Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Obojky a vodítka Hunter - kde?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 16:39
- Nahlásit

Na ty bullí obojky jsem už taky koukala, ale já si představuju spíš něco takového. Samozřejmě to není na denní nošení, to je asi jasný Jenže Hunter k těmhle vodítkům dělá obojky asi 36mm široké a to je na nás už sakra moc, by byl chlupáč úplně zaškrcenej. Takže se asi porozhlídnu jinde - a snad seženu i levněji (i když bez Škvarkovského)...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 16:45
- Nahlásit

corgi
Ale zrovna u týhle kolekce bys neměla Škvarkovskýho,ale pravý zlato. Když by se obojek nebo vodítko rozbilo,mohla by sis z toho udělat pozlacenej zub

corgi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 17:05
- Nahlásit

jana33
mohla by sis z toho udělat pozlacenej zub
Jů, to by se hodilo, mám pěknou díru po čtyřce vpravo nahoře....

Taky se mi líbili oboječky tady: http://psiobojky.cz/produkty.php/17/kozene_obojky
ale pokud vím, tak ten eshop je v prodeji, takže si nejsem jistá, jestli vůbec fungujou. Chybí jim tam rozměry, což je zásadní, a ptát se mailem na šířky všech obojků nebo délky vodítek, to je jako v blbákově...

žanda
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 19:42
- Nahlásit

jana33
no my sice vodu nějak nemusíme,ale jak jsem zjistila ,časem se nám vytahoval a někdy i kapku barvil světlý krk na černo( ale já neměla nějaký krásný kožený,spíš jsem hledala takovej,co něco vydrží........a ty jsem našla v Magu-pravda, diamantíky nebo co tam nemáme,ale dá se i vyprat)
nevím jak ty,ale já při mém štěstí ať budu vybírat klidného,milého,učenlivé hafí,stejně si vyberu zase tak "báječně" jako teď)čili mě se takováto nádhera asi týkat nebude)

impact
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 19:48
- Nahlásit

jbat
Já mám Hunter tyhle:

corgi
A který chceš? Já kupovala Hagen na AkaraZOO.cz

corgi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 20:01
- Nahlásit

impact
No jak jsem psala, líbí se mi zhruba toto:

Ale to má na šířku 3,6cm a já potřebuju max. 2,5cm - víc už v tom kožichu vypadá fakt blbě.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 20:20
- Nahlásit

corgi
A tady by sis nevybrala? Resp. oni by ti ho udělali podle představ
http://www.obojky.eu/obojky.html
žanda
Tak vzhledem k tomu,že k nám přibývaj jen labradoři a jagošové,tak si taky nemyslím,že bychom měli psa vhodného pro drahokamy a zlato

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 21:46
- Nahlásit

Mně se líbí obojky od Lazybone http://www.vltava2000.cz/lazybone/

corgi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 21:58
- Nahlásit

WhiteWolf
Lazybone už je na nás moc drsňácký, i když asi taky dělají takový ty diamantový oboječky. Mně se nějak zalíbila ta imitace plaza od Huntera, ale asi se spokojím s normální hnědou kůží - třeba v tom sedlářství, jak psala jana33, tam udělají asi skoro cokoliv.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 12:04
- Nahlásit

Tý jo, to jsou teda ceny. Mazec jako
To bych měla dražší vobojky než psy

impact
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 12:07
- Nahlásit

WhiteWolf
Mně se líbí obojky od Lazybone http://www.vltava2000.cz/lazybone/
Jéééé, tam je dole v odkazech link na Bully v nouzi. To je fajné.

pawLINka
Flákáš se, cooo? Já taky.

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 16:11
- Nahlásit

pawLINka
Aspoň bude důvod psy hledat, až se zaběhnou................

kaba
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 10:21
- Nahlásit

Ahoj,
nemáte někdo tip na eshop s chov. potřebami v USA který by zasílal zboží do čr? Díky

Alfa
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 09:31
- Nahlásit

Ahoj, doporucuji spis aukcni server ebay. Ne vzdy maji uvedeno zasilani, ale casto se to da domluvit.. Ale pozor, zdaleka ne vsechno (spis mensina treba u veterinarnich pripravku, ruznych vyzivovych suplementu atp) je levnejsi...

corgi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 11:40
- Nahlásit

Psala jsem mail na ty psiobojky.cz, ale odpověď veškerá žádná - asi ten eshop opravdu nefunguje. A zrovna tam by se mi obojek líbil nejeden

corgi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 18:27
- Nahlásit

Malý update pro zájemce o obojky na machrování i k účelům zcela jiným - eshop psiobojky.cz funguje, na webu sice nemají pořádně uvedené rozměry, ale paní je ochotně po mailu sdělila s tím, že co nejdřív stránky aktualizujou. Takže objednáno, v očekávání

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 19:51
- Nahlásit

corgi
Aspoň bude důvod psy hledat, až se zaběhnou..............

jenom jsem sem skočila a už si mě pobavila

corgi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 20:35
- Nahlásit

ankaras
No eště řekni, že bys měla jinej důvod tu potvoru hledat Drahej obojek to jistí: "Hele, vem si bundu a pojď mi pomoct hledat, víš přece, že má na sobě toho Swarovskiho..."

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání