| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 11:13
- Nahlásit
ola
Ona mi ji koupila ségra někde v Praze a já ji myslím posledně zrovna viděla ve zverimexu v Interšpáru/nevím,jak se píše?/vHK.Je fakt bezva a když je žízeň,tak z ní taky piju.Vcelka
Já jsem to taky nemyslala na všechny.Ale třeba,tam co jsem žila s manžílkem1,tak neznám žádného člověka,který by psa bral jinak.Téměř všichni se buď toulali po vsi nebo byli přivázaní na řetězu.
A jedna ženská tam běhala s ovečkou se zvonečkem/na běžkách nebo na procházku/ a když ovečka vyrostla,tak jí snědli.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 11:16
- Nahlásit
Denisa
a tu pastu seženu určitě u veta,co?A mohli by jí mít i v psí lékárně?U nás totiž jedna taková je,tak se tam asi stavim....
Megginka pořád taky něco kouše-ty kostičky,občas chleba a venku klacíky....Ale na stoličkách(těch skoro vzadu má takovej světle hnědej povlak u dásní,takže nám asi nezbyde nic jinýho,než to čistit..........
|
Míla
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 11:28
- Nahlásit
Denisa
Já bydlím v Bohdalicích je to kousek od Vyškova a Vyškov je tak 30km od Brna.
Co máš za pejsana asi boxe, že? jestli máš Web tak tvého (tvé) boxíky určitě znám.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 11:41
- Nahlásit
Míla
Klidně můžeše pokecat, k nám občas juknou i neboxíkáři - např. labradíci, boloňáčci atd.
Denisa
No jó, to je ono! Takovou lahvinku jsem myslela. Fee totiž vždycky plouhá jazyk po zemi žízní, když blízko není voda. (Děti taky vždycky prudí - myslí si, že budu za sebou tahat karavan s dobrotama a pitíčkama)!
Krista
Ta psí pasta je docela drahá, ale zase můžeš vyzkoušet salámovou, krevetovou, rybičkovou atd. (tfuj) A o tom kartáčku na prst jsem slyšela, prý je to o moc lepší než normální, že prý to hafoj nepřijde tak drastický. My s tím zatím problém nemáme. Fee pořád něco hlodá. Na zadní zubiska se jí ale radši kouknu...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 11:49
- Nahlásit
Míla
jo, tak u Vyškova... no to je fakt kousek! tak si boxíka pořiď a můžeš na spoustu akcí - venčení, cvičáky, a i ten coursing s náma... jo, ten coursing!!! znáš www.coursingbrno.cz ?! vyzkoušej s těma tvýma voříškovýma! je to príma, moje psice má i licence, je to závodnice!?
no a stránky ještě nemá, tak to si nás s někým pleteš, ale po netu má spoustu fotek... tak různě všude možně
ola
no jo, ale představ si, Fee po cestě napojíš a děti nic... to bude chtít tu karavanu!
Krista
já to viděla i ve "psí lékárně" anebo u veta určitě...
i ten prstovej kartáček jsem viděla v té lékárně vlastně!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 11:50
- Nahlásit
Já zuby taky zatim nečistila, Viky taky chroupá různý tyčinky a tvrdý chleba, ale tuhle jsem koukala že na těch zadních zubech už se mu asi taky něco dělá. Co sem ale čuměla, tak na cvičák chodí stejně starý retrívr a ten to má na těch zubech docela už dost, měl je i dost žlutý.
My dneska taky razíme na cvičák, byla sem se podivat po nějakých kratších kalhotách, aby mi nebylo vedro, ale nic sem neobjevila. Z loňských jsem opěr v sedací části vyrostla. no tak se budu pařit, vedro je tam docela pěkný.
Ta lahvička na vodu je dobrá, to sem ještě neviděla. My taky taháme flašku a misku.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 12:06
- Nahlásit
Vcelka
Z loňských jsem opěr v sedací části vyrostla
hmm, taky jsem si chtěla vzít ráno do lesa krátký kalhoty, nakonec jsem se ani neodvážila si je zkusit
Lahvinka je super, ani jsem netušila, že něco takovýho existuje
Fanánek
To znám, Ondra jde taky vždycky do kolen, když mi přijde oznámení o uložení zásilky
|
Míla
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 12:07
- Nahlásit
Denisa
já se jen ptale jestli máš webky.
Odkud jsi ty ?
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 12:11
- Nahlásit
Nám vet na zuby poradil morkovou kost je prý lepší než ty umělý a je fakt, že se s ní Meggina zabavila na dost dlouhou dobu jak dolovala ten morek a dost se jí i po ní nabrousily zuby.
A připravte se u nás na západě bude brzo pršet tak si užívejte tepla a sluníčka.Má se ochladit.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 12:23
- Nahlásit
Chodka
Tady na východě to zatím na déšť nevypadá.Ale ráno ho tady taky hlásili.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 12:34
- Nahlásit
U nás je nádherně,doufám,že to vydrží,jdeme kolem 16h cvičákovat..........Meggi má zoubky krásně bílý,ale vzadu na posledních asi 2 stoličkách se jí něco dělá.Myslim,že bude lepší to odstranit včas.Asi se dneska při cestě na cvičák stavim v tý lékárně a uvidíme....
K těm krátkým kalhotám-asi před týdnem jsem si zkoušela ty loňský,sice jsem je na sebe dostala,ale nedá se v nich jít ani na ten cvičák...Zima byla vážně nějaká dlouhá...
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 12:41
- Nahlásit
denisa
ahojky, tak jsme poctivě včera zalepily ouška. Doufám,že až jí to budu v neděli sundavat, nesundám jí to i s chlupama. Jedem totiž do Prahy na výstavu a vystavovat Bety s olysanýma ušima nemůžu.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 12:41
- Nahlásit
hmm, koukám že jsme na tom všechny stejně, já se do těch kalhot taky narvu, ale vypadá to pěkně blbě a hlavně je to v nich docela nepohodlný na cvičení.
My jedem cvičit až v pět, doufám že nebude do tý doby pršet, začíná to být nějaký zatažený.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 12:50
- Nahlásit
Tady u nás se to taky nějak zatahuje, já budu celý odpoledne zavřená v kobce - v práci nemáme okna, tak mě to moc netrápí, ale babi (Ondry mamka) si chtěla půjčit Elinu do lesa, tak nevím, nevím....
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:01
- Nahlásit
zzizalka
Tak vy jedete taky do Prahy???To budete asi s náma ve třídě,co?Aspoň o někom vim... Můžu se tě zeptat na tvoje jméno,jestli to neni tajný?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:02
- Nahlásit
Míla
aha já SU ze štatlu, z Brna!
zzizalka
no jo, to jsem ti zapomněla říct... čím to lepíte? Když to uděláš normoš náplastí, tak to trhá chlupy, to jo, taková ta bílá-papírová, ta zas nedrží, ale dobrá je taková "elektrikářská"?! bývají barevný, přítel mi to donesl...
jinak než jí to sundáš, jestli to máš normoš náplastí, tak to zkus potřít lékařským lihem anebo to hodně namazat olejíčkem nebo normálním olejem... trochu mi to pomohlo, že se ty chlupy neztrhly... ještěže je to už za náma... stejně jsem to nevydržela, no ale uši drží, to jedno občas ale nee úplně...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:05
- Nahlásit
Vcelka
v sedací části vyrostla
To jsi napsala moc hezky! Není to nějaký celorepublikový? Já už o oblečení na cvičák ani nemluvím. Mám kapsáče (ze sekáče), který jsou plně vytížený. Až se mi rozpadnou, tak nevím...
Jak už jsem tu jednou říkala, domů se vracím coby kancelářská dámička v sukénce a ven se psem odchází paragán v kongu a kšiltovce.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:19
- Nahlásit
mně se nějak zvětšilo bříško asi ale ani se nedivím když tak žeru...! ale do gatí se furt vlezu do všech, jen u 1 zimních mi rupl zip a u jedněch jarních knoflík, ale "vlezu se"!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:35
- Nahlásit
Tak to já mám pro změnu už nové třičtvrťáky ,ale doma jsem konstatovala při zkoušení, že se nesmí při praní srazit.To by byl průser Ale dcera byla tak galantní, že slíbila, že je vezme spolužačce a když vím které tak jsem jí řekla,že ulítla,že té kdyby byly tak já je musím unosit do roztrhání.Já jak nemám pohodlný a volný tak si myslím, že je mi to malý.Kde jsou časy kdy se nosily mrkváče,pro ty mladší volné kalhoty.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:37
- Nahlásit
Tak jsem si vzala chleba co jsem měla k svačině přece to neponesu domů
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:13
- Nahlásit
Tak tady už hodinu leje jak z konve, to je v pytli, to se na ten cvičák asi vybodnu, jestli bude ještě v půl pátý pršet.
Jo jo bříško se mi zvětšilo taky, prostě tak nějak všechno. Jak sem si koupila ty maskáče tak ty jsou skvělý, pěkně volný, tak bych potřebovala něco podobnýho ale s kratšíma nohavicema.
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:54
- Nahlásit
krista
ahojky, jsem Petra a budu vystavovat ve třídě mladých žíhanou bobuli. a ty v jaké třídě?
denisa
ach jo, tak to budem mít olyslý uši protože jsem jí to včera značně kvalitně aby to drželo zalepila normální náplastí a několikrát omotala. Takže si dneska půjdu koupil olej tak 5 litrů abych jí v něm mohla máčet uši. No to bude teda hrůza, pes od oleje, já od oleje, všechno od oleje a uši stejně budou vypadat strašně. Hrozná představa
No jo ale když jí naolejuju tak jí ty uši budu muset vyprat v jaru aby je neměla mastný
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:08
- Nahlásit
zzizalka
tak to zkus raději ten lékařský líh a pak až třeba dětským olejíčkem to ošetřit... však uvidíš jak ti to půjde dolů... já jsem ale fakt použila i normoš olej v zoufalství
má ta ouška ale stejně roztomile maličká oproti Giordininým plachťákům...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:24
- Nahlásit
Tak jsem dorazila domů (cestou jsem stihla zařídit rybářský lístek ) a je tu dusno na chcípnutí. Žene se nějaká černava a v dálce se pěkně bouří. Asi budou padat dráteníci. Na trhu jsem koupila sadbu salátu, kedluben atd. Asi si to budu muset vysadit doma do vany, protože pokud dnes přijde krupobití a od zítřka mají být mrazíky, tak to nemá smysl dávat ven.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 18:01
- Nahlásit
Mám dotaz : Jaké jsou ASI ty nejkritičtější dny pro zabřeznutí??? Vím, že je to individuální, ale aspoň přibližně? FeeBee hárá cca 17 dní (od dne, kdy začla kapat) a už tak tři dny nekape ani "nehlení"...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 18:55
- Nahlásit
Tak my měly s Megginou docela štěstí začalo tady pršet až teď a to jsme už doma vykoupané a nabaštěné.Jsme šly přes louku a pole na louce pěkná voda hned toho Meggina využila smočila se a kousek bylo čerstvě zoraná pole a tam v jedné brázdě to bylo prima.Krásně se v ní válelo a hezky se to lepilo na kožich.Domů jsme se vrátily teda já čistá (naválela jsem se ) a M.čuně hadr.Tak jsme dorazily a čup už čekala vana.Teď jak říkáme nám doma smrdí mokrej boxer.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 18:56
- Nahlásit
zzizalka
My taky máme mladou žíhanou dračici,tak to budeme s váma..........
Tak jsem koukala,že jedete na výstavu pěknou dálku...
A ona měla ty ušiska nějaký blbý,žes je lepila?Myslíš,že to dolů nepůjde?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 18:58
- Nahlásit
To my právě dorazili ze cvikoše...A nezmokli jsme!!!!
Tady se to sice pořád asi od 3 odpoledne honí,všude kolem bouří,ale ještě stále ani kapka......
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 22:11
- Nahlásit
O kritických dnech vedem diskusi už celý den. Dnes jsem totiž měla "veterinární den".
Byli jsme s Unity na krev. Doktor jí podle stěrů vůbec krev nechtěl brát, že je brzy. Ale aby Tomáš neremcal, že jsme tam podruhé a furt nic, tak tu krev vzal. Odpoledne volal na výsledky a podle nich máme jet na krytí překvapivě už zítra a pozítří, což je 8. a 9. den. Fena se vůbec nestaví a psi stejně preferují Viktoru, která hárá 15. den. Tak jsem z toho jelen. Doktor mě přemlouvá, ať už jedem a my si říkáme, že to je brzo. Italům jsme už dnes volali, kdy zhruba přijedem, naštěstí tam k nim není nahlášená žádná jiná fena, takže aspoň tak.
Dnes byl řezat malinký Fifin, sluníčko moje.. Doktor mu rozšiřoval nosní dírky. Vůbec jsem si neuměla představit, jak mu to udělá. Jsem mu říkala, že by se měl živit jako plastický chirurg. Udělal to pěkně. No a jako by nestačily problémy a dušením a kašlem, co má kvůli prodlouženého měkkého patra a zúžených nosních dírek. Navíc mu tam ještě v krku "něco" roste. Šlo to na histolku. Mám úplně po náladě. To měkké patro prý má hrozné, horší doktor neviděl. A to při jeho zkušenostech, praxi a frekvenci případů, které mu projdou klinikou, je co říct..
Takže u nás dnes Den blbec.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 22:23
- Nahlásit
corleona
To sis dneska teda užila.Snad to bude mít Fifin v pořádku.Teď se mu bude aspoň líp funět.
Já měla takovej Den blbec včera,tak se to na mě hrnulo od rána.
To zítra teda vyrážíte do Itálie?Tak zase něco pozitivního,né?
|