Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Je divnej....
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:05
- Nahlásit

Ahoj všichni, mám dotaz. Poslední 2-3 dny je jeden z mých pséku venku divnej. Normálně vždycky lítal jak raketa, dlouho mi trvalo příjít na to, jak být pro něj zajímavější než všechny pachy okolo, furt jsem se mu schovávala atd. A ted se ode mě celou procházku nehne dál než na dva metry, furt se otáčí, jestli jsem tam. Druhej pes normálně lítá kolem. A včera dokonce nechtěl aportovat, seděl u nohy a když jsem řekla aport, tak se na mě nalepil a nechtěl se hnout. Na zahradě pak normálně aportoval. Na procházce se furt zastavuje a čumí do dáli, jako by tam něco viděl. Přijde mi , jakoby se něčeho bál...nemůže cejtit třeba nějakou blížící se přírodní katastrofu...nebo konec světa??

NikisekX
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:29
- Nahlásit

že by fakt ten konec světa?

Apollo
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:33
- Nahlásit

Hele mě dnes v práci řekl náš veterinář, že jsou všechny zvířata nějak podivočené. Myslel tím hlavně hospodářská. Kolega mu prý řekl, že to může být tou sopkou. Protože její výbuchy porád doprovází zemětřesení. My ho sice necítíme ale zvířata mohou. Přeber si to jak chceš - jak jsem koupila tak prodávám. Klidně to může být jen pohádka na dobrou noc.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:07
- Nahlásit

zuzanarosakova
A ted se ode mě celou procházku nehne dál než na dva metry, furt se otáčí, jestli jsem tam.
užívej si to, až ho to přejde, budeš na to ještě vzpomínat

allík
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:13
- Nahlásit

zuzanarosakova

že by dostával rozum? Mě něco podobného začala z ničeho nic dělat jedna čuba zhruba tak před půl rokem - puberťák a začala se bát nějakýho bubáka ve tmě. Prostě zničeho nic se chovala jak pitomá, když jsme chodili večer ven. Kolik je pejskovi?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:54
- Nahlásit

Ty voe - konec světa - to je na mě moc.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:26
- Nahlásit

pawLINka
se moc nesměj, ty beruško z kouzelného lesa

staropramen
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:28
- Nahlásit

No tak má pes depresi a nechce se vzdalovat no..a vy už v tom vidíte konec světa:-D

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:36
- Nahlásit

allík
je mu rok a půl. A přešlo to tu tvou čubu?

staropramen
šmarjá, ale proč má najednou depresi??

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:37
- Nahlásit

zuzanarosakova
buď mu něco je, nebo něco cítí, nebo někde hárají feny..to je jen pár nápadů

staropramen
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:39
- Nahlásit

Co já vím proč,se ho zeptej:-D

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:41
- Nahlásit

nebo se květoš realizuje jinde ,ted´ jdem max. naproti do parku aby nebyla šerina mimo dohled dlouho, tak nemá koho strašit u nás

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:43
- Nahlásit

makrel
buď mu něco je

a co? Myslíš jako že by byl nemocnej nějak? S těma fenama nevim, spíš mi přijde, že se jakoby trošku něčeho bojí. A druhej pes, stejně starej, je v pohodě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:44
- Nahlásit

zuzanarosakova
nebo ty nejsi v pohodě a on to cítí, ne každý pes je citlivý.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:45
- Nahlásit

zuzanarosakova
Myslíš jako že by byl nemocnej nějak?
jo, to jsem myslela,ale pokud žere, nehubne, a jinak se doma a na zahradě chová normálně, tak mu asi nebude nic.Bych ho jen sledovala.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:48
- Nahlásit

kejtlin
já jsem uplně v pohodě

Kaccka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
Venci psy i nekdo jinej nez ty? Neni mozny, ze se potkal s nejakym ne dobre nalozenym psem a ani o tom nevis? Nebo mozna clovekem? Jestli se boji venku a doma ne, tak mi prijde jako nejpravdepodobnejsi, ze ho proste neco venku vydesilo a ted ceka odkud to zas prijde.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 18:27
- Nahlásit

Kaccka
aha aha, zajímavý.....ale choděj v 90% se mnou, jen v noci s přítelem a jen kolem baráku..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 18:54
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele a nemá třá reakci na bouřku? ted nějaký i byly,tak mě to jen tak napadlo..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 19:00
- Nahlásit

davidkova renata
no možný to je. Ale když je bouřka a hromy mlátěj, tak se doma nebojí vůbec..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 19:03
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ale když je bouřka a hromy mlátěj, tak se doma nebojí vůbec..
no tak to nevim,to by asi reagoval i doma ..a nepřihodilo se mu něco nemilýho venku? možná ste si toho ani nemuseli všimnout..

allík
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 19:13
- Nahlásit

zuzanarosakova

No jakž takž jí to přešlo. Někdy se tváří jakože v pohodě a jinde je pomalu podělaná až za ušima. Taky mě napadlo, že by pejsovi něco mohlo být, ale jak psali ostatní, pokud normálně žere atd., tak bych to asi až tak neřešila. Hlavní je zůstat v klidu, nijak ho nelitovat a doufat, že ho to přejde. Jinak dělá to všude a po celou dobu procházky nebo jen někde? Taky mě napadlo, že se venku něčeho leknul a pamatuje si to...

Kaccka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 19:33
- Nahlásit

zuzanarosakova
no tak to asi pes ani clovek nebyl, coz je dobry Nejspis se fakt asi neceho leknul, muze to bejt jakakoliv blbost, ani jste si nemuseli vsimnout. Me se takhle jednou pes potme leknul vetve vlajici ve vetru a trvalo nekolik dni nez se zas pri vecernim venceni zacal chovat normalne. Je to trubka
Nebo mozna zmeny tlaku? Nevim, jestli na to citlivy psi muzou reagovat, treba jo...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 23:22
- Nahlásit

a teď večer se doma začal extrémě bát klouzavý podlahy. Vždycky byl opatrnej, ale ted je uplně vytřeštěnej, ani přítele nešel přivítat, jak se bál, že uklouzne. Co s nim mám dělat, když se někde zasekne a nechce se hnout, když se teda nemá utěšovat?

allík
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 23:42
- Nahlásit

zuzanarosakova

Ty hele a nemohl si třeba natáhnout sval nebo nebolí ho fakt něco? Jinak pokud jenom blbne, tak mě tohle občas dělá ta čuba dodneška. Že se venku sekne a prostě nejde. Oči vytřeštěný, výraz - nejdu nebo mě tam ten bubák sežere. Já dělám to, že jí řeknu důrazně jdeme a škubnu vodítkem (netáhnu). Jen škubnu a vytrhnu jí ze snění a pak jde. Když to udělá znova, tak zase jdeme škubnu a jde se. Funguje to. Ale pokud ti to dělá doma, tak moje rada je ignorovat to a prostě chovat se normálně. Pokud je to psychický a opravdu mu nic není, tak časem nabyde dojmu, že se teda asi fakt nic neděje, když panička je furt v pohodě.

LucieS
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 00:51
- Nahlásit

Mně to přijde jako nějaký zdravotní problém.
Vidí dobře??

Mika
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 08:11
- Nahlásit

moj pes sa posledne styri dni chova taky divne... akoze bol to furt magor, ale teraz je miera jeho magorenia tak dva krat vyssia - je strasne hyper, doma knuci, vonku beha jak splaseny, vsetky jeho reakcie su absolutne extremne - po dlhej dobe mi znovu vrcal na psa, co uz fakt dlho neurobil. Nieco je vo vzduchu.

pajda222
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 08:17
- Nahlásit

Jj, něco bude ve vzduchu, aspoň se mám na co vymluvit, když jsme v sobotu neudělali zkoušku, svedu to na sopku a je to.

bea
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 08:56
- Nahlásit

Fakt je, že i naši tři jsou nějak jiní. Ale opačně- divousové normálně, ale v posledních dnech jen spát a spát.
Ale tyhle příznaky měla naše Aida (nakonec to byl mozek), ale to už jí bylo skoro 17. Co zajít k vetovi - jen pro jistotu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:03
- Nahlásit

bea
jako dyš už vo tom teda mluvíte,tak moje praštěná čupka je od soboty naprosto,ale úplně f prdeli,přičítám to ale tomu,že jednak byla celej víkend na dost těžký akci a k tomu hárá,ale takhle sem jí nikdy neviděla i když zpomalená a málo agresíívní bejvá při hárání ,ale todle teda vidim poprvý

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání