| Autor |
Zpráva |
Markét
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 22:13
- Nahlásit
pech
6/3 - tak když se to nevztahuje k boxerům, tak mě napadá, že bylo započato 6 VŠ, dodělány 3. Anebo (ale nechci být impertinentní) v případě, že jsi mužského pohlaví nějakou konkrétní míru??? Ale pak nechápu, jak by mohla napovědět zrovna TommyGunovi?
|
pech
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 22:52
- Nahlásit
Markét
máš v tom trochu zmatek...a 6/3 je šest fen, tři psi, ty školy by tommymu už stačit mohly, jestli ne, dostane další indícii
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 22:52
- Nahlásit
Teta
A když to bude bílý, tak si to vezme Včelka že?
Si vem, že by to bylo černý. Hloupej fór - uznavám.
Vcelka
supr - ta věta by snad mohla více zabrat. Boxík je k poňuchání.
pech
No se 3 VŠ každopádně nebudeš ovčáčkář.
Přiznávám pechu, dostals mě - jsem absolutně v koncích!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 23:06
- Nahlásit
Tommy Gun
Si vem, že by to bylo černý. Hloupej fór - uznavám.
No, však tomu není tak dlouho, kdy se tu někdo rozplýval nad černejma, že se mu moc líbí (dámy, přiznejte se, která z vás to byla?)... takže on by se toho někdo milerád ujal, neboj!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 23:39
- Nahlásit
Markét
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 00:38
- Nahlásit
tfuj, tady toho zas přibylo, nemáte náhodou zákaz psaní o víkendu (a v pondělí) ?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 01:42
- Nahlásit
...
Si vem, že by to bylo černý...no u nás v rodině už je narozena jedna křižovatka... teda míšenka...mulatka nebo jak se jim říká...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 06:29
- Nahlásit
Zdravím všecky!
Allis se včera na prochajdě krásně vylítala s novou kamoškou Sely (australský ovčák), její panička si to taky pochvalovala, že Allis je jedna z mála, která jí v jejím lítaní stačí .Pak se spolu ještě stihly vyrochnit v blátivé kaluži , páníček se doma divil, cože jsme to spolu v tom lese dělali, že má i celou tlamu od blata .
Večer seděl manžel u stolu nad malinkou kupičkou bílého prášku a rozděloval ho na deset dílků - vypadal, jak dealer drog Bohužel jeden papagáj dostal zánět vejcovodu, tak pro ni dostal antibiotika .
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 07:44
- Nahlásit
alli
nad malinkou kupičkou bílého prášku a rozděloval ho na deset dílků
A ty to tu takhle veřejně hodíš do placu?!
Koukal jste někdo na štěníky u Karbošů? Jak se vám zdají? Taky tam jsou huhuláci...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 07:51 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Vcelka
pech
Věčnej študent s věčnejma přídavkama.Co může chtít vjac.
Věk odhaduju 50 až 70 let.
Čago Art
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 07:57
- Nahlásit
articek
Věk odhaduju 50 až 70 let.
Taky mě to napadlo. Kdyby se mu každý ze psů dožil 8 let a měl je za sebou, tak to mu bude zhruba těch 90!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:06 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
no chovatel to nebude, neb by vedel, ze se pise 3/6...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:13
- Nahlásit
Artroza
Koukala´s na ty tři nové vrhy u ...?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:19 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
ola
jo jo...
nechce se mi to tu komentovat....
.....
ale neboj nekde si urcite vyberes, uz se blizi stenaci u Corleonu
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:21
- Nahlásit
Artroza
Kubík mě ráno v autě přesvědčoval, že už musíme Fee sehnat ženicha, protože ON si nechá štěňátko a bude jen jeho a ON se o něj bude starat a cvičit s ním! Naiva!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:22 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
olaKoukala´s na ty tři nové vrhy u ...?
Aha u skutra.
Art
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:24
- Nahlásit
articek
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:25
- Nahlásit
ola
u nas byla vcera rodinka podivat se na "jejich" Sarinku, maj 3 letou holcicku, ktera okamzite vytahla papirove kapesnicky a uklizela po stenatech louzicky! tomu rikam pripravenost!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:31 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Artroza
maj 3 letou holcicku, ktera okamzite vytahla papirove kapesnicky a uklizela po stenatech louzicky! tomu rikam pripravenost!
Tak tomu říkám výcvik! Kloubouk dolů!
ola
Artroza
articek
Můžete sem hodit odkaz nebo nějakou indicii na ty tři vrhy? Jsem méně dovtípivá...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:36 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
kopiruju sem dotaz:
takze vycvikari, kde jste kdo?
Můj dotaz se týká 17ti měsíční fenky německého boxera.V poslední době máme problém s chůzí na vodítku.Pokud ji odvádím od nějakého psa,nebo potřebuju přejít silnici a mít ji u nohy,začne mě kousat do rukávu,škubat a vrčet.Přestane po důraznem fuj,ale jen na chvíly,nebo do té doby než ji pochválím pak začne znovu.Je to snad projev agrese,nebo puberty??Její matka má vyrovnanou povahu,ale otec je trochu cholericky a její bratr se už teď snaží převzít místo vůdce ve smečce..Chovatel říká,že se časem zklidní,ale čekat na to nechci.
Dakší problém je přivolání,pokud je na stopovačce,tak poslechcne okamžitě i když si zrovna hraje s jiným psem.Ale pokud stopovačku nemám můžu se občas uřvat.Začali jsme u nás v Ostravě dělat agility.Na cvičáku je poměrně poslušná,od překážek za jinými psy neodbíhá a dobře na mě reaguje.Mám snad při normálních procházkách opět požívat stopovačku i když na ní poslouchá??
Je to můj třetí pes a druhý plemene boxer.Jinak je docela hodná chodí se mnou do práce,kde vetšinu času prospí.Tak co s ní??
LucanoXX, forum jak na boxera
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:42
- Nahlásit
Artroza
No, zdá se, že holčička zkouší. Já bych byla pro to ji trošku srovnat. Vycukat, mohlo by fungovat několikerá prudká změna směru s následnou pochvalou, fena se tak lépe zasoustředí.
Ad přivolání - toho byly napsané miliony. Pokud je psovodka zvyklá dělat se stopovačkou, tak bych pokračovala s ní. Možná dobrej fígl je tu stopovačku (nebo šňůru) postupně ustřihávat až pes behá jenom s cancourem, ale ten podmíněný podnět tam zůstává.
Ale jinak by se o tom všem dalo debatovat donekonečna....
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:42
- Nahlásit
Markét
ola napsala:
Koukal jste někdo na štěníky u Karbošů? Jak se vám zdají? Taky tam jsou huhuláci...
...uz?
|
pech
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:44
- Nahlásit
articek
sběratel škol bez přídavků, do padesáti ještě flák cesty, to se ještě nějaká škola stihne: ola
není řečeno že byli postupně, některá kariéru končí, jiná začíná, jiná se rodí, někteří se dožili i 15,5 roku ), jiní jenom roku (
Artroza
chovatel to je a ví, omlouvá se, ale bylo myšleno napřed šest fen a pak tři psi
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:46
- Nahlásit
Artroza
...aha! Já totiž nějak nejsem pravidelným návštěvníkem a nemám je "v oblíbených". Když jsem to dala do googlu, tak mi to vyhazovalo jednotlivé odchovy, ale ne odkaz na celou CHS... ale mazamě jsem na to šla přes boxerklub! A mám to!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:53
- Nahlásit
Markét
dobré ráno, si teda mazaná
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:56
- Nahlásit
articek
Díky, díky, se úplně červenám.... a kdybych frkala tolik vrhů naráz, různá plemena, to bych se červenala ještě víc...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:57
- Nahlásit
Markét
to víš no
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:01
- Nahlásit
articek
Cituška
kam se podívám - nové videjo
jste holky pilný a šikovný
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:03
- Nahlásit
blažena
to máš k tý čokoládě
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:13
- Nahlásit
pro lucanoXX
17ti měsíční fenky německého boxera
nejsem výcvikář, ale mám doma velmi hyperaktivní boxerku a něco podobnýho jsem si s ní taky zažívala...
nejde na to dát návod, ale určitě pomůže dělat s ní co nejvíc aktivit, aby mohla ze sebe dostat tu přemíru energie...
místo křičení fuj! mi zabralo spíš tiché a nesmlouvavé dost! anebo ne! a to s ní nacvičovat třeba při hře už... přetahovat se a pak to stopnout, když chvilku vydrží, tak zas akce... učit ji aby uměla střídat vzruch a útlum! ta moje je třeba ve vzruchu furt , takže útlum ji dělá velké potíže, ale když ví, že když to vydrží, přijde zase vzruch, tak to zvládá.
hlavně vklidu a spíš zklidňovat, a zase jí dát prostor - třeba na obranách, aby se vyžila v kousání...
přivolávačka - musí mít motivaci proč za tebou běžet! balonky, kokinka, klacky, blbnutí... jinak pro ni nebudeš zajímavější než ostatní psi.
máš třetího psa, takže základy jistě máš, tak si myslím, že to v pohodě zmáknete levou zadní
|