| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:18
- Nahlásit
corleona
ola
Odesláno, díky.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:18
- Nahlásit
Fanánek
Je to moc krásný miminko.....Už si ani nepamatuju,že ta moje čubinka byla takhle maličká....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:25
- Nahlásit
Fanánek
Škytání u štěňat je normál. A flíčky se myslím ještě udělají, ztmavnou a možná i zvětší. Naše bobule měla náprsenku čistě běloučkou a teď má pod srstí vidět několik pigmentových pih! A Fanda je dobrý jméno- brzy to uteče a bude z něho pořádnej Fanouš!
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:51
- Nahlásit
ola
no jestli se mu udělají ještě nějaký flíčky tak se mu to už asi sleje dohromady prostě mám doma takovýho flekatýho Fandu . a děkuju moc.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 07:43
- Nahlásit
Fanánek
Fanda je moc pěkný, ty fleky jsou normální to je pigment, mám taky bělouše a když se namočí tak je spíš jak dalmatin. Má fleky po celym těle a když mu třeba vyhrnu srst, tak má barevně zbarvenou i místama srst.
A to škytání u štěněte taky, Viky ze začátku taky furt škytal, časem to přestane. Teď začne škytat vždycky jen když je ve stresu. Třeba si stoupne ke dveřim a chce ven a když ho nechceme pustit tak začne škytat.
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 08:50
- Nahlásit
přidávám ještě jednu fotku. ta je čerstvá... http://www.celysvet.cz/fotka.php?cislo=4028
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 08:58
- Nahlásit
Vcelka
koukala jsem na vikyho stránky je krásnej a má supr uši. to fandovi se dělaj na uších žíhaný flíčky no jsem zvědavá jakej bude až bude velkej a strašně se na to těšim. teď zatim vůbec nechce chodit, na vodítku popojde kousek, zasekne se a kouká a kouká takže ho zatim buďto přemlouvám nebo nosim v rukách, ale na dlouho ty ruce už nevidim protože roste jak z vody.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:19
- Nahlásit
Fanánek
je strašně hezkej, jak sedí a má ty faldíky na zadku, prostě takový plyšáček, určitě má taky sameťoučkou srst viď.
No ono se nenaděješ a bude to velký kluk, hrozně rychle rostou. Viky už má 32 kilo, nebo i možná víc už sme ho dlouho nevážili, takže já už s nim vůbec nehnu abych ho poponesla. Když je zaprasenej a manžel neni doma, tak ho musim jen otřít, protože ho do vany nevyrvu. Jinak na vodítko Viky chodil v pohodě, spíš jsem měla opačný problém že hrozně letěl a tahnul, je to takový pláša. Teď už je to ale lepší a chodí docela v klidu.
Máš těch fotek víc? Pošli mi prosím ještě nějaký na m.dusinka@seznam.cz
|
alli
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:22
- Nahlásit
Tak my byli včera poprvé na cvičáku . Výcvikářka je moc fajn, líbí se mi její přístup a navíc má doma boxera a rtw. Jinak s boxerem jsem tam byla sama. Měla jsem z toho strach, ale bylo to vše v pohodě, jediné s čím jsme měli problém bylo přivolání (v přítomnosti jiných psů, jsme s ním měli problém vždy), ale nakonec si dala říct. Dokonce se i vylítala se psy, takže z cvičáku šla pěkně znavená.
Fanánek
Krásné mimčo!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:23
- Nahlásit
Fanánek
Musím ti taky pochválit štěndo je krásný a zajímavě zbarvený,nevím jestli je dobrý pospíchat aby už byl velký strašně rychle to uteče a už bude jenom velký.Ty malý jsou fajn na pomuchlání.
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:30
- Nahlásit
včera jsem ho koupala tak je zase sametovej. jinak je to takovej čuník. no s tim vodítkem si řikám že je ještě malinkej (6.5. 3 měsíce) tak se to časem zlepší. jdu poslat nějaký ty fotky a večer zkusim donutit toho mýho chlapa aby mi taky udělal stránky
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:32
- Nahlásit
podivejte se jak vypadá Vikyho bílá ségra.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:35
- Nahlásit
a ještě jedna spinkací
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:53
- Nahlásit
Fanánek
Ten je úplně bombovej!!!!!! ty puntíkatý ouška jsou skvělý.....
Vcelka
Vikyho sestřička je taky krásňoučká a je mu podobná,viď?
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:58
- Nahlásit
Tak ta je taky supr. mám slabost pro bílý boxeráčky.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:59
- Nahlásit
Fanánek
No ten je kouzelnej, že mu posíláme s Eliškou velikou pusu. S tím chozením na vodítku, u nás to bylo taky strašný, abych s ní někam došla, musela jsem jí lákat na piškoty, cestu, kterou teď normálně ujdeme za 15min. jsme s vypětí všech sil absolvovaly za hodinu. Ale časem se to prostě samo zlepší, myslím, že tu s tím měl problém ještě někdo, tak je to asi normální u těch mimin. Jestli bych mohla poprosit taky fotky na libuse.nohavicova@seznam.cz
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:06
- Nahlásit
Fanánek
Jéžiši, to je bělouš k zulíbání... ale podle té druhé fotky se mi zdá, že asi naroste do pěkné velikosti. Co jsem viděla bílé boxery, tak vždycky byli nějak obrovští - znala jsem jednoho, ten měl - nekecám - 70 cm v kohoutku. Fakt hovado.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:08
- Nahlásit
corleona
K tomu udání - pokud si dobře pamatuju, skládali jsme se tenkrát na pokutu pro Olinu Petříkovou, tak teď to bude na Roberta. Jo, to klidně pár kaček obětuju, ať si celej ÚKOZ i naše milá ČMKU trhnou nohou.
Pochopila jsem to tak, že Prahy na Bráník mohou všichni boxeři, je to fakt???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:15
- Nahlásit
Fanánek
Fanda je fakt úžasný..
Markét
Kámoška má Moraviaboxového bělouše a ten má určitě přes 70cm v kohoutku. Bílí bývají větší. Pamatuju si, že i jako narozené štěňata jsou vždycky větší, než barevní. Alespoň já jsem to tak v obou vrzích měla..
A s tím Bráníkem jsem to "nepochopo". Jako jestli můžou na cvičák?
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:17
- Nahlásit
jéééééééé to jsem ráda že se líbí. několik lidí mi řeklo že je s něčim šmrncnutej a já jim to pak nemohla vymluvit, že sem viděla oba rodiče a že je fakt čistej. Dělali ze sebe strašný odborníky úplně na všechno co má s boxerem jen něco společnýho a já pak odcházela jak naprostej hlupák.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:20
- Nahlásit
Tak teď jsem současně i na polské boxeří diskuzi a z krytí s Ulliarisem prý není nic. Byli na sonu a prý tam nic není. Tak to je první fena, co po Maxíkovi nezabřezla. Ale hárá jim další fena, tak přijedou příští týden. Šmarjá, snad nám ta naše Unity zabřezne. Už mě z toho začíná bolet břicho..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:21
- Nahlásit
Fanánek
ten je teda boží, a jak tam chrní s tim jazykem venku to nemá chybu. Koukala jsem taky že má v pohodě ty očička, to Viky má dost prověšený ty spodní víčka, což neni moc dobrý.
No je prostě krásnej, až ho ukážu doma Zdeňkovi tak se taky posere.
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:24
- Nahlásit
Ten pán od kterýho Fandu mám taky řikal, že bude větší, tak s tim počítám. Chtěla bych s nim co nejdřív chodit na cvičák a tak bych se chtěla zeptat na nějakej dobrej v Praze, kdyžtak i nějaký stránky abych na to mohla kuknout díky moc...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:24
- Nahlásit
corleona
To je škoda,co...A to fena nezabřezne z toho,že třeba jedou nakrýt ve špatný den,nebo z čeho?
Unitka to snad zvládne a bude mít plno chlupaťoučkejch kuliček... Tebe bolí břicho z krytí a já už opět v noci nespim z výstavy........
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:25
- Nahlásit
corleona
to se ti nedivim, taky bych s toho asi měla nerva. A škoda že to po Maxíkovi tentokrát nevyšlo.
Jo a to udání to je teda síla, lidi jsou svině. Budu držet palce Fagoušovi a musim teda i Heleně ať se jim vede na tom Atiboxu, ať se poperou o ty první příčky.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:26
- Nahlásit
Fanánek
No, to mám taky ráda, ty "rádoby odborníky"
V sobotu šli na té klubovce v Hukvaldech nějací lidi kolem kruhů, zastavili se a ten chlap říká: "To nejsou boxeři, boxera přece poznám.." Že byli v kruhu nekupírovaní a s ocasy, tak to bych pochopila, ale čuměl na mého Nundu!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:27
- Nahlásit
Ahojda, tak jsem se konecne zase dostala se k vam!
Fanda je opravdu uzasnej...jeste takova kulicka. Jen si toho pekne vaz, strasne rychle to utece!!! Na rady ostatnich chytraku se vykasli!!!
Tak my nakonec toho 8.5. na to BHcko nejdeme...v nedeli jsme delaly nacvik a proste ta chuze bez voditka, je takova laxni a Tina nevydrzi byt stale v jednom tempu. To ze se nesmeji pouzivat povely by bylo jeste v poho, ale to jeji zpozdovani je des a hruza...tak jsem to radsi odpiskala. Navic mame paradni falesku. Jsem si rikala proc jsem druhy den nasla v posteli meho krasneho plysoveho medvidka (teda ted uz trochu ochrchlanyho ze) a ono ejhle. Dneska ji musim veskery hracky posbirat. Tak je mozna i laxnejsi kvuli tomu. V nedeli mi bude delat spolecnost na jedne velke veteranske akci, tak se na to docela tesim. Dostane na krk stejny satek jako ja a trumfneme si i na soutez elegance a sladeni s vozem
Tak pak poslu nejaky fotecky! Corli, tak co to kryti, kdy uz to bude?
S Dolejsem jsem jednou mluvila v Opatovicich, kdyz jsem sla s kamardkou okolo jeho domu. Jsem si vsimla hned tech boxiku a on byl venku. No ze by na me zanechal nejakej extra dojem, to rict nemuzu. Navic me tenkrat skoro serval za to ze s Tinou uz jezdime na cvikos...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:28
- Nahlásit
corleona
Že byli v kruhu nekupírovaní a s ocasy, tak to bych pochopila, ale čuměl na mého Nundu! to je drsný....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:28
- Nahlásit
corleona
to by mně zajímalo co myslel že je teda Nunda za rasu. Možná by z něj vylezlo něco zajímavýho.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:29
- Nahlásit
Fanánek
no to víš, že líbí, i mně!!! Je fakt miloučkej, miminko plyšový!
na podivné reakce některých "odborníků" si časem zvykneš, já už se jen směju když někdy slyším některé perly co jsou schopni lidi vyfantazírovat...
hele a ty velikosti těch bílých boxíků, není to tím, že bílá barva opticky "zvětšuje"?!
jinak s těma chovnostma i udáním - no comment už - škoda slov... Tak!
alli
a nevíš, jak se ta cvičitelka jmenuje? boxer a rotvík - to je dobrý!
|