| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:03 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
davidkova renata
ti řikám,že je rozmazlenej až hrůza..asi nemá smysl řikat co bych udělala já páč (nic ve zlým)ale myslím,že vaši toho nejsou schopný jinak by se do týdle fáze nedostali..
To máš recht, ONI jsou schopny jadinē si dát pred ksicht polštár a odrážet ho polštárem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ať ho na to místo přivážou vodítkem. Já si takhle zajišťuji svoje feny ve svých pracech. Psa nemusím, ten leží na fleku dost ochotně - do zašustění igeliťákem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:06
- Nahlásit
zuzanarosakova
je holt rozmazlenej. Souhlasím s Davídkovou, že když to nechali dojít takhle daleko tak to sotva změní. Tak ať ho alespoň ignorují a vůbec si ho nevšímají. Bacha, pokud po něm budou řvát, mluvit na něho, říkat "no tak Bobíku, co sem ti řikala" a tak podobně tak si ho všímají a pes je hepy, páč dosáhl svýho. Ignorace musí být naprosto ingnorativní
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:08
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tuhle na mě skákal labrador, když jsem ho přivázala na vodítko a šla vrátit potenciálním majitelům. Ono se mu totiž nelíbilo, kudy jdeme, potřeboval nutně jít jinudy. Odrazila jsem ho důrazným okřiknutím, shozením na zem a pak jsem si v klidu trvala na své cestě a modlila se, aby mě nekous. Rodiče by měli být důslední a trvat na svých povelech.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:09
- Nahlásit
Biluška
Chacha. Už vidím vetché důchodce, jak ignorují třicetikilového psa na zádech.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:10
- Nahlásit
BiluškaIgnorace musí být naprosto ingnorativní
tak to slovo se mi upa libi!
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
ONI jsou schopny jadinē si dát pred ksicht polštár a odrážet ho polštárem
tak pak žádná rada neni ,museli by jaxi změnit přístup a zatvrdit se,ale na to nemaj podle mýho
Vlčáčková
už si zabila to PZtko? ..dosvědčíme ti,že jsi byla tou dobou u nás doma
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Ignorace musí být naprosto ingnorativní
Ok, takže jim nezbyva, než celej večer koukat na tv jen na obrázky, protože prez to mručení neni nic slyšet
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:11
- Nahlásit
Vlčáčková
Si měli pořídit čivránu, teď už jim pomoci není a musí trpět
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Biluška
Pes má 40 kilo, je prerostlej a naši nejsou ještē uplnē vetchy, ale čokl na zádech jim prece jen dává dost zabrat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:14
- Nahlásit
PéZetko se zasvinilo po kolena a po lokte bahnem a prořasenou hnědočernou vodou. Tak šlo domů. Předpokládám, že vzhledem k tomu, jak vypadalo, dostane přísný zákaz se kolem mého baráku ochomejtat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
Prozatím můžou koukat na grotesky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:17
- Nahlásit
Vlčáčková
Už vidím vetché důchodce, jak ignorují třicetikilového psa na zádech.
nooo bude to oříšek,to jo..
Tak šlo domů
sláva,máš chvíli klidu!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:19
- Nahlásit
Vlčáčková
Prozatím můžou koukat na grotesky.
Ok a mámē reknu, že si aspoñ nemusí kupovat lišku prez ramena, muže nosit čokla
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:21
- Nahlásit
Znám ho trochu z vycházek, párkrát jsme se potkali. Ten pes je radostnej, chce se seznamovat ( i velký páníček má co dělat ho udržet ) a mám z něj pocit, že je málo "vyblbnutej". Asi jen vycházka mu energii neodčerpá. Co fakt zkusit proběhnutí s nějakýma psíma kámošema? Utahá se a bude pak mručet maximálně ze spaní. Nebo, jestli nejsou svolní sousedi k hrátkám, funguje v Mníšku něco jako cvičák - vedle autobusáka Uhera. Tam by taky pustil trochu páry, ne?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:22
- Nahlásit
davidkova renata
Neměl by ten člověk mít spíš skafandr?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:23
- Nahlásit
Ještě mu taky můžou pořídit několik kočiček. To by se vyběhal až až.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Neměl by ten člověk mít spíš skafandr?
to už máš asi jedno...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:28
- Nahlásit
Dana2
Na cvičák chodili, on celkem poslouchá, jakože nezdrhne a tak, aspoñ myslim. Jinak se sousedama maj naši propojenou zahradu a on si muže hrát cely den s jejich fenkou. Dneska jak jsem tam byla, tak moji psi si s nim chtēli hrát, ale on furt lezl za mnou, mručel a tahal mē za rukáv. Podle mē kdyby chodili na cvičák, tak to by ho bavilo víc, ta interakce s páníčkama. No ale to nevim, jestli by naši dali, asi si radši budou dál dávat polštár pred obličej a odrážet ho.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:30
- Nahlásit
davidkova renata
Asi je to jedno. Předpokládám, že série pokračuje hodama psa na figurantovi.
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tak nic, no. Se jim holt složíme na zásobu polštářků
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:26
- Nahlásit
teď sem si vpomněla, jak sousedům hárala fena a před barák se jim nastěhoval zamilovanej zlatej retrívr. No a jelikoš sem furt chodila kolem s čoklema, tak sem se nasr...., psa připla na vodítko a šla ho odvést domki. Ten vůl se mne cestou k sobě domů pokusil asi 50 krát vojet. Než sem s ním dorazila dom, byla sem zpocená, špinavá, obalená chlupama a poslintaná. Jo a totálně zhuntovaná, páč shazovat ze sebe 50 kilový hovádko bylo dost namáhavý.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:53
- Nahlásit
gabifi
Nebyl to Hagoušek od našich?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:31
- Nahlásit
jo tak hodnemu pratelsky se projevujicimu psovi se ted rika rozmazleny..hmm..ja bych mu teda nejdriv dal poradne pres rypak - aspon zjisti, ze zivot neni zadny med, a prestane neustal vrtet ocasem a chovat se tak, ajko se chova pes, ktery ma rad sve panicky. u tehle povahy predpokladam, ze nebude stacit rana jedna - ale pokud budete dusledni, pejsek byt rozmazleny prestane.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:51
- Nahlásit
argosek
Tak to bohužel, toto asi neprojde. Rodiče dávají zásadnē povely typu : Haginku, prosimtē, bēž dolu (to když ho mají zrovna za krkem)
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:53
- Nahlásit
argosek
ja bych mu teda nejdriv dal poradne pres rypak - aspon zjisti, ze zivot neni zadny med,
zuzanarosakova
Tak to bohužel, toto asi neprojde. Rodiče dávají zásadnē povely typu : Haginku, prosimtē, bēž dolu (to když ho mají zrovna za krkem)
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 23:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
priste zkusim psat pomaleji, zlecno susano.
Rodiče dávají zásadnē povely typu : Haginku, prosimtē, bēž dolu (to když ho mají zrovna za krkem)
rodice nastesti, zda se, maji rozum.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 23:03
- Nahlásit
argosek
Ted nevim proč pomaleji, ale klidnē pište pomalu, at se nezadejcháte.
|
brookbank
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 23:47
- Nahlásit
mě se takto choval pes když mi hárala fena...neustále za mnou chodil, venku si ničeho nevšímal než mě, šel sám u nohy a koukal na mě, pokud jsme něco dělali - házela jsem aporty tak se mohl přetrhnout, prostě super aktivní pes s neuvěřitelnou touhou se mi zavděčit fena odhárala, psovi se zklidnily hormony a je z něj opět gaučák
ted už vím, že zkoušky s ním si budu plánovat na období hárání
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 23:51
- Nahlásit
brookbank
Fena od sousedu odharala pred 14ti dnama, tak nevim
|