Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vetamix -ano či ne?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Easy
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:05
- Nahlásit

ahojky,

nemáte někdo v okolí Ostravy zkušenosti s Vetamixem? Chtěla bych tam něco málo nakoupit,ale mám strach, v jakém stavu to dovezou, když to maj ke mě celkem daleko. Nerada bych dostala maso jeté, nebo rozmražené,atd ...Určitě maj hodně spokojených zákazníků, bohužel pro ně jsem ale četla také dost negativních diskuzí, takže teď by se mi hodila nějaká vaše rada nebo připomínka. Díky ...

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:14
- Nahlásit

Easy
Máš tu téma krmení psa klasickou stravou,stačí zalistovat a dočíst se. Stejně tak,když so zadáš nahoře do hledat slovo vetamix,tak ti témata vyjedou. Už to tu bylo Xkrát

impact
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:25
- Nahlásit

Me prijde, ze Vetamix nekdo zamerne potapi na iFaune. Jednu dobu tam bylo kazdej den minimalne jedno tema s hromadou negativnich prispevku. A pritom na jinych forech jasne, jsou i negativni prispevky, ale taky je tam spousta spokojenych odberatelu...

Jinak taktez doporucuju vyhledavac.

Easy
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:32
- Nahlásit

impact

já to do hledání dala, diskuze četla, ale co se odběru na Ostravsku týče, tak jsem na nic nenarazila...

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:38
- Nahlásit

Easy
http://www.cz-pes.cz/diskuse/2_8560_0.html
Tady to máš

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:40
- Nahlásit

Easy
Já beru na Osoblažsku a v pohodě. Párkrát teda přivezli rozmrazené maso, to bylo v době kdy měli jinak nastavené trasy a k nám se dostávali až třetí den - čili tři dny bylo maso v autě a bývalo to poznat. Ale když změnili trasy tak je to v pohodě.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:51
- Nahlásit

Easy
Pokud bys objednávala, můžu se přidat?

Easy
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 13:52
- Nahlásit

Hyena

jaj, to sem ale slepoňa ...díky

Biluška

no zkusim a uvidim co dovezou... každopádně pokud se mi to maso nebude zdát, tak ho můžu odmítnout? nebo s tím budou trable?

makrel

jasně, to by se už nějak domluvilo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 13:52
- Nahlásit

Easy
Nikdy jsem neměla problém s tím, že by něco dovezli rozmražené (jsem Ostrava). A i kdyby...vzhledem k tomu, že od nich kupuju KRMNÉ maso, asi nejsem taková citlivka. Někdy sama něco zapomenu venku rozmražené, a psi to stejně sežerou.

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 14:58
- Nahlásit

Easy
já jsem tedy měla dva problémy, vždy s kuřecím, jako rozteklý nebo trochu "voňavý" maso mi nevadí, nejsem cimprlich, ale tmavě zelenej, smradlavej, olezlej lep místo masa a naposledy maso plesnivý tedy moc nemusím.

Easy
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 15:10
- Nahlásit

Mucholabka, Ebony

citlivka taky nejsem a ten můj labužník teda už vůbec ne. Čím víc to smrdí, tím líp pro ni Pokud by ale dovezli hnůj, tak dá se to odmítnout? Jakože zelené a plesnivé bych jí opravdu nedala ...

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 15:24
- Nahlásit

Easy
i když to nepoznáš rovnou, reklamace uznávají.

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 15:32 - Změnil/a: zuzkaJ
- Nahlásit

Easy
Podívej se sem, na oficiální stránky vetamixu.URL. Když jsem se rozmýšlela, jestli vetamix ano, či ne, pročetla jsem si toto fórum a myslím, že pan majitel je dost vstřícný a reklamace přijímá bez problémů i s náhradou.

Dáška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 17:28
- Nahlásit

Easy
Já jen za nás, jsme ve Zlíně a co nám vozili i v létě, jeli ze Slovenska a stavovali se na zpáteční cestě k nám a maso bylo trochu povolené, ale celkem to šlo. Neteklo to ani nic, jen prostě horní vrstva byla měkčí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 18:20
- Nahlásit

Mucholabka
Ono psům ani tak nevadí když je to maso rozmražené. Ale dost to vadí mě pokud ho nezkrmím hned (což většinou nezkrmím). Protože když dám do mražáku rozmrazené maso tak se mi vzápětí zmrazí do jedné velké guče a potřebnou porci pak z toho odsekávám majzlíkem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 18:26
- Nahlásit

Biluška
Já to vymyslela, dávám mezi vrstvy masa tlustý igelit z pytlů od granulí a dá se to debírat líp.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 18:27
- Nahlásit

Zatím mám s vetamixem docela málo zkušeností, ale v tom málu jsem s nimi zatím žádný problém neměla, naopak sem občas měla chuť to maso uvařit pro sebe, jak bylo pěkný.

Nori
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 18:55
- Nahlásit

Ahoj, sice nejsem z Ostravy, ale je to asi 40km na jih. Já sem brala zatím 4x, z toho jsem 3x spokojena byla a naposledy ne! Místo 8x držťky přivezli sýr (některý byl plesnivý, nevím proč ho nám dávali, ale byla chyba to brát), pak některé další položky nebyly, o kterých nás nikdo neinformoval a zase místo nich dovezli něco jiného. Nevím, v jakém stavu maso dovezou, já na společné místo hned nedorazím, ale tak je už povolené....Asi už dvě stangle ze 4 objednávek sem vyhodila, páč byly zkažené ... Myslím, že nejlepší objednávka bude přes operátorku, která by měla říct, zda maso je...

Bela
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:02
- Nahlásit

Gerdanaopak sem občas měla chuť to maso uvařit pro sebe, jak bylo pěkný.

tak to ja berem vacsinou len tie humusne zelene drzky (moj anorektik chce len to :rolleyes a tie by som ja teda radsej neskusala

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:10
- Nahlásit

Bela
no já právě brala hovězí kusovky, jehněčí kusovky, hovězí srdce...masa vypadaly fakt moc pěkně, do držek bych se asi taky nehnala )))

Bela
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:17 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit

Gerda

ale aj to hovezi srdce, co som zatial od nich mala...no, pre psa ok, ale inak ma to nelakalo
no je fakt, ze raz som mala to hovezi kusove, a to vyzeralo dost mnamozne aj ked ten moj pakon to nechcel

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:19
- Nahlásit

Bela
jojo, srdce už tolik neláká, ale ty ostatní kusovky...hnedle na gulášek...))

Easy
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:21
- Nahlásit

kachna_,zuzkaJ,Dáška

díky za info, stránky jsem prolouskala a co se reklamací týče, zdaj se být v poho.Takže objednám a budu čekat, co a v jakém stavu ke mě dorazí

Biluška

pořídit dalšího pejsu, tím odpadne problém, že není vše zkrmeno

Easy
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:09
- Nahlásit

makrel

v pátek budu objednávat, tak pokud bys něco chtěla, dej vědět

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:15
- Nahlásit

Jé , určitě budu chtít, ale teď letím pryč, napíšu večer, jo? zatím díky moc

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 16:31
- Nahlásit

Tak jestli teda můžu:
Hovězí hrubomleté 1 kg 3x
Losos 1 kg 2x
Hovězí s droby 2 kg 1x
Hovězí směs 2kg 1x

Mám ti přivézt peníze předem?

Easy
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:45
- Nahlásit

makrel

peníze předem nepotřebuju, tohle se mi tam skoro ztratí Nevim jak dlouho jim to bude trvat, než to dovezou, optám se při objednávce a pak dám vědět...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:49
- Nahlásit

kachna
já ted´ nic nechci, dostala jsem od kamaráda 17 kohoutů pro psy, už takhle bude problém je uskladnit, ještě že mám smečku

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:49
- Nahlásit

Easy
OK, teď vezmu jen na vyzkoušení, nemám moc místa v mražáku. Když mu to bude chutnat, tak příště pak víc. Díky.

Easy
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:55
- Nahlásit

makrel

kdyby mu chutnalo a pochybělo, tak u nás toho bude hafo a můžete přijít pro výslužku

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání