| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:24
- Nahlásit
http://zpravy.idnes.cz/policie-zadrzela-na-11-hodi n-ridice-v-aute-mu-mezitim-zemrel-jeho-pes-1f1-/kr imi.asp?c=A100826_165313_krimi_jav
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:38
- Nahlásit
Bych je musela zabít hajzli
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:46
- Nahlásit
Když je debil a jezdí vožralej..ať si říká kdo co chce je to hlavně jeho vina
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:48
- Nahlásit
staropramen
Jo, jasně, nese na tom obrovský podíl viny. Kdyby nejel ožralej, tak se nic nestalo... ALE! To nedává právo policajtům, aby nechali zdechnout psa!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:51
- Nahlásit
He?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:53
- Nahlásit
staropramen
Kdyby tam mēl dítē, tak ho tam zdechnout nenechaj, at byl vožralej nebo ne, takže je to hlavnē vina tēch policajtu, kterejm byl ten pes uplnē jedno.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:53
- Nahlásit
staropramen
Trochu pokažený, nemyslíš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:56
- Nahlásit
Tak to je fakt humus Hlavně, že pomáhají a chrání
I když já osobně mám s nimi úplně jinou zkušenost - musela jsem jet k výslechu podat svědectví. Měla jsem s sebou Orinu a Texála. Natvrdo jsem odmítla nechat psy v autě a řekla jsem jim, že buď jdou psi se mnou dovnitř, nebo budeme ten protokol sepisovat venku na ulici. Přiběhl jakýsi náčelník a slušně se mě zeptal essi by mi vyhovovalo dát psy na dvůr do jejich služebního kotce. To mi nevyhovovalo páč kotec byl z karisítě a měl velké oka - Tex by bez problémů odešel. Takže vymysleli náhradní řešení a psy jsme zavřeli na dvůr kam jsem celou dobu viděla z okna. O tom, že bych nechala psy v autě neuvažovali snad ani vteřinku . I když je teda fakt, že jsem nebyla zadržený opilý řidič, k svědkům se asi chovají slušnějc
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:06
- Nahlásit
Pokud je to opravdu tak jak se píše na idnes tak chudák pes.
Chlap je debil, když chce chlastat ať nesedá za volant.
A k policii neni co dodat
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:09
- Nahlásit
je to fakt smutný..
pánova blbost je, že jel nalitej, ale psa v autě nechala policie..
věděla o něm, mohla ho dát do záchytnýho kotce, mají je snad na každý služebně...
tohle už není o povinnosti se postarat, to je o lidskosti..nechat umírat živýho tvora x hodin, když se tomu dalo jednosuše předejít, je zhovadilost...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:11
- Nahlásit
včera sem to viděla v telce...nesnášim když někdo chlastá a jede,ale tohle bych soudruhům nedarovala,honila bych je po soudech až do Štrásburku třá
zuzanarosakova
Kdyby tam mēl dítē, tak ho tam zdechnout nenechaj
přesně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:29
- Nahlásit
staropramen
takže podle tebe kdyby tam třeba bylo děcko, tak je to v pořádku???
Ano byla to jeho chyba, ale když na to policii upozorňoval a oni nic neudělali, tak je to sviňárka a jsou to ku.vy největší!!!!!!!!!!!
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:41
- Nahlásit
Do prdele co to na mě otáčíte s nějakým dítětem? Žádný dítě tam nebylo,nebo ano? Nenapsal sem nic jinýho než že je to hlavně jeho vina postup policistů neobhajuju ani se k němu nevyjadřuju
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:47
- Nahlásit
Já nepřeháním,to dámy přehánějí a tahají do toho děti ač očividně nepochopily můj prvotní příspěvek
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:48
- Nahlásit
Psíček
Hele, na mě tohle neplatí. Já se do debaty o ničem s tebou zatáhnout nenechám. To si nechej pro jiné, ju?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:48
- Nahlásit
tak já bych se zastala Staropramen, protože pán chlastáním za volantem ohrozil ne jenom svého psa, ale spoustu ostatních lidí. To, že tam pejska nechali umřít, mě totálně šokuje a doufám, že se to neututlá a blbečci ignorantští si to vyžerou. Já osobně bych na služebně dělala takový vyrvál, že bych nejspíš skončila ještě někde ve svěrací kazajce. Jenže pán, vědom si svého přestupku, byl v pozici, kdy si opravdu nemohl moc dovolit vyskakovat. Panebože chudák pes, je mi zle z toho, jak se na ně pořád kašle, protože ano, pro někoho je to ,,jenom" pes....Jenže co my, pro něž je to prakticky to ,,dítě"?! Nechali by mi ho tam umřít???
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:52
- Nahlásit
Psíček
Když nemáš co smysluplného odpovědět, klidně neodpovídej a zůstaň dál u svého bezduchého postování
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:53
- Nahlásit
Psíček
V čem se provinili ty myslírno? - nebylo to sice na mně, ale minimálně tím, že přes upozornění, že tam je, ho tam nechali zdechnout. Asi se na to bude bztahovat zákon na ochranu zvířat ne? Protože pokud bych ho tam nechala já, zatímco budu trajdat po obchodech, tak mě za to stíhat můžou. Pokud vím, zákony platí pro všechny....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:54
- Nahlásit
staropramen
Jeho vina je, že pil. Ale že byl pes zavřený v rozžhaveném autě 11 hodin kde bez pomoci pomalu umíral, je vina policajtů.
Buzeraci řidiče schvaluju. Ale že mu nedovolili ani zatelefonovat někomu, kdo by mohl psa zachránit, to je vrchol ignorace, krutost a bezohlednosti. Ten pes za nic nemohl.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:59
- Nahlásit
To jak policisti selhali ať řeší jejich nadřízení,jen aby to neodsunulo do pozadí že jezdí vožralej a ohrožuje životy kohokoli z nás
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:04
- Nahlásit
staropramen
Tak jasně, já jsem tak nějak čekala, že když to dám na psí forum, bude se spíš než alkohol za volantem řešit ten pes.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:08
- Nahlásit
Psíček
Tak to jooo, pokud je směrodatný, co napíši kecálkové na novinkách, tak to pak jo ;) - tak to je mi jasné, že není, ale bohužel je to jediný zdroj informací, který máme...Asi se nikdo nepůjdeme vyptávat ani chlapa, ani policie osobně, aby jsme to měli z první ruky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:10
- Nahlásit
aren
To já zase čekala komentáře Psíčka, ten byl jasnej, páč to je jak rudej hadr na býka. Ale nečekala jsem, že se do toho opře i staropramen..
To, že by pan řidič zasloužil pořádně přes prsty, je nám myslím jasný všem. Ale to, co za zmetky bezohledný jsou ti policajti, to si asi uvědomují jen někteří.
Chce se mi říct vyvolení, ale to už by Psíček nezvládnul.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:12
- Nahlásit
aren
já jsem tak nějak čekala, že když to dám na psí forum, bude se spíš než alkohol za volantem řešit ten pes - bohužel, kdyby to jen šlo.... Je to ale poučení pro nás pro všechny, co se můžem to obdobné situace dostat (nemyslím s chlastem , spíš třeba při nehodě) nenechat se odbýt a bojovat za psa, protože tam jde opravdu o život
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:13
- Nahlásit
Tak to jooo, pokud je směrodatný, co napíši kecálkové na novinkách, tak to pak jo ;)
Ale najednou.. Naposledy, když se tu řešil jiný článek z novin, nebylo možné tady nikomu vysvětlit, že to až tak nemusí být pravda. A náhle jsou to kecálkové z novin? Zvláštní, jak někteří diskutující měří dvojím metrem..
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:13 - Změnil/a: staropramen
- Nahlásit
Já..já se do ničeho neopřel narozdíl od ostatních sem odsoudil hlavně řidiče a jediní kdo se tu o někoho opřeli byli ostatní do mě jako bych tím snad dal souhlas s chováním policie nebo co..
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:16
- Nahlásit
I když jako chápu že kdyby sem někdo dal odkaz že neznámý pachatel postřílel děti v mateřské školce a neušetřil ani pejska kteryho tam měly tak se bude řešit hlavně mrtvý pejsek.. : -)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:24
- Nahlásit
staropramen
postřílel děti v mateřské školce a neušetřil ani pejska kteryho tam měly tak se bude řešit hlavně mrtvý pejsek.. - tak pochopitelně že tady - se bude řešit ten pejsek čekáš snad něco jiného? Tak to musíš hodit na stránky pro mamči
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:33
- Nahlásit
Psíček
že jde zas o to cvrknutí si a ne o podstatu - tak nevím, v čem je podle tebe ta podstata, ale myslím, že hodně z pisatelů už to tu shrnulo....pán je blbec co jezdí ožralý a ohrozil tím svého psa ne jen tím, že hlavně kvůli jeho chlastání se to všechno takhle seběhlo, ale taky se mohl vybourat a psa zabít rovnou....Druhá věc je chování policajtů, kteří mají určitě nějaké pokyny co a jak dělat, pokud je v autě dítě, zvíře, starý bezmocný člověk.... Zeptám se ti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:52
- Nahlásit
Psíček
Nevěřit a nedůvěřovat jsou docela rozdílný věci.
|