| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:18
- Nahlásit
Artroza
nevolal vám večer pán na žíhanku?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:21
- Nahlásit
articek
kdeže čokoláda je......, dávno, předávno spapaná - a u nás to byl Krtkův dort, ale netřeba smutnit - dnes k véče se chystaj lívance s jahodama
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:22 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
articek
ne
v noci zase bylo sakali vyli.....
blaza
muzu k vam na veceri???? plosiiiiiiiim.......
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:28
- Nahlásit
blažena
lívance s jahodama taky se hlásím
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:28
- Nahlásit
Markét
Já taky a taky prosím
Artroza
ha ha, já se vůbec neposmívám, jen jsem ráda, že v tom nejsem sama
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:29
- Nahlásit
blažena
Jů, udělej těch lívanců hóóódně, odpoledne přijede naše auto z východu a já navečer mířím na západ....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:30
- Nahlásit
Artroza
aha, tak už vím, teda, je vidět že moc nespím a blbnu!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:31
- Nahlásit
pech
A jaké plemeno má tak požehnanej věk.
Art
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:32
- Nahlásit
Cituška
Já taky a taky prosím
Tos asi myslela na Blaženu? Nebo že bych taky uvařila něco dobrého? Palačinky? To bych ještě zvládla... tak kdyžtak přijeď!
Muž se odpoledne vrací z Olomóca, tak kde tě má naložit?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:32
- Nahlásit
Cituška
aha, tak už vím, teda, je vidět že moc nespím a blbnu!
? ted nevim?
ha ha, já se vůbec neposmívám, jen jsem ráda, že v tom nejsem sama tohle sedi
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:33
- Nahlásit
articek
A jaké plemeno má tak požehnanej věk.
Art
Grifonek!
Ale to asi nebude ono, že, Pechu?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:43
- Nahlásit
fšem
lívance budou - ale jen pro rodinu mou vlastní, dvojnohou, taky pro Oxanku, které se vánoce u nás njáko protáhly a pro ženský z práce....
na víc koleček už jahody vopravdicky nemám
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:44
- Nahlásit
Artroza
já myslela ty tři vrhy u .... víš?
A jinak soucítím se šakaly....
Markét
je to lákavé, ale mám mateřské povinnosti
|
pech
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:44
- Nahlásit
articek
no asi tě to potěší, ale byla to boxerka
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:03
- Nahlásit
tak Giordina je zas nějakej hubeňour... a jak se blíží ta únorová výstava, tak bych ji chtěla trochu oplácnout - tak jak byla v Třeboni... no ovšem už do ní cpu všechny zaručený "zmohutňovače a ztukovače", ale jaksi nic
vet, který zná G. a náš program, tak říkal, že leda připoutat na gauč...
no a to nejde přece!
no a v neděli jdeme na coursing! včera byly spuštěný přihlášky a ani ne do půl hoďky bylo obsazeno! ale my to stihli!
tak nevíte jak ji trochu oplácnout po těle???
blažena
kynutý koláče atd. Giordina taky dostává, namažu jí to sádlem a mňam!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:05
- Nahlásit
artiček
boží videa!!! boží prťavci!!!
jo, akorát je sranda jak vám tam do toho kecá ještě i papouch!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:07
- Nahlásit
Denisa
zkus skvarky, vanocka s mlikem.....a tak, ale obavam se ze vam nepomuze nic, pokud se nebudes ridit radou veta
Blazena
nebud labut! urco jeste jahudky nekde vystrachas!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:21
- Nahlásit
Denisa
U nás pomáhá tučný tvaroh, těstoviny a bohužel pro tebe hlavně ten klídek na gauči
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:23
- Nahlásit
Denisa
Krmíš zátěžovkou?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:24
- Nahlásit
Artroza
hm, to už právě žere "normálně", sice to není moc strava pro psa, ale babi jí dole vždycky strčí nějakou buchtu atd.
škvarky, sádlo apod. taky... tvrdej chleba na zuby taky furt chroupe, zátěžovku má, maso má, ...
tak zkusím zařadit do výstavy den nebo i dva dny v týdnu klid na lůžku , ale to nevím zda to přežijeme všichni ve zdraví a hlavně pak náš domeček až budeme v práci...
a neexistuje pro psy něco jako mají třeba v posilovnách - po cvičení takový ty koktejly když chce někdo nabrat hmotu...??? ale zas chemický sračky bych do ní necpala, to radši ty "přírodní" buchty s mlíkem...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:26
- Nahlásit
Teta
...tak tučný tvaroh, to ještě nežere , to přidám, díky!
Markét
jo jo, teď K-9, zátěžovka, je dobrá, ale nestačí nebo nevím... ale zatím je nejlepší co jsme ze zátěžovek měli... sice jen prémiovka, ale drží se na ní líp než na předchozích superprémiovkách
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:29
- Nahlásit
Taky jsem koukala na "tři vrhy u.." a to je teda mazec!
Denisa
Tak chceš,aby ztloustla a přihlásíš ji na běh.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:33
- Nahlásit
Denisa
A co prostě zvýšit dávku?
Mně se osvědčilo (krmím dvakrát denně) dát večer i ráno cca o 1/4 až 1/3 dávky víc a během týdne byly výledky vždycky vidět. Ovšem čuby jsou žravé, takže to vždy velmi uvítaly.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:35
- Nahlásit
Lenda
no jo, ale ten coursing je oproti jejímu normoš běhání s kámošema třeba, úplně trapným výdejem energie... ty trty co pořádají ve smečce psů třeba 2 hoďky - to se nedá srovnávat...
já právě myslela, jak i při zachování jejího výdeje energie, by mohla přibrat!!! jestli to teda jde...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:37 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Denisa
nemuzes ji jen nacpat jidlem- pochopitelne, ale pri "zmene" stravy doprat pohyb. je to beh na dlouhou trat a meni se to samo i s vekem.
takze:
bobiky ( znas?), zatezovka ( spis bych propagovala proplanku nebo Royal)+ hovezi syrove maso, testoviny,chleba, syr, tucny tvaroh, skvarky, vanocka...
z pridavku pivovarske kvasnice ( B vit) normalne sezenes v lekarne pro lidi, calo-ped pasta ( podporuji oboje chut k jidlu), dodrzovat vice krmnych davek denne ( klidne 3x) posledni jidlo( klidne 4 ) tesne pred spanim, co dela kdyz jsi v praci? vis?
neni to zalezitost 1 tydne.... a musis dat pozor, abys to neprehnala a necpala ji jak husu ( ona pak prestane totiz zrat uplne a je to horsi nez to bylo....)
a co Blaza na to?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:43
- Nahlásit
Markét
bohužel to už podle mě moc nejde, ráno dostane od babi buchtu nebo rohlík co nedojedla , já ji krmím ráno-granule se sádlem, když dojdu z práce, tak dostane buchtu nebo chleba, něco malýho jen, pak na vychajdě sežere odměnky - piškoty, frolíky atd., pak při návratu dostane nášup masa s přílohou, pak dostává co mi upadne při přípravě večeře, u naší večeře vyžebrá pár soust, pak dostane k televizi něco na žužlání-psí smradlaviny, a poslední nášup má porci granulí jak pro dogu, a do pelíšku si nese kousíček tvrdýho chleba, nebo zase smradlavinu... a to je normální její papací režim a teď teda ještě navyšuju dávky!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:46 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Artroza
jo jo, ale to co jsem psala Markét, já to tak dělám a ona žere a žere a žere, ještě se mi nestalo, aby něco odmítla, to jen když byla nemocná!
z pridavku pivovarske kvasnice ( B vit) normalne sezenes v lekarne pro lidi, calo-ped pasta ( podporuji oboje chut k jidlu), ...ježišmarjá, jen to ne, ještě sežere i nás!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:56
- Nahlásit
Denisa
hele nic si z toho nedelej, ja koupila jednu misku ooooobrovskou pro dlouho jiz v chovu, ve vyvinu ji byl schopnej vyprazdnit 2x za den uplne plnou, pak ji "zdedil" prave v chovu....
taky na nas lidi koukali jak na silence...
ovcackari si klepali na hlavu, pry davaji 1,5 odmerky proplanu denne a dost.... to ti nasi meli jako dovypln....
drahej konicek, jeste ze sami nenakupujou, obludy...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:57
- Nahlásit
Denisa
Je pravda že náš se dostal na nějakou váhu a nemohla jsem s tím hnout. Zvedlo se to hlavně po té co jsem se vrátila k více krmnením denně. Tj. rání trochu granule s masem nebo kvalitní konzervou, přes den pribiňáka nebo tvaroh a občas ještě i porci syrového masa. Večer pak pořádnou večeři. Během měsíce byl vidět výsledek!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 11:03
- Nahlásit
Denisa
... sežral jsem mámu, sežral jsem tátu, vůz se senem, pecen chleba, krajáč mlíka... a tebe taky sežeru...!!! Teď se mi to vybavilo celé...
|