Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / RIP je to smutné
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 13:26
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/187938-policie-nasla-p lynem-otraveneho-muze-se-zenou-a-dvema-psy.html

http://samota.mushing.cz/2006/08Bystrec/05NejSprez /NejSprez.html

Erája
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 13:58
- Nahlásit

To jsou oni? Zprávu o otrávení plynem jsem četla a hned mě napadl nějkaý musher, vzhledem k počtu psů v přívěsu. Je to hrozně smutný.... Jediné co je na tom dobrého je, že snad o tom nevěděli...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 14:05
- Nahlásit

Erája
Hm, psali to na můjpes. Já si taky říkala, že museli jet na nějakou akci, na výstavu nebo za sportem...a zrovna s takovou hezkou smečkou.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 14:09
- Nahlásit

Mucholabka
Hm, psali to na můjpes.
Jenže na můjpes to nějakej ču*ák podal krapet jinak.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 14:13
- Nahlásit

jablunka
A už se k tomu nehlásí-mi to přišla jako teplý bonz říct tady kolegyně z práce.

Steph
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 17:31
- Nahlásit

ach jo R.I.P. s timhle panem jsem se jednou bavila, prave o jeho sprezeni - zaujal me ten hnedak tenkrat........moc smutne, takovych lidi je velka skoda - na mushingu psali, ze pejsove jsou v utulku v Rakovniku - budou tyden v karantene a pak, se panovi ozvou ohledne pomoci s adpoci.

Steph
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 10:27 - Změnil/a: Steph
- Nahlásit

http://jana.vokalova.info/index.php?a=131 tak tuhle pejskove budou snad brzo k adopci

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 10:33
- Nahlásit

Mucholabka
Hm, psali to na můjpes.
Jenže na můjpes to nějakej ču*ák podal krapet jinak.

Jenže takhle vznikaj fámy, když se majitelé psů chovaj tak,jak se chovaj. Ono tam opravdu nebylo všechno košér

greyhound
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 13:20
- Nahlásit

U nás na foru jsou fotečky pejsků, dnes je tam dala sajtarka, s prosbou o dopravu, už jsem psala paní Bočkové, pejsky odvezeme do útulku, pokud bude třeba, ale lépe by bylo kdyby šli rovnou do nových doimovů.
http://www.adopcechrtuforum.cz/viewtopic.php?f=11& t=670

Silwuska
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 15:13 - Změnil/a: Silwuska
- Nahlásit

hrozna...nech odpocivaju v pokoji...

Takze ty psikovia budu " k mani"?? baby ja som sa zamilovala

Steph
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 16:23
- Nahlásit

Silwuska
a do koho?

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 16:37
- Nahlásit

Fakt nikdo z oboru nepomohl...?

Steph
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 17:02 - Změnil/a: Steph
- Nahlásit

greyhound
tak rozvoz dle diskuse na tom odkazu co si davala je zajistene na sobotu pro vsechny pejsky

greyhound
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 17:20
- Nahlásit

ano, já vezu pejsky do Děčína, už vše domluveno i s útulkem a Evina do Chebu.Dnes fakt nestíhám, ale snad zítra hodím, mám od včera v dočasu křížence chrta, nevím s čím, 7 měsíců, fajn holka, dovezla jsem z útulku z Chomutova.

Steph
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 17:28
- Nahlásit

jj cetla jsem a jsem rada za tu z Koprivnice
diky moc za ty sirotky, skoda ze se musheri moc nemaji k adopci, ale treba se to obrati k lepsimu a krivdime jim

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 18:03
- Nahlásit

Steph
skoda ze se musheri moc nemaji k adopci, ale treba se to obrati k lepsimu a krivdime jim
Hele, ono to zase není prdel přidat si do smečky seveřanů nového psa. Mají dost tvrdou hierarchii a není vyjímkou, že musher musí dát pryč i vlastního psa, protože mu po něm smečka z nějakého důvodu jde a hrozí, že ho zabijí. T

Steph
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 18:14
- Nahlásit

Hyena
ja spis mela na mysli cely sprezeni - urcite jsou sehrana parta, asi bych to rada videla takhle ruzove, ale sance mizerna

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 18:35
- Nahlásit

Steph
ja spis mela na mysli cely sprezeni
jenže tohle těžko můžeš chtít po někom, kdo už má spřežení svoje....

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 18:36
- Nahlásit

Steph
Hyena

Nebo třeba jen nabídnout rozvoz psů do útulků......teď už je to jedno,ale čekala bych to od nich.

Hanca
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 19:39
- Nahlásit

na web. stránce ta paní fotografka píše, že měl ten zemřelý musher plno známých, tak doufám, že když si nikdo nemůže vzít nějakého z jeho psů, že pomohou alespoň finančně - třeba přispěním na benzín......

greyhound
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 19:53
- Nahlásit

uvidím, v sobotu se setkám s jeho maminkou,zatím jsem s ní mluvila jen telefonicky, ale víte jak to bývá, známých je mnoho, kamarádů co pomůže pak málo. Teď už jen pomoci těm pesanům, a najít jim domovy.

Hanca
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:19
- Nahlásit

greyhound
ještě jen doplním, že já jsem ta sajtarka, co Vám o pejscích psala na stránky. Děkuji za pomoc!!!!

Steph
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 03:58
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
ja vim, je to tezky......leda bysme z nekoho mushera udelali

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 07:23
- Nahlásit

Mě jen fascinuje, jak tady někteří přesně ví, co měli udělat ti ostatní.....

Silwuska
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 07:35
- Nahlásit

Steph
Ten flakaty psik krizenec dalmatina a bradaca ...nadherny, a povahovo to musi byt uzasny pes...

Steph
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 10:36
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
nevime, spis jsme jen doufali, ze to tak bude, aby pejsove kteri jsou zvykli makat nasli panicky mezi sportaky, urcite by je bavil CC, dogktrek ( ty lidi jsou vetsinou propojeni i s mushery) treba by nekdo s dobrym srdickem mohl pribrat aspon 1 partaka....tak jsem tom myslela....vubec ne ve zlem, kdyz uz ty pejsove maji takovy smutny osud.

Steph
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 10:38
- Nahlásit

Silwuska
to je fesak a ze si se zamilovala znamena, ze adopce je realna?

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 19:09
- Nahlásit

Holky na trekovém foru to visí a dal to tam zrovna jeden z musherů. Ale bohuzel tam visí i spousta dalších psů v nouzi. A trekaři jsou na tom jako většina pejskařů- buď dělají mushing a mají spoustu svejch psů, mezi který je obtížný někoho přidat. A nebo jsou to běžní pejskaři jako ostatní tady a mají psi v bytech a tak. Je to hodně smutný příběh, ale vzhledem k tomu, že se v tom pohybujete, tak sami víte, že takových příběhů je hrozně moc. S Erájou jsme je hodily i na holanďáky v nouzi, ať o nich ví co nejvíc lidí. Čím víc, tím je šance, že si je někdo vezme.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 08:53
- Nahlásit

Steph
Kto by mi o nom vedel nieco povedat blizsie? Realna ako realna, strasne ma teraz laka zobrat si nejakeho pesika na pracu, na tahanie, na vycvik...ale mam uz doma jedneho 8 rocneho panka, a maleho 2 rocneho pubertiaka...takze ma hlavne zaujma jeho povaha...od toho sa mozem skusit odpichnut doma, kedze stale byvam u rodicov

greyhound
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 09:57
- Nahlásit

Zítra budu vědět víc, jedu pro ně, bude i foto reportáž, zjistím co nejvíc.V deset je vyzvedáváme v Rakovníku, vezeme směr Cheb, a tři fenečky směr Děčín. Hned jak se vrátíme, zpracujeme foto a dáme odkaz.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání