| Autor |
Zpráva |
greyhound
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 19:15
- Nahlásit
http://www.adopcechrtuforum.cz/kratochvila.html
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 10:06
- Nahlásit
Držte palečky, volala slečna, která by si vzala ke svému pejskovi Olivu!
Je nakontaktována na útulek do Děčína, v Rakovníku neměli zájem se s ní o Olivě bavit, jí to rozmlouvali, že je plachá atd.četla naši reportáž, a viděla Olivku, jak mi ta plachá holčička sedí na klíně.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 10:38
- Nahlásit
greyhound
to je skvela zprava - vcera jsem Ti sem psala o tom utulku v RK, ale jaksi me to vykoplo, tak druhy pokus.
Kamaradka se snazi spojit se znamym od MP jestli by jsme nemohli zjistit kde je "Kokos" - nevim k tomu podrobnosti, ale rekla bych ze to bylo naopravneny nakladanim s dedictvim, navic pes by mel byt nejakou dobu v karantene a vydani z karanteny lze pouze prokazatelnemu majiteli, tak jak je tohle mozny?
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 11:15
- Nahlásit
Psi se tam dostali 30.12. Séfová útulku 5.1. volala mamince Pavla, že je tam někdo, kdo by si vzal Kokose, maminka ji prosila at počká do druhého dne, že chce ty lidi vidět, útulková že, ne, že okamžite, děsně tlačila, tak maminka řekla ano a nenapadlo ji, že ůtulková ji odmítne dát kontakt na ty lidi, prostě nezná praktiky útulků, což já chápu, ale ne v tomto případě, kdy by se to mělo řešit lidsky a nejde o zaběhlého mebo ztraceného psa. No po mnoha telefonátech a i po naší návštěvě, kdy jsme jim řekli svůj názor, a maminka i sestra opět nekolikrát volali a útulková je se slovy at přestanou prudit, položila a posléze tel. nebrala, po pár hodinách v sobotu poslala sms, že Kokos bude připraven k vrácení 25.1.Proč 25.1 a proč takto nevím, a nechápu, stačilo jen být trochu vstřícný v takové tragedii a lidský, no a tak budeme čekat do 25.1 zda se Kokos objeví, ale kdyby se ti podařilo něco zjistit, písní, dám ti tel. na mamku. Jinak psi byli pokousáni, i Datel, no nemám chuť to komentovat, neošetřeni, a ona nám tam tvrdila, že byli zanedbání, já už na to nemůžu ani pomyslet,prostě děs přístup útulkové madam.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 11:49
- Nahlásit
Tak Datel už je taky doma! A ty fotky jako vůdce smečky na gauči, to je úžasné
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 12:18
- Nahlásit
greyhound
diky za podrobny popis - ja jen vim pres tu kamaradku co driv mela na starost mestske odchyt kotce, ze utulkova ma chovku AST a hotel, stiznosti jsou i od majitelu jejich stenat co se jejiho pristupu tyce. S MP budu vedet vic ve stredu, ale kamoska se snazi jeste spojit s nekym, kdo s ni je v prateslkem spojeni(moc jich neni) jestli by to neslou nejakou schudnou cestou.
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 12:22
- Nahlásit
Jo to už jsem zjistila taky, navíc měla i dogy a štěnda umírala moc mladá, vím toho už mnoho, ale nemohu to psát do diskuze, vše ve stadiu ověřování.
Jo, o Datlovi jsem zabudla písnout, má domov a Oliva snad 31.1 pojede domu.
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 12:27
- Nahlásit
Apropo, když se dotazovala zájemkyně v Rakovnickém útulku na Olivu tak ji madam útulková Olivu rozmluvila, že je kousavá, a když se paní ptala, jak se chová ted, když ji venčí tak vyplynulo z hovoru, že v tomto útulku psy nevenčí, mají prý dostatečné ktce, no prostě šoky.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 12:56
- Nahlásit
Cigi
a kde jsou fotky?
greyhound
ono toho asi bude vic, ale tezko se to dokaze, kdyz si to tam takhle chrani vuci verejnosti. Pokud ma Kokos nejakou dobrou rodinu nebo paniky, ktery o nej stoji, tak prece neni duvod ho vracet, jen by stacilo se vyzvejknout kde je.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:32
- Nahlásit
Steph
Tady :
http://jana.vokalova.info/index.php?a=131
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 17:22
- Nahlásit
Moc se omlouvám, pokud je to špatně, prosím smažte, ale nedá mi abych nereagovala:
# Zasláno: 21 Led 2010 15:36
Já si o musherech udělala svůj vobrázek f okamžiku,gdyš zemřel jeden z nich,jeho psi skončili v útulku a nigdo od nich nepomohl s převozem psů do jiných útulků.
Kdo konkrétně byl o to požádán a nepomohl?
Můj názor: Široká kynologická veřejnost, byla obeznámena s tím co se stalo, tady myslím není třeba oslovovat, to mělo napadnout lidi samo, hlavně ty, kteří se s Pavlem potkávali.Nenapadlo, zřejmě, a není už co řešit, pejsci jdou do nových domovů, a to je podstatné a důležité. Ne řešit kdo pomohl a kdo ne!
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 17:24
- Nahlásit
Bože jsem nepřipsala, že reaguji tady neb téma kam byl příspěvek zaslán je uzamčeno, a fakt se tu nevyznám.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10572_0.html
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 17:53
- Nahlásit
greyhound
Magdo ,díky.
janakou
Já netušila,že mushery musí něgo požádat zvlášť.
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 18:26
- Nahlásit
jablunka
máš pravdu, pokud chci pomoci, nečekám až mě požádají.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 19:55
- Nahlásit
Trnka sla domu )
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 22:50
- Nahlásit
Ju, do Litvínova. Olivka má jet do Brna.Nechci zakřiknout, ale i na Sněženku už snad čeká domov .
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 12:14
- Nahlásit
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/130813/p si-zavodnici-osireli-pan-28-se-jim-udusil.html
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 12:25
- Nahlásit
no a tady pod článkem docela zajímavá diskuze.
http://decinsky.denik.cz/zpravy_region/ ... mecka.html
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 19:23
- Nahlásit
Steph
Ahoj , jak je to s Kokosem?
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 20:30
- Nahlásit
Kokosek už je v Chebu,jeho stav nebyl až tak hrozný, i když mě udivuje, že po více jak třech týdnech, kdy byl údajně u rodiny, měl drobné čerstvé poranění packy a mnoho strupů po těle, ale byl velmi dobře krmený, nicméně opět vystresovaný, odmítal pamlsky, nyní už je lepší.Tolik co vím z mejlu, který mi poslala maminka Pavla.
|
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 20:50
- Nahlásit
greyhound
Díky za info . No, je to docela divný (navíc v kontextu s jednáním majitelů útulku v Rakovníku), ale hlavně, že už je Kokosovi líp. Doufám, že brzy najde dobrej domov...
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 07:39
- Nahlásit
promin zapomela jsem napsat, policajti sice pomoc chteli, ale zas jen ofiko - tudiz by maminka musela podat TO, takze se cekalo, jestli se Kokosacek opravdu vrati 25.1. a greyhound diky, ze Vas informovala. Kolem utulku v Rako - dopisu vic info, az to bude mozne
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 19:42
- Nahlásit
Sněženka dnes odjela do nového domova, bude mít smečku.Olivka by měla odjet v neděli, a na Kešánka je už také zájemce.
|