| Autor |
Zpráva |
staropramen
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:04
- Nahlásit
A můj pes poslední dny kulhá,myslíte že to máte spojitost s koncem světa?
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:56
- Nahlásit
Moji psi to maj naopak, jinak docela klidnej pes, je najednou jak magor a zrovna si to vybral, když jseme šli na zkoušku a na o braně holt nepustil, což mi v životě nikdy neudělal.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:56
- Nahlásit
davidkova renata
Zvířata prý cítí víc než lidi. takže možné je všechno. Je fakt, že kočky, když je úplněk (kastrované kočky), se chovají úplně jinak. Teď ale, kupodivu, jsou naprosto v pohodě, na rozdíl od psů. Nerozumím tomu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:12
- Nahlásit
tak já teda to jeho kňučení a chameleonské zasekávání (stojí a nohu dopředu a dozadu a dopředu a ...) doma ignorovala a on za chvíli, když si ho nikdo nevšímal, tak se normálně zvedl a přešel celou místnost a přišel k nám. Dneska doma už v pohodě. Uvidim venku. Jinak žere, lítá po zahradě hraje si s bráchou...tak nevim asi to byl jen nějakej úlet
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:41
- Nahlásit
inak neviem ako inde, ale tu v Brne je uz treti den neuveritelne dusno, pod mrakom, teplo a cely den to vyzera, ze sa schyluje k burke. Zaroven je uplne bezvetrie. Taketo pocasie mna osobne dokonale odrovnalo, cely den by som spala. Na mojho psa posobi ocividne uplne opacne
|