| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 14:09
- Nahlásit
worick
Je to ale poučení pro nás pro všechny, co se můžem to obdobné situace dostat (nemyslím s chlastem , spíš třeba při nehodě) nenechat se odbýt a bojovat za psa, protože tam jde opravdu o život
Tak.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 14:23
- Nahlásit
Psíček
stále jsem ale nečetl o míře zavinění a odpovědnosti té majitelky, která svěřila psa osobě, které nedůvěřuje - o vině některých ženských, potažmo matek, které si sednou ne s ,,blbým" psem, ale s dítětem k ožralému ,,taťkovi" do auta - by se toho taky dalo sepsat... Možná ale paní nevěděla, že si to její přítel občas ,,lajzne" a jede opilý....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 14:28
- Nahlásit
Psíček
tak jestli jste se jako o tom poučili či dozvěděli nyní, tak potěš koště. Gratulace - aha, takže ty máš ,,plán B" - jak se chovat při zadržení policíí a jak zařídit bezpečnost psa? Tak to gratuluju k předvídavosti Mně by teda ve snu nenapadlo, že by na moje výzvy k záchraně psa nereagovali, nenechali mi zavolat atd. Zatím, jsem si myslela, že jsem ,,spořádaný občan", kterému se to stát nemůže a hlavně - neměla jsem tu čest
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 14:29
- Nahlásit
Psíček
Neboť:"Uvěřila jsem, až když přišla policistka z inspekce."
Tohle je snad jasný projev nedůvěry ne?
Ne, to je projev nevíry, nevěřila mu jeho historku, ale to s tím, jestli mu důvěřuje nebo ne nemá co dělat. Psíčku Psíčku, neumíš česky?
Bych tak parafrázovala Jedna nevíra nedůvěru nedělá.
A ne že Psíčku si to zase popleteš, třeba s nevěrou.
Je ti snad jasný, že věta Nevěřícně zírá znamená něco jiného než Nedůvěřivě zírá atd. no nevěru já už sem plést nebudu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 14:30
- Nahlásit
Maya
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 14:48
- Nahlásit
Psíček
Pleteš si holinky s hodinkama, ale to je jedno, na dotyčnou kauzu to nemá vliv.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 15:28
- Nahlásit
Psíček
Z toho vyplývá akorát že víme kulový, víme houby, jestli on si psa vzal, když ona nebyla doma, takže o tom ani nevěděla, natož že pil a ani nevíme, jestli náhodou mu nenarvala klíčky od auta do ruky i se psem a nevyhodila ho z bytu.
Takovýhle články jsou dojemný, ale jinak k ničemu. Mě víc vadí ,že pak to usne a jak to dopadlo už se nedozvíme. Jako třeba s tím belgánem praštěným kladivem. Nikde jsem teda nečetla jak dopadl pes, kromě toho že přežil a už vůbec ne, jak dopadl ten co mu to udělal.
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:06
- Nahlásit
Já bych psa v autě nenechala, kdybych nevěděla kdy se vrátím. Vůbec se tedy divím, že tam psa nechal.
|