Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

vlk
říkala že tento týden už ven nepude i kdyby jí měl prasknout močák a sračky stříkat z uší.... to je taky dobrá osobnost .. ještě že nemá 40 kilo

Edit

Nic... huž sem to pobrala .. že to ale trvalo

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:05
- Nahlásit

Fajka
ještě že nemá 40 kilo
....to je hlavní důvod proč ji miluju....nebo spíš proč mám misto akity šiby..

Rádi všem zájemcům naše pejsky ukážeme na nezávazné informativní návštěvě (která musí předcházet pořízení štěňátka s příjmením z CHS AAAA)
no asi že chtěj osobně poznat koho stěnětem potrestají....

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:34
- Nahlásit

vlk

to je fakt, ale někdo to požaduje ale chtěla bych vidět jak mě někdo poveze 2x do Ostravy pro Ayrin dneska byla na vycházce ukázková, netáhla i šla chvíli u nohy a zvládla konečně povel vstan ale víte jak jo ted mi rozdrbla kalhoty, takže tim vše vynulovala

inu
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:34
- Nahlásit

Fajka
mnoo, začátek března bych to viděla.. i když, než bude moct dovopravdy ven až bude proočkovanej, tak už sníh tutáč nebude

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:55
- Nahlásit

http://www.acapela-group.com/Greetings/Fish-1-4-bb 5c5c2addf42

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 19:17
- Nahlásit

Fajka
tak jak?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 19:57
- Nahlásit

ankaras
No nejedem... tak si to hezky užijte všici a pozdravuj je, a hlavně foť aat z toho taky něco mám

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 20:58
- Nahlásit

Fajka
aldíkovým do toho taky něco vlezlo , ale snad to stihnou, nebo aspon dorazí ach jo, vy mě štvete, tak já se pokusim fotit, snad budu mít něco nerozmázlé s tou mou plackou tlustou

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:09
- Nahlásit

all
takže, zatímco výletujete, dostala jsem zprávu od paní chovatelky. Byli na ultrazvuku a zdá se, že fenečka nosí pod srdcem jen jedno štěndo, víc jich asi nebude. Tak jsme všichni napnutí, kdo se nakonec narodí. Holčička? A nebo chlapeček?

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 13:24
- Nahlásit

inu
držím palčáky ať je to kluk

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 14:00
- Nahlásit

Fajka
No, je to docela psycho Na druhou stranu to asi bude výjimečný stvoření, na pohlaví nehledě. Mamina se asi rozhodla, že když je to poslední vrh, tak se vykašle na kvantitu a dá předost kvalitě Slova pí chovatelky by tomu odpovídala
PS: Docela by mě zajímalo, jestli je na UZ poznat penisová kost

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 15:16
- Nahlásit

inu
sem nad tím přemejšlela a právě že to má bejt něco extra a taková kvalita .. tak to určitě bude kluk... určitě jo !

Hele a já myslela, že paní chovatelka taky prochajdí nebo né???

PS: Docela by mě zajímalo, jestli je na UZ poznat penisová kost bože paní takhle v sobotu vodpoludne

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 17:16
- Nahlásit

Fajka
Hele a já myslela, že paní chovatelka taky prochajdí nebo né???
To já nefim, pani, ten majl mi psala ve tři ráno!! Takže by na procházce musela bejt ouplně mrtvá!

bože paní takhle v sobotu vodpoludne
A kdy jindy, když né teď, pani? Navíc vy to vůbec nechápete, je to jenom jedno štěnisko!!! Čili hop a nebo Harakiri von Kirei Feiko

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 19:08
- Nahlásit

inu
Navíc vy to vůbec nechápete, je to jenom jedno štěnisko!!! Čili hop a nebo Harakiri von Kirei Feiko
ted mě napadá že vona si paní chovatelka chtěla nechat holčičku že jo?... tak to bude teda kdo z koho

Navíc vy to vůbec nechápete, je to jenom jedno štěnisko!!! Čili hop a nebo Harakiri von Kirei Feiko
paní tak dlouho na nás čekat nebudete .. věřím, že když to ted nevýjde tak bude nějakej malej Hagýseček a pak až Harakiri...malej dostane vode mě do výbavičky i věnec pro paničku ...

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 19:13
- Nahlásit

Fajka
že vona si paní chovatelka chtěla nechat holčičku že jo
Tak tak, pani, ale já to jako soutěž neberu, stejnak už je to dávno rozhodnutý taťuldovou spermií

malej Hagýseček
malej Fakýš bude podle mě dřív

věnec pro paničku
Buřty berem, pani, lízátka taky, jen ty cigárový věnce neéé

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 19:17
- Nahlásit

inu
Tak tak, pani, ale já to jako soutěž neberu, stejnak už je to dávno rozhodnutý taťuldovou spermií já to nemyslím jako soutěž.. ale ty nervy ... to bude horší jak scifi teda pro mě by to tak bylo určitě páč já sem nervák

inu
malej Fakýš bude podle mě dřív a to by ste tak dlouho vydrželi???? estli jo tak máš můj obdiv

Buřty berem, pani, lízátka taky, jen ty cigárový věnce neéé dyž já myslela ten zelenej z chvojí co se dává na hrobeček páč co jinýho tak k malýmu Harakirimu že jo ... leda ještě nějakej ten diazepámek

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 19:41
- Nahlásit

Fajka
pani, asi takhle: příští nedělu pogrom: zkouška z JP v Budapešti.
Pak mám pět dní na to udělat pouster na konferenci, bo další neděli odlítám do UK, kde až do středy konferencuju. V ten samý týden, co poster musím eště stihnout dvě další akce. Další pátek je Fídeň a pak už konečně můžu zahynout, tož než se rozkoukám, plyše se narodí a ani se nestihnu nervit.
Ale stejně by mě nepřekvapilo, kdyby to byl psék, páč ještě nikdy jsme si pséka nevybrali, zatím na nás vždycky vyzbyl a teďka se třeba samojedinej vylíhne :-D

to by ste tak dlouho vydrželi
No, než se vrátíme z Japánu, už budete mít malý zebříky. A Hagisovým se bílej Onigiri jen tak nenarodí Času dóóst!

en zelenej z chvojí
to máte říct hned, pani, že dostanem adventní, ten já vyrobit neumím, to se šikne. A diazepámek netřeba, ale do startovacího balíčku pro mě přihoďte třá paralének..

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 19:55
- Nahlásit

inu
týjo vy to máte teda našlapaný
a ta zkouška bude už tedka jo???? uuuf to to uteklo teda ... budem na vás myslet aby na vás nebyli při zkoušce vočklivý

No, než se vrátíme z Japánu, už budete mít malý zebříky. A Hagisovým se bílej Onigiri jen tak nenarodí Času dóóst! achááá tak to joooo..

Ale stejně by mě nepřekvapilo, kdyby to byl psék, páč ještě nikdy jsme si pséka nevybrali, zatím na nás vždycky vyzbyl a teďka se třeba samojedinej vylíhne ale já to tak nějako jako taky vidím na pséka

ale do startovacího balíčku pro mě přihoďte třá paralének
Ok píšu si jeden paralének a jednu sádru... páč estli bude po mamince tak bude třeba... sem se za poslední 3 dny tak pomlátila na ledu a sněhu a samo taky díky tý mojí krafce, že sem jak válečnej invalida a bolí mě každej krok

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:01
- Nahlásit

Fajka
týjo vy to máte teda našlapaný
no, paní.. a to jsem letos ěště neměla dofolenou

Já už si zkoušku na nečisto zkoušela, naštěstí je to písemka. Ale asi to bude i tak hustý

achááá tak to joooo..
No fidíte

já to tak nějako jako taky vidím na pséka
japato? Vy jste, pani, Orákulum?

taky díky tý mojí krafce, že sem jak válečnej invalida a bolí mě každej krok
Pani, tak to já bych z fleku mohla jít někoho napráskat za týrání a znásilnění, páč mám na sobě hafo důkazů to naše tele nějakej chytrolín naučil, že se má s nadšením rvát k člověku zezadu a mezi stehnama. A Mikóšo to teď dělá s gustem, z gruntu, často a ještě navíc železným košem.. podlitiny už fakt ani nepočítám!

.. tak si říkám, že dneska ta putovní procházka musela bejt dost hrozná.. v takovým počasí

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:08
- Nahlásit

inu
japato? Vy jste, pani, Orákulum?
neee to néé ale mám vobčas takový předtuchy a někdy se i plněj

to naše tele nějakej chytrolín naučil, že se má s nadšením rvát k člověku zezadu a mezi stehnama. A Mikóšo to teď dělá s gustem, z gruntu, často a ještě navíc železným košem.. podlitiny už fakt ani nepočítám
no to je dobrá zábava ještě že není sezona bikin, páč by mohli zavřít vašeho přítele za domácí násilí

tak si říkám, že dneska ta putovní procházka musela bejt dost hrozná.. v takovým počasí nooo to jo teda ... sem si to tak nějak myslela .. ale já sem blázen kdyby to bylo blíž tak bych jela ale sama takovou dálku vtakovým počasí nedám a Pájovi sem to nemohla udělat, by strašně trpěl... tak jsme nakonec nejeli .. ale pralo se to ve mě fest

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:16
- Nahlásit

Fajka
Nestrašte pani.. ale až budete mít tucha, že vyhraju milijónek, dejte echo, koupím losa.. a nebo soba, stíracího..

no to je dobrá zábava
vono to vzniklo tak, že Mikóšo chvilu neposedí, tak aby se na něm mohly dělat různé úkony, jako čištění uší, prohlídka zubů, injekce vod veta, ..., tak bylo třeba ho umravnit, tož ho brácha skřípnul stehnama, pesan se ošetřil a propustil. Jenže ten náš magůrek to teďka bere jako milostné lísání a kdykoliv má chuť na pohlazení, tak člověku vší silou vrazí palici mezi nohy, a je mu putna, jestli na ní má koš a nebo ne. Eště, že není nijak obří, by moh kastrovat za pochodu

pralo se to ve mě fest
taky jsem chtěla jet, pí Drdová nabízela psy k venčení , ale bez vozítka je to daleko, počasí je hnusný a já se musím učit a držet v relativní kondici..

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:22
- Nahlásit

inu
koupím losa.. a nebo soba, stíracího.. to sem vzdala setřu los a on pak setře mě

Eště, že není nijak obří, by moh kastrovat za pochodu ale tak na nějaký ouchyly v parku by se to někdy šiklo

je to daleko, počasí je hnusný a já se musím učit a držet v relativní kondici.. tak pojedem zas příště a vynahradíme si to

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:34
- Nahlásit

Fajka
já jednou takhle vyhrála padesát kaček, heč

ale tak na nějaký ouchyly v parku by se to někdy šiklo
Jako myslíte: Mikuško, kastruj! ? A nejní to trestný?

tak pojedem zas příště a vynahradíme si to
Doufám, že tentokrát to bude blíž a v nějakejch teplejch měsících
Jsem zvědavá, jak to ustála Ayrin..

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:36
- Nahlásit

inu
Jako myslíte: Mikuško, kastruj! ? A nejní to trestný?
no právě že by to byl záslužnej čin dyž by to byl ouchyl

Doufám, že tentokrát to bude blíž a v nějakejch teplejch měsících to já taky

Jsem zvědavá, jak to ustála Ayrin.. no myslím že Ayrin v poho ale co panička

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:41 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Fajka
no právě že by to byl záslužnej čin dyž by to byl ouchyl
Třeba by to byl ouplně normální buran, co se jen vych*** v parku. My jich tu máme. A kdyby jen močili , voni nám tu za barákem i se***! Ale nevuklidí to žádnej

to já taky
no, já moc nepochopila, proč to tak mocí mermo chtěli koncem listopadu.. to je vo život

ale co panička
panička se bude eště týden křísit

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 21:13
- Nahlásit

ahoooj, jsme doma vychajda super, holky organizátorky musí dostat obří pochvalu a Ayrin taky, protože byla fakt super, žádný zlobivý zvíře fotky a něco krátkýho sepíšu

inu
paní chovatelka taky byla

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 21:39
- Nahlásit

ankaras
tyjo, pani, vy jste nehumrzla?
tleskám

no, co by nebyla, Hanuše není z cukru, ve zdravém těle, zdravý duch. Ale jestli teda jako šla spát vo půl čtvrtý, tak má pí chovatelka hlubokej respekt. To já na jejím místě bych zalezla za první keříček a koukala to dospat

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 22:01
- Nahlásit

inu
četla jsem to s tim štěnětem a držim všechny pěsti na pejska

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 22:11
- Nahlásit

inu
budoucí mamča vzala ayrin trochu přes čumák jinak proběhlo všechno v pohodě a bylo to moc fajn máme placku nejmladšího hafana na vycházce a pamětní listy a fotky rozmazaný

Fajka
asi budu potřebovat Páju, aby mi poradil nějakej foťák, ale levnej

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 22:12
- Nahlásit

Ankaras
to je hrůza, že bude jen jedno štěně, co?

Vzala přes čumák? To musela Ayrin fakt čertit, páč Hanuše je svátost sama Teda aspoň co jsem měla možnost pozorovat
To se máte, minule to dostal Pepa (dvounohej)

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání