| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
radkah
Sem to fčéra taky viděla, nejstrašnější je tatínek Michal, strašnej kretén. Davítková zas oblibuje Báru )) A nejlepčí bylo, jak byly ty žencký vot tatínka s tim domkem strašně zklamaný, jak má malej a zabordelenej dům )) To sou ftipný pořadi, budu se na to dívat snat aji pravidelně.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:25
- Nahlásit
radkah
davidkova renata
koukám na "hledá se táta a..." ty wole to je hustý..fakt hustý
Vůbec na tyhle věci nekoukám,příde mi to přitažený za vlasy,hledat partnera takhle,takže vůbec nevím vo co tam de.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:28
- Nahlásit
jablunka
na tyhle věci nekoukám,příde mi to přitažený za vlasy,hledat partnera takhle,takže vůbec nevím vo co tam de.
no to vo hodně přicházíš!!! fak,.kam se serou všecky současný filmový trháky! škoda,že už je to tak za půlkou,ale doufám,že pojede pak další řada!!! musíš to brát jako něco absurdního a neskutečnýho,samosebou ža taghle hledat protějšek může akorát kretén.-))))) no a to je právě ta zábava )) bo sou v hojné míře zastoupeni
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:32
- Nahlásit
davidkova renata
samosebou ža taghle hledat protějšek může akorát kretén.-))))) no a to je právě ta zábava)) bo sou v hojné míře zastoupeni
Hele,esssi je to takovej ten pořad,u který se vod začátku do konce rozčiluješ nad lidskou demencí a kreténismem,tak neberu,páč se narozčiluju přez den dost a večír už chci klit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:38
- Nahlásit
jablunka
depáák já se právě nerosčiluju!! mě právě děsně uklidnuje,že sou na světě daleko vječí kreténi neš já ))))))) je to lepší než lexaurin
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:42
- Nahlásit
davidkova renata
mě právě děsně uklidnuje,že sou na světě daleko vječí kreténi neš já))))))) je to lepší než lexaurin
Lexaurin sem nigdy neměla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:48
- Nahlásit
jablunka
Lexaurin sem nigdy neměla.
já taky ne..mám telku ))))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 11:07
- Nahlásit
radkah
Kloubec fčéra pozdravován,koukal jak puk,že prej gde sme k tobě přišli?
Pokusila sem se mu to vysvětlit,ale nějak nepobíral,tak sem mu řekla,že to stejně nemá šanci pochopit. Mám taktéž vyřídit pozdrav.
dneska deme na Černou procházkou se psákama,páč potřebujou pomoc s nějakým eternitem,tak mu Tomáš vypomůže.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:54
- Nahlásit
jablunka
no až vyzdravím tak povenčíme...mám tady jednu holku se švýcarem-Velký švýc.salašnický....fena-tak se ráda přidá. Ty máš kluky viď?
JINAK k hledá se táta a máma...to je nejzajmavější sociol.průzkum a člověk se nestačí divit, co se tam z lidí stává..Jako na pěst je ten vysportovanej kokot...jako nechápu, že se tam někdo trhá na překážkách kvůli nějakýmu zakomplexovanýmu blbovi...Minule sem donutila koukat na to tátu a ten byl naprosto konsternovanej..říkal, že by se tam nažral, popil by a poslal dotyčnou do prdele... Matka to viděla u nás jednou a vod tý doby na to kouká, nedá jí to a čeká co ty lidi eště předvedou...to nemá hranice. Mě to taky uklidňuje...že sem ráda, že takový lidi neznám..no upřímně po 15min. bych věděla, že spolu nemáme společnýho nic...
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:56
- Nahlásit
jablunka
dyť už to tam má tak vymazlený...co buduje?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 10:00
- Nahlásit
radkah
Ty máš kluky viď?
i Fenky ale dospělou číňanku sebou na venčení nebudu brát a malá boxerka miluje naprosto všechny.
dyť už to tam má tak vymazlený...co buduje?
Přístřešek pro OT,včera dělali střechu.
|