Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Lidská hloupost...co s ní ?
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
evca
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 20:27
- Nahlásit

brut
Každopádně se budeme pídit , jestli tu někde o té vzdálenosti něco najdem,ale moc iluze si nedělám s ohledem na to, že tohle je amerika a tak trochu všechno postavený na hlavu

jo na tu poslední možnost se raději připravujeme

Díky za každou radu

brut
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:33
- Nahlásit

evca
tohle je amerika a tak trochu všechno postavený na hlavu
občas mám pocit, že se stěhuje k nám, tady to místama začíná vypadat dost podobně

evca
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 14:20
- Nahlásit

brut
občas mám pocit, že se stěhuje k nám, tady to místama začíná vypadat dost podobně

To právě taky slýchám od rodiny a známých,víc jak 10 let jsem neměla možnost se tam podívat, teď se tam konečně chystám, tak jsem na to zvědavá, jak se to změnilo a jak to tam vypadá.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:21
- Nahlásit

evca

už to tu někdo psal, že si nesmíš nechat srat na hlavu. Můj bývalý manžel měl taktiku : ukaž těm kreténům, že jsi schopna mnohem horších věcí než oni. Ze začátku když jsme se přistěhovali, si lidi stěžovali na různý kraviny, muj ex je párkrát nehorázně vyřval a pak už byl klid. A to nechával pztel se smradlavýma odpadkama třeba tejden za dveřma a nikdo z baráku si nedovolil říct ani slovo

brut
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:03
- Nahlásit

evca
jsem na to zvědavá, jak se to změnilo a jak to tam vypadá
budeš zklamaná, si myslím

evca
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:16
- Nahlásit

zuzanarosakova
už to tu někdo psal, že si nesmíš nechat srat na hlavu. Můj bývalý manžel měl taktiku : ukaž těm kreténům, že jsi schopna mnohem horších věcí než oni. Ze začátku když jsme se přistěhovali, si lidi stěžovali na různý kraviny, muj ex je párkrát nehorázně vyřval a pak už byl klid. A to nechával pztel se smradlavýma odpadkama třeba tejden za dveřma a nikdo z baráku si nedovolil říct ani slovo

Tak to tady by asi neuspěl,vláčili by ho po soudech za slovní napadání a za ty smradlavý odpadky...to by zavolali hygienu a platil by pokutu. Jak už jsem psala .....Welcome to Amerika

evca
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:18
- Nahlásit

brut
Možná jo,ale stejně se těším,tu americkou logiku jsem ještě za ta léta strávené tady nepochopila.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:04
- Nahlásit

evca
právě že nevláčeli, bo by se báli, že je podřízne. Byl to Arab a lítal po baráku v takovy ty jejich noční košili. nad náma bydlel Ukrajinec, kterej nosil furt pistoli, míval doma párty, kde se blilo z balkonu na zaparkovaný auta a opět nikdo ani nehlesl ostatní nájemníci se udávali mezi sebou asi aby si to vynahradili

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:16
- Nahlásit

Psíček

Ale tak zase přeci jen zůstává nám pro radost srovnání čech x američan ...aspoň zatím, páč až budeme typičtí EUani, už to srovnání nebude pro radost, ale naopak .

je sice hezke stezovat si na to, jak to v americe chodi, ale evidentne je tamni system ze vsech, ktere mame k dispozici, nejefektivnejsi. je fascinujici, ze v jedne zemi zije masa intelektualne neprilis obdarenych krestanskych fundamentalistu a zaroven vetsina nejlepsich vedcu sveta a jsou schopni koexistovat, aniz by jedni druhe nejak extra omezovali. system, ktery tam panuje, udelal z ameriky nejvyspelejsi zemi sveta - myslim, ze zrovna my nemame moc duvodu se jim smat.

evca
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:21
- Nahlásit

zuzanarosakova
v Čechách je to trochu o něčem jiném,tady jedna z mála věcí co tu funguje je policie,(přijede klidně k nějaké blbosti 5 policejních aut) a ta by ho bez milosti odpráskla,stačilo by jen že by jí někdo zavolal a on by se ani nedozvěděl kdo. Arabů a Ukrajinců je tu jak much a ani jeden z nich si nedovolí, co popisuješ,v některých státech jsou tu takový zákony, že sama můžeš odprásknout toho kdo ti jen vstoupí na pozemek.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:31
- Nahlásit

evca

jo ty seš v Americe?!? tak to jsem nějak přehlídla, tak to sory, beru všechno zpět, nemáš šanci nejmenší, upřímnou soustrast!

evca
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:47
- Nahlásit

zuzanarosakova
slabá útěcha

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 08:12
- Nahlásit

evca
radu jako takovou nemám, ale když budeš dávat stromy nebo dělat jakékoliv jiné opatření, schovej si účty, abys mohla prokázat, žes udělala něco nového, co by zamezilo obtěžování sousedů + fotky předtím, potom

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 10:48
- Nahlásit

Psíček

pojem "vyspělý" je značně relativní

stejne jako vsechny ostatni hodnotici pojmy.

Kupříkladu vyspělost ekonomická nemusí nutně znamenat vyspělost kulturní

usa nejsou vyspele jen ekonomicky, ostatne kulturni vyspelost s vyspelosti ekonomickou velice uzce souvisi.

Třeba už jen proto, že v tak exponované zemi bych asi stále žil třeba ve strachu, že třeba po deseti letech klidu si zase teroristi z ničeho nic jako obvykle vzpomenou a vyhodí třeba půlku mého města do luftu...

s tebou je to tezke, vychod slovenska ne, spojene staty ne - jeste ze tu mame klidnou oazu zvanou ceska republika .

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 11:43
- Nahlásit

Psíček

To taky tady nikdo netvrdil, že jen ekonomicky a jestli jsou vyspělé kulturně je značně relativní. Já tvrdím, že ne, Ovšem je to relativní, že ano?

zalezi na tom, co si pod kulturni vyspelosti predstavujes.

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 13:07
- Nahlásit

Psíček
bych asi stále žil třeba ve strachu, že třeba po deseti letech klidu zase teroristi
ano teroristi a eště tu a matce tereze http://www.youtube.com/watch?v=9WQ0i3nCx60
1,2,3 ... anebo žeby tu o billu gatesovi ?

JJ zustanu smrdet tady na pr*eli a mam klid
JJ koumáku.

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 13:53
- Nahlásit

Psíček
žes to ty 3,2,1 http://www.youtube.com/watch?v=LooZkADt9A8&feature =watch_response

evca
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 19:36
- Nahlásit

no vida...jak se to tu zvrtlo , úplně mimo téma

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 08:57
- Nahlásit

Psíček
Zpátečnické myšlení nikdy nevede kupředu
Ano i ne kamaráde, každopádně cokoli co děláš stejně jaks to dělal před 10ti lety, tak je víc než jen pravděpodobné, že to co tak děláš, děláš špatně.

evca
Lidi rádi věří mýtům, je to pro mnohé jediná možnost. Skutečnost by mohla totiž i nasrat

Ale máš pravdu, zpátky k pejskům.
Ring volný

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 16:16
- Nahlásit

evca
hele a co se vrátit do Česka? To mi přijde jako jediný řešení

evca
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 16:30
- Nahlásit

zuzanarosakova
taky na to dojde, zatím bohužel nepřipadá v úvahu

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání