Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Napadení psa
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
west
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:45
- Nahlásit

No tak já včera u venčení, když jsem šla z lesa domů přes dědinu tak jsme uš sešly trochu dál od silnice do baráčků a chtěla jsem malou pustit a už zdálky slyším nějakou babičku, prý nepouštět, nepouštět toho psa, tady je pes (jako její). Dobře tak ji nechám na vodítku, jdeme dál. Malá jde strachem kolem psa obloukem. Byla to fena tuším zlatýho retrívra, ani nevim, radši jsem ji nesledovala a šla rychle abysme byli conejdál, tak si vykračujem a najednou bez jakýhokoli zaslechnutí čehokoli najednou ta fena zezadu skončila na mou čtyřměsíční fenku WHWT. No jo jenže já jak ji měla na flexině a ona po ní skočila předníma tlapama tak že ji odhodila do vzduchu, chuděrka se odrazila o plot a dopadla na zem. Prostě té babce fena normálně utekla, o košíku snad ani nemusim mluvit, vlastně nevim ani jestli měla vodítko. No byli jsme v šoku obě. Tak jsem nejrychleji vzala malou do náruče a rychle pryč. Chtěla jsem ještě zkusit výcvik ale už to jaksi nešlo. Přemýšlela jsem co kdyby jí fakt něco udělala, jestli jet co nejrychleji na veterinu, nebo vyžadovat nějaký doklady od té bábi. No naštěstí se nic nestalo i když to vypadalo hrůzostrašně.

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:29
- Nahlásit

Tak to náš poslední zážitek byl u vody - jsme balonkovali a běhali a kus od nás dva psi - ruský teriér (nebo bouvier?) a černý NO. Paničky je položily (odložily), toho NO si majitelka držela, protože kvílel, jak se za námi chtěl vydat.
Najednou slyším zařvání - a černý ruslan se ladným tryskem vydal za naším černým běsem zajímajícího se právě letítím balonkem.
Panička jednou zavolala a pak pro něj rezignovaně a pomalu šla. V tom už mi zatrnulo, protože bitva o balonek v romantickém duchu našich jezer by nebylo to pravé ořechové. Zavelela jsem "no volejte si ho volejte". Panička znejistěla a začala vydávat různé zvuky ke svému psovi a značně zrychlila tempo. Pesa znejistěl a přeci jen se vrátil.
"Naštěstí to byla fenka, tak by se nic nestalo..." řekla jsem. "Stalo, nemá utíkat." a prásk ji jednu (a druhou)...až mi bylo psiny líto...(navíc po přivolání...)

abby
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 13:23
- Nahlásit

west

A nechtěla si jen hrát.Ti velcí psi to s malýma někdy neodhadnou.

west
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 13:51
- Nahlásit

abby
No nevim, ale kdyby si fakt chtěla hrát tak by to moje asi nepřežila. Vypadalo to spíš že je to pes co si pořídily k baráku na hlídání a ani s ní asi nechodí ven a pes není vychovanej a chudák babička si ji vzala na pokec se sousedkou před barák na lavičku a dopadlo to jak to dopadlo. Ona ani na ni nevolala že má jít zpátky nebo nesmíš fuj atd. já když chytla malou do náruče a mazala zpět tak jsem jenom slyšela jak jí říká: "to se dělá takhle utíkat" a když sousedi co měly otevřený okno v ulici slyšely mou malou kníkat tak hned vylezly do oken a povídaly si že ta fena napadla "toho malýho pejska". A kdyby ta bábi věděla že mají uhranýho psa tak by asi aspoň dovolila aby se očuchaly ale ona jen volá nepouštět toho psa, tak k tomu asi taky měla důvod ne?

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání