Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Cvičáky v Brně
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Obludka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 18:09
- Nahlásit

Ahoj, nemůžete mi někdo poradit cvičák v Brně? Hledám něco, kde cvičí i ve všední dny.

wensday
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 18:32
- Nahlásit

ahojky, už to tady bylo, mrkni sem http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_2716_0.html

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 20:15
- Nahlásit

Obludka
Zkus http://kkpedigreevfu.estranky.cz
tam chodime s psici a je to tam fajn

Falco
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:17
- Nahlásit

A nebo třeba tohle: URL

Ale to není cvičák!

Mika
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:17
- Nahlásit

www.moraviadogschool.cz moja alma mater

Falco
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:19
- Nahlásit

Jinak fandím taky VFU, chodíme tam též. URL

Obludka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 23:52
- Nahlásit

Právě nad VFU uvažuju. Hodilo by se mi spíš něco v Líšni nebo v Bohunicích (nebo Lískovec). Bohužel Zetor v Líšni má ve všední den jen v pondělí a to zrovna nemůžu. Hledala jsem na internetu, ale je v tom hroznej borčus. Z toho, co jsem našla mi vyplývá, že na jednom place je víc klubů. Jsem z toho jelen.

Kniga
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 04:56
- Nahlásit

Obludka v Bohunicich/Liskovi je K9, je to kousek vedle skoly Elisky Premyslovny. My tam chodily asi pul roku. 150 za lekci.
Na VFU jsme zkousela obedienci,a le na to nemam ani ja ani Spoty...
Zetor mi stejne jako tobe nevyhovuje ani pondeli ani sobota, ale v pondeli tam chodim na agility a nad cvicakem Zetoru je ejste jakysi jiny cvicak.
Chci si nekde zacit dopilovavat tu poslusnost, rada bych udelala aspon ty ZOP... Tak zvazuju bud navrat do K9 nebo tu Moravian dog school

wensday
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 07:45 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

Obludka
K9 má cvičák jak v Lískovci, tak v Líšni / nad tím Zetoráckým /. Pro začátečníka může bejt ta Líšeň, pro pokročilejší doporučuju Lískovec.
webovky a kontakty tady

Mika
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 08:41
- Nahlásit

Moravia dog school cvici kazdy den od rana do vecera... najprv individualky, a ked pes zacne zvladat zakladne povely, tak sa zacne trenovat v malych a postupne vacsich skupinkach. Terminy si dohodnes priamo s vycvikarom, podla toho ako ti to vyhovuje, bud v tyzdni, alebo cez vikend.

Cvicenie je skutocne na urovni a kedze su tie skupinky male (max. 6 psov), tak mas istotu, ze pristup bude skutocne individualny.

Obludka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 08:50
- Nahlásit

Moravia dog school vypadá dobře. jen je to pro mě hodně z ruky. dojíždět z Líšně do Komína a pak ještě do Bohunic o práce je časově dost náročný. Nějak to musím vymyslet.Jsem si říkala, že je divný, že víc klubů píše, že jsou v Líšni. Jsem nevěděla, že jsou tam dva cvičáky nad sebou Už jsou to roky, co jsem tam byla se svým předešlým psem na výcviku.

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:10 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

Obludka
hele nevim,ale my chodime na Zetor a poslusnost se tam cvici (co vim) tak UT, nekdy ST , nekdy SO a urcite NE.....

a neni tam vic cvicaku na 1 place

abby
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:25
- Nahlásit

Mika

Vypadá to dobře.Zrovna něco scháníme.Hlavně potřebujeme,aby si naše psová zase zvykla na psy.Přestěhovali jsme se totiž a skoro žádné psy tady nepotkáváme,takže nám naše madam trochu zakrněla.

Obludka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:37
- Nahlásit

Na stránkách Zetoru je, že cvičí jen v pondělí a v sobotu a na můj mailový dotaz jestli to třeba není jinak, mi nikdo neodpověděl.

Obludka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:39
- Nahlásit

to úterý by se mi supr hodilo. nevíš v kolik a s kým se mám zkontaktovat?

Mika
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 12:39
- Nahlásit

abby

byvas teraz v Bystrci ked si dobre pamatam? mas to hned na zastavke ZOO, a potom cez most stale rovne, je to hned vedla utulku. ked potrebujes obnovit socializaciu, tak je to idealne, psy v skupinkach su navolno, hraju sa a potom ich odvolavame z hry a chvilku cvicime, potom znovu volno atd... ziadne nasilie a trufam si povedat s dobrymi vysledkami bolo by fajn stretnut tam niekoho z fora a k tomu so zlatakom (teda ak sa nemylim, ze mas zlataka )

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 12:59
- Nahlásit

Obludka
jsou tam kontakty na vycvikare - nejidealnejsi je domluvit se primo s nima...

viky
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 13:46
- Nahlásit

Mar
hele ty mas delat reklamu cvicaku na kterym ses clenem a ne konkurenci

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 14:07
- Nahlásit

viky
chcou BRNO ne? tak co

viky
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 14:15
- Nahlásit

Mar
chcou BRNO ne? tak co

to je jedno ty jako vzorny clen musis propagovat domaci cvicak. Vis jak jako cu vysavac a prodejce me vnuti pracku

abby
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2009 09:42
- Nahlásit

Mika

Jo,to je přesně to,co potřebujeme.A procvičit poslušnost takyNěkdy si z nás totiž ta naše krasavice dělá pěknou srandu.Musím se domluvit s manželem a zavolat tam.V kolik a kdy tam chodíte vy?My musíme totiž chodit oba.Jeden bude cvičit a druhej půjde na prochajdu s malým

Mika
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2009 10:30
- Nahlásit

samozrejme ze poslusnost cvicime taky co sa nas tyka, my skupinkujeme podla dohody, nemame pevne terminy, vsetko je to na domluve, kedy sa hodi mne a ostatnym clenom skupinky. A ja tam hlavne v poslednej dobe nie som skoro vobec, bo pisem bakalarku, tak kysnem doma a pes tu lenivie som mnou.Vy budete pravdepodobne minimalne prvu hodinku cvicit individualne, a potom sa uz s vycvikarom dohodnes, ze ako si to predstavujes Dufam ze sa tam coskoro stretneme

Kniga
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2009 16:50
- Nahlásit

Mika a co stopy? Ta MDS vypada dobre i kdyz na mujpes psali jakesi pomluvy, ale rada bych se nekde i naucila jak na stopy, pripadne rozlisovacku predmetu podle cichu a tak...

Mika
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2009 19:40
- Nahlásit

pomluvy sa zbieraju hlavne na tych, ktori si dobri nie? co sa tyka stop, nie som si ista, urcite sa robia, ale momentalne asi nikto o to velmi nejavi zaujem.. ale ide jar a ja by som si to tiez urcite rada skusila, tak sa treba proste dohodnut. Najlepsie bude zavolat priamo na to telefonne cislo, co je na strankach a prebrat to osobne. Viem ze na jesen sa stopy robili, potom prisla zima, zacalo byt chladno a ludia prestali mat zaujem, ach ta pohodlnost. Ale teraz by to urcite znovu slo na opytanie nic nedas

Mika
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2009 19:45
- Nahlásit

prave som si precitala co sa pise na tom mujpes a celkom ma omylo... je to humus ako sa clovek dokaze "odviazat" ked ho chrani anonymita... v kazdom pripade, ak by nikdy nic nevycvicil, tak by asi nemohol ako vycvikar fungovat nie? uz ked sa na to clovek pozrie logicky... asi to nema zmysel rozoberat, moj pes perfektne poslucha, na jar sa chystame na ZOPky a ze nas nie je malo. Moraviu odporucam, pretoze s nou mam len dobre skusenosti ked niekto nema dobru skusenost, nech ide inam.

Kniga
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 13:41
- Nahlásit

Mika tu pomluvu neresim, me je to sumak, me zajima jen to jestli bude miít dost trpeliosti s moji malickosti, asi tam napisu a uvidime... Nevis co on a elektrika? jde mi o privolani, prave jsme zabila 3 a pul hodiny honenim sveho psa... A nelze nehonit, kdyz rozsah jejiho pohybu byl pres tak aspon 4 neli vice fotbalovych hrist, mezi stavbou kd ekupodivu makali i v nedeli... taky silnice s dost hustmy provozem...

Mika
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 16:19
- Nahlásit

Kniga

myslis ci vycvikar suhlasi s elektrikou? tak to neviem ale skus sa ho na to opytat v zasade mozem povedat, ze sa nebrani ziadnej metode, ale najprv preferuje svoje asi ako vsetci ak dana metoda nezabera, uchylujeme sa k brutalnejsim technikam

FFQQ
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 16:57
- Nahlásit

V Brně mohu doporučit výcvikovou školu ALANSHOP ( www.alanshop.cz ) . Zabývají se výcvikem poslušnosti všech plemen psů. Na výcvik je možno chodit již se štěnátkem i se starším psem. Ke každému se přistupuje individuálně. Výcvik je zaměřen na poslušnost ve všech situacích co vás s pejskem můžou potkat v běžném životě. Výcvik začíná nejprve formou individuálních lekcí, cca 4 hodiny, a pak jde pejsek do skupinky ostatních psů.
Výcvik pomůže i pejskům co mají problémy se snést s ostatními psy, utíkají na vycházkách, loví zvěř, nedají se přivolat, mají strach, jsou agresivní vůči psům či lidem...
Tato výcviková škola pořádá víkendové akce v přírodě, obvykle jednou do měsíce kde jsou pejsci navolno a učí se poslouchat mimo cvičák. Dále pro pejsky, kteří navštěvují školu nabízí i možnost hlídání a nejen pro ně i tzv školku, kdy si pejsky ráno vyzvednou v Brně a okolí a odpoledne vrátí zpět majiteli. S pejsky se přes den cvičí a "socializují" se s ostatními pejsky kteří chodí do školky.
Výcvik probíhá v pracovní dny odpoledne (lze se dohodnout i jinak) a o víkendech jsou možné ind. konzultace.
více na www.

kinta
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 17:31
- Nahlásit

FFQQ
S Alanem máš zkušenost? My jsme je začali navštěvovat, ale jejich výcvikové metody mi fakt nesedly. Už při druhé návštěvě měl můj pes ocas dolů, stažený uši a byl celej přikrčenej, když si ho výcvikář vzal.

FFQQ
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 18:01
- Nahlásit

kinta
a co máš za pejska? nevím kdy jste tam chodili ale co vím tak tam došlo nedávno k nějakým organizačním změnám...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání