| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 08:35
- Nahlásit
cernej caj
voni ti ty pafontle fakt nejsou
hele zkus teda jednu vzít obkreslit obrys podrážky na papír a změřit nejširší a nejdelší délku...
třeba mě budou ale rači at je neposíláme sem tam (poštovný je drahý tak kdybys to změřila třeba mě budou
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 21:37
- Nahlásit
caj
esi to béš měřit.... taky mi to napiš... sice nevidím šanci,... ale když už to bude změřěný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 21:40
- Nahlásit
Fajka
obkreslila sem podrazku, fotky zitra. delka 25 a sirka 10 cm zespod. na nohu to je zezhora 24. me vyjdou prsty tesne na kraj a kupuju vse 39 a sportovni sandaly 38,5. pokud mas 38-38,5 nohu tak myslim v poho.... sirka I na mou paratu pohodlna, byt fakt o pul cm delsi na me...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 21:44
- Nahlásit
cernej caj
tak já až pošleš fotku se přeměřim přesně podle toho jak si měřila a pokud to bude tak nějak vycházet tak se domluvíme
já mám rozptyl od 38 až do 39 jak která značka, tak uvidím podle toho měření, jestli to má smysl je posílat
když by mě to pasovalo tak si je vezmu, stejnak sem si takový chtěla kupovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 21:50
- Nahlásit
Fajka
kamarad bude porizovat jiz treti model, tak sem si rikala tyjo tak skvely boty v mym cisle a pani soudruzi neumi psat spravne velikost z boty... a kdyz si zmeris nohu prislaplym pravitkem? ale na zapnuti kompa nemam silu uz
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 21:53
- Nahlásit
cernej caj
a kdyz si zmeris nohu prislaplym pravitkem
nezměřím, nemám tu dlouhý pravítko ani metr , je ve sklepě a tam se mě taky nechce ..necháme to na zítra
Brou noooooc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2014 08:34
- Nahlásit
delka z obrysu, sirka z obrysu a delka z boty - protoze nejsou takovy "celo jednolito podrazkovy" jak treba ty moje tevy, co mam, tak tady prave je nutny, aby ta noha byla hlavne o malinko mensi nez rozmer zezhora, jinak budes prstama na ty hrane jenze ja mam nohu presne 24cm dlouhou...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2014 20:30
- Nahlásit
cernej caj
mám nohu taky přesně 24 cm. smůůůla.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 07:01
- Nahlásit
Fajka
tak kdyby se ti nezdaly, dej vedet a veme si je asi moje segra, ma nohu o neco mensi nez ja
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 09:00
- Nahlásit
cernej caj
Ahojky, se vomlouvám že píšu až dneska, jsem fčéra nestíhala bo jak byl ten fičák tak nám nešel skoro celej den proud a net a když večer už šel tak jsme doháněli bo jsme celej den nemohli makat
se ti nezdaly, dej vedet a veme si je asi moje segra, ma nohu o neco mensi nez ja
hele tak když si je chce vzít ségra tak jí je nechej, aspoň to nemusíš nikam posílat a kdyby se jí náhodou nezdály, tak mě máš furt ještě v záloze....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 09:17
- Nahlásit
Fajka
ok, nechtela sem ji je hned brat, ze sem je slibila tobe, kdyby ti byli. Diky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 10:51
- Nahlásit
cernej caj
nechtela sem ji je hned brat, ze sem je slibila tobe, kdyby ti byli. Diky
v pohodě, kdyby si to ségra rozmyslela tak mě máš furt ještě v záloze
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 21:45
- Nahlásit
Fajka
tak segra ma nohu spis jak ja. chces je?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 09:24 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Takže
Prodám sandály - ZAMLUVENO IMPACT
Cena 600 kč, Brno nebo pošta (pošta není v ceně)
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 09:29
- Nahlásit
cernej caj
Já bych to asi zkusila.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 09:38
- Nahlásit
cernej caj
Napsala jsem ti na emil pod členem...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:28
- Nahlásit
cernej caj
Tak ty čekaly na mě, sednou jak hrnec na prdel. Trochu rozšlápnout podle mojí nohy a cajk. Díky!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 11:01
- Nahlásit
impact
tak to su moc ráda. ať slouží
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 18:45
- Nahlásit
nechcete někdo nový goretxky?
velikost 41
http://www.hudy.cz/turisticka_obuv_damska/lowa-sir kos-gtx-woman,16849-svetle-seda-zelena.html
prošla jsem se v nich tak dvakrát půl hodiny- špatně vybraná velikost
cenu si můžete navrhnout...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 19:32
- Nahlásit
Vero
cenu si můžete navrhnout...
Ja bych je brala za petikilo.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 20:10
- Nahlásit
Fifi
kuš babo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2014 08:08
- Nahlásit
měl by tu někdo zájem o "kompakt" ? jedná se o nižší model kompaktu s vyměnitelnýma objektivama, koupila sem jako použitej, s fotkama su spokojená moc, ALE - budu kupovat vyšší třídu s tím, že doma mám ještě starou zrcadlovku a ten novej by mi měl nahradit velikostí právě i ten "kompakt " E-PM1.
záruka je ještě asi 6měsíců + cca 6měsíců navíc, původní majitelka ho registrovala na olympus webu, který tu záruku přidal.
Je k tomu brašna, 4gb karta, polarizační filtr. Představuju si cenu 3000kč, je v super stavu.
nějaký ukázky z toho - 1, 2, 3, 4
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 06:03
- Nahlásit
daruju cernou softshelovou bundu nord blanc velikost 42 damskou.
softshell 8000, nema kapuci jen stojacek a ma vetraci zipyv podpazi. pouzivana asi 2 sezony, jinak lezi doma, uz mi nesedi velikostne.
nad levou predni kapsou cca centimetrovy poruseni latky, nejne na prvni pohled poznat.
cerstve vyprana ve specialnim prasku na softshell.
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 07:41
- Nahlásit
cernej caj
daruju cernou softshelovou bundu nord blanc velikost 42 damskou.
já bych jí brala ... buď pro mě nebo pro dceru ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 09:31
- Nahlásit
HaZa
OK tak muzes napsat do mailu pod clenem adresu, kam to poslat, pripadne by slo nejaky predani v brne zas
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 10:45
- Nahlásit
cernej caj
příští týden (středa nebo čtvrtek - ještě nevím přesně) jedu do Brna k doktorce tak jestli budeš v práci domluvili by jsme se třeba po fb ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 10:48
- Nahlásit
HaZa
ok tak po fb, akorat pristi tyden bohuzel nemuzu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2014 08:28
- Nahlásit
zvazuju dvousimkovej telefon a tudiz by mi tu zustala asi 10 let stara nokia 3120, bez zaruky, blokovany na tmobile, zato bezvadne funkcni telefon na volani a zpravy.
Na baterku vydrzi asi 5 dni, ale baterka se da koupit pod 200 do nej (bl-5c)
nekomu by treba jeste poslouzil?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 00:33
- Nahlásit
cernej caj
Možná jedné mojí kolegyni, co se stará o zvířata a tím pádem nemá tolik peníze. Starší by brala. Kolik stojí?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 06:00 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
vlvackova
samo zadax nebo za postovny. blby, ze je blokovanej na tmobile, coz ti asi v servise za kilo odbklokuji ale to za 300 sezenes telefony I neblokovany....
tohle je asi spis nabidka hlavne pro majitele tmobile simkarty... (muzu v ni zkusit jeste vodafone, ale o2 se mi tam nechytalo a tenkrat samo to bylo celkem jedno kdyz telefon stal o 500kc min, ze s tim logem tmob
|