| Autor |
Zpráva |
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 20:59
- Nahlásit
Dobry vecer, mam jen takovy dotaz, proc se na jednom nejmenovanem diskusnim foru, nazyva CZ-PES zumpou ? Ja sem teda casto nechodim, ale neprijde mi to tu nejake strasne nebo sektarske, jak se tam v jednom tematu psalo...!? A hlavne jste mi tady poradili s moji nezravkou lip a uspesneji nez tam na tom...proc tedy takto osklive?
Diky za objasneni...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:13
- Nahlásit
Protože jedno ze zdejších temat dočasně posedl ďábel. Musíme počkat, až přijde vymítač a téma bude opět ďábla prosté. Do té doby je to tu krajně nebezpečné!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:14
- Nahlásit
myslím, že nejde o celého cz-psa,ale jen o jedno forum tady
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:15
- Nahlásit
Ppjotra
BUBUBU
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:20
- Nahlásit
A proč se nejdeš zeptat spíš tam na to nejmenované fórum proč to tak tady nazývají?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:23
- Nahlásit
staropramen
A proč se nejdeš zeptat spíš tam na to nejmenované fórum proč to tak tady nazývají?
Si upadl ne, vstup do sekty si musí pořádně rozmyslet, to není jenom tak
Ppjotra
BUBUBU - šířím hrůzu kdybys to náhodou nepoznala
|
helps
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:28
- Nahlásit
staropramen
no přece ptž ďábel to tam všechno smazal, aby zakryl stopy ne?!
Ppjotra
radši jdi, není tu bezpečno!
|
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:51
- Nahlásit
NOOOOOOOO teda, ja se tady normalne bojim !!!!! Ne, me jde o to, ze tomu celemu nejak nerozumim, nekde se pise to, nekde neco uplne jineho - no v tom se fakt nevyznam a nemyslim, ze tohle je zapotrebi, ale asi to nekoho bavi, ja ty prudice nechapu a spis me to mrzi, ze lidi i co se tyka psu muzou byt vuci sobe tak hnusny. Kazdej ma svoji pravdu a jiny nazor je hned zle....a kdyz se zepta nekdo nezkusenej tak ho hned vsici "mlati" teda tady ne, ale tam...asi vite o jake forum se jedna...fakt nevim, jak to cele vzniklo a nestacim se tedy divit...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:10
- Nahlásit
Ppjotra
Bubububububububububububbbuuuuu
kurňa, mám tam chybu. Tak znova bububububububububububu. Už se bojíš?
|
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:13
- Nahlásit
Biluška
Stjasne...uz jsem si cvrkla do pizamka....
Muze mi teda nekdo rict vocogo? Pjosim...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:15
- Nahlásit
Biluška
dneska nejseš ve formě, jinak umíš šířit zlo daleko líp!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:18
- Nahlásit
zuzanarosakova
Nejsu no, to je tím vedrem
Ppjotra
Muze mi teda nekdo rict vocogo? Pjosim...
No klidně, ale nestěžuj si, že sme tě nevarovali
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_8778.html
KLidně pojď mezi nás, přísahám, že nekoušem (krom Nány teda), ale normální tam není nikdo. Jsme psychopatický spolek jedinců, kteří měli být dávno hospitalizovaní na uzavřeném oddělení (my teda souhlasíme, chceme léčbu spánkem na klinice v Kroměříži, ale zdravotní pojišťovna nám to nechce proplatit ). Páč nás furt ještě nezavřeli tak mezitím šíříme zlo,zkázu, zhoubu a nemoci. Nebo tak něco. Pokaždé zapomenu co máme vlastně šířit
|
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:24
- Nahlásit
No tak ja se teda pridavam k sekte a jdu zadat dotaz...počebuju ztloustnout psa.... nejdriv nezere a kdyz uz zacne tak stejne nepribira...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:24
- Nahlásit
Biluška
kdo na mě poslal bolavý zub???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:26 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Ppjotra
zkoušela jsi pangamin? jestli krmíš masem tak zkus vepřový nebo vemínko. Já psům přidávám i sádlo třeba lžíci denně když potřebuju aby přibrali, jde o to co snese tvůj pesan. Jinak obecně se přibírá po bílém pečivu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:27
- Nahlásit
Biluška
Pokaždé zapomenu co máme vlastně šířit
eště takový ty různý katastrofy, povodně, nálety sarančat, hladomor, různý epidemie a tak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:28
- Nahlásit
kejtlin
kdo na mě poslal bolavý zub???
Já ne, dneska mám na strarosti zlo. Si zjisti u mamky kdo ráno vyfasoval nemoce
Ppjotra
No tak ja se teda pridavam k sekte
To se musíš přidat vedle. Jak jsem ti dávala ten odkaz
.počebuju ztloustnout psa.... nejdriv nezere a kdyz uz zacne tak stejne nepribira...
Jo tak to tam asi nepochodíš, Mamka fóry to vezme jako provokaci, protože věčně hubne
Zcela vážně - netuším, věčně řešívám opačné extrémy, mě psi přibírají až moc rychle . Co třebas sádlo?
|
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:31
- Nahlásit
Maso bohuzel nesnese...nechce. zkousela jsem to ruzne a dlouho. Zacala mi bastit granule, potrebuju nejaky, co po nich pribere. Ted co ma, tak dostava vic nez by mela az 10 dkg denne navic a stejne sice pomalu, ale hubne. Nevim, zda mam koupit grancle s vice tukem ci takovy ty zatezovky, rohlika a sadlo jsem zkusila a posrala se a to jsem ji toho nedala tolik a stejne..jsem celou noc nespala...jinak po zdravotni strance je OK, na krvi jsme byly...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:35
- Nahlásit
Ppjotra
co se týče granulí tak mě psi hodně přibírali po Traineru. Ale jak říkám, oni přiberou sotva se kouknou na žrádlo
Kámoška má kavalíra, má jakési bublinky na mozku či co (nádory, ale hrozně moc malinkých) a ten je krom jiného taky extrémně hubený. Řeší to sádlem, skoro celou kostkou denně do granulí. Jakmile ho přestane dávat pes okamžitě zhubne ještě víc. Je fakt, že ten její to sádlo zvládá...
Je fakt tak moc vychrtlá? Jestli je zdravá tak bych to možná až tak neřešila...Hoď sem když tak fotku ať vidíme.
|
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:40
- Nahlásit
Biluška
jezis...bublinky..to je mazec...chudinek Dala bych fotku ale nevim jak...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:40
- Nahlásit
Ppjotra
tak samozřejmě, jestli myslíš faunu, tak to je ještě lepčí odvar samej odborník...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:43
- Nahlásit
Ppjotra
zkus dortíky, to je zaručený, mám to vyzkoušený sama na sobě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:43
- Nahlásit
Ppjotra
a bylas na nějakým vyšetření??? Jestli to není nějaký zdravotní problém. Jaký má prpblémy po mase??? zzkusila bych vyselektovat jestli nemá alergii třeba na kuřecí nebo tak nějak. Myslím že když jí dáváš zátěžovku ve vyšší dávce a stejně ti hubne že bude mít nějakej problém
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:44
- Nahlásit
Ppjotra
Dala bych fotku ale nevim jak...
Někde tu byl návod, ale už nevím kde . TAkže musíš ji mít někde na netu a nesmí to být estranky. Pak na ni klikneš pravým myšítkem, vyjede ti taková tabulka a dole jsou "vlastnosti fotky", nebo tak nějak. To zkopíruješ, klikneš na ten čtvereček s barevnýma geometrickýma fujtajblíkama a vložíš sem... No tak jo, uznávám, že z tohoto bych to taky nepochopila, pošli mi ji na mail libuse.kotkova zavináč seznam.cz, já ji sem dám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:45
- Nahlásit
Kur..a sem zase zapoměla
BUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBU
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:50
- Nahlásit
Biluška
zuzanarosakova
prosim vás, já jsem seslala ty žáby pršící na Novej Zéland - teď akorát nevim, jestli sem to nějak nepopletla a neměly to bejt ryby v Brazílii
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:52
- Nahlásit
Ppjotra
kolik je pejskovi? třeba kamarádky ovčák byl děsně hubenej asi do 3 let celkem až vychrtlej, krev byla ok, pak ho vzala na vyšetření srdce už nevím kvůli čemu a zjistili něco, co už samo nevím, začal brát léky na srdce i vím jaký concordcor nebo corcondcon, prostě tak nějak, jsou ve tvaru srdíčka a pes začal přibírat, jak mu nefungalo 100%srdce tak se prý nedokrvovaly orgány a proto hubnul
|
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:52
- Nahlásit
Alexa
Po zdravotni strance je OK, maso ji nejede, nechutna, odmita ho..at uz ho podavam v jakemkoliv stavu, vareny, syrovy...nechce. Davam normalni adultky ne zatezovku o tom teprva premejsim, ze bych dala....
Biluška
Tak ja ji zejtra vecir nafotim jak ted vypada aktualne a nejaky poslu...ju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:53
- Nahlásit
a co zejtra sesílám já??
|
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:54