| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:45
- Nahlásit
čus, jsem též doma!!
Eliška má asi slabost pro Fanouše, protože nás radši dovezla až dom, aby chudáček nemusel znova jet tím strašným rychlíkem
Jinak děkuju za naprosto příšernej dort, to se doopravdy může stát jen v Žumpě. Pro ty, co nebyli, brzi dodám foto
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:54
- Nahlásit
Baico
Pro ty, co nebyli, brzi dodám foto
no to doufám, sedim f hokně a skřípu zubama, radši bych s váma týrala psa...
aby chudáček nemusel znova jet tím strašným rychlíkem
a dal to dobře, nebo byl nerfósní?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:55
- Nahlásit
Nazdar megeři, jak sme si před chvílí řikali - děckaaaa tak za chvíli na foře, jo? ))))
MOCNÁ GRATULACE NADCRYSE K ZM S OBRANOU NA PLNEJ POČET - pláci pláci po ramínku, OBRANA NA PLNEJ - AHAAAAAAAA ))) Krásný, moc moc moc, posíláme všemocné drbání krysí hlavičky!
Bajkofka dostala naprosto příšernej dort, vůbec, všichni sou příšerný...a štětísková přestane okamžitě pomlouvat Rikoslava, neboť je velmi běhavý, milý, Hancaw si lebedí, že všichni už nebijou Džina, ale bijou Rikoslava, kterej to dokáže všechno řádně rozběhat. Teda zabíjet Fanouše, toho taky všichni vražděj a krásně ho honěj. Děckaaaa, to sme zas měli krásnej den, co?
A důležitá věc!!!!!! Na Grinečkovo narozkách, alijas karnevalu, kde MUSEJ mít všichni pejsci masku, musí dorazit Paw a Jebloň, bude se tam přát všem narozeninistům, tzn všem pěti, co měli narozky. Domluvim se se švadlou, aby mi na ten den vytvořila Pawčí vestu již.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:56
- Nahlásit
Baico
děkuju za naprosto příšernej dort,
dostalas-li taky plesomorce, tak nas snad fotecek usetri
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:59
- Nahlásit
davidkova renataHéééč a já to vim,že máte ZMku a dokonce obrana za plnej počet bodů jo????gratulace převeliká , žumpa jedéééééééééé už zas!!
Jojo, žumpovesta nosí asik štěstí, i když esli se teprve rozjíždí ve svém umu čarovném, tak to nás pak čekaj ještě moooooooooooooc velký věci
Huž je to prostě tak, Crysa má z pikniků u cesty, zcela nevážně humoristicky pojatých vopravdicou zkoušku - ZM - Zkoušku Mistrů. A navíc ne na špatný body
Takže plácejte mě po ramenouch, Crysku dvojnásob, dneska byla třikrát nošena v náručí a za každou disciplínu byla ve visu, Crysím visu a měly jsme radost spolu.
http://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY&ob=av3e
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
leyenda
dostalas-li taky plesomorce
bude hůř děfče..
Gerda
Děckaaaa, to sme zas měli krásnej den, co?
jj jak my to děláme??? ...já ti nevim...
alijas karnevalu, kde MUSEJ mít všichni pejsci masku, musí dorazit Paw a Jebloň
jak karneval mušíme začít plánovat!!!! uš je čas..aby pak nebyly nějaký nedostatky!!!
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Crysa
móóć velký gratulace posílám
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:00
- Nahlásit
Grin
a dal to dobře, nebo byl nerfósní?
Byl rtrošíček nervózní a nevěděl jak se vystupuje, tak než se rozhodl, tak mu tam zůstal drápek, ale bez úrazu. Pak jsem ho ještě na Hlaváku vzala na eskalátory a pak ještě kretén musel kousat Dneska měl strašnej den.
leyenda
dostalas-li taky plesomorce,
Něco horšího
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:01
- Nahlásit
leyenda
dostalas-li taky plesomorce
kam se hrabe plešomorče
Gerda
Děckaaaa, to sme zas měli krásnej den, co?
Přesněé to byl dneska krásnej den, Albertííí ))))
Začíná se mi líbit, jak nám to ti kolemjdoucí závidíí Musí se krásně užírat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:01 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Crysa
žumpovesta nosí asik štěstí, i když esli se teprve rozjíždí ve svém umu čarovném, tak to nás pak čekaj ještě moooooooooooooc velký věci
hm,tak to lecgdo vůbec nedá ale myslim že to tak bé,páč proto sme westy dělali bo je empiricky vověřený že jak má něgdo westu,je úspješněj na závotech a zkouškách myslim že to empyrycky vověřila vobjetavě gerda..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:06
- Nahlásit
aleksááá
pošli to pyšelskejm
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4871-q-Hleda-se-or isek
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:07
- Nahlásit
Crysa
Moc a moc gratulujeme a plácáme po zádech
Mě dneska ten figurant, řek, že to s Fandou mám zabalit, že ten kousat nebude, že nedá ani tu ZM, že to neni srdcař. Přitom na něj dneska kousal celkem slušně, vůbec se neutrhnul.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:08
- Nahlásit
nazdař stádofcí
krásnej den dneska
Crysa
gratulacéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éé
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:08
- Nahlásit
Crysa
JSTE STRASNE MOC SIKOVNY, MOC HODNE GRATULUJU
to jsem teda zvedava na dort horsi nez plesomorce, napada me jedine....vite, co myslim ?... ale to snad ne
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:10
- Nahlásit
Baico
Mě dneska ten figurant, řek, že to s Fandou mám zabalit, že ten kousat nebude, ž
fakt???? hele ale von je dost náročnej
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:11
- Nahlásit
DĚKUJEME DĚKUJEME!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:14
- Nahlásit
Alexa
fakt????
Už je to tak. Ale nevzdám to. On asi moc zkušeností s bělobama nemá. Fanda se dneska vůbec neutrhnul a krásně si to držel a i si na něj vrknul
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:16
- Nahlásit
davidkova renata
jistě, jsem dlouholetým závodním a trénovacím pozorovatelem, je jisté, že stojí na bedně jen ten, kdo má vestu. Vesta je základní výbava psovoda velkokinekologa, nyní to již víme, tudíž jsme cestu k úspěchu strašlivě odborně podchytili. Takže pokud teď nepřijdou úspěchy samy, na vině je jenoznačně nevyhovující pes.
leyenda
ale to snad ne
Jestli myslíš to samý, tak přesně tak... ))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:16
- Nahlásit
Crysa
velkoplác plác!!!! jste hustá pani gratulejšn!
bude se tam přát všem narozeninistům
¨ato byl gdo? já nic nevim kam mám poslat prachy na dárrek?? A tak!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:18
- Nahlásit
Baico
strašný den
no teda že se pani nestydíte takhle toho psa tejrat!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:18
- Nahlásit
Gerda
Takže pokud teď nepřijdou úspěchy samy, na vině je jenoznačně nevyhovující pes.
tak nic nám nebrání odložit jej do útulku a pořídit sobě jiného,vyhovujícího
Baico
On asi moc zkušeností s bělobama nemá. Fanda se dneska vůbec neutrhnul a krásně si to držel a i si na něj vrknul
hele pokud je to policajt,z jeho pohledu je ten pes jasně nepoužitelnej a to má pravdu..nejspíš na to kouká z tohodle úhlu,což je i pochopitelný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:19
- Nahlásit
Grin
Blpko, na Grinečkovejch narozkách s nim slaví Jebloň, Bajko (ta už dnes dostala svůj strašlivý dort), Maruna, Crysa, Lucka Kratochvílka. Bude to multipárty. Přijde i Dítě Země a DDZ, už vymejšlej masku pro vlčáka Kima. Nejlepší masku bude mít Sirka, jestli to Atuše pořeší, jak řikala, umřem smíchy. Pak umřem ještě 2x, páč to nedaj ))))) Ale nebudu předesílat.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:20
- Nahlásit
davidkova renata
,z jeho pohledu je ten pes jasně nepoužitelnej a to má pravdu..
No to má pravdu, ale já to nevzdám, ten pokrok není tak markantní, ale je tam.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:23
- Nahlásit
Crysa
Crysa dobrá Crysa umí
Gratulujiiii
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:24
- Nahlásit
Děcka, klidně Crysu ještě chvalte (tu šikovnou chlupatou) a já jdu ještě na chvíli Ferdíííkem tupáčkem, než nám zase zhasnou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:25
- Nahlásit
Hele vy blázni, kdo pude zejtra na stopy - bude se měnit čas, budeme mít tedy sraz v čase novém, ne že tam budete o hodinu dřív.
OPAKUJI, BUDE SE ŠOUPAT ČASEM, SRAZ V ČASE NOVÉM, VÍTE, ŽE STE DEMENTI, TAK RADĚJI OPAKUJI ))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:30
- Nahlásit
Gerda
f tom případě teda nikomu nic nedám, jenom přivezu nějaký žrádlo dobrý, protože to by mě zruinovalo... fšici narozenináři maj smůlu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:31
- Nahlásit
Gerda
Hele vy blázni, kdo pude zejtra na stopy - bude se měnit čas, budeme mít tedy sraz v čase novém, ne že tam budete o hodinu dřív.
OPAKUJI, BUDE SE ŠOUPAT ČASEM, SRAZ V ČASE NOVÉM, VÍTE, ŽE STE DEMENTI, TAK RADĚJI OPAKUJI
hm tak ted to nechápu vůbec!!! prostě až budou zejtra v rádyju hlásit 10 h ráno,tak se tam sejdem jo??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:31
- Nahlásit
Gerda
OPAKUJI, BUDE SE ŠOUPAT ČASEM, SRAZ V ČASE NOVÉM, VÍTE, ŽE STE DEMENTI, TAK RADĚJI OPAKUJI ))
jj běžně na to zapomínám, mám upomínku v telfonu již, děkuji
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:35
- Nahlásit
davidkova renata
hm tak ted to nechápu vůbec!!! prostě až budou zejtra v rádyju hlásit 10 h ráno,tak se tam sejdem jo??
|