| Autor |
Zpráva |
brookbank
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 23:54
- Nahlásit
pokud ten pes takový nebyl i dřívě tak je klidně možné že s ním mlátí hormony...pokud je takový pořád tak pak chápu že je to na palici
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 23:56
- Nahlásit
argosek
priste zkusim psat pomaleji, zlecno susano.
zuzanarosakova
Ted nevim proč pomaleji,
to mě baví...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 23:57
- Nahlásit
brookbank
Myslim, že je takhle cáklej furt
|
brookbank
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 00:08
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak pak to má asi v povaze, znám takových pár "otravných" retrívru, ale s nima se zase dobře pracuje podle mě je na to nejlepší rada zaměstnat
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 00:29
- Nahlásit
jbat
Jako vim, jak to argosek myslel, ale nevim proč to tak myslel jestli mēl pocit, že jsem nepochopila jeho ironii? Možná, muži byvají pomalejší
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 10:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
že jsem nepochopila jeho ironii?
vidite, on to byl spis sarkazmus. ovsem, nebojte se, nebyl namiren jen na vas, ale hlavne na vase dobre radkyne.
Možná, muži byvají pomalejší
dekuji za kompliment, slecno zuzano.
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 18:02
- Nahlásit
Mam taky retrievra a kebyze mu to dovolim, tak mi taky cely den s laskou slinta na koleno a nechava sa drbat za usami Je to uzasny pes, jednoduchy, ale zas sa s nim uzasne pracuje, aj na hlavu sa postavi, aby sa mi zavdacil V kazdom pripade, dosledne naucit povel miesto, alebo aspon lahni, ked uz nutne musi byt u svojich ludi, tak nech si im lahne k noham a neotravuje Ten moj to robi taky, bez ohladu na to, kde som, presuva sa za mnou ako ocasek, ked sa niekde zastavim (resp. si sadnem) tak mi lahne pod nohy a je spokojny. Ked si od neho potrebujem oddychnut (ono prekracovat ho cely den je docela namahave ) tak ho odvelim na miesto a tam teda zostane (ked ma to urobi stastnou ze jo, co by to pre mna neurobil )
Vacsina retrievrov (aspon ti, co poznam) su absolutne vtierky, ritolezci a tlacenky (a ine ekvivalenty), milovat ludi je zakladom ich povahy Ale vsetko s mierou
|