Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

inu
A co se týče ženichů, vy byste potřebovali nějakýho žíhanýho, co nemá červenou.
hííím ale v českým rybníčku žádnej takovej nééni tak budu hledat ve vedlejších vodách

Jasně, že barva není to nejdůležitější, ale když už má člověk ty papíráky, tak by měl zkvalitňovat po všech stránkách
to určitě.. ale kdybych si měla vybrat mezi bílým dominantním ostrým psem s černým čumákem a mezi bílým se světlým čumcem ale skvělou povahou... tak já mám po třech letech soužití s Fajkou jasno

inu
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:58
- Nahlásit

Fajka
no však...

ale já dávám přednost běloušovi s černým čumcem a skvělou povahou

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:58 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

inu
Jasně, že barva není to nejdůležitější asi tak ..
nějakýho žíhanýho, co nemá červenou. a vidis, me se zrovna to cerveny zihani libi ale holt to neni v AKIHO "in" no
hm, nechci ti brat iluze, ale abys taky takovy nasla ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:03
- Nahlásit

inu
no jasný ale je to jak hledat jehlu v kupce sena

Roxana
a vidis, me se zrovna to cerveny zihani libi ale holt to neni v AKIHO "in" no
jasně pokud chce někdo žíhaňáka na kámošení a na "dvoreček" alíbí se mu tam ta třetí barva červená tak si ho klíďo veme ale když s tím půjde na výstavu musí počítat s tím, že za to budou vždycky body dolů. Halt to tak japonci chtěj a je to jejich národní poklad tak se nedá nic dělat

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:09
- Nahlásit

Fajka
hele, ja vam do tech japoncu stourat nejak zvlast nehodlam ... ja jen co jsem se docetla ve standardu, tedy COLOUR : Red fawn, sesame (red fawn hairs with black tips), brindle and white. All the above mentioned colours except white must have « urajiro ».
(Urajiro = whitish coat on the sides of the muzzle, on the cheeks, on the underside of jaw, neck, chest, body and tail and on the inside of the legs).
kde neni o kombinaci zihani ani zminka, tak tomu porad nerozumim no .. nehlede na to, ze v Japonsku je, aspon co vim, nekolik organizaci na vydavani rodokmenu, holt AKIHO je nejprestiznejsi, asi ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:18
- Nahlásit

Roxana
kde neni o kombinaci zihani ani zminka, tak tomu porad nerozumim no .. nehlede na to, ze v Japonsku je, aspon co vim, nekolik organizaci na vydavani rodokmenu, holt AKIHO je nejprestiznejsi, asi ..
taky sem to nikde nenašla černý na bílým ale v Evropě jede momentálně Akiho a všichni se tím řídí... a to čistý žíhání bude asi takovým nepsaným pravidlem ...

Je taky otázkou komu se líbí jaký barevný provedení, někomu se líbí jen bílá někomu jen červená, někdo tam tu červenou v pruhách chce někdo né, někomu se líbí to zesvětlený co má Fajka.... však ať si každý vybere co mu je milé a za ty barvy pak bojuje
Já třeba chtěla tmavou jako má otec a ono mě to nějak zesvětlalo... asi savo či co no

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:29
- Nahlásit

Fajka
jasne, jak rikam, neni to ma vec, kazdy mame jinej vkus

tak jedna pro tebe

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:31
- Nahlásit

Roxana
jj a je tam sezam a tady v čr je jedna taková fenka a dávají jí na druhou kolej, přitom je to ve standardu, tady si holt každý hodnotí jak se mu zlíbí

inu
já si myslim že až akitku budeš mít doma, tak oan ti dá pěkně do těla a sebevědomí jako mě malá AYrin , ale zatim v pohodě však to poznáš hned v 8 týdnech možná jako já já nevěděla, že pejsan malej může mít takový temperametn, ale zase u mě je to plus, mam ráda psy s mozkem a svým neojedinělým chováním jenom to chce více nervů a trpělivosti

inu
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:33
- Nahlásit

ale mě je jedno, co je in v AKIHO, mě se to prostě moc neto :-D

inu
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:35
- Nahlásit

ankaras
psa s velkým temperamentm už doma mám.. vyměníme?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:37
- Nahlásit

Roxana
jj znám akorát akorát si teď nepamatuju .... je to buď fenka a nebo už je moc starej... doma to mám napsaný ...

ankaras
tady si holt každý hodnotí jak se mu zlíbí
jj na to si zvykni

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:48
- Nahlásit

Fajka
jj znám akorát akorát si teď nepamatuju .... už je moc starej...
tak melo by mu bejt cerstve 11, to snad jeste neni "moc starej".. ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 14:05
- Nahlásit

Roxana
tak melo by mu bejt cerstve 11, to snad jeste neni "moc starej".. ne?
jo jo kolem jedenácti ... no já nevím

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 14:10
- Nahlásit

Fajka
jo jo kolem jedenácti ... no já nevím
hm, no hlavni je, aby mu ty mrsky jeste, ehm, svizne plavaly, ze jo Jinak no problemo ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 14:14
- Nahlásit

Roxana
hm, no hlavni je, aby mu ty mrsky jeste, ehm, svizne plavaly, ze jo
kam jsme se to zase dostaly
ok tak ho beru zpět do databáááze

Bubacek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 14:25
- Nahlásit

Všem přeji hezký den

Fajka

Jestli mohu poradit, tak na věku ani tak nezáleží, ale záleží na tom jestli je schopen a ochoten krýt.

Roxana

Děkuji za e-mail a nemáš zač děkovat. Měla jsi to dostat na Radegastu, ale boužel jsi nedorazila, tak jsem to poslala. Jsem moc ráda, že se ti to líbilo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 14:29
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj Bubu

Jestli mohu poradit, tak na věku ani tak nezáleží, ale záleží na tom jestli je schopen a ochoten krýt.
tak je jasný, že s věkem počet a rychlost klesá ale zase ve výsledku já stejnak ani žádnej mnohopočetnej vrh nechci

No jestli by byl schopen a ochoten???? to je otázka při mé smůle určittě ne

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 14:32
- Nahlásit

Bubacek
Děkuji za e-mail a nemáš zač děkovat. Měla jsi to dostat na Radegastu, ale boužel jsi nedorazila, tak jsem to poslala. Jsem moc ráda, že se ti to líbilo.
Ba ne, dekovati je za mnohe

na věku ani tak nezáleží, ale záleží na tom jestli je schopen a ochoten krýt.
Tak nejak jsem to myslela

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 16:54
- Nahlásit

Roxana
Fajka
a ten chlapík je odkud?

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 16:55
- Nahlásit

inu
neměnim ale můžeme si pak vyměnit deníčky

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 18:20
- Nahlásit

tak když jsem ayrin rvala z huby mojí ponožku tak jsem zjistila že už nemá dva přední zuby že by konečně přišlo osvícení a za chvíli by nekousala? má tam jenom takové dvě malé dírky

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 08:31
- Nahlásit

tady sněží jako blázen

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 08:39
- Nahlásit

ankaras
DObrý ráno ses přestěhovala do hor jak si chtěla jo???

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 08:41
- Nahlásit

Fajka
ne ! ale do hnusnýho počasí patří i tohle, takže to nevybočuje a ještě musim do blbý školy, dneska je den na palici fakt, nas... už jsem se probudila

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 08:50
- Nahlásit

ankaras
a co páááá? někdo ti šlápnul na kuří oko
Hele ber to tak že Ayrin bude mít ze sněhu radooost

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 08:57
- Nahlásit

Fajka
vůbec jsem se nevyspala, ted začalo sněžit, jsem unavená a otrávená a musim jet do klatov do školy na písemku, kterou vůbec neumim

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 09:02
- Nahlásit

ankaras
To je jak kdybys dneska měla pátek třináctýho
ale není je 21

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 09:07
- Nahlásit

Fajka
tak u mě to holt bude pátek 21. no mam dost, dneska se musim vyspat už konečně a už máš nakoupeno na vánoce něco? já vůbec nic už je 21. listopadu dřív už to mam v říjnu

inu
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 09:12
- Nahlásit

ankaras
já to mívám stejně, pani, ale letos to budu kupovat až dva dny před vánocema

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 09:13
- Nahlásit

inu
no to já nemůžu, protože jsem moc nerozhodnej člověk, u dědy a babi mam jasno, tam jsme se na něčem domluvili, ted to jenom sehnat a koupit to možná už i dneska, bráchovi bych taky něco vymyslela hend, ale co našim a petrovi to nevim mamka si koupila auto, tak prej na něj dá mašli a já jí dam ayrin a posadim jí pod strom

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání