| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 15:56
- Nahlásit
datli
Nemáte někdo k vyřazení běžky na výšku 150-160 cm?
to znamená jak dlouhý běžky máš na mysli?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 17:06 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
tak už taky nic...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 12:26
- Nahlásit
LucieS
dneska už konečně sundám ty lyže z půdy, tak odpoledne bude fotka a údaje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 12:56
- Nahlásit
botky zamberlan uz nejsou k mani. Rifle furt jo.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 18:03 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
LucieS
ahojky, tak boty jsem nenašla, nevím, kde jsou, je možný, že jsem je někdy dávno někomu půjčila a nebyly vrácený, no škoda, byly docela dobrý, ale lyže jsou normální, ne carvingy, délka 175 cm, Fischer. lady lite, schilehrer (plasma edge), jsou úplně nové, nejeté, vázání TyroliaSL 100, ful diagonal, taky úplně nové....na fotkách to až tak nevypadá, ale jsou barveně nádherný, je na nich i nějaká perleť.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 21:00
- Nahlásit
Eninka
Díky moc, vypadají suprově, akorát se bojím, že budou dlouhé .
Zítra vylezu na půdu a přeměřím ty svoje a dám vědět (ty moje jsou právě dlouhé a sháním o fous kratší).
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 21:07
- Nahlásit
LucieS
ok, koukni a uvidíš...kdyý by byly dlouhý, dám je Vlčáčkové do aukce pro podporu psů. Já právě dřív jezdila na o 10 cm delších lyžích, ony líp vedou, ale kratší jsou zase rychlejší. Já si je tenkrát koupila nové, i vázání ale už jsem je nevytáhla, protože jsem se začala bát. Lyžovala jsem od děcka, i závodně, pak ještě dlouho, ale pak jsem byla už straší a jednou si nabila hubu a od tý doby jsem dostala nějakej strach a skončila s tím a to v okamžiku, kdy jsem si je pořídila.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 10:14
- Nahlásit
Eninka
Vydržíš s těma lyžema ještě do víkendu, prosím?
Mám schody na půdu zapadané sněhem a chci tam vlízt za světla.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 12:56
- Nahlásit
LucieS
Jasně, vydržím, dokud neřekneš co a jak.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 13:32
- Nahlásit
Ahojky lidičky, Pronájem dvougeneračního rodinného domu- Nabídka
v Městci Králové o CP 130m2. v přízemí se nachází vstupní hala dva pokoje s novým kuchyńským koutem, nová koupelna s vanou i sprchovým koutem a WC. V patře dva pokoje, kuchyń s jídelnou, nová koupelna s vanou a sprchovým koutem a WC.
Prádelna, sušárna, sklep a skladová místnost, garáž. Za domem je okrasná zahrda. Topení je plynové, voda vlastní studna-pitná
foto na http://rehis.rajce.idnes.cz/dum_Mestec_Kralove/
775680472
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 21:10
- Nahlásit
Eninka
Tak moje lyže mají 170, takže bych potřebovala asi 165 cm...
Ty tvoje jsou bohužel moc dlouhé. Omlouvám se za zpoždění a díky.
|
ATIZ
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2013 13:12
- Nahlásit
Ahojky,
neměl by někdo náhodou doma nepotřebné pletací příze, kterých by se rád zbavil?
Děkuji!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2013 13:59
- Nahlásit
LucieS
teprve dneska jsem objevila tvoji odpověď, tak díky za info
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2013 09:06
- Nahlásit
Nemáte někdo k zapůjčení biolampu? Na asi tak tři týdny?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 16:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
prodam plastenkucondor velbloud, velikost (objednavano na postavu 168cm) L, nenosena, koupena pred rokem, lze z ni udelat nouzovy zdarak, takze jsem ji jen vyzkousela, jak se to stavi ale nikdy nepouzila.
Idealne Brno, nova cena cca 1100, se zajemcem se domluvim, moje predstava je tak kolem 700kc... (budu kupovat novou od Jurka i se setem na nouzovej bivak - psa do zdaraku nestrcim a tahat plastenku + celtu uz z vahovyho hlediska vetsinou nechci)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 15:11
- Nahlásit
hloupa nokia 3109c - v podstate jen volani, sms, mp3 (sluchatka nejsou soucasti, mela sem koupenou redukci 2.5 (nokia) na 3.5jack (normos sluchatka) ale tu nemuzu najit)
je v dobrym stavu, koupila sem ho tak rok zpatky jako bazarovej asi za 900,na baterku kdyz se nepouziva moc tak vydrzi asi tyden, kdyz jedu na vandr kde je hodne spatnej signal a furt neco lovi, tak se vybije treba za 4dny. Na displeji stale ochrana folie. Zaruka uz neni.
mel by nekdo za 350kc zajem? Brno (pripadne posta)
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2013 22:19
- Nahlásit
cernej caj
Měla bych zájem, ale jedině poštou, jsem z Plzně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2013 13:41
- Nahlásit
atika supr, pod clenem mam maila tak mi tam hod adresu a zda chces dobirku nebo na ucet a ja skocim na poxstu v utery
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2013 14:12
- Nahlásit
cernej caj
Máš mailíka
|
Linda H
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2013 22:52
- Nahlásit
DARUJI
barevnou televizi URL a
banánovník URL
Mám vystaveno na mimibazaru, tak prosím o kontakt přes jejich kontaktní formulář. Podmínkou je předání v K. Varech.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2013 09:50
- Nahlásit
Nechtěl by někdo tuhle klec? Byla použitá jeden týden, jinak pro ní nemám využití: http://www.zverimex-rybarske-potreby.com/klec-kral ik-80-chrom_id-19053.html
Ideálně z Prahy, tohle poštou nepošlu Stála 599, 400 bych za ní chtěla.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 11:42
- Nahlásit
daruju 3x 0.4l hrnky (nepouzivany, teta ma nejak pocit, ze nam musi kazdej rok 2 dat a nejak se to tu premnozuje) a sadu sklenicek se dzbankem. Sklenicky sou max tak 2 deci. Nepouzivany, akorat se tu na to uz x let prasi...
pokud nekdo chce, nebo nejaky utulek chce, necht mi da vedet
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 18:27 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Prodám gore-texovou bundu Ayaka (goretexka se zimní vyndavatelnou a samostatně nositelnou vložkou):
informace k výrobku tady:
http://www.hudy.cz/bundy_damske/mammut-ayaka-4-s-j acket-women,43608-Cerna.html
velikost L:
rozměry: šíře (přes prsa) - délka (záda) - rukáv (od švu u krku):
56 - 75 - 83 cm
Je v podstatě nová. Nesedí mi velikost, bohužel jsem ustřihla cedulky a vzala si ji na dvě procházky na sebe, ale opravdu mi nesedí.
Na ceně se můžem domluvit...
Kdybyste někdo chtěl, pište na mail hoholseverni na seznamu.
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 20:01
- Nahlásit
Vero
Dá se někde vidět/vyzkoušet?
Jakou máš cenovou představu? Chci si nějakou zimní sofshelku koupit ale taky dost řeším délku aby mi netáhlo na záda ......
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 20:17 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
zavrelka
Dá se někde vidět/vyzkoušet?
odkud jsi? já z Brna
le taky dost řeším délku aby mi netáhlo na záda
dlouhá je v zádech 75 cm podle výrobce, já jsem naměřila krejčovským metrem 77 cm. jak si vysoká? já mám 176 a délka je mi tak, že celej zadek to sice nezakryje, ale skoro ano. a na záda netáhne. dole je stahování. je to právě jedna z nejdelších, co jsem na hudy u goretexek našla. bohužel mně je široká...
výhodu máš, že to je zimní bunda a jarní celoroční bunda v jednom, zimní vložka se vyndá.
Jakou máš cenovou představu
slevím ještě z té slevněné pořizovací ceny, uvažovala jsem mínus 1000 a poštovné zdarma nebo tak nějak.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 23:26
- Nahlásit
přijmu dar 10 Euro a více
čím více, tím lépe
má někdo zájem?
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 16:38
- Nahlásit
Vero
dík za info .... dívám se po něčem ve slevě tak do 2tis. ... láká mě (parametrama) i bunda z pracovních oděvů (canis.cz) .... tak asi dík za nabídku a nechávám pro další ....
|
Linda H
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2014 17:52
- Nahlásit
Zdravím, hodily by se někomu sáčky do vysavače ETA 0400/2400? Jsou papírové, celkem 13 ks. DARUJI.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=71727328&tab=0
Případně se prosím ozvěte na odkazu na mimibazaru.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2014 13:10
- Nahlásit
goretexová bunda už není.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2014 21:04
- Nahlásit
prodam nenosene asolo scrumbler vel. 38 za 700. dosli mi za tuhle supr cenu z netu, kde byla spatne uvedena velikost. muzu je vratit, ale pokud ma nekdo z brna zajem, za 700 sou jeho.
|