| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 10:23
- Nahlásit
Zdravím všechny milovníky luxusních machrovacích obojků a vodítek. Ráda bych zainvestovala a pejskovi koupila obojek + vodítko Hunter za to, že je tak hodný Vybírala jsem na eshopu http://shop.pet-servis.com/ a už jsem i vybrala, ale radši bych to viděla "naživo" - co nevidim, tomu nevěřim. Za ty prachy bych ráda měla obojek ve stejné barvě jako vodítko a právě v tom eshopu mi barvy nějak nesedí. Takže se chci zeptat - má Hunter stánky na nějaké MVP (Praha, Budějovice), případně nevíte o nějakém petshopu, kde mají stojan - Praha, Plzeň?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 10:44
- Nahlásit
corgi
Ty vole,ty ceny jsou jako myšlený vážně?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 10:49
- Nahlásit
jana33
Bohužel
Taky nekoukám do oddělení Black Label ani Deluxe, ale Smart - i tak jsou to dost zajímavý částky...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 10:50
- Nahlásit
corgi
A proč to chceš?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 10:57
- Nahlásit
ale retížkáče nemají špatné, chtělo by to ovšem se na to mrknout, po té, co oba moji psi přetrhli několik řetízkových polostahováků a ani ti nepostřehli bych chtěla vidět to spojovací oko na vlastní oko
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 10:58
- Nahlásit
ne že by to ostatní bylo špatné, ale ty ceny mi nějak nepřipadají výhodné
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:12
- Nahlásit
corgi
Jestli se chceš naštvat nebo ušetřit, koukni na nějaký pet e-shop v USA. Ceny jsou cca třetinové, výběr obrovský, ale někdy bývá problém s platbou.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:22
- Nahlásit
Píšou tam, že svařované ( ty polostahováky mě zajímají) .
kokoška
při objednávkách z USA jsem nikdy neměla problém s platbou a to jsem od nich vozila věci pro výcvik loveckých psů už před 10 lety ( tady to ještě nebylo), jen to chce dát víc lidí dohromady, aby to zbytečně nezdražovala doprava.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:24
- Nahlásit
http://shop.pet-servis.com/cs/hunter-chovatelske-p otreby/odd-black-label/?od=36
za tohle chtějí víc jak 7 litrů????????? to už je snad fakt až moc,ne.....to je z diamantíky?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:25
- Nahlásit
mac1
ale retížkáče nemají špatné................ukaž plís, já je nějak nevidím (
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:26
- Nahlásit
mac1
jo kámoš z práce,si takle obědnává z USA šampon,mě kdysi dal a je fakt že psi byli ok
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:28
- Nahlásit
to už mají hezčí obojky podle mě tady....a za lepší cenu )
http://www.staffordshire-bull-terrier.info/obojky- standardni.html
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:50
- Nahlásit
Měli stánek teď na Boleslavi, tak si myslim, že by mohli být i v ČB nebo Praze.
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:53
- Nahlásit
mac1
jen to chce dát víc lidí dohromady, aby to zbytečně nezdražovala doprava.
ty znáš někoho, kdo by se dal dohromady a má paypal? Já na tom ztroskotala.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:59 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
žanda
Ale tam nejsou ty krystalky od Swarovskiho
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 12:00 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
mac1
po té, co oba moji psi přetrhli několik řetízkových polostahováků a ani ti nepostřehli bych chtěla vidět to spojovací oko na vlastní oko
Hele já preventivně nahrazuji spojovací oko tímhle
Spojku dostaneš v každém železářzství a obojek je pak neroztrhnutelný
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 12:10
- Nahlásit
jana33
no, to nejsou,ale v mém případě mít draží obojek,než psa.....to ne )
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 13:10
- Nahlásit
žanda
Tssss,dáš to do útulku a pořídíš si jinýho,žampiona,to je logický,tohle přece nebudeš dávat ňáký lúze
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 13:42
- Nahlásit
zanda
jsem taky chtela hodit odkaz na Tani obojky a koukam, zes byla rychlejsi
Hunter - ten black label, ja padam pod stul, to nemuzu ani ukazat bestiim, hned bych chteli Škwarkovskýho nebo sametovou matracku za 11tis a kde bych na to vzala škvarky
corgi
http://www.pet-servis.com/cs/links-odkazy/praha.ht ml treba maji stojan to Canino na Olsanskym namesti je hodne zasobeny, zkus tam zavolat, ale ceny jsou rozhodne jinaci nez na netu
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 13:57
- Nahlásit
jana33
a kde ti žampioni rostou? )
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 13:58
- Nahlásit
šmarjápano to jsou ceny!!!!
ale ty pelechy maj krááásný.
bych zainvestovala a pejskovi koupila obojek + vodítko Hunter za to, že je tak hodný
můj pes nikdy tak hodnej nebude, tím jsem si jistá...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:01
- Nahlásit
Steph
no jo ) až jednou budu mít malýho "bulla" abych věděla,kde ho voblíknu ) to už mám zmerknuté.
mě je samet na omáknutí nepříjemnej-abys to pak nereklamovala ještě ) až ti smečka řekne,cos to koupila za fujtajbl )
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:03
- Nahlásit
žanda
no tak ty jsou nádherný, ty bullí obojky... může je mít i JRT?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:06
- Nahlásit
jbat
proč by nemohl.....a určitě by mu taky slušel,jen ti udělají asi menší kolem krku ) ale jistě je mají v různých velikostech a na psech vypadají fakt pěkně-a to jim nedělám reklamu že z toho něco mám,nemám.)) Nemám ani psa, kterýmu bych to mohla dát kolem krku,ale na výstavě v Letňanech to mělo pár SBT a fakt pěkný.
|
Alfa
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:07
- Nahlásit
V Praze maji Hunter veci ve zveraci ZOO Bohous URL(u IPP) a stejne tak vstricnou pani, u ktery by urcite bylo mozny objednat. Btw pro finalni nakup bych zkusila nejaky zahranicni eshop, ceny byvaji trochu nekde jinde..
|
allík
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:07
- Nahlásit
Já jsem zainvestovala kdysi úplně náhodou a pesa má od Huntera nylonovej obojek a vodítko a jsem s nima maximálně spokojená. Drží už pěkně dlouho (před tímhle jsme měli několik obojků a všechny se tak trochu zničily).
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:27
- Nahlásit
žanda
a kde ti žampioni rostou? )
To ja nevim, proto to taky nemám potřebu kupovat k nám se stahuje jen nemocná lúza,značková nebo neznačková,je to prašť jako uhoď
allík
Já před hodně roky nezainvestovala, koupila všem psů obojky a vodítka od Manmatu a nic není zničený. Vodítka teda nepoužíváme téměř vůbec, ale obojky přežili všechny prasečinky (bahno,sníh,voda atd atd) bez úhony
Kdybych chtěla zainvestovat a neměla psy,co vlezou do každý vody, i když je to jen louže,tak koupím nějaký hezký kožený zdobený jinou kůží,ty můžu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:38
- Nahlásit
žanda
proč by nemohl.....
páč má chudou paničku.
kolik stojej? mně se to nezobrazuje...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:39
- Nahlásit
jana33
no já měla kožený, sice nezdobený,ale lacinej nebyl, když byl "na vola".....a moc dlouho tedy nevydržel......to od Manmatu máme kšíry- i na nich obranil párkrát- a to klobouk dolů- ty tedy držejí.........a že dostávají zahulit...
nemocná lúza- ale našemu srdci milá ) holt dáváme prachy do veterinářů,diet a operací,na obojky už není )
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 16:11
- Nahlásit
žanda
Pro nás ty kožený nejsou,protože to nejde do vody,resp. samozřejmě ta kůže pak pracuje,nejdou rozepínat a tak. Ale ty ručně dělaný bývaj fakt krásný. Si kvůli tomu budu asi muset pořídit nějakýho klidnýho antivodního psího důchodce. Samozřejmě marodnýho,aby zapadl
|