Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Poraďte s výběrem
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 20:56
- Nahlásit

allík
Nahraju ti je na rajče. Chvíli vydrž

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 21:02
- Nahlásit

Tak tady je máš . To jsou fotky když k nám přišli, pokud budu zítra stíhat tak nafotím aktuálnější. I když kluci jsou pořád stejní

Atika
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 21:10
- Nahlásit

Biluška
No čistotu Bedík dodržuje jak starej profík, to se naučil rychle. Taky umí krásně sedni, lehni, docela slušně aportuje (všechno za granulku). Psi jsou problém, on je fakt děsně přátelskej ke všem a nechápe, že takoví nejsou všichni. Na oslavy osvobození byl v Plzni ohňostroj, takže už vím, co mě čeká na silvestra. Ne že by se bál, ale je to děěěěsně vzrušující, tak běhá a štěká a běhá a štěká a štěká. Zezačátku jsem myslela, že je němej, škoda že mu to nevydrželo. Ten jeho hlásek je fakt děsnej.Něco tak pronikavýho nevydávají ani malí knírači.A stále zahradničí, to ho taky asi hned tak neomrzí.

Myssel
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 21:20 - Změnil/a: Myssel
- Nahlásit

allík
Chovám shih-tzu a musím říct, že je to velice společenský a chlupatý pes a krásný je i ostříhaný. Navíc defakto bude dělat vše co mu nabídne páníček. Jak válení po gauči tak dlouhé procházky. Pro inspiraci koukni na mé stránky www.breed-love.eu Už máš nějakého vybraného? Myslím, že i v útulku by se našlo štěně, které by nebylo velké v budoucnu.

allík
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 21:28
- Nahlásit

Biluška

Díky moc. Ukazovala jsem to bráchovi a ten zase škemrá, že by chtěl malinkatý štěňátko na vypiplání. Ach jo, shánět pro někoho psa je fakt na palici. Obzvlášť, když si tak vymýšlí

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 23:18
- Nahlásit

Já bych volila mezi plemínkama pudlík, šeltička, lvíček, grifonek, bišonek

allík
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 23:26
- Nahlásit

Gerda

Díky za tipa. Momentálně je v nejužším výběru kavalír, šeltie a kern teriér (toho jsme kdysi někde objevili a brácha se do něj doslova zamiloval)

Tony
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 00:24
- Nahlásit

Další hlas pro šeltii
jednu mám doma a myslím, že všechno, co po psovi chcete splňuje, některé jsou hyperaktivnější, ale já mám třeba doma šelťuchu lenocha, která lítá, jen když má nějakýho psího kámoše, kterého může honit a když nepotkáme, nic se neděje - napase se trávy a jde se domů.
Další můj typ je ten špic - ten myslím taky vyhovuje. Aha, teď vidím ten výběr - tak to pak asi ten kern, kavalíři bývají hodně křechcí - ty mi sedí spíš do paneláku (ale to je jen můj názor).

NikisekX
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 02:00
- Nahlásit

Tadyk malej ťunťa, třeba se zalíbí

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6085786/Daruji-ste ne-krizence-jezevcika.php

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 07:16
- Nahlásit

allík
Ukazovala jsem to bráchovi a ten zase škemrá, že by chtěl malinkatý štěňátko na vypiplání. Ach jo, shánět pro někoho psa je fakt na palici. Obzvlášť, když si tak vymýšlí
Tak teda holt tu šelťu . Té jeho touze po štěňátku rozumím, taky je mám radši úplně od malička když jsou nejrozkošnější na světě.
Na druhou stranu - s dospělým psem odpadá vstávání co dvě hodiny kvůli loužičkám, strach z parvy, psinky a podobných fujtajblostí...taky do schodů už se s ním nemusíš nosit...
No ať si vyberou a pak dej vědět jestli mám balit batůžek Aramískovi, nebo Amazonce

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 17:53 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Aktuální fotky Aramise

allík
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 18:00
- Nahlásit

Biluška

no hele, já bych Aramise brala hned. Hlavně je dost podobněj Benjikovi, akorát ten byl černej s pálením. Ale prostě brácha rozhod, že chce malinkatý štěndo, tak holt bude malinkatý štěndo. Jinak dám ti pak vědět ještě ohledně tý šoltyje. Jo a máš ještě volný pejsky? Oni totiž rozhodně fenku nechtějí. Dík.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 18:01
- Nahlásit

allík

malej ťunťa se nelíbí?

allík
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 18:01
- Nahlásit

NikisekX

Ty jo, podle těch tlap bych řekla, že je to snad zkřížený s NO

NikisekX
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 18:03
- Nahlásit

allík

to nevím Zkus se jich zeptat...nebo mám já?

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 18:04
- Nahlásit

allík
No to nemám . Mám volnou akorát fenečku Amazonku . Jediného pejska má zadaného zde přítomná helps . Si to s ní vyřiď .

Ale koukni když tak tady. To jsou štěňata od kámošky, tuším má ještě nějakého psa volného.

helps
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 20:20
- Nahlásit

My Ajíka nedáme. Gdyť já sem si zamilovala tu jeho krásnou lysinku. I když vona mu nějak mizí
ale jinak taky hlasuju pro šelťu nebo špice...

allík
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 14:51
- Nahlásit

Biluška

Tak jo, tak to opravdu vypadá na šelťu. Tak jsem napsala té tvé kamarádce a uvidíme...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 15:56
- Nahlásit

Biluška
souhlasila bych se seltickou... 10 kg, hunata, prizpusobiva, chapava a nezna... mezi seltiema sem vyrustala a dle me je to idealni pes ti spicove jsou v jistych ohledech podobni, ale prijdou mi moc divoci, moc akcni... nevim jak to rict, ale i nejdivocejsi stav nasich selti byl dycky nic oproti nejmirnejsim stavum stenatka spice...

Martinna
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 16:11
- Nahlásit

Hele a co americký kokr?

Martinna
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 16:28
- Nahlásit

Martinna
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 16:29
- Nahlásit

Martinna
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 16:40
- Nahlásit

allík
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:20
- Nahlásit

Martinna

Hele a co americký kokr? Ne, ne, bude to šoltynka

Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:18
- Nahlásit

allík
Tak až jí budeš mít doma, nezapomeň tady dát fotky .

allík
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:46
- Nahlásit

Martinna

Nebude sice pro mě a bude až tak o prázdninách, ale dám foto

allík
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:49
- Nahlásit

Tak jo, tak už máme konečně malou sheltičku Je to hroznej prťous. Jinak je strašně boží mimino. Naprostej suverén. Dokonce už srovnal obě moje holky Chci se akorát zeptat, jak se starat o srst? Jak často a čím kartáčovat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:55
- Nahlásit

allík
Odkud máte psa mumu?

Jak často a čím kartáčovat?
Hodně málo, ideálně vůbec.

allík
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:57
- Nahlásit

Biluška

Jela jsem pro něho do Jindřichova Hradce. Jinak koukala jsem se ještě na nějaký štěnda a zarazila jsem se na vývoji jejich vah. Ten náš prcek má v 9 týdnech cca 1,5 kg. Rodiče jsou ale malincí. Není to nějaký extrém? Byl nejmenší z vrhu, ale zase ne poloviční.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 13:08
- Nahlásit

allík
Jela jsem pro něho do Jindřichova Hradce.
Chovka mě zajímá . Popř. chovatel

Ten náš prcek má v 9 týdnech cca 1,5 kg.
Náš Ajánek má tři kila, je mu 13 týdnů essi to dobře počítám. Takže to bude tak plus mínus v normě

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání