| Autor |
Zpráva |
Binka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 18:11
- Nahlásit
Ahoj všichni,
nevíte někdo o nějakém pesanovi, který by se hodil do služby u PČR? Napíšu co bych asi potřebovala : pes (ne fena) stáří cca 1-2 roky (plus mínus), pokud možno rozpracovaný, tzn. základní poslušnost, základy stop a obrany. Určitě by to měl být pes s velkým zájmem o aport a dobře socializovaný (nemělo by mu dělat problém prostředí, střelba apod.). Když to tady tak po sobě čtu, tak to zní trošku jako ideální pes, že?! Ale třeba někdo o nějakém takovém ví, nebo ho má doma a nemá na něj čas. Ještě plemeno - asi německý ovčák (nebo nějaký solidní vyšší kříženec), malinois, holanďák apod. U rotvíků je problém - v létě je jim moc vedro a v zimě trochu chladno (jednoho máme doma), tak ho nechci trápit, ona to není pro psa žádná sranda stát někde na ulici 2 hodiny za poledního žáru . Budu ráda, když se mi někdo ozve. Pro jistotu můj mobil 608784098. Díky všem.
|
bambule
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 15:15
- Nahlásit
Obávám se, že pokud někdo cvičí poslušnost, stopy a obrany, socializuje psa na všechno možné, tak na něj asi čas docela má
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 15:40
- Nahlásit
Jí si Binko spíš myslím, že bys potřebovala par ran holi za svuj pristup.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 17:14
- Nahlásit
Binka
nevíte někdo o nějakém pesanovi, který by se hodil do služby u PČR? Napíšu co bych asi potřebovala : pes (ne fena) stáří cca 1-2 roky (plus mínus), pokud možno rozpracovaný, tzn. základní poslušnost, základy stop a obrany. Určitě by to měl být pes s velkým zájmem o aport a dobře socializovaný (nemělo by mu dělat problém prostředí, střelba apod.). Když to tady tak po sobě čtu, tak to zní trošku jako ideální pes, že?! Ale třeba někdo o nějakém takovém ví, nebo ho má doma a nemá na něj čas.
Holka myslim ze bi jsi se napred mnela neco trosku o psech naucit a pak jeste zvazit co vlastne chces....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 19:06
- Nahlásit
Binka
Podle všeho to vypadá, že mi zůstane "na hotelu" pes, o kterého majitel nějak ztrácí zájem. Je to lehce mixlý labrador. Nevím jak je na tom s obranama, ale poslušnost má docela slušnou, je nekonfliktní, vyrovnaný a hodně ochotný pracovat. Když tak se mi ozvi na mail, je pod členem. Zatím se stále snažím kontaktovat majitele co si ho sem odložil, ale vypadá to dost beznadějně.
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 20:08
- Nahlásit
Labradoři žeou policajty, to by neklaplo!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 20:15
- Nahlásit
hluchomurka
Labradoři žeou policajty, to by neklaplo!
Ach jo, tak nic teda . Tak holt budeme muset sežrat my labradora
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 22:26
- Nahlásit
Je to lehce mixlý labrador.Biluška
Tak to už ho snad nenabízej ne. To ho rači zkrm
|
Binka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 22:34
- Nahlásit
hluchomurka
Ahoj, můžeš mi prosím vysvětlit, proč bych zasloužila pár ran holí??? Nějak tomu nerozumím...
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 22:41
- Nahlásit
Vysvetlenim by mohla byt odpoved Bin Ladina, ovsem on nepovazuje za nutne ty rany holi na vzpamatovanou, ja ano....
|
Binka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 22:43
- Nahlásit
BinLadin
A ještě dotaz na tebe. Co konkrétně, podle tebe, bych se měla o psech naučit? Já si myslím, že jsem tam žádné nesmysly neuvedla. A také přesně vím, jaké vlastnosti (předpoklady) by měl mít pes pro služební kynologii. Jestli sis nevšiml/a, je tam uvedeno pokud možno - to znamená, že ten pes nemusí splňovat všechno co jsem napsala (kromě socializace - to je snad základ). Díky za odpověď.
|
Binka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 22:45
- Nahlásit
hluchomurka
Můžeš mi sdělit konkrétně, co je špatně? Nebo Ti za to nestojím? To pak opravdu nechápu smysl příspěvku.
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 23:04
- Nahlásit
OK, takže promin, mám trochu zvrácenej vztah ke zvířatům a proto se mi vztah ke psu, kterej cítím z tvýho příspěvku hnusí.
Možná si jinak skvělá ženská, to fakt nevím, ale tohle se mi hnusí.
Proč? Co konkrétně? Protože imo bereš toho psa jako věc. Absolutně.
Ale nic si z toho nedělej, s tou holí to byla metafora, nemíním Te dohledavat )))
Navic jsem opravdu ujetej ....kuprikladu odsuzuji vycvik psu k pomoci lidem, kdy je to v neprospěch psů...tedy třeba i záchranářský psy....no prostě jsem takovej debil, takže si z toho fakt nic nedělej
Stačí?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 08:32
- Nahlásit
Binka
Neznám tě z Lide.cz (amstaf) ?
Hluchomurku prosimtě vážně neber
BinLadin
Chce úplně normálního psa vhodného k výcviku u PČR, a vzhledem k začátku aktivní služby asi nebude (nemůže) čekat přes rok než si vůbec socializuje štěně
Jestli se teda nemýlím
|
Binka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 08:42
- Nahlásit
Didnes
Ahoj, ne na lidé.cz nejsem zaregistrovaná, aspoň myslím a amstafa taky doma nemáme
A díky, je to zhruba tak jak píšeš. Nejsem žádná pohodlná káča, která složí ruce do klína a čeká až jí spadne vycvičenej pes do klína. Štěňátko ovčáka jsem si koupila, chystala do práce, byl naprosto perfektní. Bohužel v roce a půl, po úžasných silvestrovských oslavách, získal reakci na střelbu a už se nám ji nepodařilo odstranit Můj stávající služební ovčák má už přes 8 let, takže na další štěňátko už není čas, bohužel.
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 08:46
- Nahlásit
Hluchomurku prosimtě vážně neber
prosim vyliz mi prdel
|
Binka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 08:48
- Nahlásit
Hluchomurka
Jo, jako vysvětlení stačí - díky. Omlouvám se, jestli můj článek vyzněl tak, že beru psa jako věc. Jen jsem se snažila věcně napsat co potřebuji. Ale tvůj vztah ke psům asi chápu, každý má právo na svůj názor.
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 08:53
- Nahlásit
Binko jasně, jak jsem psal, každej to prostě můžeme brát jinak, omlouvat se není důvod, já Tě nepřesvědčím o svém přístupu a ty zas mne o svém, nicméně omluvy fakt třeba nejsou, na svůj názor a pohled na věc máš právo stejně jako kdokoliv jinej, já se omluvám za tu hůl, nebylo z toho jasný, že je to něco jako metafora .
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 09:04
- Nahlásit
hluchomurka
Takový silný slova?
Čím jsem si to zasloužila? Ty tu reješ kde se dá, a kdo nemá povědomí o zdejších poměrech, mohl by z toho mít hodně těžkou hlavu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 09:07
- Nahlásit
Binka
Toho labrouše jsi přehlídla, nebo o něho zájem nemáš? Ptám se jen, abych měla jistotu, že jsi to v té plamenné debatě nepřehlídla
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 09:15
- Nahlásit
milá Dines, tak jsi to měla napsat stejně mírně, jaký slova si přeješ číst na svou adresu....pokud ti tedy vadí ten vulgarismus, mohu se ti klidně omluvit, což tedy pro zrychlení běhu událostí činím nyní:
Dines promiň, nevylizuj mi prdel, ale zadek.
A zkus pochopit, ze kdyz ma nekdo nazor kterymu bud nerozumis nebo s nim nesouhlasis, neznamena to, ze reje a ze by ho nikdo nemel brat vazne.
Ahoj! Hezkou neděli přeji. A připrav se na action.
Btw máš pravdu, jsem nefalšovaný hovado.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 09:39
- Nahlásit
hluchomurka
Tak teď se omluvím ještě já a zároveň opravím svůj výrok "Binko, nikoho tu neber vážně, jinak se z toho zblázníš"
A teď to není mířené proti nikomu - jen konstatuju poznatek z prvních pár měsíců tady
A vulgarismy já opravdu nerada
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 11:22
- Nahlásit
Dobrá Dines tak tedy nyní se opravím i já a nemusím nic podobného, co bylo avízováno dělati, již jsi úplně hodná holka a já to po Tobě tedy nechci.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 11:23
- Nahlásit
hluchomurka
Děkuju
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 11:24
- Nahlásit
Neni zac ..Ja taky dekuji a promin ....
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 11:27
- Nahlásit
hluchomurka
V poho, aspoň se něco děje a já se v práci neunudim
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 12:23
- Nahlásit
jaj ulejvačka
|
Binka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 17:03
- Nahlásit
Biluška
Ahoj, nemůžu najít ten mail - jsem tu chvíli
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 17:38
- Nahlásit
BinLadin
myslim ze bi jsi se napred mnela neco trosku o psech naucit a pak jeste zvazit co vlastne chces....
myslím, že by sis měl nejdřív dvakrát přečíst, na co vlastně odpovídáš...když erudovaný policejní psovod shání nástupce stávajícího psa, a naprosto jasně definuje, co potřebuje, a zřejmě omylem to zkusí i na tomto webu, tak by se mu mohlo dostat přivítání odpovídající jeho profesi...víš, aby tě nemusela něco o psech do služby učit spíš Binka...
Na provokatéry nereaguju, o žádném vhodném psu tady kolem sebe nevím, tak jsem se nechtěla zapojovat, ale od tebe to fakt sedlo.
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 17:47
- Nahlásit
však se dostalo přivítání z mé strany jak se patří.....dokonce je vidět, že Binka je šikula a žádná fiflena a dokázali jsme si to vysvětlit, prostě to vidíme každej jinak a bohužel ač jsme si spoustu s Binkou nakonec vyjasnili, tak nejspéš pro mne bude vždy nepochopitelná její vztah ke psům a ona asi nepochopí, jak můžu mít tak debilní uvažování já )) ale to je přeci obvyklé Sali...nebo ne??? Náhodou já jsem nakonec z tohodle vlákna velmi spokojený neb je to velmi zřídkavé, že na takovémhle "kynologickém" fóru se střetnou dva lidé s úplně odlišným pohledem na něco a přesto se nakonec nějak domluví.....osobně z toho mám fakt dost velkou radost a to jsem na Binku vyjel hodně hnusně .... no vzhledem k tomu, kde jsme asi ani ne, nicméně jak píšeš, ona se asi fakt sem dostala omylem .
|