| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:18
- Nahlásit
Vitamin C si fakt pes vyrobit neumi a je dost dulezity pro vstrebavani CALCIA bez nej pes vapnik vykadí a nevstreba a posledni vyzkumy ukazuji,ze vitamin C je dulezita slozka na klouby/samo ze s prodavanim kloubniho preparatu/ a vypocet pani STUCHLE/F.CANINA/ ktera je pro me jednou z tech co tomu u nas rozumi je davka 5.000 mg na stene /dogy/!!!!
|
Istra
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:10
- Nahlásit
monika
Kolik může vážit štěně dogy? 20 kg? To by bylo asi 2x tolik,co náš dospělý knírač. Znamená to tedy, že bychom měli podávat polovinu tohoto množství, což je 2500 mg, tedy 10 tablet denně? To se mi moc nezdá, tolik se snad nedoporučuje ani lidem.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:16
- Nahlásit
Istra
štěně 6 týdnů= cca 10-12 kg. U dog je to dost problém, rychle rostou a proto je ten vitamín C fakt důležitý.Navíc doga je štěně cca 18 měsíců a to některé váží i 60 kg.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:57
- Nahlásit
VITAMIN C jedna tableta=1.000MG,DVANÁCTI TÝDENNÍ ŠTĚNĚ (cca 18 -20 kg) DOSTÁVÁ 5 TABLET!VITAMIN C NEMUZES PREDAVKOVAT.
|
Istra
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:12
- Nahlásit
monika
No my máme tablety 250 mg, takže musím přitlačit v dávkování.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:53
- Nahlásit
Dorfa:bohužel ani provázek ani omotání látkou nepomohlo.Někdo ještě radí dát větší zátěž činky.Doma mám ještě jednu asi kilovku(možná i více),tak jí taky zkusím.V nejhorším to přežijeme(a snad i rozhodčí)s překusováním,těch pár ubraných bodíků nás snad nepoloží.Do nějakého nuceňáku se mi nějak nechce.
|
Danuš
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 17:09
- Nahlásit
dorfa
Vitamín C je v současné době doporučováno přidávat - omezuje možnost výskytu ledvinových kamenů šťavelanového typu.
Jinak asi fakt mám depku. Možná že to je z toho, že lidé se kterými jsme začínali s těmi krásnými ideály se dneska chovají stejně jako ti, které jsme tehdá kritizovali. Asi jsem mentálně zamrzla na úrovni nějakých 25ti let.
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 18:08
- Nahlásit
Na iFauně mě rozesmál inzerát,kde nabízejí středního knírače bez PP ke krytí zadarmo.Jako odměnu chtějí štěňátko.
evina
Těžší činka proti překusování fakt pomáhá.Někdy ale psovi vadí,že už je moc velká.Na cvičáku to kluci řešili navrtáním činky správné velikosti a nasypali do ní matky nebo šrouby.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 18:16
- Nahlásit
Endy:s navrtáním díky za radu Už jsem viděla i prodávat činku umělohmotnou,tak jsem si říkala,že na ty první poslušnostní zkoušky by asi nebyla k zahození.Když totiž nosí svoje aportíky(kroužky,balonky),tak ty nepřekusuje.
|
meggie26
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 21:56
- Nahlásit
istra
americka akita je fakt zaujimave plemeno urco nieje pre zaciatocnikov velmi skusa co si moze dovolit ak sa to neustriehne tak vie aj terorizovat rodinu. nas dodko je milacik nikdy nikomu neublizil vyzera a budi v ludoch respekt ale on je zlaticko maznak nastastie nam nikto neveri ze je maznak takze ostava ten respekt. inak on je taka svinucha ze vzdy ked odidu nasi alebo vsetci z domu autom preskoci branku cca 140cm a lahne si tam kde je odstavene auto podotykam je to este pri dome za plotom akoby predzahradka a tam strazi aj ked mi prideme domov tak strazi a az ked ho vyhodime do zadnej zahrady tak si spat preskoci branku a lahne si tam medzi tym sa 5x obzrie ci to myslime vazne a tak. Taky isty bol fudzi ktory je uz v psiom nebicku. nemame problem ani zo stykom s nasimi malimi nic im nespravi on ma takych 4 psov co fakt nenavidi ostatnych ignoruje.
uz som sa moc rozpisala takze to je nas dodko
|
meggie26
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 21:57
- Nahlásit
som vám zabudla povedat mozte sa tesit na novy slovensky schnauzer server
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 07:06
- Nahlásit
meggie26
urco nieje pre zaciatocnikov
S tím nemůžu souhlasit. Několik začátečníků ode mě AA má či mělo a u nikoho nebyly žádné problémy. Ba naopak. Někdy může určitá nezkušenost být u těchto plemen velkým plus, protože ti lidé nejsou zatížení zkušenostmi s jinými plemeny a tudíž se nesnaží AA a podobná plemena vychovávat "standartními" metodami, od kterých se někteří z těch, kdo už zkušenosti se psy mají, nedovedou osvobodit. Kdežto člověk, který začíná s čistým štítem je přístupnější (třeba) akitímu chápání světa.
Ani toto se samozřejmě nedá paušalizovat, ale nemám ráda, když se zobecňuje, že některá plemena nejsou vhodná pro začátečníky.
|
Istra
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:53
- Nahlásit
shiba
Na AA bych si rozhodně netroufla, ale shiba je super. Sousedi na chatě ji mají. Je roztomilá, nenáročná, čistá, zdravá, vůbec neštěká, ale moc neposlouchá. Přestože čuba, utíká jak může, podhrabe se, přeskočí plot, je velmi inteligentní a vynalézavá. Nezávislý a svobodymilovný pes. Venku jen na vodítku.
|
meggie26
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:40
- Nahlásit
shiba
ja som to myslela celkom vseobecne jasne poznam aj ludi ktory aa mali a ten pes ich poslucha na slovo aj ked je ich prvy je hravy a zabavny .... no ale poznam aj pripady kedy si z aa nepomohli proste ich terorizoval chapes 100 psov 100povah a zovseobecnenie preto lebo vacsina je tu bradackarov a o aa nemaju ani sajn co sa bavime tak preto hovorim dodko je cisty mazel a napr. jeho brat by dotrhal co vydel ci psa macku....je to fakt ze u aa sa mozu vyskytnut maznaci ale aj neovladnutelny psy
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:45
- Nahlásit
Istra
Moje shiby nemají zdrhací sklony vůbec... Jenom ta, co jsme měli úplně první. Ale já osobně bych si troufla spíš na AA než na shibu
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:56
- Nahlásit
monika
Vitamin C si fakt pes vyrobit neumi
Cožetotento? Celých devět let do mě hustili, že jediní savci, kteří si nedokáží vyrobit vitamín C, jsou primáti a morče. Tak to buď došlo k nějakému převratnému objevu, který mi unikl, nebo zde šíříte klamné informace. Sázím na klamné informace
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:02
- Nahlásit
meggie26
Jako u všech plemen...
|
meggie26
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:33
- Nahlásit
shiba
tak tak...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:58
- Nahlásit
Zet
vyděla bych to stejně tak jak to popisuješ ty
|
meggie26
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 04:07
- Nahlásit
Drahí bradačkari
na nete je nový schnauzer server
www.schnauzer.sk
tešíme sa na vašu návštevu
|
Istra
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 10:54
- Nahlásit
meggie26
Přejeme bradackarom na Slovensku hodně fialových úspěchů
|
meggie26
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:24
- Nahlásit
istra
dakujeme
|
Istra
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 17:49
- Nahlásit
Tatík s dceruškou a synáčkem. Tatík se choval jako normální chlap, byl z miminek trochu vykulený a nesvůj, ale pak se spolu proháněli jako správná rodinka.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 21:00
- Nahlásit
Istra:krásná fotečka a náááádherní kníři
|
Istra
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 21:43
- Nahlásit
evina
Šťastná miminka. Už jsou zadaní. Přejeme jim hlavně zdraví a spokojený život.
|
Istra
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 21:53
- Nahlásit
evina
Zaslepena pýchou jsem zapomněla poděkovat. Ovšem obdiv patří chovatelce, která mimina vynimrala.
|
Danuš
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 01:01
- Nahlásit
istra
Moc pěkný miminka. Gratulujeme šťastnému taťkovi i chovatelce, která mimča dokázala udat.
Mě pořád ještě zbývají 4 kousky.
Dnes mají narozky. 1 čtyřměsíční, 3 tříměsíční.
|
Istra
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:01
- Nahlásit
Danuš
Také nám z jednoho početnějšího vrhu zbyli 3 pejskové v přibližně stejném věku . Mám o ně starost.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:45
- Nahlásit
To je hrůza s těmi štěňaty. Máte před krytím zájemce?
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:05
- Nahlásit
Danuš
Kdyby to byli střední kníři, tak bych hned věděla o zájemci... Ale mohla bych zkusit je přesvědčit, že vlastně nutně potřebují malého. Napiš mi na mail ishiba@seznam.cz více o štěňatech + cenu, zkusila bych to.
|