkovej poukaz

Díky, uvidím, co mi řeknou ti všici doktoři, co je oběhnu. Dost se děsím toho endokrinologa.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 13:14
- Nahlásit

Baico[b]Díky, uvidím, co mi řeknou ti všici doktoři, co je oběhnu.
http://www.rehabilitace-melnik.cz/sluzby/ - tadyi píše mezi službama: *instruktáže cvičení / míč, overball, therraband /
*rehabilitace pacientů se skoliózou
tak jen kdyby třá si nevěděla kudy kam a nevěděla o co doma napsat ježíškoj.

Dost se děsím toho endokrinologa.

a tak třá ti dá nějakou pilul a bude dobře Budu držet palečky
já tam chodila leta s cystou, sem jí měla u štítky a tlačila ta sfiňa cystovatá, ale pak najednou zmizela. Jen mě z ní dělali odběry, to jsem myslela že strachy umřu jak mě bodali do krka jehlou. Asi jsem to pak raději vstřebala strachy

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:06
- Nahlásit

Nazdar pipi, už sem vostříhaná, nemám skoro žádný vlasy )))) Děsnýho ježdění bylo, aji na nákupě sem byla, ale jen chvilku, bo tam bylo takovejch lidí, že mi prdla céfka, vyložila sem všechen nákup zpět, vzala jen balíček friska a odjela pryč. Odpo to dám ještě jednou, ale už jen pěšky a jen do lídlu, tesko už nedám, to nejde prostě. Chtěla sem i vyluksovat knedlika, ale na dovu pumpách neměli desetikoruny za pade, tak sem se na to vykašlala, halt bude prostě špinavej, nedá se nic dělat. Ted musim krz burani uklízet a to mi strašně sere. Je zima jako blázen!!!!!!!! A molitan pro eldorádo je tak zatraceně velikej, že ho do kufru knedlika nedám a všude se plete a vůbec! Deky už mám v autě, zapomněla sem všechno, co mám vlastně vzít, umim to jen zorganizovat, rozdělit práci, kterou ovšem pak nemohu z mozkových indispozicí vykonávat. A vůbec, jdu teda uklízet, serete mě ale strašně!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:11
- Nahlásit

Gerda
Gerdi, problém, muž nechce jet na Seč, takže já budu vyrážet z Brna až ráno a tudíž nemůžu vyzvednout Jebloň, protože bych si zajela úplně strašně moc a nejspíš by mě to trvalo asi tak celej den.
Jak to prosím uděláme teda? Napíšeš mi prosím třá do sms adresu a čas, kam se mám nechat zítra ráno odnavigovat? Můžu vyzvednout tebe a pak pojedem pro Jebloň na nádr, nebo naopak... nebo nevim, vůbec to v Praze neznám, takže sama jí asi vyzvedávat moc nechci.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:31
- Nahlásit

Maky a Trix
A do prdele....musim to nějak pořešit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:38
- Nahlásit

Maky a Trix
Vyřešeno, Jabloň jede ráno busem, v 8.3O jí vyzvednu na florenci, ty se dogesti před barák, naložíme tvoje auto a pojedem do Jílu tvym, jo? Budeme tam mít nějaký velký věci na vývoz - ten molitan posranej velkej eldorádskej ))))) Buď tu v 9.30, vyložíme ti věci, vyčůráš se )))) a pojedem.

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:42
- Nahlásit

čus co se děje?

su f práci smích už mě přešel

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:43
- Nahlásit

Gerda
jasně, napiš mi ale prosím do sms adresu, nebo do zprávy na FB, nechám se vést navigací po Praze, vůbec si to už nevybavuju.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:44
- Nahlásit

jasný, posílám FB

stetisek123
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:44
- Nahlásit

Maky a Trix
Gerda
Mně Praha neva, ale jedu uš pro mamku, tak nevím

stetisek123
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:46
- Nahlásit

aha, tak nic, jsem pomalá. Furt spim, včera 3 hodiny, dneska taky od 12 hodin. Tělo je jak hadrová panenka, ale jinak moc projevů nemám, tak snad bude dobře

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:47
- Nahlásit

Gerda
přečteno, sděleno navigaci, těšíme se!

stetisek123
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:59
- Nahlásit

Tak RD má na sebe dvě TO, to je dobře, ale jsem zvědavá, jestli se dovíme rozuzlení

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:04
- Nahlásit

stetisek123
no nevim nevim... ale hlavně ve mně nevzbuzujou důvěru ani OS místo ani paní redaktorka takže nevim komu mám fandit, asi budu fandit psům jenom...

stetisek123
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:06
- Nahlásit

dobrý! upřímný!

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání