Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / SHÁNÍM PSA DO SLUŽBY
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
BinLadin
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 20:00
- Nahlásit

Sali
BinLadin
myslim ze bi jsi se napred mnela neco trosku o psech naucit a pak jeste zvazit co vlastne chces....
myslím, že by sis měl nejdřív dvakrát přečíst, na co vlastně odpovídáš...když erudovaný policejní psovod shání nástupce stávajícího psa, a naprosto jasně definuje, co potřebuje, a zřejmě omylem to zkusí i na tomto webu, tak by se mu mohlo dostat přivítání odpovídající jeho profesi...víš, aby tě nemusela něco o psech do služby učit spíš Binka...
Na provokatéry nereaguju, o žádném vhodném psu tady kolem sebe nevím, tak jsem se nechtěla zapojovat, ale od tebe to fakt sedlo.
Pak mozna ano,ale pritom jak znam zdejsi forum mi to prislo spis jako provokace...

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 20:04
- Nahlásit

Binka
Mail - libuse.kotkova@seznam.cz

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 20:43
- Nahlásit

Binka
hele koukni semka,třá by se nějakej z nich hodil,ještě číhnu
http://www.cz-pes.cz/inz_hledej.php?slovo=daruji&o d=&vypis=0&hsekce=sluzebni&hplemeno=166

Filip
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:12
- Nahlásit

jen jsem se snažila věcně napsat co potřebuji.

Binka
S tím se na tomhle fóru asi moc nechytneš - bohužel.

Myslím, že takový kloudný pes, jakého by si chtěla, nebude určitě zadarmo, spíše naopak, a pokud bude, tak to s největší pravděpodobností bude proto, že bude mít nějakou vážnou vadu, kterou na začátku nepoznáš.
Nebylo by lepší vzít si rovnou psisko od firmy?, nějak v tom nevidím žádnou výhodu, shánět si vlastního, kterého pak stejně převedeš a pčrku.

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:20
- Nahlásit

Binko, ty jsi u PCR a mas strach, ze pes bude muset stat dlouhy hodiny na ulici?
Ty jo, vy prechazite do soukromych rukou ci co?

Filip
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:22
- Nahlásit

když erudovaný policejní psovod shání nástupce stávajícího psa, a naprosto jasně definuje, co potřebuje, a zřejmě omylem to zkusí i na tomto webu, tak by se mu mohlo dostat přivítání odpovídající jeho profesi.

Sali
Obávám se, že z toho prvního příspěvku a jeho formulace, může těžko někdo poznat o koho jde. Kdyby to bylo napsáno jinak, asi by na to byly i jiné reakce.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 22:25
- Nahlásit

A co CHS v Prackovicích?
Nevim moc jak to tam mají, ale mněla jsem za to, že jsou tam psi pro provody PČR...

Binka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:57
- Nahlásit

Ahoj všichni,

situace je taková jak jsem popsala výše. Nemůžu si už vzít další štěně, protože služební pes ma 8,5 roku. V chovných stanicích PČR jsou štěňata a výjimečně potom dorost, o který není zájem právě proto, že je tam něco špatně. Proto jsem to zkusila i na tomto webu (to byla asi chyba) s tím, že se možná najde někdo, kdo by o nějakém takovém psovi věděl. Samozřejmě, že počítám s tím, že takový pes není zadarmo. Taky ho chci koupit a ne ukrást. Závěr je takový, že na konci všeho toho snažení, pokud se něco nepo...., ho ode mě vykoupí PČR.

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:04 - Změnil/a: hluchomurka
- Nahlásit

Hele počkej a ty jako v PCR fakt nekdy stojis hodiny se sem na chodniku? Ja to nikdy ...prisaham nikdy nevidel a to nejsem zrovna nejmladsi ..... mozna mas nejake specializovanejsi zarazeni, ???? treba lovite fanousky fotbalovy .....
Ja jen jestli teda nejsi z PCR jedina, kdo stoji hodiny na tom chodniku )) protoze na druhou stranu, policejniho psa spiciho pravidelne na benzinovy pumpe jsem vidaval pomerne casto )(samozrejme se svym paneckem-ten ovsem nespal, ale pil jedno kafe za druhym )

teda upresnim, samozrejme nemohu tvrdit, ze ten pes byl policejni a ten policista a jeho kolega nebyli falesni....ale vypadali opravdove

Baileys
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:22
- Nahlásit

já si tedy myslím,že takového psa nejde,dříve nebo později,ale najde...

Binka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:40
- Nahlásit

hluchomurka

Běžně chodíme na akce typu fotbal, demonstrace apod., kde stojíš se psem venku tak dlouho, dokud je třeba. Nebo se zajišťuje nějaká konkrétní oblast z určitého důvodu, grand prix, pátrací akce atd. To jsou všechno akce, kde v létě do psa pere sluníčko a je to pro psy opravdu náročný. Pro rotvajlera je taková situace po fyzické stránce hodně namáhavá, německý ovčák má předpoklady se s tím popasovat o trošku líp. Prostě to ber tak, že jako psovoda tě pošlou kamkoliv a nevíš jak dlouho tam budeš. Teď nemyslím na sebe, ale na toho psa. Já nevím, jak to mám líp vysvětlit...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 20:39
- Nahlásit

Binka
Omlouvam se za moji prvotni reakci,ale jeto i servrema tim co se zde je mozne docist.Skusim se potat v So na cvicaku,asi cca 1/2 roku zpet se resil pes BOM tusim okolo tehdy dvou let. Na poslednim treninku se probirala prozmenu fenule BOM rovnez k mani,skusim zjistit duvody a stav .....
hafaniapesani@seznam.cz

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 21:29
- Nahlásit

Binko, jasně, vždyť jsem to psal, že asi budete na akcích, kde já nelezu a mírně jsem si šťournul do péčeerky...bo jsou tam i hrozní lenoši...to se může ne? Ale tys hodné stvoření, tak já už nebudu zlobi...dík za snahu...

Filip
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 01:38 - Změnil/a: Filip
- Nahlásit

Binka
Divím se, že se po tolika letech snažíš lidem typu hluchomurka vůbec něco vysvětlovat. Podle těhle lidí, by si měla celý den chodit jejich ulicí tam a zpět a řešit všechny a všechno - pochopitelně, mimo jejich osoby.

PS: Ta vaše firma je v mnoha ohledech fakt divná

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 06:04 - Změnil/a: hluchomurka
- Nahlásit

Filip
Aha takže ty víš, co by podle mě měla dělat Binka jo? A kdopak ti to pověděl?
Raději zalez tajtrlíku a jdi si hrát na figuranta.
Řekni tátovi, ať ti na vánoce dokoupí pár jednotek IQ a třeba tě to pak přejde, pokud ne, musí jich příště dokoupit víc.

Filip
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 16:18
- Nahlásit

hluchomurka
Aha, ty máš zase nový nick, tak to jo. Zdravím do ústavu

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 20:17
- Nahlásit

hluchomurka tak tohle jsi tvrdě přehnal, tohle je přesně proč tady jsou moderátoři!!! do lidí se slušně klidně navážej, ale do jejich psů nebudeš.

dejna2
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2008 19:41
- Nahlásit

Co třeba tohle?
Prodám vlkošedého psa s PP, roční, velmi temperamentní, aportující, super kousání, sociální, hlídá za plotem. Za symbolickou cenu do dobrých podmínek - pozitivní RTG DLK. Brno 608970493 aripseznam.cz
Bude to nejspíš pracovní chov, tak by třeba byl vhodný. Jinak zkus mrknout na bazos (tohle je taky odtud), nebo obvolat chovky či poptat se poradce chovu.

Smečka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2008 20:39
- Nahlásit

pozitivní RTG DLK.dejna2
To asi do služby moc nebude ...

sasulka17
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2008 15:10
- Nahlásit

jan chci tak trochu zasáhnout ... máme 8 letou rotvicu a žádné problémi s teplem a zimou nemá ....

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání