Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Diskusni forum
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 23:54
- Nahlásit

Eninka
aha, no ale toho, že na pumici zapomněl by si všim snad každej
Tak teď nevím kdo z nás si sedí na vedení. Přece tam jasně píšu, že jsem šla se DVĚMA PSAMA. Takže šeltie byla KOALA a Pumice MÝVAL. Tudíž na ni nezapoměl, kapišto?

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 23:56
- Nahlásit

Biluška

ale ty jsi nenapsala, o kom druhým mluvil v rámci mývala...o pumici řeč nebyla, jen o tom druhým (třeba člověku, ne psu), už víš, v čem byl ten vtip???

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 23:58
- Nahlásit

Biluška

a druhej na to "jo a to druhý je mýval .....

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 00:01
- Nahlásit

Eninka
ale ty jsi nenapsala, o kom druhým mluvil v rámci mývala...o pumici řeč nebyla, jen o tom druhým (třeba člověku, ne psu), už víš, v čem byl ten vtip???
hele, už to neřeš, je pozdě. Já ti to zítra ráno začnu vysvětlovat a do večera to hravě pochopíš

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 05:08
- Nahlásit

Psíček
Dej ji živýho králíčka na hraní, po tom se prej přibírá.
nene Cir to tuhle zkoušel .

hally001
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:12
- Nahlásit

Ppjotra-na vytlustění psa je nejlepší droždí a suché, tvrdé rohlíky...Znám psy co se rozežrali po lososovým oleji, ale tohle je levnější varianta...S droždím máme takové úspěchy, že naší doze říkají "tlačenko"-tím droždím jsem jí vykrmovala po operaci-torzi, kdy měla měsíc přísnou rozkrmovací dietu a byla kost a kůže

hally001
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:19
- Nahlásit

jinak žádný nemoci a nenávist mi sem na statek neposílejte, tady toho mám až dost...Pepka nenávidí dogu páč jí včéra vzala balon a chvilku si s ním hrála...Jeden potkan ve sputniku, druhej v baráku, nebavěj se spolu už dva dny, prasata se buď ignorujou nebo jde Monty po Blaženě a kočky se toulaj každá v jiným čase a na jinym místě...manžela sem neviděla dva dny a....nikdo mi nevolá ani neposílá smsky..předevčírem mě koplo hříbě ..až včera sem se trochu uklidnila , večer se Sklepmistrem

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:23
- Nahlásit

hally001

Ja bych teda zacala asi tema rohlikama, budu ji davat tak pulku denne, tvrdy teda. A nenafoukne se po tom? A co po drozdi? Aby se mi nevznasela u stropu nebo nemela boleni bricha to bych fakt nerada...jak to davkovat teda?
Devcata dnes mam nejaky utlum, zatim jsem v praci ale pockejte vecer, to nejakou tu katastrofku spacham at je vo com drbat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:23
- Nahlásit

hally001
na vytlustění psa je nejlepší droždí
jo? si mě vyděsila bo ho kouskuju náně místo pangaminu co se mi zdá drahej ale jednu kostku má tak na 5 krát..

hally001
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:37
- Nahlásit

Ppjotra-nenadýmá, protože doga po tý torzi nesmí věci který nadýmaj..proto suchý ne čerstvý pečivo. Jinak jsem asi přehlédla co máš za rasu...doga měla tak 5rohlíků denně+normální krmení. Ty rohlůíky jsem dávala průběžně celej den. Jinak na zimu jsem dávala škvarky.davidkova renata-já dávala půlku kostky denně...jinak doga je při chuti furt.Ppjotra-jo napadlo mě, že když ta nežravost přišla po hárání, jestli neměla falešku...to některý feny těžce nesou a málo žerou...

hally001
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:02
- Nahlásit

Psíček
co jinýho chcete dělat se psem, než ho servírovat..se šípkovou.?

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:07
- Nahlásit

hally001

no ona zacala nezrat uz pred haranim, cca 3 tejdne pred....ze dne na den, ale jak rikam ted uz zere fpoho, spis jde mi o to pribrani tedka. Aby nebyla tak rachiticka, uz si prijdu jak nejakej vyvrhel, ze pes vypada, jak kdybych ho nekrmila a to je jasny kdyz jsem potetovana a mam ty dredy, tak jsem ta fetacka a tak psa tyram. Nemam ani na krmeni, protoze vsecko utratim za tu Marijuanu.....takhle se o me bavi babky v parku (a je mi to jedno, ale pes je fakt hubenisko).....Ma ted 24,5 kg vekem rok a pul necelej, kze kolik rohliku a drozdi...? Dekuji moc

Psíček

JJ planuju ji na stedrovecerni veceri misto kapra...nam ryby nechutnaji, tak to letos chceme obmenit, tak at nam vyzbyde aspon na 2 dny.....

hally001
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:56
- Nahlásit

Ppjotra-já bych začala tou koustkou droždí, rozděl to na 3dny..a rohlíky dej dva denně a uvidíš co to udělá. U toho droždí se nedá nic zkazit...kdyby nezabralo na "váhu", tak po něm bude mít pěknou srst.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 12:54
- Nahlásit

Ppjotra

maso ji nejede, nechutna, odmita ho..at uz ho podavam v jakemkoliv stavu, vareny, syrovy..
u některých psů to chce přecházet pomaleji a postupně,aby si zvykl.

Zatim dobrou ma mila sekticko

to je hezké

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 13:01
- Nahlásit

hally001

Ja se teda omlouvam za sve blbe otazky, ale u nas v samosce maji takovou malou kostku a pak takovou vetsi, nevis prosimte kolikagramova kostka by to mela byt? Ja ted teda nevim, kolik ktera vazi, pujdu tam az vecir po praci..... Ja se s drozdim moc nekamaradim, ptze nepecu a nevyrabim kynute pokrmy. Ale tatik je pekar, to tam pokazdy vidim, jak to tam kyne az po strop... Tak nechapu jakto, ze to nenakyne i ve psovi. Ja kolikrat kdyz jsem si kvasnice dala jen tak, tak jsem krkankovala jak blazen. Mozna asi zkusim nejdriv ty rohle a uvidim, trebas drozdi bude az kdyby rohle nezabraly....asi se neda ani rict za jak dlouho by mohla pri dvou rohlikach denne zacit nabirat, zejo...?

PetraK

Ver mi, ze jsem to zkousela na milion zpusobu....proste uz jsem to vzdala, nedalo se to....rada bych krmila masem, to vis, ale kdyz nechce, tak ja ji nutit nebudu. Nuceni jiz bylo dost, vybrala si sama...pocitam, ze az se spravi, zkusim to znovu s masem. Blby je, ze Vetamix nezere vubec, a ze vseho ostatniho kdyz uz - tak vybira...to nejde objednat 50 kg do mrazaku a mit vystarano. U ni ne...

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 13:05
- Nahlásit

Ppjotra

ze to nenakyne i ve psovi

to bude tím, že podmínky pro kynutí jsou v žaludku jaksi jiné, než v těstě.
Tak zkus dávat pangamin, tam s dávkováním nebudeš mít starosti, a taky jde o to, že kvasnice(pangamin) zvyšují chuť k jídlu, už to by ti mělo taky pomoct.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 13:25
- Nahlásit

Ppjotra
já droždí dávám, normálně takové ty kostičky, ne sušené a ještě mi žádný pes nikdy nenakynul. Občas to jím i já, já teda kynu dost, ale nemyslím, že z droždí

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 13:40
- Nahlásit

Ppjotra

..to nejde objednat 50 kg do mrazaku a mit vystarano. U ni ne.

jo jasně, no pokud do toho znovu budeš chtít jít, tak postupným přimícháváním do granulí a snižováním ovaření masa.

agáta12
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 17:01
- Nahlásit

Ppjotra
Já teda nedávám psom věci, který mně nechutnaj - teda krom granulí , uší , kostí , kůží , plic , šlach , vazovic , kopyt , rypáčků , syrovejch vnitřností a masa vůbec.
Občas si udělaj radost , že sežerou ňáký moc dobrý polotekutý hovno , nejlépe lidový , to jim chutná mocmoc , že je podezírám , že je určitě lepší než jahodová zmrzlina , a že se nechtěj se mnou dělit , protože to zblajznou dycky rychleji , než je dohoním . Když jsem pomalejší berou si tuhle dobrotu i sebou domů v kožiše . Pečlivě se v ní vyválejí a v prchuvprch předemnou navzájem olizují.
Ale mně třeba vůbec nechutná sádlo a tak jim ho nedávám , zato rohlíky s máslem a zvlášť čerstvé milujeme všici !
A tloustneme po nich taky všici.
Poslední 2 věty byla ta moudrá myšlenka , kterou jsem zde hodlala lidstvu zanechat .

hally001
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 20:41
- Nahlásit

PpjotraJá kupuju ty malý kostky, ale jinak se tím nestresuj, droždím jí nepředávkuješ a podle mě jí pojede líp než pangamin...a ty škvarky jsou taky dobrý, kdybys někde sehnala domácí..já dávám ty ze zveráče...a nikdy se po nich žádnej z čoklů nepo.... . S rohlíkama uvidíš...předávkovat se taky nedaj

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:25
- Nahlásit

Nazdar sekticko, omlouvam se za mlceni, ale jaksi mi chipnul kompjutr, ale uz to frajer zase rozchodil, taxem zpatky...Nooooooo tak vcera jsme sezrali rohlicek, dneska rano kousek kvasnic s vyrazem totalniho zhnuseni....takze radsejc budem pokracovat na rohlikach. Ty kvasone fakt nechce. Kdyz ji budu davat jeden rohlik denne tak by to mohlo mit ucinek - u tech rohliku je mi to logicky, ze by pribrala, ale co je v tech kvasnicich? Spis to jen povzbuzuje apetit, ale ten ona ma i bez kvasnic...kze fakt asi aji ty rohliky lepsi, ne? Koukam, ze se zase vyjadruju jak tatar, nojo ja holt mam dost, prace, prace, prace, moc a moc uz ani nestiham katastrofit....

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:32
- Nahlásit

Ppjotra
rohlíkama nic nezkazíš. Možná bych je ještě mázla máslem

Hele a tady se sekta normálně neschází, musíš za náma do tématu "pro Davídkovou Renatu"

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:16
- Nahlásit

Biluška

už idu...:

hally001
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:10
- Nahlásit

Ppjotra-jeden rohlík...klidně bych jí dva ještě dodala

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání