Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:49
- Nahlásit

inu
Počítám s tím, že budu mít tvrdohlavýho psa se sklonama k dominanci
Tyjova, takovydle jsou akity? Ja znam jen Arisku od Rox a to je slunicko libezne s lidskyma ociskama. Rotvik ma taky svy mouchy, ale jsou to de facto psychicky mekonove(ve vztahu panicek - pes) a pro pohlazeni by se pretrhli.
že i ti proslulí poslušňáci vovčáci jsou mnohdy taky mrchy jedny vyčůraný, čili v tom nejsou sami.
A nejhorsi jsou terieri..

inu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:00
- Nahlásit

Fifi
Jak který akity: ty zkažený jsou zlý, psi mi přijdou odměřenější než fenky (Hany nebo Cuči jsou třeba zlatíčka k pomilování, mazlidla) a obecně na mě působí jako stvoření, *co to maj na háku*. Stačilo mít na šňůře Hany během procházky, abych se utvrdila v tom, jak moc není akita ovčák.

Teriéry neznám osobně. Mě vždycky přišli nejhorší takový ty mrňavý uštěkaný mezi chleba

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 17:59
- Nahlásit

inu
dominu tady mam snadjenom já a Jana dneska jsme na ulici potkali ostrýho dobrmana a ona hned vrčela a štěkala,ale on byl fakt hnusnej a zlej a pak na ní řve leonbergr a vpohodě, slečna si ještě sedne a kouká na něj já si myslim, že ona pozná kdo po ní štěká zle a kdo po ní štěká v dobrym, jenom jsem nevěděla že štěně už umí být dominantní ve 3 měsících už ted se s ní na ulici nebojim

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 18:10
- Nahlásit

inu
A to neznáš šibiny jaký jsou to palice dubový a navíc - malej pes, kterýmu to ovšem nikdo neřek a tak je kdykoliv připravenej sežrat dogu nebo bernardýna....

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 18:47 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
žádnej stres za volantem pěkně pochrupkávat ve vagoně
presne
akorát musíme dát pozor kdyby padal zase nějakej most
cece, to asi nevosefujem to maj asi vsichni rozdany karty a holt smolik ..
kazdopadne prima plan Se tesakuju
inu
To, co jsem tu psala, jsem myslela ze srandy
v poho, na internetu je ta hranice holt trochu nezretelna no ... Jen ja za sebe rikam, ze mit psaka, kterej ma preci jen trochu smyslu ke spolupraci se psovodem v genech, nejni marny
ankaras
Sim te, jakou dominu .. mas akitiho mrnoulinka Fajka je ze svojeho testa a ty pockej, az ti vyroste Ajrus, zatim zadny velky soudy

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 19:06
- Nahlásit

Roxana
Jen ja za sebe rikam, ze mit psaka, kterej ma preci jen trochu smyslu ke spolupraci se psovodem v genech, nejni marny
Arus, dej pac.. Lehni..
Jako v genech muze mit psisko kde co, ale dle myho zalezi na tom, v jakym kontaktu na cloveka odchova chovatel vrh a pak samozrejme na navazani niti od novyho majitele.
inuMě vždycky přišli nejhorší takový ty mrňavý uštěkaný mezi chleba
Jaky si to clovek udela.... Nemam ustekany, ani mrnavy, ale jako hotdoga bych mladou terierku uz videla nejradeji xkrat.

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 19:10
- Nahlásit

Fifi
Arus, dej pac.. Lehni..
vo*e
nehlede na to, ze mit psaka, kterej ma preci jen trochu smyslu ke spolupraci se psovodem v genech, nejni marny nebylo mireno na moji snehurku
jako hotdoga bych mladou terierku uz videla nejradeji xkrat.
ehm, tedy Jaky si to clovek udela, ne
Pristal ti mail

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 19:20
- Nahlásit

Roxana
ako hotdoga bych mladou terierku uz videla nejradeji xkrat.
ehm, tedy Jaky si to clovek udela, ne

Vsak ja si nestezuju, az uvidis, pochopis. Kdyz ji milujes, neni co resit.
A pani, koukala jsem na fotky z Phy, to teda i rtw uz mivaji min vyzivnou kondici vystavni, nektery cuby akiti mi prijdou nehorazne vyzrany, to tak ma byt? tak je to spravne?

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 19:26
- Nahlásit

Fifi
Kdyz ji milujes, neni co resit.
to je spravny motto dne
A pani, koukala jsem na fotky z Phy, to teda i rtw uz mivaji min vyzivnou kondici vystavni, nektery cuby akiti mi prijdou nehorazne vyzrany, to tak ma byt? tak je to spravne?
Pani, spravny to urcite neni, a zdravy asi uz vubec ne, taky si neumim predstavit, jak takova cubina da dvojhodkovou probihacku po lese, ale holt asi nekdo ma rad doma misto psa odkladaci stolecek, no

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 19:30
- Nahlásit

Roxana
ale holt asi nekdo ma rad doma misto psa odkladaci stolecek, no
No Dorota je spis Heathrow.. Tam by se toho dalo odlozit, ani se moc nehejbe, takze ideal.
Reply emil.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 19:42
- Nahlásit

Brej večír

Fifi
Jako v genech muze mit psisko kde co, ale dle myho zalezi na tom, v jakym kontaktu na cloveka odchova chovatel vrh a pak samozrejme na navazani niti od novyho majitele

Naprosto souhlasím a bohužel v tom sem já měla krapet smůlu v kombinaci s prudší povahou matky, k tomu ještě nějaká ta chybka ve výchově ode mně a je vymalováno ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 19:55
- Nahlásit

Fajka
já měla krapet smůlu v kombinaci s prudší povahou matky
To je u akit co?

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:05
- Nahlásit

Fifi
To je u akit co?
Prudší povaha?
Tak u Fajkýše (Akita Inu) je to tak že, ona si myslí že já král první a běda jak mě bude někdo prudit, takže má kolem sebe tak zhruba půlmetrovou bublinu a tu když někdo překročí tak ona s řevem vyrazí, že tudy teda ne! a je zle

Ale zas když si jí nikdo (at člověk či pes) nevšímá tak je většinou v poho...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:21
- Nahlásit

Fajka
Aha.
ona si myslí že já král první a běda jak mě bude někdo prudit
To startuje z nervu nebo jen tak? Stara rtw Heathrow ma podobnou bublinu v hlave, co se tyka psu. Nevsima si, ale jak se cizi pes priblizi prilis, nerozlisuje (pes, fena, stene) a startuje, milena moje veteranka asocialka. Lidi ignoruje a za kus zvance da i blemcos.
A mela jsem na mysli tu prudsi povahu matky, jak se projevovala..

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:25
- Nahlásit

Roxana
však čekám zatim je to palice dubová ale miluvaná

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:38
- Nahlásit

Fifi
To startuje z nervu nebo jen tak
No startí proto, že ona prostě nechce téměř žádnej kontakt krom vlastní rodiny a těch co zná od malička (pes člověk) Už jako malý štěndo se důsledně vyhýbala kontaktu s cizíma a v podstatě s tím nešlo nic udělat.. nebo možná jo ale my nepřišli na to co..

Nevsima si, ale jak se cizi pes priblizi prilis, nerozlisuje (pes, fena, stene) a startuje jo to je přesný...

A mela jsem na mysli tu prudsi povahu matky, jak se projevovala.. vlastně nás k ní ani nepustili takže nemohu přesně popsat ale všeobecně se to ví že je a byla problémová...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:54
- Nahlásit

Fajka
ona prostě nechce téměř žádnej kontakt krom vlastní rodiny a těch co zná od malička (pes člověk) Už jako malý štěndo se důsledně vyhýbala kontaktu s cizíma a v podstatě s tím nešlo nic udělat.. nebo možná jo ale my nepřišli na to co..
Ale tak urcite jste prisli! Jsem koukala, ze uz mate z vystav naky vysledky (gratuluju! ) , kdyby to byla az takova nemrcouch, tak se nenecha posoudit.
Se tesim, az tu Babovku poznam na vlastni oka.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:59
- Nahlásit

Fifi
Jsem koukala, ze uz mate z vystav naky vysledky (gratuluju ooooo díky

kdyby to byla az takova nemrcouch, tak se nenecha posoudit. no jo postupným otupováním si nechává líbit čím dál víc a ale stejnak furt má svoje hranice ...

Se tesim, az tu Babovku poznam na vlastni oka.
My se taky těšíme, že dáme nějaký společný výletík společně s Roxíkem a s tvojí smečkou

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 21:09
- Nahlásit

Fajka
No tak kdy a kde? vlakem se s vama na moravu nepotahnu, co trebas klidna vychanda podel Labe od Libic k Podebradum? Nebo k Chlumeckym pisakum? - tam je taky krasne. Nebo hod vlastni navrh.

inu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 21:11
- Nahlásit

Roxana
nic se neděje, jen abyste si nemyslela, že jsem ouplnej tupec, pani

vlk
shibu jsem zblízka potkala na bonitacích jen jednu - pesáka Hira a ten byl skvělej

Fajka
Feiko by se hodila spíš ke mě, já jsem taky takovej asociál, kterej na sebe nedá sáhnout
Stejně ale nevím, čím to je, ale mě je hrozně sympatická, možná tím, že má spíš takový chlapácký manýry

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 21:22
- Nahlásit

Fifi
No tak kdy a kde? vlakem se s vama na moravu nepotahnu, co trebas klidna vychanda podel Labe od Libic k Podebradum? Nebo k Chlumeckym pisakum? - tam je taky krasne. Nebo hod vlastni navrh.
Mě je to fuk něco vyberte já to znám akorát tady na severu a to máte daleko, tak ráda dorazím někam doljc za váma

inu
že má spíš takový chlapácký manýry nooo někdy až moc von je to takovej tvrdej chlap v "sukních"

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 21:35
- Nahlásit

Fajka
von je to takovej tvrdej chlap v "sukních"
chudaci skoti.
A neco vyberem, po pondelku budou navrhy!

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 21:39
- Nahlásit

Fifi
chudaci skoti.
se jim vomlouvám .. tak teda slečna drsňák

A neco vyberem, po pondelku budou navrhy
SUPER !!

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 00:06
- Nahlásit

inu
jak tak pozoruju Fajuška má spoustu Fajdů ale hrozně, všechny uchvátil ten její pohled jak kdyby lákala na med

inu
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 07:13
- Nahlásit

ankaras
Já byla vodjakživa pro porušování konvencí. Když čaroděj, tak mladej pěknej, ne starej dědula s fousama po pás. Když hlavní hrdina, tak má něco, čím se liší vod ostatních.
No a když akita, tak Fakýš, protože ona je fakt neuvěřitelná. Někdy myslím, že ví, co si myslím. Chytrá jako deset čertů, smysl pro humor má velikej, a i když vím, že mě teoreticky může zakilit kdy se jí zachce a přestanu se jí líbit, nikdy jsem neměla pocit, že by to chtěla udělat, proto se jí vůbec nebojím. Vždycky ji nacpu sejrem, ona mi dá pacičku nebo zazpívá a spokojený jsme vobě.
Jestli ankarasice mrňavá plyšová bude stejná nátura, asi budu mít slabost i pro ni

inu
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 07:15
- Nahlásit

Roxana
, ze mit psaka, kterej ma preci jen trochu smyslu ke spolupraci se psovodem v genech, nejni marn
A já si zas říkám, že jestli je všechno pravda, co se o akitách říká, tak akita se vlastně chová jako průměrnej harant, tož jestli zvládnu vychovat takovýho psa, asi případně zvládnu i toho haranta

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 07:33
- Nahlásit

inu
no zatim vypadá jako ten harant ale je úžasná víš co, je moje a vždycky bude

inu
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 07:40
- Nahlásit

ankaras

ale je úžasná víš co, je moje a vždycky bude
a vo tom to je (a jsou i haranti, neee? )

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:02
- Nahlásit

inu
tak já jsem taky dobrej harant a stejně jsem našich a nic s tim nikdo neudělá

škoda, že nedorazíš do té plzně, mohla by si to ještě promyslet

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:08
- Nahlásit

inu
Chytrá jako deset čertů, smysl pro humor má velikej, a i když vím, že mě teoreticky může zakilit kdy se jí zachce a přestanu se jí líbit, nikdy jsem neměla pocit, že by to chtěla udělat, proto se jí vůbec nebojím
no možná to tak je , ale bát by ste se paní měla páč ona je fakt nevyzpytatelná jak siréna.. láká medovým pohledem a pak sekne

Dobré ráno všem
tady hnusně leje ale mě to až tak nevadí páč prej se to má otočit do sněhu takže bude veselo fajuš bude mít radost

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání