| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 20:55
- Nahlásit
davidkova renata
,nyný je asi taky f pubetě bo přectírá,že neví co je Vypadni,už si dneska žrala esi si nepamatuješ!!
cože? Si prdlá, nebo co? Jak to, žes jí dala dneska nažrat? Je snad prvního, nebo patnáctého? Dyť si toho psa úplně zkazila Bože, to je materiál tohlencto, to je materiál
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 22:00
- Nahlásit
Biluška
Jak to, žes jí dala dneska nažrat? Je snad prvního, nebo patnáctého
no je čtvrtýho...ale já to prvního nestihla..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 22:11
- Nahlásit
davidkova renata
no je čtvrtýho...ale já to prvního nestihla..
No tak dobře, ale výjimečně Uvědom si, že takhle se ta kynologie dělat nedá, chudák pes
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 22:44
- Nahlásit
corgi
takže ona je třesoucí kulička jen pokud člověk zvýší hlas, jinak je rozlítaný telátko. netrestám jí a chtěla jsem jen vědět alternativní metodu,jakou zvolit. není to můj první pes, jen první, u kterýho se setkávám s tím, že nevím, jak jí dát najevo, že dělá něco špatně bez toho, že by se z toho opět počůrala strachy.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 23:01
- Nahlásit
davidkova renata
Nejmenovaný fórum je mi naprosto ukradený .
Pokud člověk používá mozek a vždy upraví svoje jednání podle konkrétní situace, nemůže se mu uvedená věc stát.
corgi
Naprostý souhlas, bití na psy zkrátka nefunguje. Můj 65kilový pes by ze sebe nejradši udělal neviditelného jen když vidí, že se zlobím, žádnou drastickou mlátící techniku nepotřebuju a ani nikdy používat nebudu.
verunicicka
Někdy vůbec nemusíš dávat najevo, že je něco špatně!! Stačí, když jí řekneš, kdy to je dobře. Když začneš myslet takto, je to ten nejlepší start ke spokojenému psovi.
Jakmile se tvůj pes počůrá strachy, říká ti tím "paničko, teď jsi něco sakra pos*ala, takhle tedy ne" a ty si musíš říct "už nikdy nedopustím, aby se můj pes ze mě počůral strachy, i kdybych se měla komunikaci se psem začít učit úplně od začátku a makat na tom od rána do večera".
|