Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 12:53
- Nahlásit

jinak jsem teda bohužel i já byla se psem venku, halt prostě nejdu s dobou, no, dokonce jsem mu byla našlápnout stopu nekamenujte mě prosím ale zapomněla jsem si značítka a tak jsem píchla klacek kam jsem potřála, načeš pan Grin vlezl do čtverce, trochu si začuchal, vyžral co tam bylo a cvičení ukončil tim, že se zakous do klacku a odnes si ho pryč achjo. Gde udělali soudruzi z NDR chybu???!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 13:23
- Nahlásit

Grin
Gde udělali soudruzi z NDR chybu???!!!
Chybu vidím jednoznačně v tom, že nemáš supermoderní výstroj z gapaje, ale nějaký klacek Chápeš jak ses dotkla Grinova ega? Copak je nějaký chudý příbuzný, aby neměl pořádnou výstroj a dával se mu na nášlap klacek? Bych se ti na to taky vyprdla gdybych byla pes

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 13:26
- Nahlásit

Biluška
ale tak paní víte jak to je...není klacek, jako klacek

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 13:30
- Nahlásit

makrel
ale tak paní víte jak to je...není klacek, jako klacek
no to jistě paní, nicméně nestopovala bych ani jeden

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 13:39
- Nahlásit

Biluška
a to já možná jo, právě záleží, no....

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 13:59
- Nahlásit

Jdu vas pozdravit na skok. Prisla jsem ted z brigady svazu chovatelu, poobedvala jsem, zungnu kafe a jdu s hafalakama na velkoprochazku. Nj, nejdu s davem a porad vencim.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 13:59
- Nahlásit

Grin
Gde udělali soudruzi z NDR chybu???!!!
Pani klíd já nemám nic klacky rvu cestou na stopu místo předmětu mám kus koberce co sežrali moli po pěti minutách už nevím kudy sem šla mám problén najít i ten klacek a nebohej pakůn si musí dělat všecko sám bo je v podstatě bez vybavení a bez psovoda(kerej za ním po vzoru slepce v labirintu vlaje dááleko vzádu upa zmaten)a taky žijem ba dokonce i výsledkujem

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 14:02
- Nahlásit

pawLINka
Paní naše boseroní nemocná kamarádka neska udělala ZZO 57b tož sme si potřásli virtuáleně paspárama navzájem

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 14:42
- Nahlásit

Biluška
Chybu vidím jednoznačně v tom, že nemáš supermoderní výstroj z gapaje, ale nějaký klacek
no jenom aby nedošlo k mejlce, ani normálně nemá nic fancy, jenom špejli na který je červenej (už teda spíš vyblitej) fáborek... ale zřejmě teda evidentně je to víc profi než klacek To mu budu to jeho ego muset pohladit a vezmu ho večer tahat koloběžku s kšírama K9

Pakunobecny
nemám nic klacky rvu cestou na stopu místo předmětu mám kus koberce co sežrali moli
no tak já jsem si teda dala tu práci a navázala jsem fáborek na špejli a jednu umělohmotnou krabičku co mi rozkousal jsem mu teda jako předmět věnovala ale jinak nemáme lautr nic teda nicméně jako psovod samo velmi zaostává páč víceméně netušim co mám dělat..

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 15:03 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

twoeeee tady je to nejvíc chcíplý, já chci taky lítat s čoklem a nedřepět f hokněěěě!!! ty pracovní víkendy jsou prostě nahovno

stetisek123
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 15:04
- Nahlásit

sem se práfje vrátila z Hradu v Jílovom, oni tam teda ještě pokračujou, ale já už měla haksnu v jednom vohni a rikoslav neustále znásilňoval Abygajl leonkovou a prostě mi čoklové hromadně hlásili, že už na procházku nikdy nechcou.
Bedřiška se nažrala ovčích výtrusů.
Jinak to bylo supr, dobře jsme pokecali, dort byl velmi inspirující, hned jak najdu někoho schopného, tak si to nacvičím.
Sousta žrádla až se stoly prohýbaly. Čoklové hodní až na Rikoslava, prostě supr.
Jdu si dát nohu k ledu a musím poručit nádobí, aby se nakutálelo do myčky, vysavač musím zatraverzovat, bo se teda fláká a malowapky namočím do jarový vody a bičem je proženu po kuchyni. Až to udělaj, tak zatrest půjdou na procházku

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 15:07
- Nahlásit

Grin
velmi zaostává páč víceméně netušim co mám dělat
Šíš vítej do klubu a laskavě se zařad do řady co čeká na vosvícení z hůry za mě jo(páč já už v tý řadě stepuju dva roky než na mě dojde)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 15:11
- Nahlásit

Grin
twoeeee tady je to nejvíc chcíplý, já chci taky lítat s čoklem a nedřepět f hokněěěě!!! ty pracovní víkendy jsou prostě nahovno

naprosto chápu, moc lity do kolika to máš?

Venta
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 15:25
- Nahlásit

stetisek123
sem se práfje vrátila z Hradu v Jílovom
Tak to sem skoro jediná, kdo tam nejel teda
Hele, zejtra vyrážíme na hradiště tam za Váma, vyzkoušet terén. Tak se pak na někdy můžeme spolu domluvit na procházku, až teda budeš schopná chůze

Grin
Chybu vidím jednoznačně v tom, že nemáš supermoderní výstroj z gapaje,
Nechystáte se někdo objednávat z Gapaje? Ne že bych teda chtěla být profesionálem, ale ztratil se nám nejlepší míček, co znám, tak bych ho chtěla koupit znovu.

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 15:41
- Nahlásit

kejtlin
do kolika to máš?
diky za líty, trčim tu až do vosmi hnus špiritus.

Pakunobecny
laskavě se zařad do řady co čeká na vosvícení z hůry za mě
nj, co mi zbejvá ale tak těšim se teď na zimu, že budeme chodit častějc než v létě, v létě je dycky snazší čokla vzít k vodě a on se unaví sám

Venta
Nechystáte se někdo objednávat z Gapaje?
já jdu 5.11. na tu výstavu v práglu a gappay tam prej bue mít stánek takže bohužel hodlám nakoupit náčumek tam, potřebuju ho čokloj vyzkoušet... vem mimino a pojď taky

Venta
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 15:51
- Nahlásit

Grin
ono se to asi kreje s MR Obedience a taky se mi teda nechce platit vstupný, když nic jinýho nepotřebuju a na výstavní psy se koukat taky nechci. Takhle jsem vždycky nakupovala, když jsme měli závody současně s výstavou v Letňanech nebo i v Brně, ale tam jsem měla vstup zdarma aspoň

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:02
- Nahlásit

Venta
já se půjdu se psem jenom socializovat a u toho zafandíme Faraonovi, něco nakoupíme a tak. Docela na tyhle akce chodim ráda, když nevystavuju.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:08
- Nahlásit

Čus všem my už jsme taky domky du si přečíst tu ifajnu, abych se náležitě poučila

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:11
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
du si přečíst tu ifajnu, abych se náležitě poučila
Huž je to smázlý takový důležitý info že jo

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:11
- Nahlásit

Už to tam neni, vy blázni (((((

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:12
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
přečti si lhostejnost, z paní zadavatelky se ti budou protáčet panenky, nejsem fanda EO ale ona svýho psa tahá za kůži a pak nadává na EOčkáře. Tak to mě baví

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Pakunobecny

Tak sem zasejc nepoučená holt mi nezbyde nic jinýho než venčit ale závist je strašná věc

laguna
Člen
- Nahlásit

jsem tu bylo to strašný všichni jsou tak divný a ty psi nemaj ani stopovačky prostě "divnej stádovitej spolek"

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:16
- Nahlásit

Grin

tak tomu teda vůbec nerozumim ale hlavně mě na ifauně vadí, že jsou tam všichni anonymní, tak nevim, kdo co píše...

Venta
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:16 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit

laguna
všichni jsou tak divný a ty psi nemaj ani stopovačky prostě "divnej stádovitej spolek"
No eště že sem nejela teda Mí psi taky nemaj stopovačky, dokonce často zapomínaj vzít si ven obojky a vodítka... když teda náhodou někdy venčim jinak než s otevřeným oknem nad gaučem.

Hlavně tu nepište všichni, jaký to bylo dobrý. Já nemám na dnešek vůbec žádnej program a skoro ani nic nedělám, jen prostě mi chybí to auto a proto se nedostanu nikam ...tak nechci slyšet žádný pozytýva, jasný???

edit: navíc mi tim autem odjeli i psi, takže se mi nechce ani moc ven

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:16
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
holt mi nezbyde nic jinýho než venčit
Tak píšou že ho máš zkopat do ůtvaru podle toho co po něm chceš-poslušnost-kulatý čtvereček,přivolání čtveratá kulička,rvačky hranatý ovál-tak to jsou zas velmi důležité velkokinologické pojmy zapiš si to páč bez toho se nevobejdeš

Venta
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:19
- Nahlásit

Pakunobecny
poslušnost-kulatý čtvereček,přivolání čtveratá kulička,rvačky hranatý ovál-tak to jsou zas velmi důležité velkokinologické pojmy
Jo takhle to je. No tak to já je kopu buď jednotlivě každýho zvlášť a nebo na jednu hromadu, ale tvary jsem doteď neřešila. Tak to mám veliký velkokinologycký mezery, který musim napravit hned večer, jak čoklové přijedou

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:20
- Nahlásit

Jináč se du přemístit do práce a eště sem takovej blb,že budu psa venčit po cestě přesto že de makat já vím přeháním to ale co mám dělat jsem hovnokynolog

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:35
- Nahlásit

čus dementi uš sem taky domki a souhlasim velmi s lagunou
bylo to strašný všichni jsou tak divný a ty psi nemaj ani stopovačky prostě "divnej stádovitej spolek"

CRYSA
Héééč a já to vim,že máte ZMku a dokonce obrana za plnej počet bodů jo????gratulace převeliká , žumpa jedéééééééééé už zas!!
stetisek123
Čoklové hodní až na Rikoslava
to neni pravda a hned ho přestan pomlouvat!!! je moc šikovnej a chytrej a navíc je krááásně běhací dycky ty debily rozběhá všecky,je to bezva venčící pes! a navíc je uš velkej vobranář páč na podruhý dooost dobrý!

jo a eště vám musim říct že bajkofka je nějaká divná dost...měla hodně zvláštní dort nevim no esi bych si takovej vobjednala,uvidíte sami..

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:39
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ifauna je na prd f tomhle, nepřehledná děsně a tak.
Ono to moc zajímavý neni, jenom mě pobavilo jak zarytě proti EO zbrojí ženská, co jako vrchol kynologie vychvaluje "pro psy přirozené" vytahání za kůži a děsně se chlubí tim, že EO nikdy nepoužila.... to je prostě dovedený ad absurdum.

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání