Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:01
- Nahlásit

ola
aspoň máš o radost postaráno, ale po tom filmu to asi nebyl dobrý nápad

ola
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:11
- Nahlásit

articek
blažena
Nebojte, hned jsem mu to oplatila maličko z jiné strany a dotázala se ho, co by dělal, kdybych sebou flákla, huba by mi zůstala nakřivo a musel by mi po zbytek života utírat zadek... Hned ho ftípky přešly!

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:14
- Nahlásit

articek
Já doufám že i u Vás bude vše jen OK.
ola
To jsem byla já.To byl hustej film.Sem si taky rozsvítila když jsem šla na WC.A to mám par kroků

articek
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:41
- Nahlásit

ola
prostě jste veselá rodinka

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:54
- Nahlásit

ola
prostě jste srandisti oba dva. Taky sme na to koukali a taky sem si cestou na záchod musela všude rozsvítit, normálně tam chodim po tmě máme ho skoro u ložnice. Nemam na tyhle filmy nervy, ani radši moc nekoukám na horory protože pak bych byla posraná až ušima až bych byla sama doma, takže preventivně radši nekoukat.

Sem dneska napsala na stránky co dělá Zdeněk jejich partičce motorkářů ať daji taky hlas boxerum a jeden trotlík mi tam odepsal "já radši mašiny" pako jedno. ať si vylíže řiť.

ola
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:05
- Nahlásit

Ach jo! Teď tu byla známá, zjistila, že ji podvádí manžel. Mají dvě děti (3 a 6). Je z toho celá na nervy! Není divu! Chce po mě zjistit nějaký info "o ní"! Chlapi jedni zatracení!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:12
- Nahlásit

ola
tak tohle řeším v práci taky s jednou kolegyní, my sme se to dozvěděli před pár týdny že jí podvádí už nějaký ten rok s jednou vdanou holkou a ona asi stále nic neví, akorát furt vypráví jak jí doma on i tchýně sekýrujou a zašlapávaji jí sebevědomí do země. Taky maji dvě malý děti. Mam vždycky sto chutí jí to říct, jenže to je dost horká věc, to nejde jen tak vypálit

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:19
- Nahlásit

U našich severních sousedů je taky pokořeno. URL

ola
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:21
- Nahlásit

Vcelka
Ona to zjistila z SMS. Zvláštní je, že je věřící /on/!
Když vidím tu rozvodovost, tak už mě nic nepřekvapuje.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:28
- Nahlásit

ola
hmm ty sms to je svinstvo, taky sem to jednou tak zjistila (ne u Zdeňka a ne že bych se dotyčnýmu hrabala v mobilu, prostě jednou na dovolený sem z jeho telefonu posílala zprávu a narazila sem na to), fuj už nikdy tohle nechci zažít. Já si kolikrát o někom myslim jak je to ideální a skvělý pár jak jim to klape a pak zjistim že se tam děje to a to. Je to hnus. No a věřicí ty nejsou kolikrát žádný svatouškové.

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:31
- Nahlásit

Zdarec!

ola
Vcelka
to já slyším v hokně denně...stane se, ale kdyby si aspoň ty lidi zachovali nějakou úroveň a hlavně do toho netahali ty chudáky děcka!

Hlas smrti mě pěkně naštval, jsem čekala furt nějakej reálnej základ a ona taková hovadina! jsem to přepínali, ale nikde nic nebylo... no a dnes to samý... ještěže existuje ten net! a Giordinka, která nás baví svýma opičinama, který provádí, ona snad nedospěje! jí říkám, že za pár měsíců bude matkou a ona si jen odfrkává... no po kom to asi má, prej má vzor ve mně...

Ada
téda! počkej a já tomu nerozumím, to tak má normálně anebo jsi jí ty dásně nějak zatlačila nebo jak? já ji neznám life totiž.

tequily
a to je drsnej smích!!!! úplně nakažlivej!!!!
a ukaž se tu častěji!

blažena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:32
- Nahlásit

ola
a ty máš i soukromou detektivní kancelář.....
achjo, to je život, může to potkat každou (každýho - aby jsme nediskriminovali Top Gunna)....
jak v tom jsou malý děti - je to vždycky průser

blažena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:36
- Nahlásit

Denisa
Ady Aiduška je krásná holčička, zubiska má ouplně standardní, předkus přiměřený
Ada jí tak schválně zpotvorajznila - že by reakce na nejmenované kanadské chovatele

ola
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:41
- Nahlásit

blažena
může to potkat každou
Bohužel smutnej fakt! A většinou to nechutně potká tu, která nic netuší! Moje ségra se rozváděla před lety (dětem bylo 3 a 5). Byla to záležitost,která poznamenala celou rodinu. Tehdy jsem si řekla, že nikdy nedopustím, aby to v budoucnu potkalo mě a moje děti. Na druhou stranu ve věci nevěry bych byla radikální. To bych neuměla odpustit.

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:47
- Nahlásit

blažena
Ada
no mně to přišlo nějaký divný, že bych si toho dřív na nějakých fotkách nevšimla...
ale jak se to jako dá udělat?!?! já jsem to teď zkusila u G. udělat, ale to vůbec nejde, neb ty pysky ani nepoberu a prostě za ty zuby nejdou zastrčit...
no je fakt, že ona nikdy neukázala ani kousíček zubu, jen když jí vlajou pysky když běží...
a já ji chci tak nafotit, abych ji dala na stránky jakože krytí výstavní fénečkou...!
ola
Tehdy jsem si řekla, že nikdy nedopustím, aby to v budoucnu potkalo mě a moje děti... počkej a jak to myslíš, jak to zajistíš?

blažena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:51
- Nahlásit

ola
nikdy nedopustím aby to potkalo mne a moje děti....
no a jak by jsi tomu eventuálně chtěla zabránit...., myslím že to se moc ovlivnit nedá
samozřejmě jsou ženský který si o to třeba nějak koledujou, ale je i spousta takových které to potká "jen tak"
to asi nevyřešíme......
budem radši kvákat o něčem veselejším
gdo má ještě doma nesežraný vánoční cukroví????

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:55 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Denisa

To je moje šikolkaZuby tak fakt nemá.Ona má zubiska v poho a tam jak maj bejt
blažena
Ano byla to reakce na tu "chytrou" dámu Moravian.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:55
- Nahlásit

blažena
gdo má ještě doma nesežraný vánoční cukroví????
jo a v mrazáku taky ještě kapra a klobásy...

ola
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:56
- Nahlásit

Denisa
Doufám, že jsem to eliminovala "výběrem"!
Néé, jasně, že se to zajistit nedá! To bylo spíš takové pubertální přání.
Ale jsme spolu už 10let a pořád jako hrdličky! Je to hodně o komunikaci a právě i o tom společným humoru atd.
Tahle moje známá klidně řekně, že jdou na dvě hodiny do parku a on jí za celou dobu neřekne ani slovo! Tak nějak podle mne začíná konec...

blažena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:56
- Nahlásit

Denisa
krytí výstavní fenéčkou
děfče ty máš v tom chovatelství opravdu mezery
fenéčky nekryjou, fenéčky se nechávají nakrýt - esli o tom máte s Giordinou jinou představu.....tož se mimiňáků hned tak nedočkáte
a už nás nenapínej s názvem své chovatelské stanice, jméno potenciálního ženicha z tebe záměrně nepáčím.....
doufám že z toho holkám tady uděláš pořádnou hádanku

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:57
- Nahlásit

Ada
jo, to já věřím, ale jak jsi to teda udělala, přišpendlila, přilepila sekunďákem,... řekni know how!

Stýnka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:59
- Nahlásit

blažena
a už nás nenapínej s názvem své chovatelské stanice, jméno potenciálního ženicha z tebe záměrně nepáčím.....
doufám že z toho holkám tady uděláš pořádnou hádanku

ale dyť je to jasný jak facka ne???

blažena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 21:00
- Nahlásit

Stýnka
no eště jim to tady řekni
ani se nevopovaž

ola
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 21:01
- Nahlásit

Stýnka
Jasně, já už to vím taky!

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 21:01
- Nahlásit

Denisa
To má naučené na povel.Stačí říct Aido ukaž zuby a je to.Přece se na výstavách snou nebudu mordovat ne?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 21:02
- Nahlásit

blažena
jasně že neřeknu...
A přísahám že Ola to odě mě nemá!!!

Ada
Člen
- Nahlásit

blažena
Já to taky tuším.

blažena
Člen
- Nahlásit

Denisa
jó , to je ten nácvik a pilování poslušnosti - to je to co vás s Giordinou nebaví
toje prostě to IPO 4, že jo Ada

Stýnka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 21:04
- Nahlásit

blažena
no vidíš dyť to tady tuší kde kdo...

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 21:05 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

blažena

No jasný.To G, neumí jo. Teda holky to ste teda ostudy

<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání