| Autor |
Zpráva |
bartabart
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 09:45
- Nahlásit
Nesezral urcite nic z toho co pisete ponozku,hracku nic to vim jiste..je vsude kolem velka koncentrace psů a bohuzel nevim jak u vas,ale v praze kde jsem ja zde nikdo neuklizi trus. Jak rika muj znamy to je tvuj pes? Ano je..tak i to hovno je tvoje..svata pravda. Pak jdem a i kdyz hlidam,aby nic neoliznul sup a takto jsme pred dvema lety chytili infekcni prujem s krvi a pekne zvraceni..Opravdu to tady miluju lidi co maji v bytech velke psi a vyjdou s nima ke dverim nechaji vycurat za minutu zpet a to uklizeni jim taky dela problem.
Ja priznivcem ockovani nejsem ani pro lidi ani zvire,ale lepsi mu dat zakladni vakcinaci nez pak jezdit na vet, ze ma leptospirozu apod..az budu bydlet na vesnici o par lidech taky nedam ockovat,ale vzteklina je povinna tak co s tim..ani priznivcem granuli nejsem mel jsem uz dva psi a kazdemu varil.Dozili se vysokeho veku, byli lovecky a zadne ockovani kdysi nemeli,ale doba je jina jak s lidma a s jejich jidlem a nemocema tak u zvirat taky..
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 16:30
- Nahlásit
MayaJasne mnohem lepsi nez granule je hodit psovi do misky salam s rohlikem
to reagujes na co? to fubec nechapu ted :O
ale aktualni spici kauza
to je co zas? :O
jsem oupa mimo z tebe fčelko
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2016 16:37
- Nahlásit
bartabart
jasny, ja ale zase nepsal, ze ockovani je absolutni nesmysl, psal jsem jen o tom, ze muze klidne zpusobit velke problemy klidne i po delsi dobe, klidne i zabit a hlavne, ze vetsina lidi se na to nediva vubec realne a vidi v ockovani jakysi zazrak a jistotu ochrany pro svuj majetek.
Ohledne granuli: jiste doba je jina a sami jime sajrajty, ale v tech granulich jsou ty sajrajty porad vetsi v prumeru navic maji i jina podivna specifika.
|
bartabart
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2016 11:08
- Nahlásit
No já už si nejsem jistý ničím ) pes kouká k oknu či ke dveřím celý den..včera ráno trus o.k., odpo ne a večer o.k. čmuchá jak šílený..z toho mi nějak vychází to čemu jsem nevěnoval pozornost a to, že hárají feny kolem ( už si to musím snad někam napsat,abych nebyl za blba každé období hárání a dnes jsem poslal vzorky do laboratoře na trávení a parazity odpo to bude tak když ani to aspon budu vědět, že vet jak řikala nedá antibiotika,ale třeba udělá sono.protože jestli je to shoda hárání,změna granulí složení a ještě očkování tak antibiotika budou zbytečný..pak už nevím pak si pujdu hodit lano )
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2016 14:15
- Nahlásit
bartabart
Urcite bych se snazil vydrzet s tou ditou, pokud mu nejak ocividne nevadi a doufal ... nekdy proste mene je vice..vsak uvidite co napovi ty testy
|
bartabart
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2016 20:09
- Nahlásit
testy o.k. zadny parazit ani problemy s travenim..bakterie nedelali zatim nejsou pry nutne. Takze prozatim ani antibiotika..to je zahada ze by vazne problemy a prujem k vuli harani fen??..no jak rikali v laborce pes a mozek kdyz fena hara udela s zaludkem div a pry neni vyjimka ani mesic prujmu, nekteri nejedi vubec ani nepijou skoro a jen teskni...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2016 20:13
- Nahlásit
bartabart
tak myslim, ze to stale klidne muze byt cokoliv, treba i problem s travenim, je jich spousta moznych a nejdou vyloucit behem "par testu" .. zrovna tak to asi nejspise mohou byt i jine zdravotni problemy, ale zas neni duvod tomu propadat a bat se. A urcite to muze byt i kvuli toho harani...tak asi nezbude nez cekat co a jak se vyvrbi...
|
bartabart
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 15:07
- Nahlásit
Tak stale krmim ryze s kurec. nebo krutim masem. Trochu vyvaru k tomu. Bere tu pastu probican. Ovsem ted zase ma uz tyden pekne nadymani...asi ne z te varene stravy nebo ano??Neni na ni zvyklej,ale bricho nafoukle nema. Cetl jsem snad, ze by to take mohlo byt z nervozity..jsem zase u toho harani ) fen kolem..no pockam do pondeli a kdyz prijde zas prujem tak uz da vet antibiotika a udela sono bricha..mozna take jeste testy na bakterie..jsem tedy myslel, ze je vcera udelali z toho trusu,ale delali parazity a traveni.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2016 19:12
- Nahlásit
bartabart
Tak netroufnu si tvrdit a radeji ani spekulovat, jestli to ma z toho ci onoho, ale klidne si troufnu tvrdit, coz uz jsem nekolikrat udelal ) ze to muze mit klidne z toho ockovani nebo z tech granuli...spis teda byt vami tak zkusim zapatrat v pa,meti, jestli ur drive nekdy nemel pri podobnych prilezitostech problemy treba mnohem mensi .... proste muze mit neco rozhozeny a to muze zpusobovat klidne chvili prublem, pak treba nadymami a myslim klidne za chvili i zacpu ... je to proste zivej organismus a nekdy je to slozity vysledovat z reakci co mu vlastne je .... a stava se to s nejvetsi pravdepodobnosti prave i kdyz treba granule nebo ockovani tamichaji treba s imunitou nebo autoimunitou ... to se mohou dit ruzny veci, vetove to mnohdy nejsou schopni urcit, co tvireti vlastne je prave v takovych pripadech .... nicmene nechci strasit, vubec to nic takoveho byt nemusi a myslim se neni duvod nejak extra soustredit na variantu, ze by byt mohlo...a znova klidne to muze byt tim haranim nebo proste necim jinym .. ledascim nejspis
|
bartabart
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2016 14:58
- Nahlásit
Ja patral v pameti,ale nikdy zadne problemy ani s ockovanim ani s jidlem. Vazne po tech granulich vzdy vse v poradku, krasny trus, nic. Co je take divne, ze ockovani a to nove slozeni granuli byli v patek 19.2. a prvotni poloprujem byl 14.2. takze jsem to asi na granule nemel svadet.Ani to ockovani nesedi. Co naopak jsem vypozoroval je, ze rijen a listopad a unor a brezen sem tam koncime u vet s poloprujmem z niceho nic a to jsou obdobi harani..jinak cely rok zadny problem....
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2016 15:46
- Nahlásit
tak v tom pripade to vypada na vetsi pravdepodobnost souvislosti s temi haravkami ... tak aspon jsme to poradne zanalyzovali ..
|
bartabart
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2016 09:18
- Nahlásit
pro zbrnd: jasně a díky
|