| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:31
- Nahlásit
Roxana
už to tam hrnu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:56
- Nahlásit
Roxana
tak jsem asi skončila, ještě corry a milana
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:38
- Nahlásit
Lidišky
vobjednávky kdo co prosím mejlem, dneska lítám jak hadr na holi, na ICQ budu možná až večer.
Ad Inugoya. No to se vsaďte, že bude odezva, zloději jedni zlodějský!
Ne, že bych si snad dělala patent na slovo, ale todlecto mě fakt krklo, páč je mi tutově jasný, vodkaď to mají. A ještě na tom chtějí rejžovat!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:00
- Nahlásit
inu
tak jsem ti to poslala na mejloše
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:26
- Nahlásit
Ok, pani, eviduju
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:36
- Nahlásit
Ahojky, vy jste se s těmi knihami ale rozjeli. Já bych taky nějakou, sííííííííííííím. Večer na ně mrknu a moc bych chtěla poprosit, pokud tedy náhodou pani Inu nějakou za dopolko neseškrábla.
ankaras
Ahoooj, tu první knížku, co chceš mám doma. Klíďo zapůjčíme, už ji máme načteno až až, když nic novýho doma zatím není.
http://www.amazon.com/AKITA-Book-Breed-Gerald-Mitc hell/dp/0948955112%3FSubscriptionId%3D0XVYH36S6EXD TW2YD5G2%26tag%3Depettradercom-20%26linkCode%3Dsp1 %26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN% 3D0948955112
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 15:58
- Nahlásit
Tak nám dorazil rodokmen z plemenné knihy... a už to uchovnění máme černé na bílém
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 16:03
- Nahlásit
Laida a je ta knížka dobrá? stojí za to jí mít? , jestli jo, tak si jí koupííím
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 16:13
- Nahlásit
ankaras
Myslím, že na začátek je to pěkné čtení.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 16:14
- Nahlásit
Fajka
Tak to blahopřejeme, tak Fajík už může mít Fajuščátka a páníčkové spoustu radostného pobíhání kolem.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 16:21
- Nahlásit
Fajka
no vida ! nám už dorazil PP taky
Laida
tak já si jí pořídim,teda když jí inu sežene a když né, tak si jí s dovolením vypůjčím ted přijel petr, dostal ayrin do ruky a vyslala jsem je ven a já se musim šrotit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 16:23
- Nahlásit
Laida
tak Fajík už může mít Fajuščátka
opravuji.. Fajík může mít malé Piraňky .....
Díky ... estli dostane časem rozum (Fajka) a já ho časem ztratím tak dotoho možná pudem
ankaras
ted přijel petr, dostal ayrin do ruky a vyslala jsem je ven a já se musim šrotit
tak žádné vykecávání na netu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 16:26
- Nahlásit
Fajka
no jo pořád vždyt se tady učim jenom vás pozoruju
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 16:31
- Nahlásit
Fajka
Možná by se právě díky Fajuščátkům - žádný piraňky! - sklidnila a stala by se starostlivou mamčou Prý to tak funguje u některých dvounohých, tak třeba i ... kdo ví.
Přemýšlela jsem o těch Vánocích, nechcete zkusit ten Skalák místo Ještědu? I v zimě se tam dá pěkná prochajda. Pravda, bude tam asi více lidu. Jen návrh. Bylo by to možná schůdnější pro ankarovce
ankaras
Tak šrocení zdar, já nad tím sedím, co jsem přišla. S tou knihou určitě, když nebude, tak dopravím.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 16:34
- Nahlásit
Laida
čuchám nějakou vychajdu? teda holky !! petr už mě zabije pořád někde jezdíme, ted zase pojedeme na cvičák a příští sobota desenský a neděle praha už docela nadává
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 16:37
- Nahlásit
Laida
Přemýšlela jsem o těch Vánocích, nechcete zkusit ten Skalák místo Ještědu? I v zimě se tam dá pěkná prochajda. Pravda, bude tam asi více lidu. Jen návrh. Bylo by to možná schůdnější pro ankarovce
pro mě klidně .....aspoň to budou mít pražáci blíž a Ještěd už známe tam sme už byli
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 16:38
- Nahlásit
Fajka
Laida
kdy, kde a teda co povídejte at ho připravim dopředu kdyžtak přijedu vláčkem ale vzala bych sebou ještě někoho, protože sama bych se bála, ale on určo pojede, ho donutim a zahraju melodrama
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 16:51
- Nahlásit
ankaras
Mezi Šťedruchem a Novorokem někam na prochajdu kolem Liberce. Místo a datum ještě není dané, ale počítáme s vámi, tak něco trochu pro štěňulíka, ačkoli jistě je to pořádný sporťák
A koukej se učit, za chvíli máš tajfůnka doma
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 17:54
- Nahlásit
Laida
nadhodila jsem to a reakce žádná,takže to je super ještě máme jet mezi vánocema a silvstrem do krušnejch hor, tak nevim, ale určo to nějak vymyslim a dorazíme, copak o to, ona to ušlápne, ale je to ještě lemra maličká takže něco štěněcího by se hodilo
Fajka
to půjde i paní Eva? my psala a posílala fotečky lujsijánky a akitek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 19:43
- Nahlásit
ankaras
to půjde i paní Eva? my psala a posílala fotečky lujsijánky
No pokud to jen trošku půjde a nebude mít na hrbu vnoučata tak by moc raáda
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:17
- Nahlásit
Fajka
no tak super
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:21
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=fO_ahmZO5Ps&NR=1
koukněte na 36. vteřinu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 08:53
- Nahlásit
ankaras
šiš co to je? to si ty s Péťou?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 20:04
- Nahlásit
Fajka
nééé jak tě to napadlo? , tak zkoušku mam, byli jsme s učitelkou domluvený na desátou hodinu, v půl dvanáctý nám přišla říct že běží pro písemky domu a v půl druhý už jsme šli za ředitelkou at jí zavolá a přišla ve 2!!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 07:10 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
dobrý ránko
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 09:28
- Nahlásit
Halo halo velkeee novinky!
Mooooc gratuluju Feiko a panickum, o vikednu naprosto bajecne reprezentovali v Rakousku, super uspechy! Detailne se Vam urcite Fajka pochlubi sama ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:08
- Nahlásit
Roxana
coooooo? týýý jooo a já si řikam, že se nikdo neozývá , tak to jsem zvědavá moc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Dobré ráno
Roxana
Díky díky díky ...
Dovolím si vypůjčit hlášku z Cimmrmana..
Na pokraji smrti hladem, na pokraji smrti mrazem.. ale stáálo to za to
Ač je Fajka nahatá a kožich nechala doma, ač jsme to málem vůbec nestihli, ač jsme byli totálně vystresovaní nakonec jsme si odnesli vavřín nejcennější
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:54
- Nahlásit
Fajka
no paráda !!!! super !!! gratulujeme už něco o tom napiš, nebo to nevydržim
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:07 - Změnil/a: inu
- Nahlásit