| Autor |
Zpráva |
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:07
- Nahlásit
davidkova renata
ségro? Brácho...nakonec zjistíme, že sme všichni příbuzný a naši rodiče sou sourozenci--tedy pepčiny byli rozhodně sourozenci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:09
- Nahlásit
radkah
Brácho...
to spíš..
Pepčiny byli rozhodně sourozenci!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:15
- Nahlásit
radkah
Od Jirky Hemelíka mám dvě šelmyje . Ale předpokládám, že Jirka Hemelík co má chofku Moravia Classic bude asi jiný Jirka Hemelík než ten co má na Vysočině hospodu a je tvůj otec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:18
- Nahlásit
Biluška
takže koukám,že fakt,že já jsem Stahi otec je slabej vodvar proti tomudle celýmu..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:23
- Nahlásit
radkah
davidkova renata
nakonec zjistíme, že sme všichni příbuzný a naši rodiče sou sourozenci--tedy pepčiny byli rozhodně sourozenci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:24
- Nahlásit
davidkova renata
je tu vůbec něgdo gdo se vzájemně s někým nezná?????????
já nikoho neznám, ale Vinaře a Vinice a žleby a třemošnici znám. Sem tam jezdila celý děctví. Do Vlačic a Výčap.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:26
- Nahlásit
Gerda
Vinaře a Vinice a žleby a třemošnici znám. Sem tam jezdila celý děctví. Do Vlačic a Výčap.
Tagže do Vilémova trefíš!!!!!!!!!!
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:26
- Nahlásit
Gerda
...a je to tady
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:27
- Nahlásit
jablunka
Tagže do Vilémova trefíš!!!!!!!!!!
Jen pokud nebude mít do Vilémova namíříno, to tam pak na 100% trefí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:28
- Nahlásit
radkah
.a je to tady
úplně si přdstavuju,jaxi fšichni předložíme rodný listy a bude tam jedno společný méno+ Pepky předek.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:31
- Nahlásit
jablunka
Pepka předek..to nedoporučuju, to už je lepší pepčin zadek. Ona hárá, tak za náma šel asi hodinu nějakej pes a když se votočila, tak stáhl ocas a odešel....pepky předek nebrat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:33
- Nahlásit
Baico
Jen pokud nebude mít do Vilémova namíříno, to tam pak na 100% trefí
to je pravda, cestou na českou lípu sme bez problémů našli všechny ty zlosejny, velvary - jako prd. A pozor, opět zámek Nelahozeves ))))))
jablunka
radkah
takže sme všichni z jedné vesnice...tam někde je líheň všeho lidstva, ne žádná afrika!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:44
- Nahlásit
radkah
táta zasklívá
ešče furt????????????? Zůstal u toho? Tjo, tak to by mě nikdá nenapadlo.
davidkova renata
twe to je bordel!!!
žumpa tati, no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:46
- Nahlásit
davidkova renata
že já jsem Stahi otec je slabej vodvar proti tomudle celým
viď?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:30
- Nahlásit
PetraK
no říkal, že je to jediný podnikání, ke kterýmu stačí pětikoruna a kapesní řezačka skla...a to si piš, že si tu pětikorunu eště vod někoho veme )on měl vždycky velmi svobodného ducha...žije ze dne na den a neřeší kraviny...to je zas poziotivní, jen ta nespolehlivost....jablunka
nevíš o nějakém zaměstnání? Mám sociální školu, prodávala jsem a dělala na baru-ale ten jen v nejhorším...už mě ty opilci nebavěj
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:37
- Nahlásit
radkah
nevíš o nějakém zaměstnání? Mám sociální školu, prodávala jsem a dělala na baru-ale ten jen v nejhorším...už mě ty opilci nebavěj
Holka.......v květnu mi skončila mateřská a sem ochtná dělat fšechno,kromě šlápoty a nebo pojišťováka,nebo finančního poradce a bohužel,nikde nic. Ale zkus se zeptat na Seči,není to daleko a je tam nějakej ústav a nebo v Chotěboři je škola pro ti slabší děti.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:51
- Nahlásit
jablunka
šlápota...hele dyby sme na to byly dvě...pokecáme, budem si zdravou konkurencí, zastoupíme se v případě nemoci...podnikání jako podnikání, ale aby byl kšeft, já zas nejsem moc v kondici
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:53 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
radkah
šlápota...hele dyby sme na to byly dvě
zrovna si řikám proč se toho zříkat,a fachčí to uš léta a spolehlivě )))
já zas nejsem moc v kondici
tak hlavně si neber ty tepláky a montyho nech asi radši taky doma
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 20:04
- Nahlásit
davidkova renata
no já vypadám trochu jako Monty, tak dyž se mi nebude chtít, může zaskočit že jo, akorát Jablunka si s ním moc nepokecá
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 20:09
- Nahlásit
davidkova renata
dyž budu v teplákách, tak bude sleva...estli teda budou čistý tak malá....jinak bych hned rozjela splátkový služby..individuální přístup je jasnej...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 20:11
- Nahlásit
radkah
davidkova renata
Ste obě naprosto blbýýýýýý!!!!!!!
Sem si představila,jak Radka f teplákách,Monty s kabelkou a já s šátkem dojičky kraf šlapeme podél silnice a snažíme si někoho stopnout!!!
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 20:48
- Nahlásit
no vidíš..už máme image...hodíme nějakou choreografii....a bude. Neboj se nic, doma voznam že vod příštího tejdne máš fachu , já nabrousím břity, voholim nohy..pod páždí to nechám, to maj některý chlapi rádi-sice úchyláci, ale za mnou asi stejně nikdo jinej jezdit nebude... a vyrážíme..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 20:53
- Nahlásit
radkah
a vyrážíme..
Tý vole....tak do tohodle výčtu chybí už akorát Saša K.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:03
- Nahlásit
radkah
jablunka
ste úpa kreténi ,z vás by jeblo i Kmotrovi,ste schopný zničit celosvětově nejstarší řemeslo,což se zatim nikomu nepovedlo co svět světem stojí ..a přitom je to tak snadný,stačej tepláky a Monty f šátku dojičky ,twe to je zas schíza
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:06
- Nahlásit
davidkova renata
z vás by jeblo i Kmotrovi
A nebo,jak praví klasik.......Nám by nafackoval i Gándí!!!
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:08
- Nahlásit
davidkova renata
ááááá, je vidět, že tě nabídka kvalitního podnikání také zaujala...ale holky musíme si něco slíbit jo..nezamilujem se-i dyž to bude těžký, voňavej chlápek po šichtě na poli...za soumraku u silnice...dej mi pokoj...nesmíme, poďme si přísahat-to bysme za chvilku hledaly práci zas
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:14
- Nahlásit
radkah
nabídka kvalitního podnikání také zaujala
tak vycejtim příležitost ))))
nezamilujem se-i dyž to bude těžký, voňavej chlápek po šichtě na poli...za soumraku u silnice
no tak to bé voříšek ..tetkonc esi bé mít nějaký sexy tepláky taky..to by s radkou mohli založit chov,jako kdysi byly Conterganové děti ,mohli by mít Teplákové děti
jablunka
Nám by nafackoval i Gándí!!!
tak ten by nám moh dělat vochranku třá..to taky budem potřebovat
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:20
- Nahlásit
davidkova renata
máš trauma z tepláků...teď mě to došlo a to jsi ještě neviděla moje 6XL-vietnamka říkala"není velky sluší, nosí se tak"...a sou 3/4teční...neska tady byli kopat kanalizaci a koukali na mě dost mlsně ))
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:47
- Nahlásit
koukám na "hledá se táta a..." ty wole to je hustý..fakt hustý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:18
- Nahlásit
radkah
koukám na "hledá se táta a..." ty wole to je hustý..fakt hustý
vid???? to je prostě tááák strašný,že se nemůžu na to nekoukat!!!! dokonce si to poctivě nahrávám bo f tu donu sem uš tuhá,zrovínka ted si to pudu pustit,těšim se na to celé tédeň ,jako nejky strašný )))))))))
radkah
máš trauma z tepláků
kéž by to bylo jediný co mám...
|