Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nenáročný pes
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
LucieS
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 21:07
- Nahlásit

ferwin
Jestli půjdeš do útulku, tak se ptej na konkrétního psa stylem "jak se chová, když", "co umí", "vadí mu děti nebo jiní psi", "jaké má zlozvyky", "proč myslíte, že skončil v útulku" atd.
Kde budou odpovídat u všech psů pouze pozitivně a stylem "jak si ho vychováte, takového ho budete mít", tak odtamtud uteč bez psa.
Výhoda útulkáče je to, že už víš, co ten konkrétní pes obnáší, POKUD TI TO TAM OVŠEM ŘEKNOU.

Kamarádka byla v kralupském útulku pro klidného, nenáročného rodinného pejska a dostala tam takovou bombu, že to řeší doteď...

Pokud budeš chtít přece jen něco od štěňátka, piš sem plemena, která tě oslovila, a určitě se k nim někdo vyjádří.

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 21:29
- Nahlásit

LucieS
Pokud budeš chtít přece jen něco od štěňátka, piš sem plemena, která tě oslovila, a určitě se k nim někdo vyjádří.
Pani ted ste mi ůplně vnukla myšlénku dát sem totok je to lautr vod věci a eště na konkrétní plemeno,ale kdyby takovej dobropis dostávali lidi k jinejm plemenům pošetřilo by se moc nerů lidských i psích heléé http://www.beauceron.cz/old/Zajimavosti/nekupujb.h tm

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 21:33
- Nahlásit

ferwin
Sežeňte si psíka, který alergii vyvolávat nebude. Moje kamarádka je alergická na mé psy, na jejich s jinou srstí není.

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 01:04
- Nahlásit

danajasa

NEKUPUJTE SI BEAUCERONA, JESTLIŽE NEJSTE VŮDČÍ TYP...

Psi netouží po demokracii. Psí smečky mají jasná pravidla, hierarchii a význam. Vůdci smečky řídí smečku pomocí postojů, náznaků, kontaktu pomocí očí, čichem a spoustou dalších prostředků a nuancí. Vůdci smečky se často stávají vůdci silou vůle a někdy to mohou podpořit také fyzicky. Přestože beauceron nemusí být nutně sociálně dominantní osobnost, při absenci silného vůdce převezme tuto roli pro zachování řádu smečky. Vytvoření a udržování vůdcovství je životní poslání. Jestliže pak budete mít spor se psem, kterého jste rok dva vůbec neomezoval nebo zanedbával, jeden z vás či oba dva můžete z tohoto konfliktu vyjít i s vážným zraněním.

NEBERTE VAZNE CLANKY, KTERE OBSAHUJI TAKOVETO BLABOLY.

Cesmina
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 10:46
- Nahlásit

Pokud půjdeš do útulku, tak si vyhlídni psa (psy) z útulku dle webu, pak se na ještě mailem či telefonicky informuj a když se tam rozjedeš půjč si kandidáta (kandidáty) na vycházku. Ještě lépe pokud máš čas a možnost v blízkosti přespat, tak se pak ještě jednou projít druhý den s největším favoritem a pak se definitivně rozhodnout.
Radši vybírej dýl a navštiv klidně postupně víc útulků, pak uvidíš, že je rozdíl mezi útulkem a útulkem, popiskem u psa a popiskem u psa.

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 17:50
- Nahlásit

argosek
NEBERTE VAZNE CLANKY, KTERE OBSAHUJI TAKOVETO BLABOLY.
Hele já bych to na lehkou váhu nebrala,páč pakůni sem to přečetla vzal si to k srdéčku a huž mě chtěl dvakrát sežrat v rámci svého povíšení páč vočekává prémije,neb usoudil,že povely milááčkůů hájí a hačí jsou zcela nekompetentní vod nosiče granclí

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 23:51
- Nahlásit

ferwin
Jako ale když je daruje možná tam bude nákej průser co zatajil http://zvirata.bazos.cz/inzerat/10488912/Border-ko lie.php

llukyx
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:05 - Změnil/a: llukyx
- Nahlásit

Chtěl bych se zeptat přemýšlím o malém psu do bytu(2+1),který nám bude trpět nepřetržitý provoz(2-2-3)V dlouhém týdnu by musel zvládnout pět dní o samotě 12 hodin.Není pro mě problém vstávat o hodinu dříve a po práci mu opět čas věnovat.Akorát by musel zvládnout 12 hodin o samotě.Proto uvažuji o štěněti aby si na to zvykl.Samozřejmě pokud by to vyžadovala jeho povaha tak cvičák a podobné aktivity pro mne nejsou problém.Pejsek by měl být menšího vzrůstu,hrubosrstý a zbytek pokud by bylo variant víc tak bych se poradil které plemeno by bylo nejideálnější.Můj favorit je Patterdale teriér.Děkuji za radu

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:08
- Nahlásit

llukyx
V dlouhém týdnu by musel zvládnout pět dní o samotě 12 hodin
to je moc

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:09
- Nahlásit

Grin
jestli jsi Psíček, tak tě praštím on-line traverzou. jestli nejsi, ignoruj bod 3.

to je nejvíc

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:13
- Nahlásit

Eninka
Za uvedených podmínek bych šla do německýho ovčáka, i když žádnej pes nechce být bez kontaktu i uvnitř s páníkem

to teda si nemyslim že je pro někoho kdo hledá nenáročnýho psa nejlepší volba teda..a neni to středně velkej pes,ale velkej pes a nevim proč by zrovna ovčák měl být sám v kotci,když mám jasný důkazy že se mu líbí v pelíšku doma nebo přímo v posteli

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:16 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

llukyx
dlouhém týdnu by musel zvládnout pět dní o samotě 12 hodin

nepořizuj si žádnýho psa proboha....

mimochodem píšeš o bytě,ty bys vydržel 12hodin nejít na záchod?

Eninka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:19
- Nahlásit

Marush

Maruško, tvoje citace je z mého příspěvku z 5. srpna a ještě k tomu jeho obsah byl v rámci debaty s tím zadavatelem a ostatních diskutujících.
No, každopádně já jsem zrovna člověk, kterej by psa venku neměl, myslím v kotci a tak, ale každej má jiný podmínky a představy o soužití s psíkem. Já je mám nasáčkovaný v posteli, ale ne každej no

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:21
- Nahlásit

Eninka
Maruško, tvoje citace je z mého příspěvku z 5. srpna a ještě k tomu jeho obsah byl v rámci debaty s tím zadavatelem a ostatních diskutujících

NO A CO?!!!

Eninka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:23
- Nahlásit

Marush

NO A CO?!!!

llukyx
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:24
- Nahlásit

Proto jsem se ptal nechtěl bych aby trpěl Takže hádám varianta je rybičky,kočka,králík a to není do této diskuze že

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:27
- Nahlásit

llukyx
Proto jsem se ptal nechtěl bych aby trpěl

jo,trpěl by určitě..., nevim jaký zvíře je rádo co nejvíc samo,třá takovej leguán,tomu by to podle mě vůbec nevadilo

llukyx
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:32
- Nahlásit

to znamená že přátelé co mají stejný systém jako já a psi mají ubližují svým psům??A jak si k nim vytvořily pouto????

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:36
- Nahlásit

llukyx
to znamená že přátelé co mají stejný systém jako já a psi mají ubližují svým psům??

myslim že jo

A jak si k nim vytvořily pouto????

nevim a začíná mi připadat že jsi psíček,ale to může bejt jen czpsovská paranoia...

llukyx
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:42
- Nahlásit

tak ti dík..... tak si psa pořídím alespoň na plakátu

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:44
- Nahlásit

llukyx
to znamená že přátelé co mají stejný systém jako já a psi mají ubližují svým psům??A jak si k nim vytvořily pouto????
No ajak chceš vytvářet pouto?Když dogestíš v 18h za tmy z práce pustíš psa co už se dvakrát někde vys..bo to nevydržel potmě ho stejně neuvidíš no pak hurá do postele páč v5ráno se stává udělá se pápá pes takže bé zavřenej celej den pak noc bo béte spát že jo a pak zas celej den a noc atak tejden f kuse to zvíře se fakt zblázní radostí a vztach bude pevný jak japonský domeček

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 20:50
- Nahlásit

Marush
třá takovej leguán,tomu by to podle mě vůbec nevadilo
Vomyl náš legošek byl velmi přítulný a dyž se nahřál chtěl ven a kousat do lidí byl velmi společenský a hlavně se chtěl všeho ůčastnit dyž byl v terárku byl velmi nasratej mlátil vybavením a nechtěl bejt opuštěnej chtěl viset na své záclonce a demolovat truhlík s pampeliškama a bezpodmínečně se škrabkat na volátku pravdou je že když ho vochladíš tak může hybernovat dlouho tak ani neví že nan pár dní kašleš páč pak se probere a ví prd že sou vypraný záclony je akorát překvapenej

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:16
- Nahlásit

Psíček
Hele a když třá někdo podniká, krom toho diskutuje na czpes a na tajný krom toho furt vymejšlí,jak oho kde pomluvit a nasvinit mu, k tomu má třá dvě děcka a deset psůch tak je to asejc f poho ne?
No tak pokud máš vhodnýho muže a děti co uvaří vyvenčí a po sobě uklidí tak nevidím problém nezávid to si musíš vychovat sám a pak máš do smrti volno

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 22:19
- Nahlásit

Psíček
není., to je Marfusjofská paranoia ... btw víš co ej zajímavý, že vaše úspěnost v odhalení mých topiců (myslím založených pod nickem jiným než Psíček dejme tomu v posledních dvou letech) je 0% , ale to nevadí )))

seš prostě dobrej a seš jeden velkej tajem,nikdo tě nikdy nedostane a pokud jo stejně se to nikdo nedozví..chceš oslavnou básničku?Ty víš že jsem schopná ti jí složit

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 22:22
- Nahlásit

Marush
Psíček

kde je Hobit? Smrdí to tu OT jak sviň!

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 22:25
- Nahlásit

Adiddaska
kde je Hobit? Smrdí to tu OT jak sviň!

vole, hlídej si radši svýho nenáročnýho azijata

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 22:32
- Nahlásit

Psíček
jesi mi teda rozumíš

já ti vždycky rozumim..nevim jestli ti ještě někdo vůbec kdy tak moc porozuměl jako já..snad jedině....Tlačenka,jinak už nikdo

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 22:37 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Psíček

Hele a když třá někdo podniká, krom toho diskutuje na czpes a na tajný krom toho furt vymejšlí,jak oho kde pomluvit a nasvinit mu, k tomu má třá dvě děcka a deset psůch tak je to asejc f poho ne?

jj tyhle kecy v podani onech lidi dobre znam, nicmene realita pak bejva takova, ze psi jen

Jenom opravdová láska má schopnost transformace v nenávist,nemám pravdu?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 23:31
- Nahlásit

Marush
Jenom opravdová láska má schopnost transformace v nenávist,nemám pravdu?

to nevim teda, podle mě čirá nenávist může klidně vycházet i jen sama ze sebe, prostě jako takové hobby...

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 23:39
- Nahlásit

Adiddaska
to nevim teda, podle mě čirá nenávist může klidně vycházet i jen sama ze sebe, prostě jako takové hobby...

bože můj...si dement

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání