Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Je možné skamarádit psa a zajíce?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:29
- Nahlásit

handula
možná je to opravdu málo výživný. A taky jsem si vzpomněla na ten přechod na normální stravu - nevím jak je tvůj zajoch starej a kdy se má přecházet.To budeš muset počkat na viky

viky
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:33
- Nahlásit

PetraK
handula

co se deje ?

handula
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:50
- Nahlásit

viky

malej zacal hubnout, chova se porad stejne, je veselej, strasne moc cura...ted jsme volali do Jinonic, delame to pry blbe, krmime casto a malo vyzivnym mlikem, pry zajic nema skoro vubec curat....mame prejit na tu tatru, krmili jsme rano v osm, ted behem dne mu máme dát maximálně fenyklovej caj a vecer v osm maximalne 10ml ty tatry, aby se streva nezblaznili z toho prechodu....sakra...ja nevim, proc nam v ty jiny zachranny stanici poradili kocici mliko, tady zase rekli, ze to je nesmysl...ach jo... uz to vypadalo tak dobre....

handula
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:53
- Nahlásit

pry mame krmit maximalne dvakrát denně...coz si vubec nedovedu predstavit, chce jist skoro porad (ale asi to byĺo tim malo vyzivnym mlikem), jo a taky nam pani nezapomnela pripomenout, ze prezije maximalne 3 neděle takhle... jeste ze jsi tu ty s dobrym koncem, jinak nevim....

viky
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:08
- Nahlásit

handula
prdlacky, kup tatru, davej neredenou, mel byt asi od zacatku, ale pokud je porad cilej tak neni nic ztraceny. Pokud by se ti zdalo, ze tra chradne, tak muzes prisladit glukopurem. Ale zatim bych davala jen tu tatru.

handula
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:12
- Nahlásit

viky
zatim nechradne to ne, je porad stejne akcni, kdyz ho dame do krabice, tak okamzite skrabe, ze chce ven, dokonce zacal i ouska zvedat, kdyz ho neco zajima, je porad stejne veselej a cipernej... jen zase hubnul....ted uz to vim taky, ze jsem mela od zacatku tu tatru...bych si nafackovala

viky
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:27
- Nahlásit

handula
to uz ted neres, kup tatru na tu najed a bude to v pohode
jo a zavoĺala bych tem chytrakum do te prvni zachr. stanice a rekla bych jim, ze so upo blby, radit kocici mliko.

handula
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:31
- Nahlásit

viky
ze so upo blby, radit kocici mliko.

no to mas pravdu, vzdyt bych ho tim fakt zabila...ty a me bylo divny, ze krabici uplne prodojil....

viky
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:59
- Nahlásit

jinak kvs mi nechce dat povoleni na Fefina, musim mit povoleni od nakyho mysiveckyho uradu , dobry je, ze magor zatim nepise a zasahovka tky este nedorazila,tak snad se na to vysero

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:04
- Nahlásit

viky
a zasahovka tky este nedorazila

tak hlavně nech povotevřený dveře, ať je nerozkopnou, víš jak si voni votvíraj

viky
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:10
- Nahlásit

PetraK
no to uslysim, bo napred rozkopo ty plastaky dole vod bytovky, co se loni delaly novy , tak pak rychlo votevru, klukum zakuklenejm

handula
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:20
- Nahlásit

jinak kvs mi nechce dat povoleni na Fefina, musim mit povoleni od nakyho mysiveckyho uradu

uff takze tohle me asi bude taky cekat ze....no ale za tyhle starosti bych byla rada....

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:34
- Nahlásit

viky
tak pak rychlo votevru, klukum zakuklenejm

dyš budeš mít navrhc v ruce talíř s bábofkou, tak to máš v cajku si myslim.

jen teda sousedi asi budou načtvatý, za ty dveře a Fefin, že mu někdo leze do bytu

handula
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:44
- Nahlásit

viky
viky jeste mi prosim rekni, co jsi mu davala pri prechodu na tuhou stravu, mam pocit, ze uz zkousi seno, jen tak trosicku, je to sice brzo, ale zkousi, mam v planu mu zezacatku vic nez seno radsi nedavat, maximalne koupim nejaky krmivo - granule pro kraliky, co myslis?

viky
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:09
- Nahlásit

handula
seno a davam ho jako hlavni slozku porad, potom zeleny, ruzny travy, bilinky, pamepilisku a tak. Sem tam jabko, ale to seno ze vseho nejvic. Jo a davam mu smes pro zakrsliky.
Jo a s tim senem, pokud mas moznost sena domaciho, tak je mnohem lepsi nez kupovany je to poznat i na tom jak to zajic zere. To kupovany je vetsinou uz stary nabalikovany seno, kolikrat se mi stalo ze smrdelo. Takze jestli mas v okoli nekoho kdo ma kraliky, tak se s nim domluv na domacim sene.

handula
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:23
- Nahlásit

viky
no pres leto mu muzu udelat nase seno, nejakej kousek zahrady budem holt misto sekackou sekat srpem, ted jsem odkazana na to kupovany, abych rekla pravdu, tak se mi nezda idealni, je takovy lehce nasmrádlý... a ta smes pro zakrslíky - to je zrní a nějaký granule? nebo z čeho se to skládá?

viky
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:25
- Nahlásit

handula
ze vseho naky zrni kukurica, naky doplnky taky oplatky bo co to je a tak. Tusim ze suseny bnany a vorisky a tak. Je jich hodne druhu, kupuju ty nejlevnejsi

handula
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:40
- Nahlásit

viky
no tak to az bude trosku vetsi a prestane dostavat mlicko...to je za dlouho
A co ten tvuj Fefinek? Kde spi? U nas se zda, ze bude spat se mnou v posteli...se o kousek posunu a on hned posoupne a chce byt pritulenej...

viky
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:59
- Nahlásit

handula
v pelisku v pokojicku, je tam zavrenej v noci a kdyz nejsem doma. On ti nezustane upo takovej mazel porad nebo mozna jo, ale fefin se mazli jen kdyz chce on. Nenecha se chovat, to uplne nesnasi. Pres den hodne spi a cilej je brzo rano ( presne tak jak v prirode, tu mu zustalo ) a vecer, no a Fefin teda este aj v noci, kdyz je pustenej, tj, vikendy a ted kdyz jsem doma nemocna, protoze se divame dlouho na bednu. Do postele chodi kdyz si jdu odpo tra po cvicaku lehnout tak prijde a lezi taky, chodi se mnou do koupelny a ceka nez se vykoupu, ale treba do naruce uz neskace tak jako kdyz byl malej. Dava pusinky to mu zustalo, ma rad skrabinkovani a hlazeni, ale sam si rekne.
Vlastne jako kocka trosku. Ty taky prijdou kdy chteji a nenechaji se muchlat tak jak chci ja
Respektuju to a do niceho ho nenutim, ale chci aby taky respektoval urcity pravidla.

handula
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 14:09
- Nahlásit

viky
no dneska jsem cetla, ze zajici se zasadne nechovaji jako domaci zvirata, protoze hlavne samci prej sou agresivni a utocej na psy a deti, coz me teda rozesmalo pri predstave, ze bude buzerovat naseho psa....to si nejak nedovedu predstavit, treba aspon nekdo na nej bude platit ovsem, jestli me tuseni je spravne, ze mame holku, tak uvidime, jak to bude.... taky si rikam,ze to mazleni mu asi nezustane, ted proste co 15minut u telky chodi pusinkovat, musim ho uplne odstrkavat, aby toho uz nechal, nevim, treba to znamena i neco jinyho, ze treba neco chce, jen nevim co...na noc si rikam, ze ho budem poustet na zahradu, pes je na noc zavrenej, tak si bude moc litat, jen budem muset zadelat vsechny otvory, kteryma by mohl pripadne utect a jit na silnici. A aby respektoval nejaky pravidla, to jsem zvedava, jak se vubec takovej zajic ta vychovavat, to si taky nejak nedovedu predstavit, chape treba, kdyz na nej zarves, ze neco provedl a vi i co?

viky
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 14:21
- Nahlásit

handula
agresivni neni, je uplne normalni. Na nikoho neutoci jen si hraje Moc dobre vi, ze neco nesmi, zna povel fuj a misto. Kdyz dela co nesmi plne si to uvedomuje, jako pes ci kocka.
Pozor nervu na nej a jako trest pouzivam rozprasovac.

handula
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 14:28
- Nahlásit

rozprasovac, to je dobrej napad...to pouzivam na ptaky...a plati to i na psa, tak to je dobry, postrikam to vsechno pri jednom a bude klid
takze mu je kolik tedka zhruba? bude mu rok?

viky
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 14:34
- Nahlásit

handula
deset mesicu, rok mu bude na onci dubna , udelame becku asi a poradne to zapijeme

handula
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 14:53
- Nahlásit

viky
jasně....

handula
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:41
- Nahlásit

Tak nam dal zajoch o vikendu poradne zabrat, jak jsme presli na Tatru, tak prskala a odmitala jist uplne. Nastesti se v nedeli rozjedla a ted uz vazi neuveritelnych 180g. Tak snad to ted uz vydrzi...

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:47
- Nahlásit

handula

týý jo, vobrázek sice nevidim- to mi děláš určo schválně , ale dík za prima dobrý zprávy. Teď už to půjde. Sfíně jedna, taky musí dělat ciráty s jídlem jak modelka. Esi bude dělat brikule furt přemenujem jí z JUNIJÓRA na BÁRBÍNU!

handula
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:59
- Nahlásit

PetraK
ja nevim co to furt blbne...zkusim jeste jednou

handula
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 16:05
- Nahlásit

tak do prkený vohrady

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 16:19
- Nahlásit

handula

týý voéééééééééé, vona je taky pěkně nasratá! Nasratá Bárbí!!
Je skvělý, že se daří, jsem měla kapek strach, když byla odmlka a teď jsem viděla, žes psala, tak jsem s obavama otvírala. Fotka je bomba

handula
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 16:28
- Nahlásit

vona je taky pěkně nasratá
no to si pis...vcera chtela litat a ja ji misto toho soupla do jeji boudicky udelany z krabice a sena a tak byla tady v praci tak naprdnuta, ze kazdej kdo ji videl, tak rika...cos tomu zajici provedla...normalne huba naspulena, odvracela hlavu...fakt super.. je to fiflena nafoukana obcas - tak ji rikame Fifina..
no neozvala, protoze v sobotu to vypadalo fakt spatne, v patek nezrala, v sobotu taky ne, ale nastesti v tu nedeli zacala zase jist, ted toho sni malo, ale zato pribyva...tak jsem nechtela psat spatny zpravy....na ty je cas...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání