| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 16:54
- Nahlásit
Cituška
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 16:56
- Nahlásit
blažena
Máš to tam Aspon doufám.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:09
- Nahlásit
blažena
Došel?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:21
- Nahlásit
Teda dámy (+ Teqiula ), vy jste kecáloši!! Absolutně nestíhám. Šéf nemá souda ani vazbu, tak mě deptá v kanclu.
Doma mám koš prádla a co dělám? Čtu, čtu a čtu! Navíc jsem učinila další pokus hlasovat pro boxery, ale ten svinskej počítač si fakt pamatuje, že už jsem jednou hlasovala.
Ada
Super fotečky! Jsem se nasmála...
Cituška
Bobani rostou jako z vody. Jsou úžasní!
Denisa
Tichá závist, že sis byla u Citušky poňuňat! A hoď sem nějakou nápovědu ve tvém výběru ženicha!!!
Corleona
Jak holky? Už se kulatí?
Artroza
Včera Quoreček na cvikoši exceloval. Při návratu pánečka k odloženému psisu se tento převalí na záda a čeká kulkové drbání... Ale obrany mu začínají jít suprově!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:23
- Nahlásit
ola
Aida je taky pěkná srandistka ne
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:29
- Nahlásit
Ada
Jsem ráda, že už je Aidičce OK. Naše FeeBee je v rámci své falešky nadále zvadlá. Dokonce dnes odmítla linecké kolečko. Musela jsem dělat, že jí ho sežeru...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:30
- Nahlásit
ola
Tak s žehlením jsem si taky užila. Naši si koupili takovej přístroj na páru.Je sním boží uklízení.Hned mám všechno hotové.Mijou se sním okna atd... a taky se sním žehlí.A když pustím hodně páry tak sičí že.No a Aida tudle jak jsem žehlila u mě seděla a celou dobu co jsem žehlila na mě kukala a vydávala takové divné tony jako by něco chtěla říct.Příště to natočím.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:34 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
ola
jj.Je to stará dobrá Aida.Veselá a k neutahání.Ale ještě sní nesmím na obrany ani procházky
A fakt začínám mít absták.Fattynce řeknu lehni a převalí se na záda a je děsně nadšená.
FeeBee chce ženicha no.My vždycky když Fatty hárá koukáme jak se nám sousedovis Čip snaží prohrabat na zahradu.Pak to vzdá a přeleze plot.Jednou se k nám dostal a mamka ho naháněla po zahrad bo Fatty tam byla s ním a už si začínala lehat jako že mu to usnadní.Ještě že to vychytala za včasu.Čip je něco jako jezevčík s velkou hlanou a velikejma ušima.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:36
- Nahlásit
Ada
psisinka děkuje, los fotos dobřanos dorazily
šmarjá do dneska na tu vostudu vzpomínám s tikem v oku
never more
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:39
- Nahlásit
Jak se vám líbí...?
http://www.zemelva.com/indexzeme_cz.asp
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:40
- Nahlásit
ola
Kde se to hlasuje-já ještě nehlasovala,tak bych taky podpořila boxera.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:41
- Nahlásit
Lenda
http://www.zemelva.com/indexzeme_cz.asp
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:42
- Nahlásit
blažena
Já mám i tu fotku jak jsi jí nutila at běží a ona stávkovala ale nechtěla jsem Ti to připomínat Co mám říkat já.Aida byla jak urvaná ze řetězu.Ani jednou se nepostavila pořádně.A pak jsem ještě málem hodila hubu jak jsme všichni běhali do kolečka, bo Aida si chtěla jít hrát, s pejskem vedle a vlítla mi rovnou pod nohy.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:43
- Nahlásit
Lenda
Sorry, mělo tam být pochopitelně tohle:
http://pavliskop.blogspot.com/2006/01/anketa-o-nej oblbenj-strnky-plemen-v_01.html
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:43
- Nahlásit
ola
Mě se líbí všichni.A navíc tomu prdlajs rozumím.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:48
- Nahlásit
ola
Tak jsem taky dala hlas.
Na schůzi v sobotu jdeš?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:50
- Nahlásit
ola
a kdo holčička Anička nebo malá orgonice Olinka - já bych brala hnedka obě
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:51
- Nahlásit
Lenda
Nendu. Jsme pozvaní k ségře, přijede příbuzenstvo a Anglie a pak si jdu dietně nacpat břuch na myslivecký bál! Taky doufám, že vyhraju v tombóle kančí hlavu, aby měla Fee lepší náladu!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:53
- Nahlásit
Ada
to jsi hodná, že mi nerozdíráš staré rány
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:54 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
blažena
Dyt to nebylo takové hrozné.To si jenom myslíš.Byli tam horší (třeba já)
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:58
- Nahlásit
ola
Na bále bude asi větší zábava. Já sloužím,tak taky nemůžu.To budu muset čekat týden,než budu vědět,co tam bylo/až na cvičáku se to dozvím/.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 18:03
- Nahlásit
ola
My máme taky mysliveckej a přislíbila jsem že jim tam uvařím gulage...Takže ve čtvrtek budu vařít.Musí bejt uleženej, nejlepší je druhej a třetí den
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 18:30
- Nahlásit
Ada
no doufám že bude gulage aspoň jelení nebo kančí, aby to měli stylový, kucí hnusný úchylný
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 18:36
- Nahlásit
blažena
Bude kančí.Však jsem jim řekla když s tím došli že ale teda něco za něco.Co jsem požadovalla si nejspíš umíš domyslet že
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 18:53
- Nahlásit
Tak u nás zase bitka a tentokrát o uzel.Ale dali mi zabrat mršky jedny.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 18:55
- Nahlásit
blažena
vylepšuješ techniku? No vidíš za chvíli si budeš dělat i stránky sama
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 18:57
- Nahlásit
Ada
teď už bude jenom dobře
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 18:59
- Nahlásit
articek
na to jsem zatím ouplný embryo
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 18:59
- Nahlásit
Nevím, kdo tu psal včera dotaz, jestli se někdo dívá na ten film "Hlas smrti", ale já se teda dívala. Bylo to dost hustý a musím vám prásknout inteligenci mého chotě.
Když bylo po filmu, tak si šel lehnout, já ještě na WC. Pak se plížím pokojíčkem, svítím si na cestu mobilem, přikreju kluky, otvírám do ložnice a tam... můj drahý choť si strčil pod bradu svítící mobil, udělal xicht a zahuhlal "Susan", že jsem si téměř cvkla!!!
Dospělej chlap! VěřilY byste tomu??
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 19:00
- Nahlásit
ola
no vy jste všicí pojedli ftipnou kaši
|