| Autor |
Zpráva |
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:59
- Nahlásit
Jestli ma nekdo zajem brat vetamix a je z Ostravy ci blizkeho okoli, ozvete se.
20.6. mi budou volat na objednavku, kdyby jste na to spechali, v pondeli to privezou asi.
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:29
- Nahlásit
Fakt se nenajde nikdo kdo by se mnou chtel nebo ja bych s nim mohla vetamix brat??? (
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:58
- Nahlásit
zwergpinscher
Já bych brala, akorát že teď mám zrovna plný mražák z Falca. Jedině se domluvit na příště Kolik toho chceš (nebo se musí) brát?
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:09
- Nahlásit
Terri
No ja mam ted taky plno, pocitam ze budu brat tak za dva mesice asi....no a Falko beres co jestli se muzu zeptat?? kolik a za kolik a jak se ti to maso libi?
Berese minimalne 50 kg vetamixu, ale nemusi to byt jen maso, ale vseho dohromady.
Ja jsem primo z Ostravy,odkud ty?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 15:24 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
zwergpinscher
Na půl mezi Ov-Opavou, není problém do Ovy dojet.
Falco, Jeseničan atd. - beru to, co má pro mně přiměřenou cenu/kvalitu, takže momentálně: kuřecí čtvrtky (45 kč/kg), krůtí ořezy (40 kč/kg v akci), krůtí biskupy (25kč), hrubomleté hovězí (20 kč), celé ryby (20 kč). Pak mám ještě svůj zdroj na hrtany a chrupavky s masem
Od Vetamixu bych si představovala teda spíše takové ty mňamky jako srdce, něco od vnitřností, celkově do 15 kg, takže asi budem muset najít ještě někoho třetího...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 15:29
- Nahlásit
Třá by se chytla Mucholabka. Ae teď nefím, jestli není zrovna na dovolené.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 18:43
- Nahlásit
Jj,jsem zrovna na riviere,v Nice. My uz jsme spolu maso braly,jen to ted nevyslo.
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 07:14
- Nahlásit
Jo brali, ale chtelo by to nekoho kdo by bral fakt pravidelne to by bylo super, ale ani narazove to neni nejhorsi.....ale kdyby treba nevim tri ctyri lidi brali fakt pravidelne, muzeme brat casteji mensi mnozstvi kazdy, coz by bylo fajn
Mucholabka
Tak peknou dovolenou
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 07:21
- Nahlásit
Terri
A v jakem mnozstvi to Falko a Jesenican objednavas a jak casto zavazi? Mela jsi nekdy vetamix pro srovnani kvality masa? Prakticky dotaz je kruti orez fakt z kruty? bo vetamix s tim maji pekny ...... oni maji kruti orez tez za 40 a ja asi jeste nemela krutu same kure a jistene je to asi tak, ze na obale je napsano drubezi maso....na coz ale nelze skoro nic rict. takze mam kureci prsa za 40 co se jmenujou kruti orez no
Jinak ty biskupy muzou byt super a treba hruboml.hov maji vetamix uz ted za 29,- se divam a ryby dlouhodobe nemaji.
tam mozna bych i rada zkusila vzit s tebou neco z toho jesenicanu, pokud by to slo?
A slo by nejak ze bys mi od sveho tajemneho zroje pak pripadne tez vzala nejake hrtany a chrupavky? aspon po kilcu na zkousku?
Jestli mas, muzes mi poslat nabidku s cenikem od jesenicanu i falca? ja se k tomu na netu proste nedostala...svehka1@centrum.cz
Predem diky
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:48
- Nahlásit
zwergpinscher
A v jakem mnozstvi to Falko a Jesenican objednavas a jak casto zavazi?
Mám to jednodušší, v naší obci je velko/malo obchod (www.nejkrmiva.cz) a oni to dováží. Takže to kupuju (za ty ceny co jsem Ti psala) u nich.
Jestli je krůtí krůtí...no, biskupy a tohle je od nějakého soukromníka z Městce Králové (taky z toho obchodu) a řekla bych, že to krůtí fakt je, jsou to cca 7 cm velké libové kusy. Jinak nabídku masa mají větší, ale telecí za 80 kč / kg nekupuju... Ale třeba celá kuřata za 35 kč/kg atd.
Můj tajemný zdroj (známý řezník) - tak to by bohužel nešlo, to se omlouvám.
Jeseničan a Falco jsou někde na netu, ani jsem se pořádně na jejich ceny a dovoz, protože si pohodlně u nás v obchodě vyberu a nakoupím množství co chci...
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:04
- Nahlásit
Terri
Ahaaaaaaaaa tak to jo, to jsou dobre ceny kdyz je to v obchode a ta obec je? ze bych se tam nekdy mrkla, kde bych to nasla?
S tim reznikem skoda, protoze hrtany by mohli byt fajn
A jinak pocitam jsi teda spokojena s kvalitou masa jo?
Dobry tak prosim prosim mi dej vedet kde to je a ja se tam treba mrknu (podivam se i na www) a az bude aktualni vetmix,tak se ozvu ju?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:12
- Nahlásit
zwergpinscher
Háj ve Slezsku - obchod je naproti Hotelu pod Hůrkou, na hlavní ulici (směr Opava)
A jinak pocitam jsi teda spokojena s kvalitou masa jo?
Jsem Co nekupuju jsou takové ty "salámy" - tj. mleté drůbeží, krůtí, hovězí v tyčce - je tam obvykle víc kostí jak masa.
Šak se kdyžtak můžem domluvit a skáknout tam spolu
Mimochodem, cože to máš za psa?
bude aktualni vetmix,tak se ozvu ju?
ozvi, budu ráda
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:29
- Nahlásit
Terri
Jak napovida nick, mam trpasliciho pince, teda tri
Ok, ja se ozvu kdybychom tam mrkli spolu, ted jsem na psala na icq do toho obchodu tak uz pise tak uvidim
Háj není daleko, udelame asi vylet a omrknem to, jak se trochu vyprazdni mrazak
Diky
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:31
- Nahlásit
http://zwergpinscher.rajce.idnes.cz/
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 13:59
- Nahlásit
zwergpinscher
Jak napovida nick
jsem se nepokoušela málem ani vyslovit
Fotky pěkné, ta na té Šanci jak mají ta nová vodítka je dobrá
Háj není daleko, udelame asi vylet a omrknem to, jak se trochu vyprazdni mrazak
Tak pak dej vědět, jestli budeš chtít (Akorát že já mám kolohnáta ... )
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 14:07
- Nahlásit
Terri
Jasne ozvu sem si psala s tim panem z onoho obchodu a celkem fajn info poskytl a byl ochotny jinak kolohnat pesan je u tebe co?
Ja mam rada vsechny pesy, mi to je jedno, resp. nikdy bych si nemyslela, ze budu mit takhle male psy....a mam
Jinak jsem se chtela jeste zeptat, krmis syrove ci varis, resp davas i granule?
My jsme dejme tomu vice mene na barfu, a zatim super maly zere syrove uz od chovatele jako prikr a u nas mel dneska prvne granuli, bo jsem koupila kilovku jen tak jako odmeny na cviceni
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 14:12
- Nahlásit
Jo tak uz sem se divala co mas za pesana, je nadherny, velky knirac je pro me mezi favoritnima pesanama no a teda teda ty neznas krasne slovo zwergpinscher kdyz jsme jedna skupina pincove a kniraci
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 15:02
- Nahlásit
zwergpinscher
Jo tak uz sem se divala co mas za pesana, je nadherny, velky knirac je pro me mezi favoritnima pesanama
dík fakt?
kdyz jsme jedna skupina pincove a kniraci
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 15:12 - Změnil/a: zwergpinscher
- Nahlásit
Terri
No kdyby ne, tak nemam proc to rikat ja bych chtela az budem bydlet nekdy na baraku (coz nebude urcite driv nez za pet let ((
mit nektereho z techto pesu: vlcak, belgicak, dobrman, nemecky pinc, cerny velky knirac
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 17:10
- Nahlásit
zwergpinscher
hlasuju pro kníra Tak jestli tyhle rasy - tak asi budeš chtít i sportit ne? (Nechci zaplácávat Vetamix, asi to necháme na třebas osobní rozmluvu )
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 07:41
- Nahlásit
Terri
Jasne ze sport a vsechno mozne. Ja mam pesany jako nejvetsiho "konicka", ale zatim nemam nejak moc zkusenosti s aktivitama pro pesy, tak se na to tesim s jednou fenkou jsem zacala agility a budu ho delat i se stenetem (uz se byl podivat a super mu to slo
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:27
- Nahlásit
zwergpinscher
Já mám taky prvního sportovního psa a dává mi to pořádně zabrat A kam chodíš na agility, nebo na cvičák?
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 07:49
- Nahlásit
Na Slezskou Ostravu, agility Permoník
http://www.permonik.cz/
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 11:29
- Nahlásit
k Sedláčkovým
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 11:38
- Nahlásit
Baileys
ju
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 14:09
- Nahlásit
zwergpinscher
Tak ten obchod kde beru maso má pobočku v Ostravě - Mariánských horách, ul. Přemyslovců. Tak nemusíš do háje
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 15:34
- Nahlásit
Terri
Jo vim, a dokonce jsem zjistila, ze jsem tam kdysi byla ale pry stejne maji jinde trochu jiny sortiment, takze mi se do Haje radi mrknem, stejne jsme tam jeste nebyli
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 20:11
- Nahlásit
Terri
Ahojky tak se ozyvam jak jsem slibila. chtela bych objednat (termin je asi 1.8.) ale nechci toho brat moc, protoze se mi zalibilo to co jsi mi doporucila, takze chci jen par veci.....tak 10 max 15 kilo nejspis, tak se chci zeptat, jeslti budes neco chcit? pripadne jesli vis o nekom kdo by tez neco vzal?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:13
- Nahlásit
Budete někdo brát???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:21
- Nahlásit
Já mám malý mražák,ale kdyby se objednávalo nějak hromadně, tak bych si něco vzala-ale jen tak kolem 10 kg.
|