| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:26
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Já vím, která je Drdová, ma Arashiho, toho chlupáče, co pózoval na kladině.
Takže Čikarka byla taky na sraze? Normálně voni sou kolem těch akit snad skoro samí blbci, jak mám ten pocit
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:28
- Nahlásit
Roxana
blb je slabý slovo. S Jarmilkou Haplovou jsem furt na telefonu, jak si jí musím vždy postěžovat na chování páníka Čikarunky. Už jsme zkoušeli všechno. Napadli nás i podvody, jako že Čikarka jako zmizne či umře - jenže já to nedokážu - neumím to. Hučelo do mne moc lidí, ale nedokázala jsem to - bohužel.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:28
- Nahlásit
inu
voni sou kolem těch akit snad skoro samí blbci, jak mám ten pocit
ale prosim tebe, bych ti tu mohla dat seznam blbu kolem ostatnich plemen i neplemen a konce bys nedohlidla ale spis teda
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:28 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
ankaras
už mě nemaj rády dvě chovatelky, to jen pro začátek. A až uviděj, jakýho budu mít psa, tak musej uznat, že jsem pro plemeno akita inu v naší republice fakt pohroma A deku bych brala, přichází zima, Mikóšo nemá na čem ležet
Roxana
Co nejní, může bejt, pani! A vona de do módy japonština a ty věci okolo. No a shibule zase tolik štěňat nemaj, že..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:29
- Nahlásit
Roxana
a to je dobře, protože co se s těma pejskama děje, to je hrozný
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:30
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Pošlete ho na forum, pani, my mu to vysvětlíme.. ručně
Roxana
Ale to je mě jasný, pani, ale já se teď tak nějak zaměřuju na to prohnilé akitářské podhoubí a nestačím se divit!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:30
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
no jako ucel sveti prostredky, nekdy mozna, ale rozhodne bejt tebou o tom nepisu na verejnym foru ...
Takze je s PP? A chovatel nema v kupni smlouve nejakou klauzuli o spatny peci nebo tak neco? Nebo ho to nezajima ?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:31
- Nahlásit
inu
a neni to zbytečný takhle si znepřátelit lidi jenom pro vyjádření svýho názoru? já třeba to beru že máš svuj názor, což je super, nehodláš se sebou nechat zametat, ale tak zase je to trošku hr, když ani nemáš hafana ne? protože tebe asi nenapadají , al eje to muj názor a nerozumim tomu, co se tam děje
|
Dagmar Fišerová
Člen |
- Nahlásit
inu
byla, ty sis jí ani nestačila všimnout že jo? je hodně podobná čihušce a máš jí ve fotkách z Hagura také na kladině. Nikdo ani nestačil postřehnout, že jsem čubinky zaměnila a obdivovali jí, jako že je to Čihuška. Pak jsem překvapila i Jarmilku když jsem jí řekla že se sekla, že to není Čihuška ale Čika ) - mazlila se sní a říkala: Čihuško, princezno a ona jí div radostí neporazila a pak jsem jí to řekla, Jarmilka napřed dala bojácně ruku pryč a pak se zasmála a mazlení dokončila a ptala se jestli nekecám a raději se pořádně podívala a uznala že to je fakt Čika
|
inu
Člen |
- Nahlásit
Roxana
já spíš nechápu, když toho psa zmrvil a zpátky ho očividně nechce, proč ho ani nechce pustit? Páč stál dvacet papírů?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:32
- Nahlásit
inu
já se teď tak nějak zaměřuju na to prohnilé akitářské podhoubí
muzu te s klidem ujistit, ze kdybys se zamerila na jakekoli jine podhoubi, dosla bys k uplne stejnym zaverum ... zas me napada ten Ales Brichta, si asi budu muset pordit cedo
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:33
- Nahlásit
Roxana
on mi smlouvu odmítl podepsat - Čika ale byla v takové situaci, že jsem jí přijala jen tak.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:34
- Nahlásit
ankaras
TO BYL VTIP, proboha Fakt se nehodlám s nikým hádat a nebo se vyjadřovat o tom, čemu nerozumím a to jsou akity a věci okolo.
Dagmar Fišerová
Tyjo, to byla jako fakt ona?
To teda smekám!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:35
- Nahlásit
inu
hlavně aby se pak nepustili do tvého hafana to by bylo asi pak dek na všechny strany já radši s Ayrin začnu hned trénovat obranu paničky
|
Roxana
Člen |
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
no, ja myslela spis smlouvu od puvodniho chovatele, kdyz prodaval stene, jestli jako v pripade spatne pece nema predkupni pravo nebo tak .. ale je to stejne ais fuk, hlavne aby ted doslo na happyend
|
Dagmar Fišerová
Člen |
- Nahlásit
Roxana
já to klidně na veřejným foru psát mohu, protože takové triky jsem nikdy nepoužila a ani nepoužiji - nemám na to. Uvidíme jak to tenhle měsíc dopadne. Určo plánuji pak návštěvu u majitele, když si jí konečně vezme a to by v tom byl čert abych nenašla něco špatně - jak majitele znám, tak se o ní nebude dobře starat.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:36
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
a co ho nechat zamordovat? ne, to byl špatnej vtip určitě pak dejte vědět jak to dopadlo
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:38
- Nahlásit
když jsem sdělila majiteli, že mám zájemce, tak napřed jako že jí dá a pak když mu došlo, že se jedná jen o darování napsal, že chce peníze, že ho to všechno stálo hodně a že přeci ne zadarmo, když do toho vrazil prachy. Vyznělo z jeho sms, že chce kolem 30 000,- i když jí jako štěndo koupil za 10 000,-
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:39
- Nahlásit
ankaras
Hele, mě je fakt jedno, jestli plyše budou pomlouvat. Protože lidi, co pomlouvaj, neuměj nic jinýho. Já přesně vím, co chci, proč to chci a pokud něco potento, tak rozhodně nebudu za každou cenu bonitovat a nakrejvat, jako jiní. Naopak bych si přála *pomocí* plyšete vylepšovat akití pověst v ČR. A jestli bude mít BOBa nebo nebude.. kvůli chovatelce samozřejmě nakonec na výstavy chodit budeme, páč je to její prezentace, ale fakt nebudu upadat do mdlob, když nebudu mít plnou skříň pohárů a někdo za kruhem bude tvrdit, jak má křivý nohy jen proto, že mě nemá rád.. no ni?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:39
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
a co on mu přesně provedl?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:40
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Nojo, prachy, já si to myslela!
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:40
- Nahlásit
Roxana
bohužel - jednalo se o kamaráda jak chovatelky, tak mého - takže ani jedna nemáme nic v ruce. Čihušku mám také od ní a smlouva nebyla třeba - důvěřujeme si. S Čikarkou to bohužel nevyšlo. Zpočátku bylo všechno OK - vzorně se o ní staral a pak nějak přišel zlom a náš šok.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:41
- Nahlásit
inu
no jasný u nás to bude taky tak, nevíme ted jistě jestli nakonec na výstavku budeme moct, ale snad ano, uvidíme, ale chci to jenom kvůli tomu, že když má papíry, tak proč bych nezašla a nezískala nový zkušenosti? nebudu řikat, že štěnata bych nechtěla, protože chtěla a moc, ale pro radost
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:42
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
jasne, chce vydelat, no
To je jako pripad ty vcerejsi bordiny, co pro pyometru "vylecenou" kastraci nebude sypat, tak sup s ni na injekci .. Bleeee, je mi zle
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:42
- Nahlásit
Roxana
cože?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:43
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
pani, vona je Harukaze?
ankaras
Já štěňata teda nechci, ale kdo ví? Taky jsem nikdy nechtěla papírákovýho psa
A je fakt, že mě osobně radši potěší konstruktivní kritika než nadšené povykování, jak mám všechno v cajku. Páč z kritiky se člověk může poučit a někam povyrůst. No a plyše prostě bude parťák do nepohody a ne honič trofejí. Ostatně ani jeho maminka nemá vystavování ráda, ale v přírodě je jako baletka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:43
- Nahlásit
to my měli malamutku papírovou a taky jí naši nevzali nikdy na výstavu a štěnata naopak nechtěli, protože tenkrát to plemeno nebylo známý a naši se štěnat báli, že s tim nemají zkušenosti a nechtěli to udávat lidem co se namanou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:44 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
ankaras
Téma Bordeauxká doga zde na fóru. Taky bych se poblila.
a s těma štěňatama: asi tak
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:45
- Nahlásit
inu
tak to my budeme chodit s vámi
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 12:46
- Nahlásit
ankaras
měl jí zavřenou v bytě a neměl na ní čas, také stihla pokousat v obličeji dceru jeho bývalky - a to dost zle, pak jí v bytě naháněli policajti s požárníkama a před tím nějaký zloděj ubil v tom bytě jejího kamaráda menšího psa. Čikarka udělala pár průserů a když jí majitel přivezl, tak opatrně jí nandaval náhubek, jako kdyby se jí děsně bál - nekoukala na něj dobře. Ale jsestli po něm vylítla nevím ale myslím si že jo. Měl jí před tím chvilku v nějakém hotelu pro psa, ale tam ho s ní vyhodili, že je strašně agresivní a že se jí bojí a že jí tam nechcou. Tak jí přivezl ke mně.
|